Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 32
  1. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אני גם חייב לציין,
    אינפרנייפ נראה מרשים רק בזכות היכולת שלו Blaze, אשר הוא משתמש בה בכל קרב חשוב שלו כמעט...
    לא ראיתם עדיין את בלבאזור או סקוויטל עם היכולות שלהם (אני כמעט בטוח), ולכן לא תוכלו להשוות כלכך את אינפרנייפ אל שאר המתחילים.

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי HeavySnorlax צפה בהודעה
    לא פוקימון מים חזק יותר. אני לא רואה מי אתה מתכוון שיכול להחליף אותו, גליילי? טוארוס? קורפיש (שהוא אומנם חזק פיזית, אבל לא מאומן ובל מעט מתקפות)? טוטודייל בטוח לא. אולי מאק או דונפאן. כמו שאני רואה את זה, סקווירטל לא רק חזק בתור כל סקווירטל, אלא גם פוקימון ברמה גבוהה מאוד (והביטוי הזה כן קיים באנימה למרות שאין בה רמות).
    קורפיש,אם אש יאמן אותו,יכול להיות פוקימון מצוין,וגם אם הוא יתפתח-הוא יהיה גם עם סוג שאין לאש (קראוונדוט הוא מים\אופל).

לדעתי השישיה הכי טובה שיכולה להיות לאש היא-

צ'אריזארד-לא צריך להגיד למה...
    סנורלקס-פוקימון חזק מאוד של אש.
    קינגלר-אני מתפלא ששכחתם אותו.הוא הציג רמה גבוהה מאוד בקרב שלו בליגת אינדיגו והתפתח די מהר.
    סטאראפטור-פוקימון מעופף חזק מאוד.
    דונפאן-יש לו מתקפות טובות מאוד,והוא גם הציג רמה גבוהה בקרבות שלו.
    פיקאצ'ו-כן כן,תצחקו,אבל פיקאצ'ו של אש הוא באמת פוקימון חזק.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    קורפיש,אם אש יאמן אותו,יכול להיות פוקימון מצוין,וגם אם הוא יתפתח-הוא יהיה גם עם סוג שאין לאש (קראוונדוט הוא מים\אופל).

קינגלר-אני מתפלא ששכחתם אותו.הוא הציג רמה גבוהה מאוד בקרב שלו בליגת אינדיגו והתפתח די מהר.
    דונפאן אכן חזק D;
    אבל זה שמתפתחים מהר (קינגלר) לא אומר כלום, זה שקאטרפי התפתח מהר למטאפוד לא אומר כלום..

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    דונפאן אכן חזק D;
    אבל זה שמתפתחים מהר (קינגלר) לא אומר כלום, זה שקאטרפי התפתח מהר למטאפוד לא אומר כלום..
    אצל כמעט כל הפוקימונים (חוץ מפוקימוני הפרפר-באטרפרי,בידריל,ביוטיפליי,ודומיהם) זה אומר די הרבה.

וחוץ מזה שהמתקפות שלו טובות מאוד.

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אצל כמעט כל הפוקימונים (חוץ מפוקימוני הפרפר-באטרפרי,בידריל,ביוטיפליי,ודומיהם) זה אומר די הרבה.

וחוץ מזה שהמתקפות שלו טובות מאוד.
    כללתי את קינגלר בין הפוקימונים היותר חזקים של אש. הוא פשוט לא חזק כמו סנורלקס או סקפטייל.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    פיקאצ'ו הוא גרוע
    ועכשיו לנושא
    גיבל [אם יתפתח],טורטרה,אינפרנייפ,סטרפטור,בוויזל [אם יתפתח] והרקרוס הם הטובים ביותר שלו,חבל שיש בהם כפל

7. The eternal hunters
    שם: אילן
    ציטוט פורסם במקור על ידי q-bex צפה בהודעה
    המטרה של אש זה להיות פוקימון מאסטר.
    זה המטרה שלו , עם הוא כל הזמן היה מאמן את אותם פוקימונים אז מה שהיה קורה בפועל , זה שהוא לא היה מכיר את היתרונות של סוג פוקימון מתקפות וכו'.
    על מנת שאש יהיה פוקימון מאסטר: הוא צריך שיהיה לו כמה שיותר פוקימונים מכל מיני מקורות (קנטו ג'וטו הואן וכו') , ולזכות בליגה זה המטרה שלו , כמובן שלמשל בליגת הואן על פי ההגיון , עם אש היה משתמש בכל הפוקימונים שלו ולא רק באותם 6 פוקימונים שהיו איתו בהואן , סביר להניח שהוא היה זוכה.
    הוא הגיע ל - top 8 בהואן.רק עם הפוקומנים שהוא לכד שם + פיקאצ'ו , שזה הישג לא רע.
    בסינו הוא הגיע ל - טופ 4 אבל בלי צ'ריזארד וסקווירטל , והמאמן שניצח אותו זה מאמן שהיה לו אגדיים , ובהואן המאמן שניצח את אש כמו בסינו גם זכה באליפות.
    אל תשכח שזה גם כביכול מזל של הגרלות.
    עם בהואן אש היה מביא איתו את כל הפוקימונים שתפס , סביר להניח שהוא היה זוכה , אבל המטרה של אש זה לזכות עם כמה שפחות עזרה ולהסתמך על כמה שפחות פוקימונים.
    ואל תשכח שאש מאמן שלא רוצה רק סוג אחד , או שיש לו העדפה לסוגים מסוימים , הוא אוהב את כל הסוגים ,
    והוא כל פעם תופס עוד ועוד , ולומד עוד מתקפות וצובר נסיון.
    זה טוב שהסדרה לא הייתה צפויה ומרובעת , וישר כבר באינדיגו היו נותנים לו לנצח , זה כל העניין האימון בכל איזור
    ובאמת להגיע לניצחון רק בעזרת הפוקימונים שהוא לוכד באותו איזור , וזה לא קל כל פעם להתחיל מהתחלה , ולתפוס מחדש.
    אבל זה נותן לאש עוד ידע על פוקימונים חדשים , מתקפות.
    ביונובה הוא עושה דבר שהוא לא עשה באיזורים לפני הוא עובד ברוטציה עם הפוקימונים שלו , שזה דבר חדש זה סוג של התפחות הן זה באימון שלו והן בחשיבה לתפוס יותר ולנסות דברים שלא ניסה.
    הוא גם תפס עוד סוגים שהוא לא תפס בעבר , אז ככה שהמטרה של אש בכללי זה ללמוד כמה שיותר.

כמובן שכל הדברים שאני רושם פה זה בהתאם לסדרה , כידוע זה רק סדרה טלוויזיה , ואני רושם דברים על סמך הנתונים של הסדרה.
    כמובן שגם המטרה של הסרה זה לפרסם את המשחקים שלהם , וזו הסיבה שגם הם מושכים את זה אני מאמין... אבל בכל מקרה אני מקווה שהבהרתי את הכוונה שלי.
    TL;DR

אני לא הולך לקרוא את כל זה...

בקיצור ראיתי כמה קרבות של אש באונובה והם עלובים אפילו כשהייתי בן 8 היה לי יותר היגיון בריא ממנו..

הוא השתמש במתקפת אש על צ'אנדלורה כאשר יש לו חסינות הוא השתמש בפוקימון לא מפותח וחלש נגד פוקימון חזק במיוחד (אקסקדריל) הוא לא חושב בכלל על היתרון סוגים ומשתמש דווקא במתקפות שהכי פחות צריך להישתמש...

תעשה לי טובה אש לא שואף להיות הפוקימון מאסטר הוא שואף לפסיד אילו היה שואף לנצח הייתה לו אסטרטגייה ולא צריך לראות יותר מפרק אחד באונובה רו בסינו כדי להבין זאת

ואני לא ראיתי את כל הסדרה...
    הפסקתי לראות אותה בכלל בהואן.. כשאש השיג טורקואל כי כבר הבנתי שזה משעמם ורפטיטיבי.

ולמאמן כן צריך להיות העדפה לסוג אחד.. לא תתחיל להישתמש בפוקימון אבן, רעל וקרח נכון? אלו סוגים לא משהו...
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

8. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    TL;DR

בקיצור ראיתי כמה קרבות של אש באונובה והם עלובים אפילו כשהייתי בן 8 היה לי יותר היגיון בריא ממנו..

הוא השתמש במתקפת אש על צ'אנדלורה כאשר יש לו חסינות הוא השתמש בפוקימון לא מפותח וחלש נגד פוקימון חזק במיוחד (אקסקדריל) הוא לא חושב בכלל על היתרון סוגים ומשתמש דווקא במתקפות שהכי פחות צריך להישתמש...

תעשה לי טובה אש לא שואף להיות הפוקימון מאסטר הוא שואף לפסיד אילו היה שואף לנצח הייתה לו אסטרטגייה ולא צריך לראות יותר מפרק אחד באונובה רו בסינו כדי להבין זאת

הפסקתי לראות אותה בכלל בהואן.. כשאש השיג טורקואל כי כבר הבנתי שזה משעמם ורפטיטיבי
    אסטרטגיה? חחחח. כמעט בכל קרב אש מגיע עם אסטרטגיה. בכל מקום ובעיקר מה שזכור לי עכשיו זה בסינו. אסטרטגיה לא נחשבת רק על פי יכולות וסוגים. ובאמת אילן שעדיף שלא תדבר בכלל על האנימה כי אתה מוציא רק שטויות.

9. The eternal hunters
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    אסטרטגיה? חחחח. כמעט בכל קרב אש מגיע עם אסטרטגיה. בכל מקום ובעיקר מה שזכור לי עכשיו זה בסינו. אסטרטגיה לא נחשבת רק על פי יכולות וסוגים. ובאמת אילן שעדיף שלא תדבר בכלל על האנימה כי אתה מוציא רק שטויות.
    בעונה השנייה אש בחיים לא היה משתמש במתקפת אש על פוקימון אש.. קרב אחד אומר הכל.. והיכולות זה יותר חשוב משנראה לך..
    אש הפסיד הפסד מפגר לאלו של הרכבת התחתית הוא וסילן השתמשו בפוקימונים ומתקפות חלשות...

ועובדה שכל הזמן ברוק היה מדבר על כמה סוג אחד משפיע על השני.. אם אש היה לומד מזה אולי הוא היה חזק יותר..

הקרב מול קליי היה עלוב קליי השתמש במתקפת 0HKO שאלו מתקפות תת רמה כך גם ATTRACT שזאת גם מתקפה תת רמה שאש השתמש בה... וקליי עוד השתמש במתקפת 0HKO על פוקימון עם STURDY כמנהיג מכון הייתי מצפה ממנו לדעת על היכולת הזאת...

10. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    פיקאצ'ו הוא גרוע
    ועכשיו לנושא
    גיבל [אם יתפתח],טורטרה,אינפרנייפ,סטרפטור,בוויזל [אם יתפתח] והרקרוס הם הטובים ביותר שלו,חבל שיש בהם כפל
    טורטרה פשוט עלוב.
    אינפרנייפ טוב רק בגלל היכולת שלו שמופעלת כמעט בכל קרב.
    בוויזל והרקרוס הם לא ממש טובים.
    גיבל-אני מסכים שהוא יהיה טוב,אבל אפשר להגיד על כל אחד-קורפיש יהיה טוב,פיקאצ'ו יהיה אפילו יותר טוב,וכו'.

אגב עומר-זה שפיקאצ'ו גרוע זאת סטיגמה חסרת כל בסיס-יש לו מתקפות טובות מאוד,הוא ברמה גבוהה וגם אש בנה איתו כמה אסטרטגיות טובות (למשל,מגן ההתנגדות מסינו).

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    פיקאצ'ו הוא גרוע
    ועכשיו לנושא
    פחח... כבר הסברתי לך שמרבית הפוקימונים של סינו הם עלובים, וטורטירה הוא סביר ולא מעבר לזה.
    פיקאצ'ו הוא לא גרוע וזה בדיוק מסוג הדברים שהייתי מצפה שאחד שממליץ על שישיה שרובה מסינו יחשוב. כנראה אתה התחלת את ההיכרות שלך עם הסידרה מהעונות האחרונות, אני הכרתי את הסידרה בפרק שבו אש פגש את הסמוראי והרדים את הבידרילים בעזרת באטרפרי, ואני יודע שפיקאצ'ו יכול לנצח את צ'אריזארד, אינפרינפ או אפילו טורטירה למרות בעיית הסוגים.
    TL;DR

הפסקתי לראות אותה בכלל בהואן.. כשאש השיג טורקואל כי כבר הבנתי שזה משעמם ורפטיטיבי.

ולמאמן כן צריך להיות העדפה לסוג אחד.. לא תתחיל להישתמש בפוקימון אבן, רעל וקרח נכון? אלו סוגים לא משהו...
    אש הוא אלוף האסטרטגיה, לפחות בכל מה שמדובר על העונות 7-9. פתאום הוא נופל בצורה כל כך רצינית ברגע שהוא מגיע לסינו, כאילו הוא מעולם לא ניצח אלופים בעזרת אסטרטגיות מורכבות פי 20 מאשר הקרב עם פואל לדוגמא.
    לכן אני אומר שאתה צודק, אבל גם טועה, ושניהם באופן חלקי.

ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    אסטרטגיה לא נקבעת רק לפי סוגים, אבל שים לב שאש באמת פועל בתת רמה, טקטיקה (שזה ביטוי יותר טוב לתיכנון של מערך קרב יחיד) בנויה על ניצול נכון של היכולות והמתקפות של הפוקימונים לעומת האפשרויות של היריב, דבר שממש לא נמצא כשאש שולח את סקפטייל להתקפה חזיתית, שברור שדארקראי יצליח לחמוק ממנה, בלי תוכנית להסיט בשנייה את המתקפה של סקפטייל בחזרה עם עוצמה גבוהה יותר (כמו להשתמש בקרקע כדי להסתובב ולהשתמש בפאונד).
    בקיצור, אתה מעריץ את המניעים של ניוטנדו טיפה יותר מדי.
    טורטרה פשוט עלוב.
    אינפרנייפ טוב רק בגלל היכולת שלו שמופעלת כמעט בכל קרב.
    בוויזל והרקרוס הם לא ממש טובים.
    גיבל-אני מסכים שהוא יהיה טוב,אבל אפשר להגיד על כל אחד-קורפיש יהיה טוב,פיקאצ'ו יהיה אפילו יותר טוב,וכו'.

אגב עומר-זה שפיקאצ'ו גרוע זאת סטיגמה חסרת כל בסיס-יש לו מתקפות טובות מאוד,הוא ברמה גבוהה וגם אש בנה איתו כמה אסטרטגיות טובות (למשל,מגן ההתנגדות מסינו).
    אני מסכים באופן כללי.
    ועכשיו אני יודע איך נקרא "קאונטר שילד" בעברית, שם די עלוב לעומת האנגלית. אבל עד כמה שזה רעיון נחמד, הביצוע עלוב וגם לא באמת אפשרי. שימו לב שעד עונה 9 משתדלים שלא לאפשר "חריגה מחוקי הפיזיקה" ככל האפשר, בג'וטו אש אומר לפוקימונים שלו לשלוח מתקפות על קירות כדי לחמוק ממתקפות כי הם לא יכולים לזוז במהלך נפילה (אי אפשר לזוז באוויר בלי דבר להתנגד אליו). ולפתע, אש מחליט לקחת אסטרטגיה של מישהו, שהתאפשרה בעקבות הסוג העל חושי שבפוקימון, ולנצל אותה בעזרת גלגל האש (שימו לב שבלתי אפשרי להוציא את הלהביור בצורה כזאת מתוך הגילגול) והאש או החשמל משנים את התנועה שלהם בהתאם לתנועת השולח אותם למרות שהם כבר לא קשורים אליו. די טיפשי.
    גם די טפשי שאש "זורק" לצד את כל האסטרטגיות שהוא עבד עליהן במהלך העונות של הואן, לכקות לרגע האחרון ולחמוק ודומיהן.
    בקיצור, חבל שהסדרה התדרדרה כל כך.

ואילן, באמת את תפלוט שטויות.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. The eternal hunters
    מה שטויות? קלאי כמנהיג מכון משתמש במתקפה כמו Horn Drill וכאחד שמסתובב במערות הוא לא יודע שזה לא משפיע על רוגנרולה? זאת לא שטות

וattract זה מהלך טרולי פשוט... עדיף פשוט לתקוף או לבלבל.... זה הרבה יותר שימושי..

13. משתמש מנוסה
    מה שטויות? קלאי כמנהיג מכון משתמש במתקפה כמו Horn Drill וכאחד שמסתובב במערות הוא לא יודע שזה לא משפיע על רוגנרולה? זאת לא שטות

וattract זה מהלך טרולי פשוט... עדיף פשוט לתקוף או לבלבל.... זה הרבה יותר שימושי..
    זה היה בדיוק החלק הלא שטותי במה שאמרת...

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. bbuuuii
    שם: עידן

סקרגי הוא מסוג אופל...
    וכשסקרגי יתפתח הוא ללא ספק יהיה אחד הפוקימונים החזקים של אש... אם כמובן הוא ילמד אותו מתקפות מסויימות..

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    דבר ראשון, אש ניצח בליגת טפוז, בג'וטו הוא גם היה מאוד חזק ועורר קנאה בשל חברותו עם סוויקון גם אצל המאמנים הבכירים בג'וטו, השלים עם צ'אריזארד ותפס פוקימונים חדשים, הוא מגיע לשלבים בכירים, מנצח אפילו את גרי שלא ספר אותו בעונה הראשונה, ומפסיד בסופו של דבר אחריי פייט מטורף, אחר כך גרי הופך להיות חוקר פוקימונים ודופק אותו, אש משאיר את הכל מאחור ולוקח את פיקאצ'ו, גם מתקדם בהוואן, עם קצת רוטציה בהוואן ולא רק השישייה שהייתה לו הוא יכל לנצח, בחזית הקרב הוא היה תותח עם הרוטציות שלו למרות שהוא יכל יותר, בסופו של דבר הוא החזיר את סקווירטל וצ'אריזארד וניצח איפה שהמון נכשלו.

סינו הייתה פשוט בדיחה, פוקימונים חלשים, פיקאצ'ו פוקימון שניצח פוקימונים כמו דרגונייט מטגרוס ורג'יאייס מפסיד לכל אוניקס מעפן, אש משתמש בהרבה פחות טקטיקה, ואפילו לא תופס פוקימונים בחוכמה, בקושי מתאמן על מתקפות, ובפעמים היחידות שהם לומדים מתקפה זה בפוקס כי הם חסרי אונים מול פוקימון חזק

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •