Monster
*אייס דוימון ושד לילה זה מגן לא התקפה.
גנרל די אומר לך:"אני אחד משבעת גנרלי האבדון,כול גנרל מחזיק איתו לורד שטני,הלורד שלי הוא בלאמון,בגלל שלא מצאתי את הדרך להפוך אותו לצורה האולטימטיבית שלו הוא בצורה החלשה שלו,אך שלא תחשוב שהוא חלש לגמרי,הוא אחד מהדיג'ימונים החזקים ביותר בעולם הדיגיטלי והעולם האנושי ביחד ואתה לא יכול להשיג את בלאמון או כול לורד אחר,אתה לא מספיק אפל בליבך".
אייס דוימון משתמש בציפורן לילה,ציפורניו הלבנות הופכות להיות שחורות הוא בא להתקיף את בלאמון אך הוא מתגונן בעזרת השרשרת שלו,הוא קושר את אייס דוימון,בלאמון נראה עדיין שליו.
Sakurai Tomoki
קודמון אומר לך:"היום עוד צעיר,נלך למפקד,לבקש משימה,אני מקו...מה לעזאזל!" אתה מסתובב ואתה רואה ליד אקס ויימון חזק מאוד,מלקום צוחק ואומר:"נו איפה הריפמון שלך?שאם אתה לא יודע,הוא צורת האלוף של קודמון,אבל כנראה אני אומר לך דברים שאתה יודע,אחרי יש לך דיג'ימון אלוף".
מאסטר ליאון
טייגר אומר בעצב ובשנאה:"לוסימון,אחד משבעת לורדי השטן,הוא הדיג'ימון הראשון שפגשתי,הוא גרם לשריפה הארורה שלקחה ממני את הוריי ואת אחיי,אני האחרון ששרד מהמשפחה שלי,הוא חיסל את המשפחה שלי וצחק,ראיתי לידו איזה ילד שעכשיו אמור להיות בגילנו בערך,אני אנקום בו!" את שלושת המילים האחרונות טייגר צועק,אתה את הדיג'יכלי של טייגר זוהר,אתה רואה קווי מידע מקיפים את קנדלמון,אתה רואה פלאש קצר שאחריו אתה רואה דיג'ימון שנראה כמו בן אדם,עם גלימה סגולה ושרביט שמש,טייגר אומר:"תכירו את וויזרדמון!".