אני גם חייב לציין,
אינפרנייפ נראה מרשים רק בזכות היכולת שלו Blaze, אשר הוא משתמש בה בכל קרב חשוב שלו כמעט...
לא ראיתם עדיין את בלבאזור או סקוויטל עם היכולות שלהם (אני כמעט בטוח), ולכן לא תוכלו להשוות כלכך את אינפרנייפ אל שאר המתחילים.
קורפיש,אם אש יאמן אותו,יכול להיות פוקימון מצוין,וגם אם הוא יתפתח-הוא יהיה גם עם סוג שאין לאש (קראוונדוט הוא מים\אופל).
לדעתי השישיה הכי טובה שיכולה להיות לאש היא-
צ'אריזארד-לא צריך להגיד למה...
סנורלקס-פוקימון חזק מאוד של אש.
קינגלר-אני מתפלא ששכחתם אותו.הוא הציג רמה גבוהה מאוד בקרב שלו בליגת אינדיגו והתפתח די מהר.
סטאראפטור-פוקימון מעופף חזק מאוד.
דונפאן-יש לו מתקפות טובות מאוד,והוא גם הציג רמה גבוהה בקרבות שלו.
פיקאצ'ו-כן כן,תצחקו,אבל פיקאצ'ו של אש הוא באמת פוקימון חזק.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
TL;DR
אני לא הולך לקרוא את כל זה...
בקיצור ראיתי כמה קרבות של אש באונובה והם עלובים אפילו כשהייתי בן 8 היה לי יותר היגיון בריא ממנו..
הוא השתמש במתקפת אש על צ'אנדלורה כאשר יש לו חסינות הוא השתמש בפוקימון לא מפותח וחלש נגד פוקימון חזק במיוחד (אקסקדריל) הוא לא חושב בכלל על היתרון סוגים ומשתמש דווקא במתקפות שהכי פחות צריך להישתמש...
תעשה לי טובה אש לא שואף להיות הפוקימון מאסטר הוא שואף לפסיד אילו היה שואף לנצח הייתה לו אסטרטגייה ולא צריך לראות יותר מפרק אחד באונובה רו בסינו כדי להבין זאת
ואני לא ראיתי את כל הסדרה...
הפסקתי לראות אותה בכלל בהואן.. כשאש השיג טורקואל כי כבר הבנתי שזה משעמם ורפטיטיבי.
ולמאמן כן צריך להיות העדפה לסוג אחד.. לא תתחיל להישתמש בפוקימון אבן, רעל וקרח נכון? אלו סוגים לא משהו...
מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.
anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/
בעונה השנייה אש בחיים לא היה משתמש במתקפת אש על פוקימון אש.. קרב אחד אומר הכל.. והיכולות זה יותר חשוב משנראה לך..
אש הפסיד הפסד מפגר לאלו של הרכבת התחתית הוא וסילן השתמשו בפוקימונים ומתקפות חלשות...
ועובדה שכל הזמן ברוק היה מדבר על כמה סוג אחד משפיע על השני.. אם אש היה לומד מזה אולי הוא היה חזק יותר..
הקרב מול קליי היה עלוב קליי השתמש במתקפת 0HKO שאלו מתקפות תת רמה כך גם ATTRACT שזאת גם מתקפה תת רמה שאש השתמש בה... וקליי עוד השתמש במתקפת 0HKO על פוקימון עם STURDY כמנהיג מכון הייתי מצפה ממנו לדעת על היכולת הזאת...
טורטרה פשוט עלוב.
אינפרנייפ טוב רק בגלל היכולת שלו שמופעלת כמעט בכל קרב.
בוויזל והרקרוס הם לא ממש טובים.
גיבל-אני מסכים שהוא יהיה טוב,אבל אפשר להגיד על כל אחד-קורפיש יהיה טוב,פיקאצ'ו יהיה אפילו יותר טוב,וכו'.
אגב עומר-זה שפיקאצ'ו גרוע זאת סטיגמה חסרת כל בסיס-יש לו מתקפות טובות מאוד,הוא ברמה גבוהה וגם אש בנה איתו כמה אסטרטגיות טובות (למשל,מגן ההתנגדות מסינו).
פחח... כבר הסברתי לך שמרבית הפוקימונים של סינו הם עלובים, וטורטירה הוא סביר ולא מעבר לזה.
פיקאצ'ו הוא לא גרוע וזה בדיוק מסוג הדברים שהייתי מצפה שאחד שממליץ על שישיה שרובה מסינו יחשוב. כנראה אתה התחלת את ההיכרות שלך עם הסידרה מהעונות האחרונות, אני הכרתי את הסידרה בפרק שבו אש פגש את הסמוראי והרדים את הבידרילים בעזרת באטרפרי, ואני יודע שפיקאצ'ו יכול לנצח את צ'אריזארד, אינפרינפ או אפילו טורטירה למרות בעיית הסוגים.
אש הוא אלוף האסטרטגיה, לפחות בכל מה שמדובר על העונות 7-9. פתאום הוא נופל בצורה כל כך רצינית ברגע שהוא מגיע לסינו, כאילו הוא מעולם לא ניצח אלופים בעזרת אסטרטגיות מורכבות פי 20 מאשר הקרב עם פואל לדוגמא.
לכן אני אומר שאתה צודק, אבל גם טועה, ושניהם באופן חלקי.
אסטרטגיה לא נקבעת רק לפי סוגים, אבל שים לב שאש באמת פועל בתת רמה, טקטיקה (שזה ביטוי יותר טוב לתיכנון של מערך קרב יחיד) בנויה על ניצול נכון של היכולות והמתקפות של הפוקימונים לעומת האפשרויות של היריב, דבר שממש לא נמצא כשאש שולח את סקפטייל להתקפה חזיתית, שברור שדארקראי יצליח לחמוק ממנה, בלי תוכנית להסיט בשנייה את המתקפה של סקפטייל בחזרה עם עוצמה גבוהה יותר (כמו להשתמש בקרקע כדי להסתובב ולהשתמש בפאונד).
בקיצור, אתה מעריץ את המניעים של ניוטנדו טיפה יותר מדי.
אני מסכים באופן כללי.
ועכשיו אני יודע איך נקרא "קאונטר שילד" בעברית, שם די עלוב לעומת האנגלית. אבל עד כמה שזה רעיון נחמד, הביצוע עלוב וגם לא באמת אפשרי. שימו לב שעד עונה 9 משתדלים שלא לאפשר "חריגה מחוקי הפיזיקה" ככל האפשר, בג'וטו אש אומר לפוקימונים שלו לשלוח מתקפות על קירות כדי לחמוק ממתקפות כי הם לא יכולים לזוז במהלך נפילה (אי אפשר לזוז באוויר בלי דבר להתנגד אליו). ולפתע, אש מחליט לקחת אסטרטגיה של מישהו, שהתאפשרה בעקבות הסוג העל חושי שבפוקימון, ולנצל אותה בעזרת גלגל האש (שימו לב שבלתי אפשרי להוציא את הלהביור בצורה כזאת מתוך הגילגול) והאש או החשמל משנים את התנועה שלהם בהתאם לתנועת השולח אותם למרות שהם כבר לא קשורים אליו. די טיפשי.
גם די טפשי שאש "זורק" לצד את כל האסטרטגיות שהוא עבד עליהן במהלך העונות של הואן, לכקות לרגע האחרון ולחמוק ודומיהן.
בקיצור, חבל שהסדרה התדרדרה כל כך.
ואילן, באמת את תפלוט שטויות.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
מה שטויות? קלאי כמנהיג מכון משתמש במתקפה כמו Horn Drill וכאחד שמסתובב במערות הוא לא יודע שזה לא משפיע על רוגנרולה? זאת לא שטות
וattract זה מהלך טרולי פשוט... עדיף פשוט לתקוף או לבלבל.... זה הרבה יותר שימושי..
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
דבר ראשון, אש ניצח בליגת טפוז, בג'וטו הוא גם היה מאוד חזק ועורר קנאה בשל חברותו עם סוויקון גם אצל המאמנים הבכירים בג'וטו, השלים עם צ'אריזארד ותפס פוקימונים חדשים, הוא מגיע לשלבים בכירים, מנצח אפילו את גרי שלא ספר אותו בעונה הראשונה, ומפסיד בסופו של דבר אחריי פייט מטורף, אחר כך גרי הופך להיות חוקר פוקימונים ודופק אותו, אש משאיר את הכל מאחור ולוקח את פיקאצ'ו, גם מתקדם בהוואן, עם קצת רוטציה בהוואן ולא רק השישייה שהייתה לו הוא יכל לנצח, בחזית הקרב הוא היה תותח עם הרוטציות שלו למרות שהוא יכל יותר, בסופו של דבר הוא החזיר את סקווירטל וצ'אריזארד וניצח איפה שהמון נכשלו.
סינו הייתה פשוט בדיחה, פוקימונים חלשים, פיקאצ'ו פוקימון שניצח פוקימונים כמו דרגונייט מטגרוס ורג'יאייס מפסיד לכל אוניקס מעפן, אש משתמש בהרבה פחות טקטיקה, ואפילו לא תופס פוקימונים בחוכמה, בקושי מתאמן על מתקפות, ובפעמים היחידות שהם לומדים מתקפה זה בפוקס כי הם חסרי אונים מול פוקימון חזק
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)