Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 33 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    Sakurai Tomoki
    אתה פותח את התיק ואתה רואה כול מה שיש בסעיף הציוד,אתה מוציא עט כסוף,אתה שומר אותו בכיס שלך,אתה יוצא לכיוון הנמל,קודמון אומר לך:"תלחץ על הכפתור האמצעי!" אתה לוחץ על הכפתור האמצעי קודמון נעלם מהדיג'יכלי ויוצא אל העולם,קודמון עולה עליך וזה נראה כמו צעיף עליך,אתה שומע את קודמון אומר:"זו הסוואה מעולה,אם בן אדם יראה אותי הוא יחשוב שאני צעיף,ואם תרשה לי להשוויץ,אני נראה די טוב עליך",אתה רואה ארנב לבן עם פסים ירוקים על האוזניים שלו ועל מקומות באזורים בגוף שלו,האוזניים שלו גדולות מאוד וארוכות מאוד.
    הדיג'יכלי שלך אומר לך:"טרירמון,דיג'ימון טירון,אוזניו הארוכות משומשות כמו מדחפים בשבילו ההתקפה המיוחדת שלו היא סופת רוחות".
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    *שמע,אף אחד חוץ מ-DATS לא יודע מה זה דיג'ימון,אין משחק של דיג'ימון!
    קיין לא מבין על מה אתה מדבר אבל הוא אומר לך:"תלחץ על הכפתור השמאלי של הדיג'יכלי",אתה לוחץ על הכפתור השמאלי,גאומון נעלם ובמקומו מופיעה מפה,אתה רואה נקודה אחת מהבהבת באזור של מרכז העיר,אתה רואה קו נמתח מהנקודה עד למשבצת קטנה שבה כתוב "דמיוימון X10" קיין אומר לך:"אוקיי יש עשרה דמיוימון במרכז העיר,דמיוימון הוא ברמת באימונים יהיה לך קל להביס אותו,אבל בכמות הזאתי,ייקח לך זמן,בהצלחה קידו".

" טוב גאומון צא דמי נשמע כמו דמו מה שאומר שיש להם באגים אז הם יהיו אימון מצוין תגיד אתה יכול לספר לי מה גרם לך להיות כאן בדרך?" (מצטער שזה קצת אבל אין הרבה מה לומר) אומר בהערצה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Sakurai Tomoki
    אתה פותח את התיק ואתה רואה כול מה שיש בסעיף הציוד,אתה מוציא עט כסוף,אתה שומר אותו בכיס שלך,אתה יוצא לכיוון הנמל,קודמון אומר לך:"תלחץ על הכפתור האמצעי!" אתה לוחץ על הכפתור האמצעי קודמון נעלם מהדיג'יכלי ויוצא אל העולם,קודמון עולה עליך וזה נראה כמו צעיף עליך,אתה שומע את קודמון אומר:"זו הסוואה מעולה,אם בן אדם יראה אותי הוא יחשוב שאני צעיף,ואם תרשה לי להשוויץ,אני נראה די טוב עליך",אתה רואה ארנב לבן עם פסים ירוקים על האוזניים שלו ועל מקומות באזורים בגוף שלו,האוזניים שלו גדולות מאוד וארוכות מאוד.
    הדיג'יכלי שלך אומר לך:"טרירמון,דיג'ימון טירון,אוזניו הארוכות משומשות כמו מדחפים בשבילו ההתקפה המיוחדת שלו היא סופת רוחות".
    Spoiler ספוילר
    'מגניב, קודמון יכול לצאת החוצה מהמכשיר' אני חושב לעצמי בהתלהבות כשהוא עלי וממשיך.
    "טרירמון, קשה לי לבשר לך את החדשות הרעות האלה אבל, אתה צריך לבוא איתי, לפני שבן אדם רגיל יראה אותך כאן" אני אומר לו.
    חמוף

3. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver
    *באסה...
    הנער המסתורי אומר לך:"אני הוא קיין קרייר,לוחם הדיג'ימונים מהיער הדיגיטלי,לשעבר גנרל בארגון DATS,מטרתו של הארגון,לשמור על איזון בין העולם הדיגטלי והעולם האנושי,בין העולמות יש לפעמים חוסר איזון" אחרי זה הוא משפיל את ראשו,קולו רועד שאומר את המשפט הבא:"אחד הדיג'ימונים המרושעים והמנוולים ביותר שקיימים בעולם הדיגיטלי,סייבר ליאומון,אירגן מתקפה על העולם שלנו,אני וחבריי,מרקוס דיימון,תומס נורסטין ויושי פוג'ידה יצאו לעולם הדיגיטלי בשביל להציל את העולם שלנו,אחרי זה מרקוס,חבר טוב שלי ומי שהיה כמו אח שלי,נעלם,לפני חודשיים הוא שלח הודעה שעלינו לגייס עוד חברים ל-DATS,אתמול בלילה,דיג'ימון ברמת אלוף תקף את בית הספר שלך,ובזכות שיתוף הפעולה שלך עם הדיג'ימון אגומון הצלתם את המצב,ולכן אתה התקבלת ל-DATS,האם אתה רוצה להיות חלק ממנו או לא?".
    *זה קינן לא קיין..
    ״אני לא זוכר שום דבר מאתמול בערב, מי זה אגומון?ומה זה הדיג׳ימונים האלה?״ אשאל את קינן.
    NYO HO HO BITCH

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    קינן אומר לך:"דמיוימון הם בדרך כלל לא מזיקים,אבל הם אוהבים לעשות בלגנים,בטח הם הסתובבו ביער ונפלו לשער דיגיטלי,לא נראה לי צריך להחזיר אותם לעולם הדיגיטלי,שמה הם לא ישרדו,יש לך תיקון במשימה,תיקח את זה" הוא מביא לך רשת צייד ואומר לך:"תלכוד את כול העשרה,נאמן אותם ב-DATS ונחבר אותם לסוכנים חדשים שאין להם שותף בינתיים".

Sakurai Tokomi
    טרירמון אומר לך:"לא ידעתי שאני עושה צרות" הוא מתחיל לבכות,קודמון מסתכל על במבט של מה-לעאזאזל-הדבר-הזה-עושה הוא מתאושש ואומר לך:"מסכן קטן,נפל לשער דיגיטלי,מבולבל לגמרי לגמרי,תביא אותו ל-DATS,לא נראה לי הוא מזיק,אני אשתק אותו" הוא קופץ מהצוואר שלך אל טרירמון ויורה ברק ומשתק אותו.

DigiSaver
    *באסה...
    קינן מוציא עט כסוף ואומר לך:"עט מוחק זיכרון,זו הסיבה שאתה לא זוכר שום דבר מאירועי אמש,רק שתדע,חיבור כזה בין אגומון לבן אדם לא היה מאז מרקוס דיימון,מפקד DATS לשעבר,טכנית הוא עדיין מפקד DATS אבל הוא נעלם בעולם הדיגיטלי,תאמין לי אם הוא לא היה נעלם לא היינו מגייסים אותך ואת החברים האלה מהבית ספר שלך".

5. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tokomi
    טרירמון אומר לך:"לא ידעתי שאני עושה צרות" הוא מתחיל לבכות,קודמון מסתכל על במבט של מה-לעאזאזל-הדבר-הזה-עושה הוא מתאושש ואומר לך:"מסכן קטן,נפל לשער דיגיטלי,מבולבל לגמרי לגמרי,תביא אותו ל-DATS,לא נראה לי הוא מזיק,אני אשתק אותו" הוא קופץ מהצוואר שלך אל טרירמון ויורה ברק ומשתק אותו.
    "למה שהוא יגיב בצורה כזאת? רק רציתי לעזור לו.." אני שואל את קודמון ואומר באכזבה קטנה.
    אני מרים טרירמון על הגב שלי ומחזיק אותו מלמטה, במצב כזה שהוא יראה כמעט כאילו הוא התיק גב שלי.
    חמוף

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    [B][
    Monster
    אמפמון אומר לך:"אוקיי לי",קיין אומר לך:"אני לא המפקד אבל הסורק שלי קולט אנרגיה דיגיטלית לא מזוהה,זה ליד הבית ספר שלך,אין שמה אף אחד עכשיו לך עם אמפמון,בשביל להוציא אותו מהדיג'יכלי אתה צריך ללחוץ על הכפתור האמצעי,למקרה שמשהו ישתבש,וזה לא יקרה אני חושב,אבל למקרה שמשהו ישתבש הכפתור העליון יצא ותלחץ עליו ו...תראה מה יקרה".

מאסטר ליאון.
    אני אמר לקיין" אוקי תודה על המידע. להתראות לך ". אני פונה אל אמפמון ואומר לו " קדימה אמפמון, אנחנו הולכים להילחם נגד דיג'ימון כולשהוא. זאת השמימה הראשונה שלנו כצוות ". אני משאיר בחוץ את אמפמון ורץ במהירות יד איתו לבית הספר שלי .שם אחפש דיג'ימון או מה שזה לא היה
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. NYO HO HO
    DigiSaver
    קינן מוציא עט כסוף ואומר לך:"עט מוחק זיכרון,זו הסיבה שאתה לא זוכר שום דבר מאירועי אמש,רק שתדע,חיבור כזה בין אגומון לבן אדם לא היה מאז מרקוס דיימון,מפקד DATS לשעבר,טכנית הוא עדיין מפקד DATS אבל הוא נעלם בעולם הדיגיטלי,תאמין לי אם הוא לא היה נעלם לא היינו מגייסים אותך ואת החברים האלה מהבית ספר שלך".
    *רק תזכור שקינן משותף עם פאלקומון.
    ״יו איזה מגניב זה!״ אומר לקינן ״רגע, לא הבנתי-אני מגויס לDATS או לא?״ ׳וואוו, אני מחובר לאגומון כמו של מארקוס דיימון, המפקד של DATS! ממש מרגש לשמוע את הבשורות האלה!׳ אחשוב לעצמי בשמחה.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    [QUOTE=Aichi Sendou;1273960]מאסטר ליאון
    קינן אומר לך:"דמיוימון הם בדרך כלל לא מזיקים,אבל הם אוהבים לעשות בלגנים,בטח הם הסתובבו ביער ונפלו לשער דיגיטלי,לא נראה לי צריך להחזיר אותם לעולם הדיגיטלי,שמה הם לא ישרדו,יש לך תיקון במשימה,תיקח את זה" הוא מביא לך רשת צייד ואומר לך:"תלכוד את כול העשרה,נאמן אותם ב-DATS ונחבר אותם לסוכנים חדשים שאין להם שותף בינתיים".

"טוב אז איך לפתח את גאומון? זה כל מה שאני צריך לדעת לעת עתה אבל מה אם הם יתפתחו אצטרך רשת גדולה יותר ויש מדריך דיג'ימונים? בסדר אני אלך אבל כשאחזור תענה לי טוב גאומון תזכור לספר לי או רגע איך מפתחים את גאומון" אומר באזהרה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

9. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    קודמון חוזר לצוואר שלך במסווה של צעיף,טרירמון במסווה של תיק גב עם אוזניים ארוכות מאוד,אתה שומע קול שאומר:"קודמון?באמת זה מה ש-DATS נותנים לסוכנים שלהם?" אתה מסתובב ורואה נער בגילך בערך שרוב גופו מחוסה בבגדים שחורים,עיניו הכחולות בוהקות,חיוכו לועג לך,אתה רואה דיג'יכלי שחור עם כפתורים אדומים.

Monster
    אתה מגיע לבית הספר שלך,אתה רואה את השער פתוח,מה שנראה לך מוזר,אתה רואה שכול האורות בבניין סגורים חוץ מחדר אחד,חדר המחשבים,אתה רואה דיג'ימון כחול עם עיניים וראש גדולים במיוחד,גופו מאוד דק ונראה כאילו עשוי מקלות,אמפמון אומר לך:"זה קרמון,הידוע בכינויו 'אוכל הרשת' הוא מסוכן מאוד,הוא ברמת טירון,כמוני,זה יהיה קרב כיפי!".

DigiSaver
    *וואלה?חשבתי שיש לו פיקאצ'ו XD את זה ידעתי,אבל חשבתי שרושמים פלאקמון לא פלאקומון.
    קינן אומר לך:"כן,אתה הסוכן החדש של DATS,אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך להתאמן,יש מחר טורניר קרבות,אני והשותף שלי פלאקומון הולכים להשתתף בו,נראה לי דיוויס [לא מאדוונס 2] שהוא האלוף הקדום יהיה המנצח שוב".

מאסטר ליאון
    קינן אומר לך:"הם לא יתפתחו,המקסימום זה שרק אחד יתפתח,לא כולם בבת אחת,ואתה לא יכול לפתח את הדיג'ימון שלך מתי שאתה רוצה,רק בשעת חירום הכפתור העליון,שהוא כפתור נשלף,עכשיו הוא לא פתוח,בשעת חירום אתה לוחץ על הכפתור והדיג'ימון שלך מתפתח לרמת האלוף שלו,אחרי הקרב האלוף יחזור להיות ברמת טירון".

10. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    קודמון חוזר לצוואר שלך במסווה של צעיף,טרירמון במסווה של תיק גב עם אוזניים ארוכות מאוד,אתה שומע קול שאומר:"קודמון?באמת זה מה ש-DATS נותנים לסוכנים שלהם?" אתה מסתובב ורואה נער בגילך בערך שרוב גופו מחוסה בבגדים שחורים,עיניו הכחולות בוהקות,חיוכו לועג לך,אתה רואה דיג'יכלי שחור עם כפתורים אדומים.
    "אפשר לדעת מי אדוני 'החושב את עצמו'?" אני אומר לו בזלזול וממשיך ללכת באותה הדרך, אני לוחש לקודמון להתעלם ממנו בינתיים.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    קינן אומר לך:"הם לא יתפתחו,המקסימום זה שרק אחד יתפתח,לא כולם בבת אחת,ואתה לא יכול לפתח את הדיג'ימון שלך מתי שאתה רוצה,רק בשעת חירום הכפתור העליון,שהוא כפתור נשלף,עכשיו הוא לא פתוח,בשעת חירום אתה לוחץ על הכפתור והדיג'ימון שלך מתפתח לרמת האלוף שלו,אחרי הקרב האלוף יחזור להיות ברמת טירון".[/quote]

"טוב ביי גאומון תתחיל!"אומר בזמן שאלך(פשוט אין הרבה לכתוב).

12. NYO HO HO
    DigiSaver
    *וואלה?חשבתי שיש לו פיקאצ'ו XD את זה ידעתי,אבל חשבתי שרושמים פלאקמון לא פלאקומון.
    קינן אומר לך:"כן,אתה הסוכן החדש של DATS,אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך להתאמן,יש מחר טורניר קרבות,אני והשותף שלי פלאקומון הולכים להשתתף בו,נראה לי דיוויס [לא מאדוונס 2] שהוא האלוף הקדום יהיה המנצח שוב".
    *רשמת אותו דבר...
    "אני אביס את הדייויס הזה!" אומר לקינן באמביציה "איפה אגומון?אני רוצה להתאמן איתו." 'אם אני אביס את דייויס אני אהיה אלוף הקרבות!אני חייב להביס אותו!' אחשוב לעצמי.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    Sakuri Tomoki
    האיש צוחק ואומר:"אני הוא גנרל איקס,אני אחד משבעת גנרלי המוות האנושיים,לכול אחד מאיתנו יש דיג'ימון לורד שטני,הלורד שלי הוא ברדמון,אבל אני ארחם עליך עכשיו,להתראות סוכן" גנרל איקס נעלם בלהבה שחורה-סגולה.
    קדמון אומר לך:"שבעת לורדי השטן,שמעתי עליהם אגדות,לא כדאי להתעסק איתם,תחזור ל-DATS,תביא לקינן הזה את טרירמון וספר לו מה שקרה פה".

DigiSaver
    *אוקיי.
    אתה שומע קול שבוקע מהדיג'יכלי שלך:"אני פה!" אתה רואה את אגומון בתוך הדיג'יכלי,קינן אומר לך:"אם אתה רוצה לשחרר אותו החוצה תלחץ על הכפתור האמצעי,בוא אני אראה לך את מרכז האימונים" קינן מוביל אותך לחדר ענק שבו עשרות נערים ונערות מתאמנים עם הדיג'ימונים שלהם,אתה רואה נער על עיניים ירוקות בוהקות ושיער שחור כמו הלילה,הנער אומר:"קינן,מי החדש?" קינן אומר לנער:"ריו,זה דיוויס,דיוויס הילד הזה אומר שהוא יהיה המנצח" דיוויס מחייך ואומר:"בהצלחה".

מאסטר ליאון
    *יש לך בעיה לצטט כמו שצריך?
    גאומון אומר לך:"תלחץ על הכפתור האמצעי" אתה לוחץ על הכפתור האמצעי ואתה רואה את גאומון עומד לידך,אתם רצים לכיוון מרכז העיר,אתה רואה עשרה יצורים קטנים וכחולים ישנים בכיכר העיר.
    גאומון אומר לך:"דיג'ימונים בדרגת אימונים הם סוג של תינוקות,הם צריכים לישון די הרבה זמן,כמו תינוקות אנושיים".
    Spoiler ספוילר

14. אבל הופיר יותר
    Sakuri Tomoki
    האיש צוחק ואומר:"אני הוא גנרל איקס,אני אחד משבעת גנרלי המוות האנושיים,לכול אחד מאיתנו יש דיג'ימון לורד שטני,הלורד שלי הוא ברדמון,אבל אני ארחם עליך עכשיו,להתראות סוכן" גנרל איקס נעלם בלהבה שחורה-סגולה.
    קדמון אומר לך:"שבעת לורדי השטן,שמעתי עליהם אגדות,לא כדאי להתעסק איתם,תחזור ל-DATS,תביא לקינן הזה את טרירמון וספר לו מה שקרה פה".
    "עזוב אותו קודמון, אנחנו לא צריכים לפחד, יגיע זמן שבו נוכל להתמודד מולו, הוא לא יהווה איום" אני אומר לו בביטחון וממשיך אל DATS.
    חמוף

15. NYO HO HO
    DigiSaver
    *אוקיי.
    אתה שומע קול שבוקע מהדיג'יכלי שלך:"אני פה!" אתה רואה את אגומון בתוך הדיג'יכלי,קינן אומר לך:"אם אתה רוצה לשחרר אותו החוצה תלחץ על הכפתור האמצעי,בוא אני אראה לך את מרכז האימונים" קינן מוביל אותך לחדר ענק שבו עשרות נערים ונערות מתאמנים עם הדיג'ימונים שלהם,אתה רואה נער על עיניים ירוקות בוהקות ושיער שחור כמו הלילה,הנער אומר:"קינן,מי החדש?" קינן אומר לנער:"ריו,זה דיוויס,דיוויס הילד הזה אומר שהוא יהיה המנצח" דיוויס מחייך ואומר:"בהצלחה".
    *אני מקווה שלדיוויס אין שותף וימון כי אחרת זה יהיה בזבוז..
    **ההתפתחות לא נקראת "שינוי DNA", היא נקראת דיג'יגדילה.
    "תודה, אני אעשה את מיטב יכולתי." אומר לדיוויס.לאחר מכן אני אוציא את אגומון מהדיג'יכלי ואגיד לו:"היי אגומון,אני ריו.רשמתי אותנו לטורניר קרבות ואנחנו צריכים להתאמן,קדימה בוא!"
    NYO HO HO BITCH

עמוד 3 מתוך 33 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •