האיוונט
אתמול בערב ארבעת השחקנים קיבלו את הה''פ שלי לגבי האיוונט,בו התבקשו לבחור דיג'ימון מגה אחד לבחירתם ולשלוח לי אותו בלינק ויקי.
לפי סדר התגובות:
1-מאסטר ליאון
2-Monster
3-Sakurai Tomoki
4-DigiSaver
לפי הגרלה שנערכה ע''י Random.org הזוכה הוא "Sakurai Tomoki" אתה מקבל את צורת הטירון של הדיג'ימון שבחרת,הדיג'ימון שקיבלת הוא Dorumon
מאסטר ליאון
סטיו אומר לך:"גבומון הוא דיג'ימון חזק מאוד,הוא יודע להבה כחולה,ההתקפה החזקה ביותר שגבומון יכול ללמוד,כשהוא יתפתח לגרורומון,הלהבה הכחולה היא אחת המתקפות הפחות טובות שלו,אני לא אומר שההתקפה חלשה,אני מתכוון שליד ההתקפות האחרות שלו,זה רק קצה הקרחון".
Sakurai Tomoki
*מזל טוב!קיבלת Dorumon מהאיוונט,המידע עליו נמצא בדף הרשומים!
אתה שומע קול מתכתי שבוקע מהדיג'יכלי שלך שאומר:"יש לך דיג'ימון חדש" אתה רואה שלידו של קודמון שבתוך הדיג'יכלי יש דורומון,הוא אומר לך:"מה קורה בוס חדש?",קודמון מסתכל עליך ואומר לך:"לא זכור לי שנלחמנו נגד דורומון,אלא אם כן יש לך איזה תומך ששולח לך דיג'ימון חדש".
אתה שומע קול שאומר:"המתמודדים:
מלקום,אדריאן,קינן,דאון נא לקשת לעמדות,הקרבות מתחילים".
DigiSaver
*שמע אני משנה את שמות המתמודדים ל:דאון VS דיוויס,אתה VS קינן,בריאן VS אד,טימי VS ג'ימי,טוב?[האמת אין לך בררה אני השה''מ XD]
אד אומר לך:"אנ יגם מתמודד בתחרות,אם תשרוד נגד דיוויס או דאון וקינן,אנחנו ואני אשרוד את בריאן או אחד מהתאומים ג'ימי וטימי,אנחנו נילחם" שני האגומונים אומרים ביחד:"אז אנחנו חייבים לנצח!".
אד אומר לך:"נתראה בגמר" כמו אגומון ובלאק אגומון גם אתם עושים 'מפגש אגרופים'.
אתה הולך להתאמן,אתה רואה את דאון,סוכן מבוגר ממך בערך בשנה עם שיער ג'ינג'י בוער ועיניים חומות-אדומות מתאמן יחד עם הדיג'ימון שלו,קורונמון,אתה רואה ששניהם נלחמים נגד מישהו שדומה מאוד לדאון,לידו עומד השותף שלו,לונמון,הסוכן דאון אומר ליריבו:"דאסק,אומנם אנחנו אחים אבל בקרב הזה אני אנצח".