היי, הייתי מאוד פעיל בפורום בתקופת סינו, ולפני שנה שנתיים שיצא העונה של Bw ראיתי שהסדרה מתחילה להיות מעפנה והורדתי פעילות לגמרי
אפשר סיכום כללי על מה שקרה עד עכשיו באנימה?
אתה זנחת, אבל גם ממרומי גיל 24 אני יכול להגיד לך שאתה מפספס , והרבה,... טוב בואו נראה
אש תפס 7 פוקימונים לא כולל פיקצו, לאחר 37 פרקים בלבד
צוות רוקט התבגר וכבר לא טס לשמיים, במאורעות הנדירים שכן יוצא להם להפסיד לגיבורים הם משתמשים בטילוני אויר ומשגרים את עצמם, בשאר הזמן שלא רואים אותם הם עסוקים בתכניות סודיות התמתחות על פני 2 3 פרקים.
בתחילת העונה הם תכננו לגנוב מאובן מיוחד שכנראה שיך לפוקימון אגדי בשם :גנקסט, לפני שהספיקו להקימו לתחיה דרך פוקימון אחר, החבורה עצרה בעדם, שניה לאחר מכן, בפרק שפיישל שנמתח על שני פרקים, צוות רוקט התעמת עם צוות פלאזמה החדש, לרע המזל זה לא שודר ביפן בגלל תכנים לא הולמים, וכך גם לא נדע בנתיים מה התפתח בעלילה בן הארגונים.
צוות רוקט גם "שחרר" את מיאוט שהצטרף לחבורה שלנו, הוא בילה איתם 4 פרקים עד שנלה שהכל חלק מתרמית של צוות רוקט
באשר לחבורה עצמה, ש הרבה עליות וירידות, תלוי איך מסתכלים על זה, יש פחות פרקים גנר'ים,
ברוק לא מופיע לשם שינוי, לאש הצטרפו שני חברים, אחד סיילמט מאמן מכון שמזכיר קצת את ברוק, והוא דואג לאוכל של החבורה(אין את הקטע עם נשות המין היפה) ולדבר דברי הגייה, לשניייה קוראים אייריס, מאמנת פוקימוני דרקון , מצאה יריבה שמאמנת פוקימוני קרח
.אש ניצח 4 מכונים, גם הוא פיתח יריביות עם יריב,
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)