פורסם במקור על ידי
Aichi Sendou
מאסטר ליאון
תומס צועק אליכם:"אם אתם לא מפסיקים עכשיו את הקרב הזה אני מסלק אתכם ל-DATS,הדיג'ימונים שלכם ימחקו לעד ואתם תשבו בכלא שלנו",סטיו אומר לך:"טוב אם ככה,אנחנו חייבים להפסיק" הוא מחזיר את גבומון לדיג'יכלי שלו,אתה רואה שרוב הסמטה הרוסה,המבנים הרוסים,פח האשפה התפורר,גאומון מעולף על הרצפה,כנראה שהכוח הרב שבזבז התיש אותו.
Monster
קינן אומר לך:"יש שני ארגונים הקשורים לדיג'ימונים,הראשון הוא DATS שתפקידו הוא לשמור על איזון בין העולם הדיגיטלי לעולם האנושי והארגון השני הוא DLA שזה ראשי תיבות של 'Demon Lord's Army',הגנרלים פנו אליי בבקשה להצטרף אליהם ולהשמיד את DATS,כמובן שסירבתי,אך כשהגנרל X לקח אותי לסיור בטירה שלו,ראיתי את מרקוס דיימון,הוא לא מת,הם חטפו אותו,אם אני אספר את זה ליושי או לתומס הם יהרגו אותו ואותי והם ישמידו את DATS בכוחות עצמם".
*ואל תעשה לי את השטות הזו של השם היפני של מרקוס בסדר?
DigiSaver
דיאנה מחייכת ואומרת:"פלאמון שחררי את אגומון ותתקפי עם ציפורן ארס!" ציפורניה הארוכות שבצד ימין של פלאמון הופכות להיות ירוקות-ארסיות מוזרות,אגומון מצליח להתחמק מהציפורניים הארסיות בערך שנייה לפני שהן פוגעות בו,אגומון מחייך ואומר:"ריו,חשבתי על משהו מיוחד לטורניר אבל אני רוצה לנסות אותו פה,יש רשות?".