מאסטר ליאון
*אני קורא לזה 'מצב בוהק',ואני לא מתכוון להשאיר מישהו שעושה חצי שורה,אז אם אתה רוצה להישאר,ואגב אם אתה חוזר על אותה מילה שוב ושוב או עושה מלא סימני קריאה,זה לא נחשב.
טייגר אומר לך:"נילחם בו ביחד,בזמן שאני אהדוף לו את ההתקפות מקדימה,אתה תתקוף מאחורה,יהיה לנו צ'אנס אחד,אסור לנו לפספס אותו" סורקמון אומר לך בקול מתכתי וצרוד שגורם לך צמרמורת קלה:"יש לי משימה,להשמיד את Dats בשם Dla!" אתה רואה טמר בעל דיג'יכלי שחור עם כפתורים סגולים,הוא לבוש כולו בשחורים,אתה לא רואה את פיו בגלל שהם מוסתרים בכובע הגלימה שלו,הטמר המסתורי אומר:"סוכני Dats,תתכוננו לקרב!" טייגר אומר לך:"יש לו טמר,זה לא טוב" גאומון וקנדלמון יוצאים מהדיג'יכלים שלהם,גאומון אומר לך:"מוכן טאי?".
Monster
אתה מסייר ברחובות העיר,אתה שומע רעש מתוך פחי הזבל,אתה פותח אותם אך אתה רוצה רק חתול ג'ינג'י קטן כשברגע שאתה פותח את הפח הוא בורח,אתה רואה דמידוימון הוא אומר לך:"אהה,זה שוב אתה,הסוכן שעזרתי לו במשימה שלו נגד הקרמון שניסה להרוס את המחשבים בבית הספר שלך" אתה שומע את קולו של הטמר מהצללים אומר לך:"שוב שלום" הטמר יוצא מין הצל של אחד הבניינים,אתה רואה שהוא נער בגילך בעל שיער שחור כמו הלילה ועורו שזוף מאוד,את עיניו אתה לא מצליח לראות בגלל שהוא מסתכל על הקרקע.