פורסם במקור על ידי
Aichi Sendou
מאסטר ליאון
*למה הדגשת?
ררמון ממשיך לעצום את עיניו,דורומון אומר לך:"ררמונים הם לא דיג'ימונים שאפשר לדבר איתם,הם מבינים רק כוח" גאומון אומר:"הדרך דיבור שאני הכי אוהב",ררמון כנראה שומע את הדיבורים של דורומון וגאומון והוא פוער את עיניו לרווחה,הוא פותח את פיו וחושף את שיניו הארוכות והרקובות,גאומון משתמש בלהבה כחולה ישר לתוך פיו,הוא מתפוצץ והופך למידע דיגיטלי,דורומון אומר לך:"שניים נפלו,האחרון בטוח בסביבה".
Son Goku
וורמון משתמש בפיצוץ עוקצני שמפספס את האמפמון האחרון,אמפמון משתמש בכדור צל חזק שפוגע בוורמון,אייס דוימון מסתכל על וורמון ואז על אמפמון ושואג:"אני אראה לך מה זה!" הוא משתמש בסוג של סופה לבנה חזקה במיוחד שפוגעת באמפמון והופך אותו לנציב קפוא,המפקדה של DATS באזור הכאוטי קפואה גם היא,רק אתה,וורמון ואייס דוימון לא קפואים,אייס דוימון חוזר להיות אמפמון ובחזרה למידע דיגיטלי וחוזר לדיג'יכלי,וורמון אומר לך:"התפוצצות קפואה,היכולת המרשימה ביותר והמסוכנת ביותר שאייס דוימון יודע,מרשים מאוד" אתה שומע את הקול של תומס שאומר:"עברת את החדר הראשון,יש עוד ארבעה,ואז אתה מגיע לחדר השערים,יש שמה שני שערים,אחד ירוק ואחד סגול ואחד כחול,אני לא בטוח מה לעולם האמיתי ומה לעולם הדיגיטלי והשער האחרון,הוא שולח אותך לסוג של מציאות מדומה,בהצלחה".
YellowFlash
דיאנה אומרת לך:"זה סיפור ארוך מאוד ריו,אני אספר לך אותו בסופו של דבר".
אגומון שולף את ציפורניו,קואטזלמון מלחשש בלשונו ויורה סוג של קרן כסופה-ירוקה שמפספסת את אגומון בחצי מטר,אגומון נראה מבולבל,אתה רואה שההתקפה מתקדמת לכיוונה של דיאנה,הקרן פוגעת בדיאנה,לא נראה שהיא פצועה או משהו,היא אומרת לך:"מצטערת ריו,אבל אני מצטרפת לצד המנצח" היא הולכת לכיוונו של האיש המסתורי,האיש המסתורי אומר לך:"קרן ההיפנוט של קואטזלמון,תמיד עובד".
אגומון נראה המום מין הרגעים האחרונים ולא מתקיף,אתה שומע את קולה של פלאמון בוקע מין הדיג'יכלי של דיאנה שמונח את החול שלידך:"תעזור לדיאנה!אני מבקשת!".