Pokemon GO
עמוד 16 מתוך 33 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 226 עד 240 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    מאסטר ליאון
    גאומון מתעורר מהעילפון שלו,הוא מסתכל סביבו,הוא אומר לך:"ההתקפה הזו,הלהבה הכחולה היא מסוכנת מאוד,תגיד וויזרדמו..." הוא מסתובב ורואה את הדיג'יכלי השבור של טייגר,הוא אומר לך:"דיג'יכלי עשוי טיטניום בדרך כלל,אם זה קרה לדיג'יכלי של טייגר,וויזדרמון וטייגר..." הקול שלו נשבר והוא לא יכול להמשיך לדבר.
    "אוי לא זה הכול באשמתי" אומר בעצב ואבכה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    *הוא ביקש ממך לא לספר...
    קינן נשאר במזח ומסתכל על השקיעה,אתה מגיע לחדר הפיקוד של DATS,אתה שומע את תומס אומר:"יושי,סייבר ליאומון הושמד על ידי הפרופסור הפסיכי הזה והגיזמונים שלו,המידע שלו הושמד לגמרי,מי שהכריז על ההתקפה הם הגנרלים והארגון הזה שלהם,אם יש להם בכלל ארגון,אני לא חושב שהם כאלה חזקים וחושבים את עצמם,הם עובדים עם חיילים משלהם".
    שכחתי
    -------------------
    אני לתומס וליושי" מצטער להפריע לשיחה שלכם ,אבל זרתי הרגע מן המזח .במזח ראיתי את גנרל די ואת גנרל ג'י שניהם כנראה נשאבו לתוך עולם הדיגטלני. אם אני מנחש נכון. אז מה הפקודה שלך תומס ?"
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    אתה שומע צחקוק שאומר:"אתה אשכרה פסיכי" אתה מסתובב ואתה רואה את טייגר ואת וויזרדמון שלו,אתה רואה את הדיג'כילי שלו בידו,אך הוא נראה חדש לגמרי,טייגר מסביר לך:"זה הדיג'יכלי הישן שלי,הוא במילא היה שבור,אחרי המשימה שלי בעיר לפני שבועיים בערך הוא נשבר,DATS נתנו לי אחד חדש אך שמרתי אותו,ברגע שידעתי שגאומון יצליח להשתמש במלוא כוחו השתמשתי ביכולת המעבר המיוחדת של וויזרדמון,השארתי את הדיג'יכלי הישן שלי,ורציתי לדעת מה יקרה,תבדוק שנייה את הדיג'יכלי שלך" אתה רואה הודעה כחולה שאומרת "התפתחות:טירון-אלוף".

Monster
    *לא נורא.
    תומס אומר לך:"לפני שנה בערך הגנרלים פרצו למחסן שלנו ולקחו את הרשימות ל'פצצות מעבר' המצאה של פרופסור משוגע שניסה לפני שנים רבות להשמיד את העולם הדיגיטלי,'פצצות מעבר' הם שערי מעבר לעולם הדיגיטלי ובחזרה לפה,אין לנו שום דרך להגיע לשם,בינתיים,הפקודה שלי היא לחכות,תתאמן בינתיים,תבנה לך צוות חזק מאוד,בהצלחה סוכן".

4. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    אתה שומע צחקוק שאומר:"אתה אשכרה פסיכי" אתה מסתובב ואתה רואה את טייגר ואת וויזרדמון שלו,אתה רואה את הדיג'כילי שלו בידו,אך הוא נראה חדש לגמרי,טייגר מסביר לך:"זה הדיג'יכלי הישן שלי,הוא במילא היה שבור,אחרי המשימה שלי בעיר לפני שבועיים בערך הוא נשבר,DATS נתנו לי אחד חדש אך שמרתי אותו,ברגע שידעתי שגאומון יצליח להשתמש במלוא כוחו השתמשתי ביכולת המעבר המיוחדת של וויזרדמון,השארתי את הדיג'יכלי הישן שלי,ורציתי לדעת מה יקרה,תבדוק שנייה את הדיג'יכלי שלך" אתה רואה הודעה כחולה שאומרת "התפתחות:טירון-אלוף".

Monster
    *לא נורא.
    תומס אומר לך:"לפני שנה בערך הגנרלים פרצו למחסן שלנו ולקחו את הרשימות ל'פצצות מעבר' המצאה של פרופסור משוגע שניסה לפני שנים רבות להשמיד את העולם הדיגיטלי,'פצצות מעבר' הם שערי מעבר לעולם הדיגיטלי ובחזרה לפה,אין לנו שום דרך להגיע לשם,בינתיים,הפקודה שלי היא לחכות,תתאמן בינתיים,תבנה לך צוות חזק מאוד,בהצלחה סוכן".
    "יש גאומון בוא נצא לסיור עם אלוף" אומר ואלחץ לפתח אותו(הוא יכול גם להתפתח לבלאק גאוגמון).
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-29-2012 בשעה 05:29 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *שיט לא ידעתי!לאיזו צורה אתה מפתח אותו?שלח לי ה''פ עם התשובה ואני אערוך תגובה זו בהתאם,רק שתדע שאם אתה בוחר בלאק גאוגמון הוא לא יכול להפוך יותר לגאוגמון יותר ואין לבלאק צורת אולטימטיבי ומגה.

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver
    אגומון יורה לתקרה שלושה נשימות פלפל,פלאמון מסתכלת על הלהבות,אגומון מנצל את הרגע הזה ותוקף את פלאמון בבטנה בעזרת ידו,אגומון אומר לך:"את זה רציתי לנסות" אתה רואה שפלאמון מכוונת לפניו של אגומון את הראש שלה,אתה רואה שיש שמה סוג של פרח,דיאנה מחייכת ואומרת:"תשתמשי בקרן פרחים!",אתה רואה את הפרחים שבראשה של פלאמון קרובים לפניו של אגומון,אגומון הנלחץ מחכה לפקודה ממך.
    "תתחמק ותשתמש בנהימת דרקון!" אומר לאגומון "אחר כך תשתמש בציפורן טער!"
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    אתה לוחץ על הכפתור על הצג אתה רואה כתובת שאומרת "גאומון לגאוגמון-שינוי DNA" אתה רואה ספרת מידע מקיפה את גאומון,אחרי כמה שניות אתה רואה את גאוגמון,דיג'ימון דרגת אלוף שעומד על ארבע,גאוגמון אומר לך:"הקרב הזה נמשך וויזרדמון!" וויזרדמון מחייך ואומר:"אני מוכן".

DigiSaver
    אגומון מנסה להתרחק ממתקפת קרן הפרחים אך הוא לא מצליח,אגומון מנסה להדוף את ההתקפה בעזרת נהימת דרקון,אתה משהו מוזר באגומון,שהוא מתחזק,אתה רואה את נהימת הדרקון הסגולה הופכת להיות אדומה,דיאנה אומרת לך:"זו הרמה הבאה של נהימת הדרקון!" בסופו של דבר אגומון מצחיק לחסל את ההתקפה של פלאמון ולהמשיך בהתקפה,בסופו של דבר פלאמון מובסת,דיאנה מחזירה אותה לדיג'יכלי ואומרת לך:"כמו שהבטחתי,אני אספר לך מאיפה אני יודעת כול כך הרבה על האחים,זה פשוט,אני פשוט מכירה אותם טוב".

8. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    אתה לוחץ על הכפתור על הצג אתה רואה כתובת שאומרת "גאומון לגאוגמון-שינוי DNA" אתה רואה ספרת מידע מקיפה את גאומון,אחרי כמה שניות אתה רואה את גאוגמון,דיג'ימון דרגת אלוף שעומד על ארבע,גאוגמון אומר לך:"הקרב הזה נמשך וויזרדמון!" וויזרדמון מחייך ואומר:"אני מוכן".

DigiSaver
    אגומון מנסה להתרחק ממתקפת קרן הפרחים אך הוא לא מצליח,אגומון מנסה להדוף את ההתקפה בעזרת נהימת דרקון,אתה משהו מוזר באגומון,שהוא מתחזק,אתה רואה את נהימת הדרקון הסגולה הופכת להיות אדומה,דיאנה אומרת לך:"זו הרמה הבאה של נהימת הדרקון!" בסופו של דבר אגומון מצחיק לחסל את ההתקפה של פלאמון ולהמשיך בהתקפה,בסופו של דבר פלאמון מובסת,דיאנה מחזירה אותה לדיג'יכלי ואומרת לך:"כמו שהבטחתי,אני אספר לך מאיפה אני יודעת כול כך הרבה על האחים,זה פשוט,אני פשוט מכירה אותם טוב".

"להבה כחולה זרועות צייד ואגרוף" אומר בשמחה.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-29-2012 בשעה 07:53 PM

9. NYO HO HO
    DigiSaver
    "זה לא מספיק מידע בשבילי.מה זאת אומרת 'מכירה אותם טוב',מה את אחות שלהם או משהו?" אשאל את דיאנה.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *איפה?
    גאוגמון משתמש בלהבה כחולה,אך הפעם היא נראת יותר ממוקדת ככה שהיא לא תשמיד עיר שלמה,וויזרדמון משתמש במתקפת פיצוץ שמשי שמנפץ את הלהבה הכחולה,גאוגמון משתמש בצעיפים שלו כדי ללכוד את וויזרדמון שבזכות מהירותו הגבוהה מצליח להתחמק.
    טייגר אומר לך:"בגלל שזה קרב של אלוף נגד אלוף וויזרדמון ישתמש במלוא כוחו,ברור?".

DigiSaver
    דיאנה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אין לנו שום קשר משפחתי,אבל יצא לנו להיות בהרבה משימות ביחד,עכשיו אנחנו כבר בקושי מדברים,אבל אני מכירה כול מהלך שלהם,לרוב דאסק מסתמך על אסטרטגיות ישנות,הוא לא מרבה להשתמש בדברים חדשים,ולדאון אין בכלל אסטרטגיה לקרב,פשוט אומר כמה פוקדות ומסתמך על המזל,אתם מאוד דומים".
    אתה רואה את דאסק מסתכל עליך בעיניו הסגולות,אתה מבין שהוא ראה את הקרב שלך,הוא מחייך ואחריי זה הוא הולך.
    דיאנה אומרת לך:"תגיד אתה רוצה שאני ואתה נהיה צוות ביחד?אם הכישרון הטקטי שלי והכישרון הטבעי שלך,נהיה צוות מנצח".

11. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *איפה?
    גאוגמון משתמש בלהבה כחולה,אך הפעם היא נראת יותר ממוקדת ככה שהיא לא תשמיד עיר שלמה,וויזרדמון משתמש במתקפת פיצוץ שמשי שמנפץ את הלהבה הכחולה,גאוגמון משתמש בצעיפים שלו כדי ללכוד את וויזרדמון שבזכות מהירותו הגבוהה מצליח להתחמק.
    טייגר אומר לך:"בגלל שזה קרב של אלוף נגד אלוף וויזרדמון ישתמש במלוא כוחו,ברור?".

DigiSaver
    דיאנה מסתכלת עליך ואומרת לך:"אין לנו שום קשר משפחתי,אבל יצא לנו להיות בהרבה משימות ביחד,עכשיו אנחנו כבר בקושי מדברים,אבל אני מכירה כול מהלך שלהם,לרוב דאסק מסתמך על אסטרטגיות ישנות,הוא לא מרבה להשתמש בדברים חדשים,ולדאון אין בכלל אסטרטגיה לקרב,פשוט אומר כמה פוקדות ומסתמך על המזל,אתם מאוד דומים".
    אתה רואה את דאסק מסתכל עליך בעיניו הסגולות,אתה מבין שהוא ראה את הקרב שלך,הוא מחייך ואחריי זה הוא הולך.
    דיאנה אומרת לך:"תגיד אתה רוצה שאני ואתה נהיה צוות ביחד?אם הכישרון הטקטי שלי והכישרון הטבעי שלך,נהיה צוות מנצח".
    "טוב להבה כחולה כשאתה לוכד את וויזרדמון" אומר בזעם.

12. NYO HO HO
    DigiSaver
    "אני צריך לחשוב על זה.בשלב השני תחכי לי ביציאה אחרי הקרב שלי, אם אפסיד.אם אנצח תחכי לי אחרי הגמר." אומר לדיאנה ואלך להמשיך להתאמן עם אגומון.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *עדיין לא ענית לי איפה.
    גאוגמון מנסה ללכוד את וויזרדמון אך הוא לא מצליח,הוא יורה כדורי להבה כחולה אך וויזרדמון מצליח להתחמק מהם,חוץ מהאחרון שפוגע לו יחד בבטן,אתה שומע אותו אומר:"אוקיי,עכשיו אני משחק ברצינות" הוא מרים את שרביט השמש שלו לשמיים,השרביט מתחיל לזהור,הוא מוריד את השרביט לכיוונו של גאוגמון,אתה רואה קרן אור חזקה במיוחד שמתקרבת אל גאוגמון.

DigiSaver
    *טוב זו הפעם האחרונה שאני משנה את שמות המתמודדים
    דיאנה אומרת לך:"הקרבות הם דיוויס נגד דאון,אתה נגד קינן,מלקום נגדי ושיין נגד אייסרו,אם תביס את קינן אתה תילחם נגד דיוויס או דאון,אם תביס אחד משניהם אתה תילחם נגדי או נגד מלקום,בהצלחה לנו" אתה שומע את קולות הכריזה שאומרים:"המתמודים:דיוויס,דאון,ריו,קינן,מלקום,דיאנה ,שיין ואייסרו גשו לזירות הקרב" דיאנה מסמנת לך לבוא אחריך,אתה רואה ארבע זירות קרב מרכזיות,אתה הולך לזאתי שבא נמצא קינן,דיאנה הולכת לזירה עם מלקום,סוכן מבוגר ממך בשלוש שנים בערך,בעל שיער אדום אבל פניו שזופים מאוד,אתה רואה את דאון עומד מול דיוויס ושיין ואייסרו שנראים דומים מאוד,אולי אחים,עומדים זה נגד זה,כול השבעה מרימים את הדיג'יכלים שלהם,גם אתה עושה את זה,באופן אוטומטי שמונתכם לוחצים על הכפתור השמאלי ומשחררים לאוויר העולם את השותפים שלכם,אגומון אומר לך:"בוא ננצח!" אתה רואה את הפלאקמון של קינן מרחף באוויר ואומר לאגומון:"נעשה את הטוב ביותר שלנו?" אגומון אומר:"כן פלאקמון,ריו,תן פקודה לניצחון!".

14. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *עדיין לא ענית לי איפה.
    גאוגמון מנסה ללכוד את וויזרדמון אך הוא לא מצליח,הוא יורה כדורי להבה כחולה אך וויזרדמון מצליח להתחמק מהם,חוץ מהאחרון שפוגע לו יחד בבטן,אתה שומע אותו אומר:"אוקיי,עכשיו אני משחק ברצינות" הוא מרים את שרביט השמש שלו לשמיים,השרביט מתחיל לזהור,הוא מוריד את השרביט לכיוונו של גאוגמון,אתה רואה קרן אור חזקה במיוחד שמתקרבת אל גאוגמון.

DigiSaver
    דיאנה אומרת לך:"הקרבות הם דיוויס נגד דאון,אתה נגד קינן,מלקום נגדי ושיין נגד אייסרו,אם תביס את קינן אתה תילחם נגד דיוויס או דאון,אם תביס אחד משניהם אתה תילחם נגדי או נגד מלקום,בהצלחה לנו" אתה שומע את קולות הכריזה שאומרים:"המתמודים:דיוויס,דאון,ריו,קינן,מלקום,דיאנה ,שיין ואייסרו גשו לזירות הקרב" דיאנה מסמנת לך לבוא אחריך,אתה רואה ארבע זירות קרב מרכזיות,אתה הולך לזאתי שבא נמצא קינן,דיאנה הולכת לזירה עם מלקום,סוכן מבוגר ממך בשלוש שנים בערך,בעל שיער אדום אבל פניו שזופים מאוד,אתה רואה את דאון עומד מול דיוויס ושיין ואייסרו שנראים דומים מאוד,אולי אחים,עומדים זה נגד זה,כול השבעה מרימים את הדיג'יכלים שלהם,גם אתה עושה את זה,באופן אוטומטי שמונתכם לוחצים על הכפתור השמאלי ומשחררים לאוויר העולם את השותפים שלכם,אגומון אומר לך:"בוא ננצח!" אתה רואה את הפלאקמון של קינן מרחף באוויר ואומר לאגומון:"נעשה את הטוב ביותר שלנו?" אגומון אומר:"כן פלאקמון,ריו,תן פקודה לניצחון!".
    *לא משנה

"להבה כחולה לא ממוקדת!!!!!!!!!" אומר בזעם.

15. NYO HO HO
    DigiSaver
    "קדימה אגומון-תשתמש במהלך שהשתמשת בו נגד פאלמון!" אומר לאגומון "ולאחר מכן תשתמש בנהימת דרקון על פאלקומון!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 16 מתוך 33 ראשוןראשון ... 6141516171826 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •