"אני בטוח שתהיה לך אגומון." אומר לאגומון "אבל קודם-תשתמש בנשימת פלפל!"YellowFlash
אתה נכנס לתוך זירת הקרב,שתי הזירות שהיו קודם התחברו להיות זירה אחת גדולה,דיאנה מחכה לך שם,אתה רואה שאין לה את המבט הנחמד שתמיד יש לה,אלא מבט מפחיד שמכריז שהיא מתכוונת להילחם בכול הכוח שלה,אתה רואה את פלאמון שלה,גם היא נראת בטוחה בעצמה,אגומון יוצא מהדיג'יכלי החדש שלך,הוא מסתכל עליהן והוא אומר לך:"אנחנו ננצח,יש לי הפתעה שאפילו אתה לא תצפה אליה".
NYO HO HO BITCH
SasoriRedSands
הנער אומר לך:"אני הוא קינן קרייר או איקטו נוגוצ'י,אני אחד מסוכני האליט של הארגון הסודי DATS,הארגון שומר על איזון בין שני העולמות,העולם האנושי והעולם הדיגיטלי,אתמול בלילה דיג'ימון שנקרא 'בלאק אגומון' תקף את העיר התחתית,אתה הסתובבת בעיר בשעת ההתקפה והגיע לידך,לא ברור איך הדיג'ימון גאומון,הסוכן הטירון יוליוס 'יולי' דארגו והשותף שלו פאונצ'סמון לבן,זו הייתה המשימה שלהם בעצם,אחרי שאתה ביצעת אותה יחד עם גאומון,בטעות הם מחקו לך את הזיכרון,ואני מצטער על כך בשמם,עכשיו בגלל הביצועים המרשימים שלך יחד עם גאומון,החלטנו לצרף אתכם ל-DATS,מה דעתך?" אחרי זה הוא מושיט לך מכשיר כחול שהוא קורא לו 'דיג'יכלי' אתה רואה בפנים את השותף שלך,גאומון,קינן אומר לך:"אם תרצה להצטרף,לך לעיר התחתית,בלאק אגומון שוב מסתובב שמה".
YellowFlash
הקרב מתחיל,פלאמון משתמשת בציפורניה בשביל להדוף את התקפת 'נשימת פלפל' של אגומון,פלאמון משתמשת בהתקפת קוץ ידי,היא יורה מידיה קוצים מסוכנים שמתקרבים אל אגומון במהירות מטורפת,אבל במקום לפגוע בו הן מצליחות להפיל אותו וללכוד אותו ברשת של סרפדים.
"אוקיי אגומון-תהפוך למצב בוהק כדי לצאת מהרשת!" אומר לאגומון ואהפוך אותו למצב בוהק "אחר כך תשתמש באנרגיה בוהקת על פאלמון!"YellowFlash
הקרב מתחיל,פלאמון משתמשת בציפורניה בשביל להדוף את התקפת 'נשימת פלפל' של אגומון,פלאמון משתמשת בהתקפת קוץ ידי,היא יורה מידיה קוצים מסוכנים שמתקרבים אל אגומון במהירות מטורפת,אבל במקום לפגוע בו הן מצליחות להפיל אותו וללכוד אותו ברשת של סרפדים.
NYO HO HO BITCH
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
SasoriRedSands
גאומון אומר לך:"כן אדוני,אנחנו הולכים לעיר התחתית",אתם מתקדמים במהירות מהמזח של העיר לכיוון העיר התחתית,בלי לשים לב אתם מגיעים לשם,אתה רואה את החנויות הסגורות בקרשים,עכברים קטנים ואפורים רצים מצד לצד,אבל אתה רואה גם עוד משהו,משהו שלא אמור להיות שמה,סוג של לטאה שחורה בגודלו של גאומון,גאומון אומר לך:"אדוני,המטרה לפנינו,זה בלאק אגומון".
YellowFlash
אתה משתמש בדיג'יכלי הבוהק להפיכת אגומון לאגומון מצב בוהק,אתה מרגיש שכוח גדול יותר יוצא אבל אתה מרגיש יותר חזק מהפעמים הקודמות שהשתמשת בדיג'יסול בוהק,אתה באמת רואה שההילה האדומה של אגומון חזקה יותר רשת הקוצים פשוט נשרפת בקלות רבה,פלאמון גם היא הופכת להיות מצב בוהק,אגומון לא משתמש בהתקפה של מצב בוהק,אבל הוא משתמש בסוג של טבעות כוח בוערות שמקיפות את פלאמון,אגומון אומר לך:"על זה דיברתי!".
Son Goku
אתם ממשיכים בדרככם,אתם מגיעים לסוג של עמק עשוי חולות,אתה רואה שבתחתית העמק יש טירה,כמו האלה שילדים קטנים בונים בים,אבל בגובה של חמישה עשר מטרים,בראש המגדל עומד לו דיג'ימון,אתה לא מזהה איזה הוא אבל הוא מסתכל לכיוונכם,אחרי כמה שניות הוא מוציא משומקום סוג של קרן,הוא נושף בא ונשמע מין קול של אזעקה,אתה רואה שתוך שניות ספורות,מגרש הטירה החום כמו חול הופך להיות לבן,קאלין אומר לך:"פאונצ'סמונים לבנים,אנחנו מוכנים לקרב לי?".
אוציא את גאומון מהדיגי כלי ואומר "גאומון,תעשה אגרוף חיתי על בלאק אגומון!" אומר לגאומון בפקודה ואצפה במתקפה הנשלחת לעבר בלאק אגומוןSasoriRedSands
גאומון אומר לך:"כן אדוני,אנחנו הולכים לעיר התחתית",אתם מתקדמים במהירות מהמזח של העיר לכיוון העיר התחתית,בלי לשים לב אתם מגיעים לשם,אתה רואה את החנויות הסגורות בקרשים,עכברים קטנים ואפורים רצים מצד לצד,אבל אתה רואה גם עוד משהו,משהו שלא אמור להיות שמה,סוג של לטאה שחורה בגודלו של גאומון,גאומון אומר לך:"אדוני,המטרה לפנינו,זה בלאק אגומון".
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
SasoriRedSands
מסביב לאגרוף של גאומון מתחילה לזהור הילה מוזרה שנראת כמו רעמת אריה,באזור של האגרוף עצמו יש ראש של אריה,גאומון שולח את ההתקפה אל בלאק אגומון אך הוא הודף אותה ב'נשימת פלפל אפלה' שהודפת את ההתקפה של גאומון שלך,בלאק אגומון אומר לך:"אנחנו נפגשים שוב,וזאת לא הפעם האחרונה".
Son Goku
אתה משתמש בדיג'יסול על אמפמון שהופך להיות אייס דוימון,אתה משתמש בדיג'יביצה של אומץ בשביל להפוך את וורמון לפלאוויזרדמון,קאלין מוציא את שלושת הדיג'ימונים שלו:ויימון,דמי דוימון ופאונצ'סמון שחור,הוא משתמש בדיג'יביצה של חברות ויימון והופך אותו לריידרמון,בדיג'יסול על פאונצ'סמון שחור ודמי דוימון,דמי דוימון הופך לדוימון ופאונצ'סמון שחור לנייטצ'סמון שחור,שלושת האלופים ושני הארמורים מתכוננים לקרב מול עשרות הפאוצ'סמונים הלבנים.
קאלין אומר לך:"טירת החולות מסתירה כוח מסוכן מאוד שאם הוא יגיע לידיים הלא נכונות,שני העולמות יושמדו,'הלגיון הלבן' שומר על הסוד הזה,וברגע שמישהו מגיע לאזור הזה,'הלגיון' יוצא אליו,נראה לי התקפה ישירה לא תהיה חכמה במיוחד,אייס דוימון ודוימון יכולים להתקיף מהאוויר,פלאוויזרדמון יכול לתקוף מפה,ריידרמון ונייטצ'סמון שחור יתקיפו יהיו בתור Plan B,מה דעתך?".ספוילר
"יופי אגומון!אחלה רעיון!" אומר לאגומון "עכשיו תשתמש בנשימת פלפל בוהקת ולאחר מכן בנשימת דרקון בוהקת!"YellowFlash
אתה משתמש בדיג'יכלי הבוהק להפיכת אגומון לאגומון מצב בוהק,אתה מרגיש שכוח גדול יותר יוצא אבל אתה מרגיש יותר חזק מהפעמים הקודמות שהשתמשת בדיג'יסול בוהק,אתה באמת רואה שההילה האדומה של אגומון חזקה יותר רשת הקוצים פשוט נשרפת בקלות רבה,פלאמון גם היא הופכת להיות מצב בוהק,אגומון לא משתמש בהתקפה של מצב בוהק,אבל הוא משתמש בסוג של טבעות כוח בוערות שמקיפות את פלאמון,אגומון אומר לך:"על זה דיברתי!".
NYO HO HO BITCH
YellowFlash
אגומון לא מבצע את ההתקפות זו אחר זו אלא משלב אותן ויוצר סוג של כדור אש לא ברור אבל די עוצמתי,הכדור פוגע בפלאמון אך היא עדיין עומדת על הרגליים ולא נראה שההתקפה הזה השפיע עליה יותר מדי,היא משתמשת בציפורניה בשביל לקשור את אגומון בקשירה מורעלת שמחלישה אותו מאוד.
"מה?" לא אבין את דבריו של בלאק אגומון,ואחשוב לתוכנית לנצחון,אחרי זה אמור לגאומון:"גאומון,תתקרב אליו ואז תכוון אגרוף כחול לבטן שלו!" אומר לגאומון ואצפה בקרבSasoriRedSands
מסביב לאגרוף של גאומון מתחילה לזהור הילה מוזרה שנראת כמו רעמת אריה,באזור של האגרוף עצמו יש ראש של אריה,גאומון שולח את ההתקפה אל בלאק אגומון אך הוא הודף אותה ב'נשימת פלפל אפלה' שהודפת את ההתקפה של גאומון שלך,בלאק אגומון אומר לך:"אנחנו נפגשים שוב,וזאת לא הפעם האחרונה".
[HTML]Miku Hatsune
*את אולי יכולה לעשות כמו עמית?לעשות תג ציטוט ולהעתיק רק את הקטע הנכון?זה יותר נוח לי פשוט.
קינן אומר לך:"עכשיו את צריכה לפגוש את המפקדים שלנו,תומס נורסטיין ויושינו 'יושי' פוג'ידה ואת השותפים שלהם,גאומון 'האגרוף הכחול' השותף של תומס לאלמון 'זרע הקסם' השותפה של יושי,יחד איתם,עד לפני שלוש שנים היה לנו מפקד נוסף,מרקוס 'מאסארו' דיימון ושותף שלו אגומון 'הלהבה',אבל אז הוא נעלם" שניכם מגיעים למפקדת DATS,אתם מגיעים לחדר הראשי,שמה נמצאת המפקדת יושי.[/QUOTE]
[/HTML]
'איך לעזעזל אני אמורה להתנהג?!' אחשוב לעצמי בליבי, אני אביט במפקדת יושי ואסקור אותה, ''אוקיי...'' אמלמל, אחליט מה לומר בתקווה שזה לא יביך אותי ''שלום, המפקדת יושי'' אביט ביושי בתקווה שלא תצחק\משו מביך אחר לאות פתיחת המילים שלי
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)