Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 32
  1. משתמש מנוסה
    אוקיי אני מאמין שהיו כבר נושאים על זה , פשוט אני כל פעם רואה שאנשים רושמים דברים לא נכונים למשל
    שרושמים שהשישיה הכי טובה של אש , הכוונה גם מבחינת דינאמיקה זה דיי טפשי לרשום לצורך העניין:

צ'ריזארד ואחר כך אינפרנייפ , זה פשוט טיפשי כי שניהם פוקימוני אש אפילו שלשניהם קיימים שני סוגים אבל הכוונה ,
    לעשות שישיה שהיא הכי דינאמית , ושאתם בוחרים פוקימונים יוצא לי הרבה לראות אנשים שרושמים ארקרוס ,

על סמך מה אתם רושמים ארקרוס בכמה מכונים הוא תרם ?
    קרבות בליגה מה הוא ניצח את מגמר של גרי ...so what
    וגם ניצח בעונת ג'וטו את סיזור שכחתי בדיוק איזה פרק אבל בעונת jhoto jouneys .

זו טעות אבל זכותם להגיד מה שהם רוצים.
    בתור אחד שראה את כל הסדרה מהפרק הראשון אז אני אגיד לכם את:
    ash`s top six לפי הרמות וגם לפי הידע שלי , שלא יהיה לכם יותר מחלוקות בעניין הזה.

לפי הרמות:

במקום הראשון
    וזה דיי ברור לכולם זה
    צ'ריזארד וזה בא לידי ביטוי בקרבות מכון גם כשהיה צ'רמנדר נגד קוגה נגד בליין אפילו כשאש תפס את פריימיפ רק צ'רמנדר הצליח לעמוד מולו .
    בעונת תפוז צ'אריאד תרם במכון הרביעי בתפוז , (שכחתי איך קוראים למאמנת) חשוב לי לציין שזה היה קרב כפול 2 על 2 צ'אריזרד ופיקאצ'ו נגד מארווק ואלקזם.
    לא לשכוח את הקרב נגד דרייק שהוא ניצח את אלקטאבז , ותרם לניצחון על דגרונייט שכך בעצם אש זכה בגביע בליגת תפוז .
    נגד פלקנר (פיג'יאוט) צ'אריזאד ניצח ולא לשכוח את המכון האחרון בג'וטו נגד קלייר מול דרגונהייר , וכמובן לנצח 3 פוקימונים של גרי בליגת ג'וטו ביניהם גם גולם , גם , סיזור ,ולא לשכוח את בלסטויז , באמת קרב מצוין וכמובן הקרב המוכר נגד ארטיקונו של נולנד ב battle fronier אין צל של ספק צ'אריזארד באמת ראוי למקום הראשון.

מקום שני

כמובן שזה פיקאצ'ו , עם אני אפרט על כל הנצחונות של פיקאצ'ו אנחנו לא נסיים כמעט אחראי לרוב התגים בליגת אינדיגו , כמובן גם בליגת תפוז אף על פי שהפסיד לרודי מול אלקטאבז במכון השלישי בתפוז , אבל עדיין ניצח את דיטו של דרייק ולא לשכוח שהוא ניצח את דרגונייט של דרייק מה שהקנה לאש את גביע תפוז.
    בליגת ג'וטו גם תרם בכמה מכונים כנ"ל בהואן וסינו ויונובה.
    חשוב לציין שבליגה פיקאצ'ו תרם גם כן וגם ב batlle frontier בליגת אינדיגו פיקאצ'ו היה לו איזה ניצחון אחד או שתיים הוא לא היה דומיננטי שם , בליגת ג'וטו פיקצ'ו ניצח בקרבות הראשונים ואת קקליאון , ליגת הואן אני לא כל כך זוכר וגם סינו פיקאצ'ו תרם נגד פאול וכמובן נגד המאמן עם האגדיים והוא יצא תיקו עם לטיאס עם אני לא טועה שזה ממש הישג אדיר.

מקום שלישי

ספטייל תרם רבות בליגת הואן ניצח הרבה קרבות מכון חשובים כמובן שגם ב battle fronier לא לשכוח בליגת סינו את הניצחון על דארקגאי באמת אחד הפוקימוניום היותר חזקים של אש.

מקום רביעי

סנורלקס קודם כל סנורלקס יש לו הישג אישי שניצח בדבר שניקרא קרבות סומו בליגת ג'וטו מי שלא ראה זה הישג אישי שלו , כמובן שתרם נגד קלייר המכון האחרון של ג'וטו , ותרם בליגה גם נגד גרי שניצח לו שני פוקימונים , וגם נגד הריסון אני לא זוכר בדיוק את מי הוא ניצח ב battle fronier אני זוכר שהוא תרם לאש באיזה קרב אחד וגם בליגת סינו הוא ניצח בסיבוב השלישי עם אני לא טועה איזה מאמנת.

מקום חמישי

אוקיי פה תמיד יש ויכוחים ואף אחד לא יודע מה נכון , אז כל אחד רושם תשטויות שלו אז בואו אני אעשה לכם חיים קלים במקום החמישי זה סקווירטל , עכשיו אני אסביר למה קודם כל סקווירטל של אש הוא פוקימון ברמה מאוד גבוהה , רק להזכיר לכם שהוא יודע hydro pump , עכשיו בדור הראשון סקווירטל שיודע משאבת מים זה אומר שהוא מעל level 40 , מה שאומר שהוא לא רצה להתפתח אפילו שבסדרה אין אינפורמציה על זה.
    עכשיו בליגת אינדיגו הוא ניצח קרב אחד מה שנכון הוא לא תרם במכונים באותה ליגה אבל בליגה עצמה הוא תרם בקרב השלישי עם אני לא טועה או השני נגד נידורינו , בליגת תפוז הוא מאוד היה דומיננטי גם בקרב מכון הראשון מול סי סי , הוא הוכיח שהוא ברמה גבוהה גם במבחינת הדיוק שלו , נגד רודי מול סטרמי הוא למד משאבת מים וניצח עם skull bash עם אני לא טועה , מול דרייק הוא ניצח את אוניקס וגם פגע בדרגונייט מה שהחליש אותו , בליגת ג'וטו סקווירטל תרם נגד מייסי שבוא הוא מנצח גם את אלקטאבז , וגם את קווילבה שלא נשכח בbattle frontier , שהוא תרם לניצחון מול ברנדון.
    עכשיו נכון שיש לאש פוקימונים שהם יותר חזקים ממנו אבל אני מתכוון מבחינת דינאמיקה מבחינת כל פוקימוני המים של אש סקווירטל הוא הכי מנוסה והכי טוב .. וזה הוכח בקרבות.

מקום שישי

טוב גם פה יש הרבה וויכוחים אני אומר מהידע שלי שאת המקום השישי מגיע לסוואלו Swellow , עכשיו הרבה יגידו סטרפטור או פיקימון אחר , אני חושב שסוולו של אש הוא פוקימון אדיר מאז שהוא יתפתח הוא לא הפסיד באף מכון בלי לנצח פוקימון אחד או יותר , וגם תרם רבות בליגת הואן שלא נדבר על battle frontier , שבוא רואים כמה אש גם סומך עליו , והוא ניצח את רוב הקרבות שלו , היה לו הפסד אחד בליגת סינו אבל מול לטיאס שזה הגיוני , מבחינת פוקימון מעופף swellow לטעמי יותר קשוח וטוב מסטרפטור , מבחינת נתונים רואים שהוא באמת תרם לאש.

ואלו לטעמי השישיה הכי טובה של אשר מאורגן אחרי פרטים:

1.צ'אריזאד - Charizard
    2.פיקאצ'ו - Pikachu
    3.ספטייל - Sceptile
    4.סנורלקס - Snorlax
    5.סקווירטל - Squirtle
    6.סוואלו - Swellow

ושימו לב לדינאמיקה אש , חשמל , עשב , נורמלי , מים , ומעופף

נכון שצ'אריזאד מעופף + אש אבל עדיין צ'אריזארד לא אפקטיבי באוויר כמו swellow.
    כי swellow מהיר יותר , וקטן יותר.

כמובן שאתם יכולים להביע גם את דעתכם שיהיה לכולם יום טוב

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    סוואלו די עלוב...לקח לו מלא זמן ללמוד אס אווירי,שזאת גם אל מתקפה משהו.

ושכחת את אחד ההכי חזקים שלו-גיבל. אומנם הוא לא מפותח,אבל שי לו מתקפות משמ טובות (מטאור דרקון ופעימת דרקון),וגם שי לו פוטנציאל אדיר-לדעתי אם הוא יחזור לליגת אונובה,הוא כבר יהיה גאבייט.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    סוואלו די עלוב...לקח לו מלא זמן ללמוד אס אווירי,שזאת גם אל מתקפה משהו.

ושכחת את אחד ההכי חזקים שלו-גיבל. אומנם הוא לא מפותח,אבל שי לו מתקפות משמ טובות (מטאור דרקון ופעימת דרקון),וגם שי לו פוטנציאל אדיר-לדעתי אם הוא יחזור לליגת אונובה,הוא כבר יהיה גאבייט.

כרגע הוא רק גיבל ברור שעם הוא היה מגיע להתפתחות השניה או השלישית כמובן שהוא היה יכול להיות גם יותר חזק מצ'ריזארד אבל אנחנו לא מדברים על מה יכול לקרות אנחנו מדברים על מה שקורה בפועל ובפועל הוא רק גיבל ... זה שהוא ניצח לconway שני פוקימונים בליגה עדיין לא מקנה לא מקום ברשימה הוא דיי מתחיל והוא לא ברמה גבוהה עוד .. וswellow פוקימון אדיר אתה יכול לראות את battle froninter ואת ליגת הואן מהמכון השישי עם אני לא טועה. .

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי q-bex צפה בהודעה
    כרגע הוא רק גיבל ברור שעם הוא היה מגיע להתפתחות השניה או השלישית כמובן שהוא היה יכול להיות גם יותר חזק מצ'ריזארד אבל אנחנו לא מדברים על מה יכול לקרות אנחנו מדברים על מה שקורה בפועל ובפועל הוא רק גיבל ... זה שהוא ניצח לconway שני פוקימונים בליגה עדיין לא מקנה לא מקום ברשימה הוא דיי מתחיל והוא לא ברמה גבוהה עוד .. וswellow פוקימון אדיר אתה יכול לראות את battle froninter ואת ליגת הואן מהמכון השישי עם אני לא טועה. .
    הבאטל פרונטייר לא משנה...המתקפות שלו פשוט עלובות...
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. The eternal hunters
    שם: אילן
    אש פשוט עלוב- 0 אסטרטגייה...

אין רמות בסדרה...

אילו אש באמת היה רוצה להיות האלוף הוא היה מאמן את אותם פוקימונים יותר זמן ומעיף את פיקאצ'ו לעזאזל..

שכחת את בולדורה הוא ניצח אקסקדריל למרות שהאקסקדריל נלחם בצורה עלובה למדי הוא עדיין ניצח אותו.....
    מסתבר שהייתי מיין קינדרד ב2015.. כיום מיין פידל ושאקו.

anilist: https://anilist.co/user/DoubleSummon/

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ilan צפה בהודעה
    אש פשוט עלוב- 0 אסטרטגייה...

אין רמות בסדרה...

אילו אש באמת היה רוצה להיות האלוף הוא היה מאמן את אותם פוקימונים יותר זמן ומעיף את פיקאצ'ו לעזאזל..

שכחת את בולדורה הוא ניצח אקסקדריל למרות שהאקסקדריל נלחם בצורה עלובה למדי הוא עדיין ניצח אותו.....

המטרה של אש זה להיות פוקימון מאסטר.
    זה המטרה שלו , עם הוא כל הזמן היה מאמן את אותם פוקימונים אז מה שהיה קורה בפועל , זה שהוא לא היה מכיר את היתרונות של סוג פוקימון מתקפות וכו'.
    על מנת שאש יהיה פוקימון מאסטר: הוא צריך שיהיה לו כמה שיותר פוקימונים מכל מיני מקורות (קנטו ג'וטו הואן וכו') , ולזכות בליגה זה המטרה שלו , כמובן שלמשל בליגת הואן על פי ההגיון , עם אש היה משתמש בכל הפוקימונים שלו ולא רק באותם 6 פוקימונים שהיו איתו בהואן , סביר להניח שהוא היה זוכה.
    הוא הגיע ל - top 8 בהואן.רק עם הפוקומנים שהוא לכד שם + פיקאצ'ו , שזה הישג לא רע.
    בסינו הוא הגיע ל - טופ 4 אבל בלי צ'ריזארד וסקווירטל , והמאמן שניצח אותו זה מאמן שהיה לו אגדיים , ובהואן המאמן שניצח את אש כמו בסינו גם זכה באליפות.
    אל תשכח שזה גם כביכול מזל של הגרלות.
    עם בהואן אש היה מביא איתו את כל הפוקימונים שתפס , סביר להניח שהוא היה זוכה , אבל המטרה של אש זה לזכות עם כמה שפחות עזרה ולהסתמך על כמה שפחות פוקימונים.
    ואל תשכח שאש מאמן שלא רוצה רק סוג אחד , או שיש לו העדפה לסוגים מסוימים , הוא אוהב את כל הסוגים ,
    והוא כל פעם תופס עוד ועוד , ולומד עוד מתקפות וצובר נסיון.
    זה טוב שהסדרה לא הייתה צפויה ומרובעת , וישר כבר באינדיגו היו נותנים לו לנצח , זה כל העניין האימון בכל איזור
    ובאמת להגיע לניצחון רק בעזרת הפוקימונים שהוא לוכד באותו איזור , וזה לא קל כל פעם להתחיל מהתחלה , ולתפוס מחדש.
    אבל זה נותן לאש עוד ידע על פוקימונים חדשים , מתקפות.
    ביונובה הוא עושה דבר שהוא לא עשה באיזורים לפני הוא עובד ברוטציה עם הפוקימונים שלו , שזה דבר חדש זה סוג של התפחות הן זה באימון שלו והן בחשיבה לתפוס יותר ולנסות דברים שלא ניסה.
    הוא גם תפס עוד סוגים שהוא לא תפס בעבר , אז ככה שהמטרה של אש בכללי זה ללמוד כמה שיותר.

כמובן שכל הדברים שאני רושם פה זה בהתאם לסדרה , כידוע זה רק סדרה טלוויזיה , ואני רושם דברים על סמך הנתונים של הסדרה.
    כמובן שגם המטרה של הסרה זה לפרסם את המשחקים שלהם , וזו הסיבה שגם הם מושכים את זה אני מאמין... אבל בכל מקרה אני מקווה שהבהרתי את הכוונה שלי.

7. bbuuuii
    שם: עידן
    אני מאמין שכל מי שנמצא כאן ראה את כל הפרקים כולל אני, ואתה לא כשית בחירה שונה מהשאר, גם אתה התייחסת לקרבות נגד אדגיים וקרבות מכון.
    בנוסף, הקטע של הכפל סוגים הוא לא משהו שממש מפריע, אז לא צריך לשלול עוד פוקימונים מסוג אש בגלל ששמת שם צ׳ריזרד..
    ושורה תחתונה, זה כל אחד והדעה שלו בסופו של דבר..

Spoiler ספוילר

8. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    יש לו הרבה פוקימונים חזקים. אני לא מסכים איתך בנוגע לסקווירטל, הוא לא כלכך חזק- וגם אין רמות בסדרה.
    גם סוואלו די עלוב יחסית לשאר.. גליסקור היה הרבה יותר טוב ממנו, עם מתקפות מעולות.

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ~Donphan~ צפה בהודעה
    יש לו הרבה פוקימונים חזקים. אני לא מסכים איתך בנוגע לסקווירטל, הוא לא כלכך חזק- וגם אין רמות בסדרה.
    גם סוואלו די עלוב יחסית לשאר.. גליסקור היה הרבה יותר טוב ממנו, עם מתקפות מעולות.

קודם כל יש רמות בסדרה עם היית רואה את הפרק ה 9 של ליגת אינדיקו the school of hard knocks היית שם לב
    זה בין הפרקים הבודיים שבאמת מדגישים את העניין של הרמות ולהגיד שסקווירטל של אש לא חזק .. אתה יכול לראות סקווירטל בקרבות בתפוז וליגת אינדיגו וגם בליגת ג'וטו ולהחליט עם הוא חזק או לא .. כמו שאמרתי יש לאש פוקימונים שהם אכן יותר חזקים ממנו אני לא אומר שלא .. אבל הכוונה של שבמחנית פוקימוני מים הוא הכי חזק ומנוסה בקרב .. וגם ברמה הכי גבוהה זה אחת הסיבות שהוא ישתמש איתו נגד ברנדון .. בכל מקרה אני לא יכול לשכנע אותך זו דעתך ואני מכבד אותה ..

10. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    נתחיל מזה שאתה לא שונה לאף אחד. אתה לא חכם בנושא יותר מאף אחד אחר פה, אתה לא מבין כל כך כמו שאתה חושב (כי אם הייתה מבין הייתה קולט שזו הייתה או טעות או הבעה של רמה כדרגמה כמו מתחילים והעובדה שלא מזכירים את זה יותר אומרת את זה) וכל אחד פה ראה את הסדרה מההתחלה. אז בבקשה, תחסוך מימני לומר לך מתנשא, אבל תפסיק.

11. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    באמת כל אחד ראה כאן את כל הסדרה מההתחלה עד לסוף, ואני גם זוכר את כל הפרטים הרבה יותר טוב ממך.
    הראקרוס ידוע מעבר לכל ספק כאחד הפוקימונים החזקים של אש (מבחינה פיזית), כלומר, למרות שהוא לא מסוגל להיכנס לתחרות הסומו בגלל המשקל שלו (שוקל פחות מארבעים קילו), הוא עדיין היה מסוגל להיות יריב שקול לפורליגיטור או לבלסטוייז בגלל הכוח הרב שלו. כמטו חיפושיות זבל רבות, גם הרקרוס מסוגל להרים דברים ששוקלים פי כמה מאות ממשקל גופו, תעשה את החישוב, הוא לא צריך להיות כבד במיוחד כדי להרים 400 קילו.

לגבי עוצמת פוקימונים.
    ברור לחלוטין שצ'אריזארד של אש הוא הפוקימון הכי עוצמתי שלו, גם בהתחלה וגם בעקבות האימונים בעמק צ'רסיפיק. אבל בפרקים המתקדמים יותר (חזית הקרב) נראה שאין הבדל כל כך גדול בעוצמה בין כל הפוקימונים ההתחלתיים שלו, כל אחד התאמן בצורה שלו, סקווירטל במכבי האש, בלבזאר עם פרופסור אוק וישוב סיכסוכים, צ'אריזארד עם צ'ארלה ואני מתערב איתך שגם פידג'יוט התאמן בשמירה על השלום מפני הפירויים ושבאטרפרי התאמן כל הזמן כדי לחזור לאש בסופו של דבר (גם אם זה לא התממש).

למרות שאני בספק לגבי זה, נראה לי שסקפטייל בכל זאת יותר עוצמתי מאשר סקווירטל ובלבזאר (שדרך אגב, מוזכר בבירור ששניהם היו יכולים להתפתח ושהם לא רוצים, בלבזאר פחד להשתנות וסקווירטל חושב שוורטורטל'ב הם שוויצרים, די דומה למיאו) ולכן הוא יגיע מיד אחרי צ'אריזארד, פיקאצ'ו ופידג'יוט.

אחריהם מגיעים סנורלקס (הפוקימון הבילתי מנוצח שניצח את האריאמה ומדיצ'אם בחזית הקרב ושכמעט שום מתקפה לא מגיעה אליו), קינגלר (שהראה כישרון מהרגע הראשון) ובאטרפרי (שתהיה טעות גרלית לזלזל בו).

סוואלךו ממש עלוב, הוא לא חזק במיוחד והוא גם לא מהיר במיוחד, הרעיון שבו הוא די הפוך.
    במשחק הוא אומנם פוקימון חביב, אבל באנימה זה התהפך והרעיון הוא שאש דבק גם בפוקימון שהוא יחסית חלש ומנצח איתו בכל זאת. פידג'יוט הראה ביצועים טובים בהרבה.

אחרי שסיכמתי את כל הדברים החשובים אני אגיד מה השישיה הכי טובה של אש, ואל תעירו לי שזה לא תואם את מה שכתבתי קודם כי אני יודע את זה ובכל זאת זה מה שהחלטתי.

1. פיקאצ'ו (בשביל כבודו שמתי אותו ראשון, למרות שהוא וצ'אריזארד שקולים).
    2. צ'אריזארד.
    3. בלבזאר (ולא סקפטייל למרות שלסקפטייל יש טווח מתקפות רחב יותר, אש יודע לנצל הייטב את היכולות של בלבזאר).
    4. סקווירטל שמוריד פוקימונים בלי בעייה והוא יותר זריז מפוקימון ברמה גבוהה יותר. הוא היה ממש חזק אם הוא היה מסכים להתפתח אפילו רק לוורטורטל.
    5. פידג'יוט, הוא הפוקימון המעופף שמראה את הביצועים הטובים ביותר עד כה. הוא הגדול ביותר (הקטינו את הגודל לפידג'יוטים בעונות המאוחרות, אבל הוא היה בגודל שניים-שלושה אנשים), המהיר והזריז ביותר מבין כולם.
    למרות שפידג'י ומתפתחיו מתפקדים כיונים, הם מבוססים על דרורים שכידוע הם הציפורים הכי קלות תנועה שיש. למה שמה דרור? מפני שדרה בבית כשם שדרה בשדה, גם בבית לא תצליח ללכוד אותה לעומת ציפור אחרת שלא תהיה לה טווח תנועה ותילכד.
    6. באטרפרי. הוא לא מרשים במיוחד, אבל אם הוא התאמן טיפה, הוא יכול להיות פוקימון מנצח עם יכולות חרק, מהירות, יכולות על חושיות ויתרון מעופף. אם אתם מתעקשים על פוקימון אחר אני אציע את סנורלקס ולאחר מכן את סקפטייל.

מקווה שנהנתם.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    צריך להוציא את סקווירטל מהשישייה הזאת .יש לו פוקימונים הרבה יותר חזקים ממנו .
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Erwin צפה בהודעה
    צריך להוציא את סקווירטל מהשישייה הזאת .יש לו פוקימונים הרבה יותר חזקים ממנו .
    לא פוקימון מים חזק יותר. אני לא רואה מי אתה מתכוון שיכול להחליף אותו, גליילי? טוארוס? קורפיש (שהוא אומנם חזק פיזית, אבל לא מאומן ובל מעט מתקפות)? טוטודייל בטוח לא. אולי מאק או דונפאן. כמו שאני רואה את זה, סקווירטל לא רק חזק בתור כל סקווירטל, אלא גם פוקימון ברמה גבוהה מאוד (והביטוי הזה כן קיים באנימה למרות שאין בה רמות).
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: כגה
    לדעתי, צ'אריזרד גם אמור להיות במקום הראשון. נתחיל מזה שיש לו כימייה מצויינת עם אש. לא כמו פיקאצ'ו, אבל כימייה חזקה. הקרבות שהוא נותן הם באמת בין המדהימים בסדרה, יש לו מגוון התקפות ויש לו את האמצעים הכי גבוהים. ועכשיו שהוא מאומן בצ'רסיפיק ששם, אני מניח, מתאמנים ונמצאים כל הצ'ריזארדים הכי חזקים ובטח השתפר מאז ההופעה האחרונה שלו אם זה הקצב.

אחר כך פיקאצ'ו, באמת שאין מילים.

אינפרנאפ לדעתי הוא הרבה יותר חזק מסקרוויטל ובאלבאזור. תראו איזו עוצמה הוא משדר, איזה כוח סבל, איך הוא נחוש כל פעם לנצח. מכות האש שלו אני מאמין שהן כמעט שוות למתקפות האש של צ'אריזרד. הוא נתן קרבות טובים מאוד, לא פחות מפקאצ'ו ורואים שיש לו מטרה שהוא מתמקד עלייה.

באלבאזור.

בוויזל/סקווירטל - שניי פוקימוני המים הכי חזקים של אש מבחינת אמצעים. גם בוויזל עם הקשיחות שלו והראו כמה פעמים שהוא יכול להקריב את עצמו בשביל אחרים. הוא גם חזק מאוד. הוא הציל את אש ודון לפני ריסוק בסרט העשירי וניצח את פלוטזל. סקווירטל יכול לנצח אותו בקרב ברמה, אבל הוא הפוקימון הכי חזק שהיה לו בסינו כפוקימון מים.

סקפטייל שגם בשבילו אין מילים כי זה ידוע.

כל מעופף של אש.

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dia צפה בהודעה
    לדעתי, צ'אריזרד גם אמור להיות במקום הראשון. נתחיל מזה שיש לו כימייה מצויינת עם אש. לא כמו פיקאצ'ו, אבל כימייה חזקה. הקרבות שהוא נותן הם באמת בין המדהימים בסדרה, יש לו מגוון התקפות ויש לו את האמצעים הכי גבוהים. ועכשיו שהוא מאומן בצ'רסיפיק ששם, אני מניח, מתאמנים ונמצאים כל הצ'ריזארדים הכי חזקים ובטח השתפר מאז ההופעה האחרונה שלו אם זה הקצב.

אחר כך פיקאצ'ו, באמת שאין מילים.

אינפרנאפ לדעתי הוא הרבה יותר חזק מסקרוויטל ובאלבאזור. תראו איזו עוצמה הוא משדר, איזה כוח סבל, איך הוא נחוש כל פעם לנצח. מכות האש שלו אני מאמין שהן כמעט שוות למתקפות האש של צ'אריזרד. הוא נתן קרבות טובים מאוד, לא פחות מפקאצ'ו ורואים שיש לו מטרה שהוא מתמקד עלייה.

באלבאזור.

בוויזל/סקווירטל - שניי פוקימוני המים הכי חזקים של אש מבחינת אמצעים. גם בוויזל עם הקשיחות שלו והראו כמה פעמים שהוא יכול להקריב את עצמו בשביל אחרים. הוא גם חזק מאוד. הוא הציל את אש ודון לפני ריסוק בסרט העשירי וניצח את פלוטזל. סקווירטל יכול לנצח אותו בקרב ברמה, אבל הוא הפוקימון הכי חזק שהיה לו בסינו כפוקימון מים.

סקפטייל שגם בשבילו אין מילים כי זה ידוע.

כל מעופף של אש.
    בתגובה שלי אני אתעלם מזה שאינפריפ הוא "דמות מוטה" ואני אתיחס לחומר היבש כדי שנדבר באותם מונחים.
    אינפריפ לא יותר חזק מסקווירטל או מבלבזאר, הסיבה שאינפרינפ מרשים כל כך היא התקיפה הישירה שלו.
    הוא מתקיף באופן ישיר בצורה מאוד עוצמתית, מאוד אגרסיבית, מאוד לא מתוחכמת ומאוד בזבזנית.
    סקווירטל תוקף חזק, מדוייק ומהיר, אבל גם יש לו הגנה רצינית, יכולת תימרון ומהלכים מטעים או עקיפים.
    אם אני מדמיין קרב בין בלבזאר לאינפרינפ בין שני מאמנים טובים, אני מדמיין שינצלו אצל בלבזאר את היציבות שאין אצל אינפרינפ, ואצל אינפרינפ ינצלו את הזריזות והמהירות. חישוב מדוייק ושקול לרוב גובר על פזיזות ואגרסיביות (שהן שתי התכונות העיקריות אצל אינפרינפ), לכן לא הכנסתי אותו לרשימה.
    בכלל הדור של סינו לא מרשים כל כך.

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •