תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
מאסטר ליאון
אתה רואה את הנער הביו-דיג'ימון באופק,הוא מסתכל עליך ועל טייגר,הנער שאותו הביס,הוא מחייך חיוך זדוני,אחרי זה הוא נעלם,טייגר אומר לך:"קדימה,צריך ללכת ל-dats",אתם מגיעים ל-dats,אתה שוב שם לב שיש משהו על הגג של Dats,אתה רואה את קינן מסתכל על האופק.
נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 02-11-2012 בשעה 02:13 PM
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מאסטר ליאון
אתה עדיין לא קלטת את זה שאני דורש סימני פיסוק אחרת אני לא מגיב לך?ולשאלה שלך,סיכוי תמיד יש,אבל כול פעם שאתה מעצבן אותי הסיכוי הזה הולך ומתרחק,במצב הנוכחי,הסיכוי שלך להגיע לעולם הדיגיטלי הוא באזור עמוד 50+ עם אופציה להארכה ועוד פעם אחת אתה עושה את זה,יש מקום פנוי עם גאומון.
Son Goku
אתה משתמש בדיג'יסול על אמפמון בשביל להפוך אותו לאייס דוימון,הספרה הכחולה נוצרת אך בסיומה עדיין אמפמון עומד מולך,מבולבל כולו,הגנרל די אומר לך:"שכחתי להגיד לך,ניטרלתי את היכולות פיתוח שלך,גם של הדיג'יביצה וגם של הדיג'יסול,זה ברמה אחרת" אתה רואה את וורמון ואת אמפמון מנסים לחשוב ביחד על דרך לעלות למעלה,אתה רואה שני חורים קטנים נפתחים בקיר,אתה רואה שהם פולטי מים,הגנרל די אומר לך:"יש לך חמש דקות להגיע לשם,אחרת...".
אני אחזיר את אמפמון ואת וורמון לדיג'י כלי שלי ואז אפרוש ידים ועשה חיוך רחב ואגיד לעצמי" איזה כיף היום המאושר ביותר בחיי הגיע-אני עומד למות.סוף סוף אזכה לראות איך נראה גן עדן או הגינהום.אני די מקווה שאלך לגן עדן.אני מבין שהמשימה שלי בעולם הסתימה ומלאכי המוות הגיעו לקחת אותי ".
אני פשוט אחכה עד שהמיים יטביעו אותי ואני אגיע לעולם הבא.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
"יופי!הדיג'יכלי שלנו כאן, בואי נצא מפה!" אומר לדיאנה ואוציא את אגומון.לאחר מכן אגיד לו:"תשתמש בנשימת פלפל כדי להמיס את הסורגים ונצא מפה."YellowFlash
הדפוטימון אומר לך:"אני הוא השריף של העיירה הזו,שניכם עצורים על כניסה לעיירה הזו ללא אישור,ואתה ילד,עצור על איומים על איש ציבור" הוא יורה בשניכם,אתה רואה שני חצי הרדמה פוגעים לכם בכתפיים,אתם מאבדים את ההכרה.
כשאתם מתעוררים אתם בתא מעצר,דיאנה ישנה עדיין על אחת המיטות שבתא,אתה שוכב על המיטה בצד השני של התא,אתה מחפש את הדיג'יכלי שלך אבל אתה לא מוצא אותו,אתה רואה אבל את הדיג'יכלי של דיאנה מונח מתחת למיטה שלה,אתה בודק מתחת למיטה שלך והדיג'יכלי שלך שם.
NYO HO HO BITCH
מאסטר ליאון
*תבדוק את ההודעה הקודמת שלי לגביך ותבין.
קינן אומר לך בקור:"ביו-דיג'ימונים,היצורים המסוכנים ביותר והמתועבים ביותר שהכרתי עד כה,חוץ מקורוטה,זה שהרס לי את החיים באופן מוחלט,יש לו מזל שהוא מת,תספר את זה למפקדים,אבל אני לא ממליץ לך,המפקד תומס בונה איזה מכשיר שיעזור לו להגיע לעולם הדיגיטלי והמפקדת יושי נמצאת במשימה".
Son Goku
אמפמון ו-וורמון מסרבים להגיע לדיג'יכלי,אמפמון אומר לך:"המשימה שלנו לא נגמרה בוס,אנחנו צריכים למצוא דרך,יש לי רעיון" הוא מסתכל על וורמון ואומר לו:"אתה יכול להכין קורים כמו של עכביש?" וורמון אומר לאמפמון:"באורך של מקסימום חמש מטר שיכול להחזיק אדם בוגר למה אתה שו...לא חשוב הבנתי" הוא יורה קור עכביש חזק מאוד שנתפס על הדלת,אתה עולה לשם ופותח את הדלת,אתה מגיע לחדר עם שלושה שערים,הגנרל די אומר לך בקולו הרגיל:"החדר האחרון,עזרתי לך להגיע לשם,אין לי עוד הרבה זמן,אם אתה רוצה להגיע למימד האנושי לך לסגול,אם לדיגיטלי לירוק,אל תלך לכחול!".
YellowFlash
דיאנה עדיין מעולפת,אתה לוחץ על הכפתור האמצעי בשביל להוציא את אגומון אך הדיג'יכלי כבוי,אתה שומע את הקול המתכתי של דפוטימון שאומר לך:"ניטרלתי את הדיג'ימונים שלכם בעזרת הסורגים האלה,כול עוד אתם בפנים,אין לכם דיג'יכלי" אתה רואה את הדלת נפתחת,אתה רואה איש מבוגר בסביבות גיל חמישים וגלימה חומה,האיש אומר:"דפוטימון,שחרר אותם" בחוסר רצון דפוטימון פותח את הדלת ומעיר את דיאנה,שלושתכם [אתה,היא והאיש המסתורי] יוצאים מבניין הכלא,האיש אומר לכם:"תחנת הרכבת נמצאת משהו כמו עשרה קילומטר מפה,זה עובר דרך כול אזור המערב וכפר הרוחות,ליד כפר הרוחות יש את התחנה,תיזהר,דוגימונים,דיגמונים ועוד כול מיני דיג'ימונים לא חברותיים מסתובבים שמה,בהצלחה".
"עכשיו שאלה,מי אתה לעזאזל ולמה שחררת אותנו?" אשאל את האיש המסתורי והזקן.YellowFlash
דיאנה עדיין מעולפת,אתה לוחץ על הכפתור האמצעי בשביל להוציא את אגומון אך הדיג'יכלי כבוי,אתה שומע את הקול המתכתי של דפוטימון שאומר לך:"ניטרלתי את הדיג'ימונים שלכם בעזרת הסורגים האלה,כול עוד אתם בפנים,אין לכם דיג'יכלי" אתה רואה את הדלת נפתחת,אתה רואה איש מבוגר בסביבות גיל חמישים וגלימה חומה,האיש אומר:"דפוטימון,שחרר אותם" בחוסר רצון דפוטימון פותח את הדלת ומעיר את דיאנה,שלושתכם [אתה,היא והאיש המסתורי] יוצאים מבניין הכלא,האיש אומר לכם:"תחנת הרכבת נמצאת משהו כמו עשרה קילומטר מפה,זה עובר דרך כול אזור המערב וכפר הרוחות,ליד כפר הרוחות יש את התחנה,תיזהר,דוגימונים,דיגמונים ועוד כול מיני דיג'ימונים לא חברותיים מסתובבים שמה,בהצלחה".
NYO HO HO BITCH
YellowFlash
האיש המסתורי אומר לך:"בשביל התשובה הזאתי תצטרך להגיע אל המטרה,תיזהר מזאב המדבר,דיג'ימון מסוכן מאוד,הוא עלול לגרום לכם להצטער שאתם הכרתם את עצמכם בכלל" אחרי המילים האלה הוא כאילו מתפוגג באוויר,הוא לא נראה באופק,דיאנה אומרת לך:"זאב המדבר,נשמע כמו דיג'ימון שאני רוצה לאלף" אגומון אומר לדיאנה:"אני באותו ראש איתך דיאנה!" אתה שומע קולות דיבור,אתה רואה קבוצה של דפוטימונים מרושעים וגדולים יותר מההוא שהתעסקת איתו בעיירה.
מאסטר ליאון
*אני רוצה לדעת מה הבעיה שלך!אני אומר לך שאתה על סף סילוק מהמ''ת ואתה אומר לי 'תודה',מצטער להגיד לך,אבל יש לך בעיה!
טייגר אומר לך:"לא כדאי,אם הוא עסוק אז לא כדאי להפריע לו,יש לי רעיון,בוא נצא לאיזה סיור קטן בעיר,אם אתה מחפש אותי,אני במרכז העיר" הוא ממשיך בדרכו לכיוון מרכז העיר.
ספוילר
העם דורש וינר חברתי!
Son Goku
אמפמון אומר לך:"הכול בשביל הבוס שלנו!" אתה נכנס לדלת הכחולה אבל היא הודפת אותך,אמפמון ו-וורמון הופכים להיות מידע דיגיטלי,אתה שומע קול שאומר:"הרס האזור הכאוטי בעוד כחמש דקות" אמפמון אומר מתוך הדיג'יכלי:"מהר לעולם האנושי!" אבל מצד שני וורמון אומר לך:"לך לעולם הדיגיטלי,אתה יכול למצוא שמה דיג'ימונים חדשים!".
יש מקום פנוי עם גאומון!
"נראה שזה זמן לקרב!" אומר לאגומון ודיאנה.לאחר מכן אשנה את אגומון למצב בוהק ואגיד לו:"תשתמש באנרגיה בוהקת על אחד הדפיוטמונים, אבל תשאיר אותו בחיים,שיהיה לי את מי ללכוד."YellowFlash
האיש המסתורי אומר לך:"בשביל התשובה הזאתי תצטרך להגיע אל המטרה,תיזהר מזאב המדבר,דיג'ימון מסוכן מאוד,הוא עלול לגרום לכם להצטער שאתם הכרתם את עצמכם בכלל" אחרי המילים האלה הוא כאילו מתפוגג באוויר,הוא לא נראה באופק,דיאנה אומרת לך:"זאב המדבר,נשמע כמו דיג'ימון שאני רוצה לאלף" אגומון אומר לדיאנה:"אני באותו ראש איתך דיאנה!" אתה שומע קולות דיבור,אתה רואה קבוצה של דפוטימונים מרושעים וגדולים יותר מההוא שהתעסקת איתו בעיירה.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)