Pokemon GO
עמוד 10 מתוך 33 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 136 עד 150 מתוך 489
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    קינן מחייך והולך יחד עם הפלאקמון שלו,אתה ואגומון הולכים למגרש האימונים של הדרקון,אתה רואה שלט קטן שבו כתוב 'סגור לרגל הטורניר,לאימונים,לכו למגרש החיבור',אגומון אומר לך:"מגרש החיבור,שמעתי כמה דיג'ימונים שאומרים שהם מתכוונים ללכת לשם,כול סוגי הדיג'ימונים נמצאים שמה בקרבות,אני חושב שכדאי לנו ללכת לשם ולמצוא את המתחרים שלנו ולעשות איך קוראים לזה 'ריגול תעשייתי',מה דעתך?".
    ״לא אגומון, כדאי שנתאמן. בוא נלך למגרש האימונים.״ אומר לאגומון, אכניס אותו לדיג׳יכלי ולך למגרש החיבור.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Sakurai Tomoki
    קודמון מצליח לקשור את ויימון של הסוכן המסתורי,הוא אומר לך:"בדיוק מה שמלקום היה נותן לך לעשות,וזה מה שהוא היה עושה" אתה רואה הילה כחולה מתחילה לזהור מסביבו של ויימון,קודמון נהדף במהירות,"זוהי 'להבת ההילה' התקפה חזקה מאוד,רק שני סוכנים פה,מתוך עשרה שיש להם ויימון,יודעים להשתמש בה,אני ומלקום,זו ההתקפה הכי הרסנית שויימון יכול ליצור,הצלחת לנצח את ההילה,אתה מנצח את מלקום".

DigiSaver
    *פתחת את ע''מ 10,אגומון מקבל התקפה חדשה 'נהימת דרקון'.
    דיג'ימון נאנח בעצבנות והופך להיות מידע דיגיטלי שחוזר לדיג'יכלי,אתה הולך למגרש האימונים,אתה רואה את קינן נלחם בעזרת הפלאקמון שלו נגד ג'ייסון הדורומון שלו,אתה רואה שפלאקמון נלחם דרך האוויר ולא יוצר הרבה מגע עם האדמה,מה שעלול להקשות על אגומון להתקיף אותו ישירות ועלול להקטין את הסיכויים של אגומון להתקיף אותו בעזרת נשימת פלפל שלו.
    אתה רואה את הסוכן שהשותף שלו זה בלאק אגומון,הוא מתקרב אליך ואומר לך:"רוצה קרב?".

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    Monster
    אתה לוחץ על הכפתור של אייס דוימון,אתה רואה ספרה דיגיטלית,אתה רואה שבמקומו של אמפמון שלך עומד דיג'ימון כמעט זהה לאייס דוימון של ג'ימי,ג'ימי אומר:"בוא ניקח את הקרב הזה לרמה הבאה!" גם הוא מפתח את האמפמון שלו לאייס דוימון,עכשיו שני אייס דוימון נלחמים זה נגד זה.
    אני אומר בהתרגשות רבה" גדול יש לי אייס דוימון ".
    אני פונה לאייס דוימון ואומר לו" אחלה עכשיו שהתפתח תשמש בשד לילה הכי חזק שלך על איס דוימון של ג'ימי. לאחר מכן רוץ במהירות אליו ותפגע בו בפניו עם ציפורן הלילה החזקה שלך "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Sakurai Tomoki
    קודמון מצליח לקשור את ויימון של הסוכן המסתורי,הוא אומר לך:"בדיוק מה שמלקום היה נותן לך לעשות,וזה מה שהוא היה עושה" אתה רואה הילה כחולה מתחילה לזהור מסביבו של ויימון,קודמון נהדף במהירות,"זוהי 'להבת ההילה' התקפה חזקה מאוד,רק שני סוכנים פה,מתוך עשרה שיש להם ויימון,יודעים להשתמש בה,אני ומלקום,זו ההתקפה הכי הרסנית שויימון יכול ליצור,הצלחת לנצח את ההילה,אתה מנצח את מלקום".
    "איך אני אמור לנצח את זה? אתה מתכוון להגיד לי או שאני אמור להבין לבד?" אני שואל אותו במהירות ונותן בינתיים קצת מנוחה לקודמון.
    "קודמון, תשתמש במהירות שלך כדי לנוע מסביב, תדאג שהוא לא יוכל לפגוע בך, ומשם שתק אותו" אני אומר לו אחרי כמה זמן.
    חמוף

5. NYO HO HO
    DigiSaver
    *פתחת את ע''מ 10,אגומון מקבל התקפה חדשה 'נהימת דרקון'.
    דיג'ימון נאנח בעצבנות והופך להיות מידע דיגיטלי שחוזר לדיג'יכלי,אתה הולך למגרש האימונים,אתה רואה את קינן נלחם בעזרת הפלאקמון שלו נגד ג'ייסון הדורומון שלו,אתה רואה שפלאקמון נלחם דרך האוויר ולא יוצר הרבה מגע עם האדמה,מה שעלול להקשות על אגומון להתקיף אותו ישירות ועלול להקטין את הסיכויים של אגומון להתקיף אותו בעזרת נשימת פלפל שלו.
    אתה רואה את הסוכן שהשותף שלו זה בלאק אגומון,הוא מתקרב אליך ואומר לך:"רוצה קרב?".
    "קדימה בוא נלחם!" אומר לסוכן ואוציא את אגומון מהדיג'יכלי:"זה השותף שלי, אגומון.זה הולך להיות קרב מעניין!" ואלך איתו לזירה.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    Monster
    *לא הבנת טוב,צל לילה זה מגן לא התקפה.
    ג'ימי אומר לך:"עשיתי מה שביקשת,אמפמון התפתח עכשיו,אני אלך לי לדרכי,בהצלחה בהמשך המסע שלך" אייס דוימון חוזר להיות אמפמון ובחזרה למידע דיגיטלי,אייס דוימון שלך אומר לך:"עכשיו אני ברמת אלוף,כול פעם שאני אצטרך,אני אוכל להפוך מאמפמון לצורה המדהימה הזו" אתה שומע פיצוץ בחדר,הקיר נהרס,אתה רואה נער צעיר,מבוגר ממך בערך בשנתיים,הדיג'יכלי שלו שחור לגמרי,אתה רואה דיג'ימון שחור עם קרניים ושרשרת שמחזיקה אותו,הוא אומר לך:"אתה,סוכן DATS עם האייס דוימון,אני מתאגר אותך לקרב נגדי ונגדו!" הוא מצביע על הדיג'ימון שלו ואומר:"זה אחד מלורדי השטן,תכיר את בלמון,עכשיו זו הצורה החלשה שלו,בגלל שמקור כוחו הוחלש,אני הוא הגנרל די".
    Spoiler ספוילר

*אני יודע שהוא מגה והכול,אבל עכשיו הוא יהיה יותר חלש.

Sakurai Tomoki
    הסוכן המוזר צוחק ואומר:"אם אתה לא תמצא את התשובה,אתה לעולם לא תצליח להביס את ויימון של מלקום",קודמון עושה מה שאמרת,ההילה מתחלשת קצת אך לא פוסקת,שקודמון מפסיק לנוע מעייפות ההילה הכחולה מעיפה את קודמון.

DigiSaver
    הסוכן אומר לך:"בגלל זה בחרתי אותך בתור שותף לאימונים,אגב אם תשרוד את הסיבובים הראשונים אולי תצליח להילחם נגדי על אמת" שני האגומונים,האגומון השחור והאגומון הרגיל עומדים זה נגד זה עד זירה A-06,הסוכן אומר לך:"תתחיל אתה".

7. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מאסטר ליאון
    טייגר מחייך ואומר:"אז אתה מפחד?" אתה רואה ניצוץ מוזר בעיניו של טייגר,כאילו רוצה שתפחד,גאומון אומר לך:"אני לא מפחד,אני אחסל את הקנדלמון הזה וההפוך להיות אלוף!" גאומון מזנק [קנדלמון מרחף באוויר] ונותן אגרוף חזק בפניו,קנדלמון מנצל את הקרבה של שני הדיג'ימונים ויורה להבת רפאים קטנה וכחולה שפוגע בגאומון,אתה רואה שאש הרפאים הכחולה עדיין בוערת על הרצפה,טייגר מסתכל על האש ושוב הניצוץ המפחיד הזה מנצץ בחזקה.
    "גאומון!!!!!!! תגיד למה אתה באמת פוגע בו?" אומר בדאגה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

8. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    הסוכן המוזר צוחק ואומר:"אם אתה לא תמצא את התשובה,אתה לעולם לא תצליח להביס את ויימון של מלקום",קודמון עושה מה שאמרת,ההילה מתחלשת קצת אך לא פוסקת,שקודמון מפסיק לנוע מעייפות ההילה הכחולה מעיפה את קודמון.
    'אני חושב שקלטתי, ההילה מתחלשת כל פעם שנורה עליה החשמל הזה של קודמון..' אני חושב לעצמי.
    "קודמון.. תנסה לנוע שוב אבל תירה כמה שיותר באותו הזמן, אם הבנתי נכון, זה אמור לעזור.." אני אומר לו קצת בחשש, לא בטוח שזה יעבוד.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך בעצב:"זה קרב טאיקי חברי,אנחנו אמורים לעשות הכול בשביל לנצח,אני באמת מצטער שאני חייב לפגוע בגאומון,אני חייב להפוך את קנדלמון שלי לדיג'ימון חזק מאוד בשביל נקמה בשטן לוסימון,אני חייב לנקום בו!".

Sakurai Tomoki
    קדומון ירה קרן משתקת שפוגעת בויימון,ההילה שלו נעלמת,קודמון תוקף את ויימון ישירות ומביס אותו,הסוכן המסתורי אומר לך:"בהצלחה" הוא מחזיר את ויימון שלו לדיג'יכלי והולך לדרכו.
    אתה שומע מחיאות כפיים,אתה מסתובב ורואה את מלקום,הוא מחייך ואומר:"יפה מאוד,הצלחת למצוא דרך להביס את ההתקפה החזקה ביותר שויימון יכול ללמוד,יש לך מזל שאי אפשר להפוך אותו לאלוף בקרבות האלה,אחרת מזמן הייתה מפסיד".

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    *לא הבנת טוב,צל לילה זה מגן לא התקפה.
    ג'ימי אומר לך:"עשיתי מה שביקשת,אמפמון התפתח עכשיו,אני אלך לי לדרכי,בהצלחה בהמשך המסע שלך" אייס דוימון חוזר להיות אמפמון ובחזרה למידע דיגיטלי,אייס דוימון שלך אומר לך:"עכשיו אני ברמת אלוף,כול פעם שאני אצטרך,אני אוכל להפוך מאמפמון לצורה המדהימה הזו" אתה שומע פיצוץ בחדר,הקיר נהרס,אתה רואה נער צעיר,מבוגר ממך בערך בשנתיים,הדיג'יכלי שלו שחור לגמרי,אתה רואה דיג'ימון שחור עם קרניים ושרשרת שמחזיקה אותו,הוא אומר לך:"אתה,סוכן DATS עם האייס דוימון,אני מתאגר אותך לקרב נגדי ונגדו!" הוא מצביע על הדיג'ימון שלו ואומר:"זה אחד מלורדי השטן,תכיר את בלמון,עכשיו זו הצורה החלשה שלו,בגלל שמקור כוחו הוחלש,אני הוא הגנרל די".
    Spoiler ספוילר

*אני יודע שהוא מגה והכול,אבל עכשיו הוא יהיה יותר חלש.
    .
    אה אוקי, יאי ספוילירים מהאנימה
    כרגע יש מולי אייס דוימון או אמפמון?
    ----------------------------------------

אני אומר לגנרל די" גנרל? מה זה אומר גנרל? .שמע יש לך אחלה דיג'ימון אולי תגיד לי מאיפה וכל להשי אחד כזה לעצמי.גם אני רוצה בלמון משלי ".

אני אומר לאייס דוימון" טוב תשמש בשד לילה שלך על בלמון.נצל את זה שהוא חלש כרגע"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    קדומון ירה קרן משתקת שפוגעת בויימון,ההילה שלו נעלמת,קודמון תוקף את ויימון ישירות ומביס אותו,הסוכן המסתורי אומר לך:"בהצלחה" הוא מחזיר את ויימון שלו לדיג'יכלי והולך לדרכו.
    אתה שומע מחיאות כפיים,אתה מסתובב ורואה את מלקום,הוא מחייך ואומר:"יפה מאוד,הצלחת למצוא דרך להביס את ההתקפה החזקה ביותר שויימון יכול ללמוד,יש לך מזל שאי אפשר להפוך אותו לאלוף בקרבות האלה,אחרת מזמן הייתה מפסיד".
    "אם היה אפשר להפוך הדיג'ימונים לאלופים אתה היית באותה בעיה, רק קודמון יכול להפוך לאלוף, הוימון שלך לא מיוחד.." אני אומר רציני ויוצא משם.
    "קודמון, אתה בסדר? שנמצא עוד משימה, ננוח? מה אתה רוצה?" אני שואל אותו בדרך.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך בעצב:"זה קרב טאיקי חברי,אנחנו אמורים לעשות הכול בשביל לנצח,אני באמת מצטער שאני חייב לפגוע בגאומון,אני חייב להפוך את קנדלמון שלי לדיג'ימון חזק מאוד בשביל נקמה בשטן לוסימון,אני חייב לנקום בו!".

Sakurai Tomoki
    "מי זה לוסימון ובסדר אגרוף ממוקד אל תוך קנדלמון בשיא הכוח ואז סופת אגרופים עכשו מי זה לוסימון?" אומר לגאומון ואשאל בתמיהה את טייגר.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

13. משתמש מנוסה
    Monster
    *אייס דוימון ושד לילה זה מגן לא התקפה.
    גנרל די אומר לך:"אני אחד משבעת גנרלי האבדון,כול גנרל מחזיק איתו לורד שטני,הלורד שלי הוא בלאמון,בגלל שלא מצאתי את הדרך להפוך אותו לצורה האולטימטיבית שלו הוא בצורה החלשה שלו,אך שלא תחשוב שהוא חלש לגמרי,הוא אחד מהדיג'ימונים החזקים ביותר בעולם הדיגיטלי והעולם האנושי ביחד ואתה לא יכול להשיג את בלאמון או כול לורד אחר,אתה לא מספיק אפל בליבך".
    אייס דוימון משתמש בציפורן לילה,ציפורניו הלבנות הופכות להיות שחורות הוא בא להתקיף את בלאמון אך הוא מתגונן בעזרת השרשרת שלו,הוא קושר את אייס דוימון,בלאמון נראה עדיין שליו.

Sakurai Tomoki
    קודמון אומר לך:"היום עוד צעיר,נלך למפקד,לבקש משימה,אני מקו...מה לעזאזל!" אתה מסתובב ואתה רואה ליד אקס ויימון חזק מאוד,מלקום צוחק ואומר:"נו איפה הריפמון שלך?שאם אתה לא יודע,הוא צורת האלוף של קודמון,אבל כנראה אני אומר לך דברים שאתה יודע,אחרי יש לך דיג'ימון אלוף".
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    טייגר אומר בעצב ובשנאה:"לוסימון,אחד משבעת לורדי השטן,הוא הדיג'ימון הראשון שפגשתי,הוא גרם לשריפה הארורה שלקחה ממני את הוריי ואת אחיי,אני האחרון ששרד מהמשפחה שלי,הוא חיסל את המשפחה שלי וצחק,ראיתי לידו איזה ילד שעכשיו אמור להיות בגילנו בערך,אני אנקום בו!" את שלושת המילים האחרונות טייגר צועק,אתה את הדיג'יכלי של טייגר זוהר,אתה רואה קווי מידע מקיפים את קנדלמון,אתה רואה פלאש קצר שאחריו אתה רואה דיג'ימון שנראה כמו בן אדם,עם גלימה סגולה ושרביט שמש,טייגר אומר:"תכירו את וויזרדמון!".
    Spoiler ספוילר

14. NYO HO HO
    DigiSaver
    הסוכן אומר לך:"בגלל זה בחרתי אותך בתור שותף לאימונים,אגב אם תשרוד את הסיבובים הראשונים אולי תצליח להילחם נגדי על אמת" שני האגומונים,האגומון השחור והאגומון הרגיל עומדים זה נגד זה עד זירה A-06,הסוכן אומר לך:"תתחיל אתה".
    *הדיג'ימון שהצגת בפני ליאור זה בלפמון,לא בלמון..
    "אוקיי אגומון-תקוף את האגומון השחור בנהימת דרקון!" אומר לאגומון בבטחון.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    Monster
    *אייס דוימון ושד לילה זה מגן לא התקפה.
    גנרל די אומר לך:"אני אחד משבעת גנרלי האבדון,כול גנרל מחזיק איתו לורד שטני,הלורד שלי הוא בלאמון,בגלל שלא מצאתי את הדרך להפוך אותו לצורה האולטימטיבית שלו הוא בצורה החלשה שלו,אך שלא תחשוב שהוא חלש לגמרי,הוא אחד מהדיג'ימונים החזקים ביותר בעולם הדיגיטלי והעולם האנושי ביחד ואתה לא יכול להשיג את בלאמון או כול לורד אחר,אתה לא מספיק אפל בליבך".
    אייס דוימון משתמש בציפורן לילה,ציפורניו הלבנות הופכות להיות שחורות הוא בא להתקיף את בלאמון אך הוא מתגונן בעזרת השרשרת שלו,הוא קושר את אייס דוימון,בלאמון נראה עדיין שליו.

Sakurai Tomoki
    קודמון אומר לך:"היום עוד צעיר,נלך למפקד,לבקש משימה,אני מקו...מה לעזאזל!" אתה מסתובב ואתה רואה ליד אקס ויימון חזק מאוד,מלקום צוחק ואומר:"נו איפה הריפמון שלך?שאם אתה לא יודע,הוא צורת האלוף של קודמון,אבל כנראה אני אומר לך דברים שאתה יודע,אחרי יש לך דיג'ימון אלוף".
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    טייגר אומר בעצב ובשנאה:"לוסימון,אחד משבעת לורדי השטן,הוא הדיג'ימון הראשון שפגשתי,הוא גרם לשריפה הארורה שלקחה ממני את הוריי ואת אחיי,אני האחרון ששרד מהמשפחה שלי,הוא חיסל את המשפחה שלי וצחק,ראיתי לידו איזה ילד שעכשיו אמור להיות בגילנו בערך,אני אנקום בו!" את שלושת המילים האחרונות טייגר צועק,אתה את הדיג'יכלי של טייגר זוהר,אתה רואה קווי מידע מקיפים את קנדלמון,אתה רואה פלאש קצר שאחריו אתה רואה דיג'ימון שנראה כמו בן אדם,עם גלימה סגולה ושרביט שמש,טייגר אומר:"תכירו את וויזרדמון!".
    Spoiler ספוילר
    *הוא יכול גם להפוך למירמון

"אתה לא היחיד אני איבדתי כמעט את כל המשפחה שלי וכל פעם שאני מנסה להיזכר עולה לי איש מסתורי עם כנפי עטלף וקרני שטן שלידו זחל כחול עם לב ורוד וכנפיים צהובות(לוסמון לרבה מוד) מסביבם אש עם השלדים והדם בזמן שאבא שלי נקרע לחתיכות איפשהו בשער שנשאב אל תוך עצמו!!!!!!!" אומר בזעם אדיר.

עמוד 10 מתוך 33 ראשוןראשון ... 8910111220 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •