Pokemon GO
עמוד 15 מתוך 33 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 211 עד 225 מתוך 489
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver
    דיאנה מחייכת ואומרת:"פלאמון שחררי את אגומון ותתקפי עם ציפורן ארס!" ציפורניה הארוכות שבצד ימין של פלאמון הופכות להיות ירוקות-ארסיות מוזרות,אגומון מצליח להתחמק מהציפורניים הארסיות בערך שנייה לפני שהן פוגעות בו,אגומון מחייך ואומר:"ריו,חשבתי על משהו מיוחד לטורניר אבל אני רוצה לנסות אותו פה,יש רשות?".
    "מרשה לך בהחלט אגומון!" אומר לאגומון "אני מקווה רק שזה יהיה משהו טוב מאוד.."
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    טייגר מחייך ואומר:"לא ראיתי אותך בערך שלוש-ארבע שעות,לא ממש השתנתי,תגיד בארבע שעות האלה,גאומון הפך להיות גאגאומון?" אתה שומע קול ממגפון שאומר:"כול האזרחים להתפנות מהאזור,יש שריפה באזור,פח אשפה התפוצץ יש סכנה" אתה רואה את כול האזרחים,חוץ ממך וטייגר בורחים מין המקום,טייגר אומר לך:"שריפה?תגיד מה גאומון עשה?".

DigiSaver
    אגומון יורה לתקרה שלושה נשימות פלפל,פלאמון מסתכלת על הלהבות,אגומון מנצל את הרגע הזה ותוקף את פלאמון בבטנה בעזרת ידו,אגומון אומר לך:"את זה רציתי לנסות" אתה רואה שפלאמון מכוונת לפניו של אגומון את הראש שלה,אתה רואה שיש שמה סוג של פרח,דיאנה מחייכת ואומרת:"תשתמשי בקרן פרחים!",אתה רואה את הפרחים שבראשה של פלאמון קרובים לפניו של אגומון,אגומון הנלחץ מחכה לפקודה ממך.

3. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    מאסטר ליאון
    טייגר מחייך ואומר:"לא ראיתי אותך בערך שלוש-ארבע שעות,לא ממש השתנתי,תגיד בארבע שעות האלה,גאומון הפך להיות גאגאומון?" אתה שומע קול ממגפון שאומר:"כול האזרחים להתפנות מהאזור,יש שריפה באזור,פח אשפה התפוצץ יש סכנה" אתה רואה את כול האזרחים,חוץ ממך וטייגר בורחים מין המקום,טייגר אומר לך:"שריפה?תגיד מה גאומון עשה?".

DigiSaver
    אגומון יורה לתקרה שלושה נשימות פלפל,פלאמון מסתכלת על הלהבות,אגומון מנצל את הרגע הזה ותוקף את פלאמון בבטנה בעזרת ידו,אגומון אומר לך:"את זה רציתי לנסות" אתה רואה שפלאמון מכוונת לפניו של אגומון את הראש שלה,אתה רואה שיש שמה סוג של פרח,דיאנה מחייכת ואומרת:"תשתמשי בקרן פרחים!",אתה רואה את הפרחים שבראשה של פלאמון קרובים לפניו של אגומון,אגומון הנלחץ מחכה לפקודה ממך.
    :" גאומון עדיין גאומון ולמד להבה כחולה" אומר בנימה עדכונית.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

4. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר מחוויר טיפה ואומר לך:"אז השריפה כן בגללך,ואם הוא למד להבה כחולה אז ההתפתחות מעבר לפינה,טוב,אם היא מעבר לפינה אז בוא נלך להתאמן,גאומון נגד וויזרדמון,טירון נגד אלוף,אני אגיד לוויזרדמון שלי לא להביס את הגאומון שלך אלא להשתמש במתקפות הדף כמו מגן להבה וחומת שרביט".

5. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר מחוויר טיפה ואומר לך:"אז השריפה כן בגללך,ואם הוא למד להבה כחולה אז ההתפתחות מעבר לפינה,טוב,אם היא מעבר לפינה אז בוא נלך להתאמן,גאומון נגד וויזרדמון,טירון נגד אלוף,אני אגיד לוויזרדמון שלי לא להביס את הגאומון שלך אלא להשתמש במתקפות הדף כמו מגן להבה וחומת שרביט".
    "בסדר ואני רוצה להצטרף אליך אחרי זה" אומר לטייגר.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

6. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר:"לא,אני כבר הצטרפתי אליך" שניכם צוחקים למשך כמה שניות,אתה מסתכל סביבך,כול הרחובות דממה מוחלטת,רק אתה וטייגר,הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ואומר:"קנדלמון קדימה!" אתה רואה את קנדלמון של טייגר הוא אומר:"שינוי Dna!" קנדלמון משנה את צורתו לוויזרדמון,אתה מוציא את גאומון מהדיג'יכלי שלו,גאומון אומר לך:"הפעם לא נעשה הרס טוטלי לעיר,ואני אדאג לזה שתומס לא יפריע לי להתפתח" וויזרדמון אומר לגאומון:"יש לך ביטחון,יפה,תתחיל".

7. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר:"לא,אני כבר הצטרפתי אליך" שניכם צוחקים למשך כמה שניות,אתה מסתכל סביבך,כול הרחובות דממה מוחלטת,רק אתה וטייגר,הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ואומר:"קנדלמון קדימה!" אתה רואה את קנדלמון של טייגר הוא אומר:"שינוי Dna!" קנדלמון משנה את צורתו לוויזרדמון,אתה מוציא את גאומון מהדיג'יכלי שלו,גאומון אומר לך:"הפעם לא נעשה הרס טוטלי לעיר,ואני אדאג לזה שתומס לא יפריע לי להתפתח" וויזרדמון אומר לגאומון:"יש לך ביטחון,יפה,תתחיל".
    "גאומון תירה להבה כחולה אל תוך האגרוף שלך ואגרוף ממוקד אל וויזרדמון" אומר בזעם.

8. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון פותח את פיו ויורה להבה כחולה קטנה שמעקיפה את אגרופו,האגרוף שלו מתחיל לזהור באור כחול בוהק והוא מזנק אל וויזרדמון,וויזרדמון מוציא את שרביט השמש שלו ויורה אל השמיים קרן צהובה חזקה שמסנוורת אותך קצת,אתה רואה את גאומון נהדף אחרונית,טייגר מסביר לך:"זוהי מתקפת 'הדף השמש',מתקפה מיוחדת לוויזרדמון ולעוד כמה דיג'ימונים ששולטים בכוחות השמש,כמובן יש דיג'ימונים ששולטים בכוחות הירח,הדוגמא הראשונה שלי היא סורקמון,הצורה הנגדית לוויזרדמון".

9. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון פותח את פיו ויורה להבה כחולה קטנה שמעקיפה את אגרופו,האגרוף שלו מתחיל לזהור באור כחול בוהק והוא מזנק אל וויזרדמון,וויזרדמון מוציא את שרביט השמש שלו ויורה אל השמיים קרן צהובה חזקה שמסנוורת אותך קצת,אתה רואה את גאומון נהדף אחרונית,טייגר מסביר לך:"זוהי מתקפת 'הדף השמש',מתקפה מיוחדת לוויזרדמון ולעוד כמה דיג'ימונים ששולטים בכוחות השמש,כמובן יש דיג'ימונים ששולטים בכוחות הירח,הדוגמא הראשונה שלי היא סורקמון,הצורה הנגדית לוויזרדמון".
    *אפשר תמונה?

" סופת אגרופים אל תוותר!" אומר בזעם.

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    *בסדר
    קינן אומר לך:"DLA מעבירים את מרקוס ואת המפקדות שלהם כול הזמן,ואני גם לא יכול לחזור לעולם הדיגיטלי בגלל שהמתקנים של DATS מקולקלים,והשערים שיוצרים הדיג'ימונים או הגנרלים,אנחנו לא מספיקים להגיע עליהם בגלל שהם נסגרים מהר כול כך".
    אני אומר לקינן" אוף איזה באסה.טוב אולי אהיה לי הזדמנות בעתיד ללהגיע לעולם הדיג'ימונים ולפגוש את מרקוס בפעם אחרת. להתראות קינן ".
    אני חוזר למפקדה לדווח על מה שקרה לי הרגע עם קינן
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *יש תמונות רק לדיג'ימונים שנראו.
    גאומון מתחיל להסתובב במהירות מטורפת,וויזרדמון משתמש בסוג של התקפה שנותנת לו מחסום להבות,גאומון לא מוותר,סיבוב האגרופים שלו יחד עם שילוב האש של וויזרדמון נותנת לו סופת אגרופים בוערת,הסופה פוגעת בוויזרדמון אך כשגאומון מפסיק הוא טיפה מרגיש מסוחרר.

Monster
    *הוא ביקש ממך לא לספר...
    קינן נשאר במזח ומסתכל על השקיעה,אתה מגיע לחדר הפיקוד של DATS,אתה שומע את תומס אומר:"יושי,סייבר ליאומון הושמד על ידי הפרופסור הפסיכי הזה והגיזמונים שלו,המידע שלו הושמד לגמרי,מי שהכריז על ההתקפה הם הגנרלים והארגון הזה שלהם,אם יש להם בכלל ארגון,אני לא חושב שהם כאלה חזקים וחושבים את עצמם,הם עובדים עם חיילים משלהם".

12. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *יש תמונות רק לדיג'ימונים שנראו.
    גאומון מתחיל להסתובב במהירות מטורפת,וויזרדמון משתמש בסוג של התקפה שנותנת לו מחסום להבות,גאומון לא מוותר,סיבוב האגרופים שלו יחד עם שילוב האש של וויזרדמון נותנת לו סופת אגרופים בוערת,הסופה פוגעת בוויזרדמון אך כשגאומון מפסיק הוא טיפה מרגיש מסוחרר.

Monster
    *הוא ביקש ממך לא לספר...
    קינן נשאר במזח ומסתכל על השקיעה,אתה מגיע לחדר הפיקוד של DATS,אתה שומע את תומס אומר:"יושי,סייבר ליאומון הושמד על ידי הפרופסור הפסיכי הזה והגיזמונים שלו,המידע שלו הושמד לגמרי,מי שהכריז על ההתקפה הם הגנרלים והארגון הזה שלהם,אם יש להם בכלל ארגון,אני לא חושב שהם כאלה חזקים וחושבים את עצמם,הם עובדים עם חיילים משלהם".
    "פליז גאוגמון! להבה כחולה בשיא הכוח!!!!" אומר בזעם אדיר.

13. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון אומר לך:"אני לא אחראי לתוצאות" אתה מרגיש סוג של חשמל סטטי באוויר,מין אנרגיה מוזרה שגורמת לך להרגיש טיפה לחוץ,אתה רואה שני בקבוקים זכוכית על הדוכן ליד רועדים טיפה,אחד נופל ומתנפץ,זה הסימן שאליו גאומון ציפה,אתה רואה להבה שיכולה להרחיב עיר שלמה נפלטת מפיו,אתה רואה פלאש חזק מאוד ואתה מאבד את ההכרה.
    כשאתה מתעורר אתה רואה כמה דוכנים הרוסים,את גאומון על הרצפה מעולף,אתה לא רואה את טייגר או את וויזרדמון,אך אתה רואה את הדיג'יכלי של טייגר על הרצפה,שבור כולו.

14. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון אומר לך:"אני לא אחראי לתוצאות" אתה מרגיש סוג של חשמל סטטי באוויר,מין אנרגיה מוזרה שגורמת לך להרגיש טיפה לחוץ,אתה רואה שני בקבוקים זכוכית על הדוכן ליד רועדים טיפה,אחד נופל ומתנפץ,זה הסימן שאליו גאומון ציפה,אתה רואה להבה שיכולה להרחיב עיר שלמה נפלטת מפיו,אתה רואה פלאש חזק מאוד ואתה מאבד את ההכרה.
    כשאתה מתעורר אתה רואה כמה דוכנים הרוסים,את גאומון על הרצפה מעולף,אתה לא רואה את טייגר או את וויזרדמון,אך אתה רואה את הדיג'יכלי של טייגר על הרצפה,שבור כולו.
    "מה.. מה קרה פה?" אומר בפחד.

15. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    גאומון מתעורר מהעילפון שלו,הוא מסתכל סביבו,הוא אומר לך:"ההתקפה הזו,הלהבה הכחולה היא מסוכנת מאוד,תגיד וויזרדמו..." הוא מסתובב ורואה את הדיג'יכלי השבור של טייגר,הוא אומר לך:"דיג'יכלי עשוי טיטניום בדרך כלל,אם זה קרה לדיג'יכלי של טייגר,וויזדרמון וטייגר..." הקול שלו נשבר והוא לא יכול להמשיך לדבר.

עמוד 15 מתוך 33 ראשוןראשון ... 5131415161725 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •