DigiSaver
*תודה
אגומון רץ אל בלאק אגומון בנהימת דרקון,הלהבה הסגולה-כחולה מקיפה את בלאק אגומון,אחרי שלהבה נגמרת,אגומון יורה משהו דמוי נשימת פלפל אך נשימת הפלפל שלו היא שחורה כמו בלאק אגומון,אגומון שלך יורה נשימת פלפל בתור ניגוד לנשימת הפלפל השחור,שתי הנשימות פלפל נעלמות,בלאק אגומון מסתכל על אגומון,אתה חושב שהוא מתכנן התקפה שאגומון לא יוכל להגיב.
מאסטר ליאון
*כן אבל הקנדלמון הזה יהיה וויזרדמון,ושמע זה לא יצליח לך,גאומון ככה לא ישתנה...
וויזרדמון מכוון את שרביט השמש שלו על גאומון,הוא יורה קרן להבות חזקה במיוחד שגאומון לא מצליח להדוף,טייגר אומר לך:"אתה מדבר על לוסמון הצורה האולטימטבית ביותר שלו,זה אומר שהגנרל הארור הזה ניצח" הוא לוחץ על הכפתור האמצעי בדיג'יכלי שלו,וויזרדמון חוזר להיות קנדלמון שנשאב לדיג'יכלי,טייגר אומר לך:"תמסור למפקדים שפרשתי" טייגר מוציא סוג של קלף,הוא הופך אותו ונעלם.
Sakurai Tomoki
מלקום אומר לך:"אתה הולך למשימה כדאי לגרום לקודמון להפוך להיות אלוף,פתטי" מלקום ממשיך בדרכו,אתה הולך למפקדה,אתה רואה את המפקד תומס יושב בכיסא שלו,הוא אומר לך:"אהה,אתה הסוכן שהביא את טרירמון,הוא הובא לסוכן צעיר,אם באת למשימה,יש כמה גורלימון,זה דיג'ימון אלוף אבל אני חושב שתסתדר,ואגב,החולשה שויימון של מלקום זו הרגל השמאלית שלו" הוא מחייך אליך חיוך קטן וקורץ לך.
"אגומון-תשתמש מהר בנהימת דרקון ולאחר מכן בנשימת פלפל חזקה במיוחד לפני שהוא מכין מהלך כלשהו!" אומר לאגומון בתקווה שזה יצליח.DigiSaver
*תודה
אגומון רץ אל בלאק אגומון בנהימת דרקון,הלהבה הסגולה-כחולה מקיפה את בלאק אגומון,אחרי שלהבה נגמרת,אגומון יורה משהו דמוי נשימת פלפל אך נשימת הפלפל שלו היא שחורה כמו בלאק אגומון,אגומון שלך יורה נשימת פלפל בתור ניגוד לנשימת הפלפל השחור,שתי הנשימות פלפל נעלמות,בלאק אגומון מסתכל על אגומון,אתה חושב שהוא מתכנן התקפה שאגומון לא יוכל להגיב.
NYO HO HO BITCH
*פשוט רציתי רקע קשוח והנה קישור לגנרלים:http://digimon.wikia.com/wiki/Belphe...emon_Rage_Mode
"למה? אני אעזור לך ואל תשכח שנינו נפגשנו אם לוסמון רק שאני עם לרבה מוד?" אשאל את טייגר ואזכר באירוע הנורא.
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-25-2012 בשעה 06:07 PM
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
Sakurai Tomoki
אתה רואה שני סוכנים הם נותנים למפקד דיג'יביצה אחד מהם אומר:"הבסנו את הגורילמון המפקד",תומס אומר לך:"אז כנראה המשימה שלך הושלמה ע''י הסיור של צמד מסוכני האליט שלנו",הסוכן השני אומר לך:"אהה,זה היה משימה שלך,מצטער".
DigiSaver
אגומון ובלאק אגומון נלחמים זה נגד זה בעזרת נשימות פלפל ונהימות דרקון חזקות במיוחד,בסופו של דבר שני האגומונים נופלים מתשישות,הסוכן עם הבלאק אגומון אומר לך:"זה תיקו,אני לא מאמין,זה קורה אחד למיליון בערך,היה נחמד להילחם נגדך,בפעם הבאה נעשה את זה אלוף נגד אלוף".
מאסטר ליאון
*מאיפה אתה חושב שאני משיג את המידע הזה?
טייגר כבר לא שם,גאומון מסתכל עליך ואומר לך:"אני לא מאמין שלא התפתחתי!" הוא מביא אגרוף לאיזה קיר של בניין והקיר פשוט נסדק ונשבר,גאומון מסתכל עליך טיפה לחוץ ואומר לך:"נראה לי כדאי להסתלק".
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
"אני מחכה לראות מה יקרה.." אומר לסוכן עם הבלאק אגומון ואחזיר אותו לדיג'יכלי שלי.לאחר מכן אלך לחפש עוד אנשים להתאמן נגדם.DigiSaver
אגומון ובלאק אגומון נלחמים זה נגד זה בעזרת נשימות פלפל ונהימות דרקון חזקות במיוחד,בסופו של דבר שני האגומונים נופלים מתשישות,הסוכן עם הבלאק אגומון אומר לך:"זה תיקו,אני לא מאמין,זה קורה אחד למיליון בערך,היה נחמד להילחם נגדך,בפעם הבאה נעשה את זה אלוף נגד אלוף".
NYO HO HO BITCH
מאסטר ליאון
אתה מחזיר את גאומון לדיג'יכלי שלך,אתה רואה נער שלבוש כמו סוכן DATS,הוא מסתכל עליך ואומר לך:"הסתכלתי על הקרב שלך ושל הסוכן טייגר,טוב סוכן לשעבר אם לשפוט את זה שהוא צעק 'תמסור למפקדים שפרשתי',אני הוא סטיו,זה קיצור של סטיוארט,אבל אני מעדיף 'סטיו' השותף שלי הוא..." אתה רואה סוג של כלב עם קרן צהובה שקופץ מאחד הגגות וצועק:"אני!" סטיו צוחק ואומר:"השותף שלי,גבומון".
ספוילר
DigiSaver
הסוכן עם הבלאק אגומון מחייך ואומר:"הקרב הזה לא נגמר,זה ברור לך נכון?" אתה מהנהן,אגומון מתרומם מהרצפה ואומר:"וואו זה היה קרב טוב!אני מצפה לסיבוב הבא בלאק אגומון" בלאק אגומון מהנהן גם הוא ואומר:"אתה אחד היריבים החזקים ביותר שאיתם נלחמתי אגומון" שניהם עושים מפגש אגרופים,ואחרי זה כול אחד חוזר להיות מידע דיגיטלי,האגומון למידע כתום ובלאק אגומון לשחור וכול אחד חוזר לדיג'יכלי שלו,הסוכן אומר לך:"אהה שכחתי,שמי אד,ולפי מה שאני יודע,לך קוראים ריו".
Sakurai Tomoki
תומס בודק במחשב שלו,הוא עושה חיוך עצוב ואומר לך:"סורי,אבל אין מידע בינתיים" הסוכן שהתנצל אומר לך:"שמע,אני מרגיש אשם שלקחנו לך את המשימה,רוצה שאני אעזור לך להתאמן לסיבוב הבא שלך בטורניר" קודמון אומר לך:"אם הוא סוכן אליט,רוב הסיכויים שיש לו דיג'ימון אולטימטיבי במינימום,כדאי להקשיב לעצותיו".
"נכון,קוראים לי ריו.אני מקווה שהקרב הבא יגמר לטובתי." אומר לאד ואלחץ איתו ידיים.לאחר מכן אלך לחפש מישהו להתאמן איתו.DigiSaver
הסוכן עם הבלאק אגומון מחייך ואומר:"הקרב הזה לא נגמר,זה ברור לך נכון?" אתה מהנהן,אגומון מתרומם מהרצפה ואומר:"וואו זה היה קרב טוב!אני מצפה לסיבוב הבא בלאק אגומון" בלאק אגומון מהנהן גם הוא ואומר:"אתה אחד היריבים החזקים ביותר שאיתם נלחמתי אגומון" שניהם עושים מפגש אגרופים,ואחרי זה כול אחד חוזר להיות מידע דיגיטלי,האגומון למידע כתום ובלאק אגומון לשחור וכול אחד חוזר לדיג'יכלי שלו,הסוכן אומר לך:"אהה שכחתי,שמי אד,ולפי מה שאני יודע,לך קוראים ריו".
NYO HO HO BITCH
האיוונט
אתמול בערב ארבעת השחקנים קיבלו את הה''פ שלי לגבי האיוונט,בו התבקשו לבחור דיג'ימון מגה אחד לבחירתם ולשלוח לי אותו בלינק ויקי.
לפי סדר התגובות:
1-מאסטר ליאון
2-Monster
3-Sakurai Tomoki
4-DigiSaver
לפי הגרלה שנערכה ע''י Random.org הזוכה הוא "Sakurai Tomoki" אתה מקבל את צורת הטירון של הדיג'ימון שבחרת,הדיג'ימון שקיבלת הוא Dorumon
מאסטר ליאון
סטיו אומר לך:"גבומון הוא דיג'ימון חזק מאוד,הוא יודע להבה כחולה,ההתקפה החזקה ביותר שגבומון יכול ללמוד,כשהוא יתפתח לגרורומון,הלהבה הכחולה היא אחת המתקפות הפחות טובות שלו,אני לא אומר שההתקפה חלשה,אני מתכוון שליד ההתקפות האחרות שלו,זה רק קצה הקרחון".
Sakurai Tomoki
*מזל טוב!קיבלת Dorumon מהאיוונט,המידע עליו נמצא בדף הרשומים!
אתה שומע קול מתכתי שבוקע מהדיג'יכלי שלך שאומר:"יש לך דיג'ימון חדש" אתה רואה שלידו של קודמון שבתוך הדיג'יכלי יש דורומון,הוא אומר לך:"מה קורה בוס חדש?",קודמון מסתכל עליך ואומר לך:"לא זכור לי שנלחמנו נגד דורומון,אלא אם כן יש לך איזה תומך ששולח לך דיג'ימון חדש".
אתה שומע קול שאומר:"המתמודדים:
מלקום,אדריאן,קינן,דאון נא לקשת לעמדות,הקרבות מתחילים".
DigiSaver
*שמע אני משנה את שמות המתמודדים ל:דאון VS דיוויס,אתה VS קינן,בריאן VS אד,טימי VS ג'ימי,טוב?[האמת אין לך בררה אני השה''מ XD]
אד אומר לך:"אנ יגם מתמודד בתחרות,אם תשרוד נגד דיוויס או דאון וקינן,אנחנו ואני אשרוד את בריאן או אחד מהתאומים ג'ימי וטימי,אנחנו נילחם" שני האגומונים אומרים ביחד:"אז אנחנו חייבים לנצח!".
אד אומר לך:"נתראה בגמר" כמו אגומון ובלאק אגומון גם אתם עושים 'מפגש אגרופים'.
אתה הולך להתאמן,אתה רואה את דאון,סוכן מבוגר ממך בערך בשנה עם שיער ג'ינג'י בוער ועיניים חומות-אדומות מתאמן יחד עם הדיג'ימון שלו,קורונמון,אתה רואה ששניהם נלחמים נגד מישהו שדומה מאוד לדאון,לידו עומד השותף שלו,לונמון,הסוכן דאון אומר ליריבו:"דאסק,אומנם אנחנו אחים אבל בקרב הזה אני אנצח".
ספוילר
יאי ניצחתי וקיבלתי את אחד הדיג'ימונים הכי מגניבים שיש 3:
דרך אגב, שכחת את הקטע שהוא אמור לעזור לי להתאמן..
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"קדימה קודמון, בוא ננצח בדבר הזה!" אני אומר בהתרגשות וניגש למקום שלי.
חמוף
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)