Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 33 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"האמת,לא הרבה,זה משימת השטח הראשונה שלי,בשלושה הימים האחרונים למדתי קצת על דיג'ימונים ועל כול מיני דברים שקשורים ל-dats ולדיג'ימונים בכללי,התאמנתי גם עם קנדלמון,האמת שלחו אותי לסיור פה,הייתה התרעה על אנרגיה דיגיטלית,אבל זה יכול להיות סתם איזה התערת שב,זה קורה לפעמים".
    "מה למדת?" אומר בלחץ(אין מה לכתוב).
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    *שכחתי להגיד,במקרה שאין הרבה מה לכתוב אני מוותר.
    טייגר אומר לך:"למדתי על הרמות השונות של הדיג'ימונים,יש פראש,באימונים,טירון,אלוף,אולטימטיבי ומגה,קנדלמון הוא דיג'ימון איטי אך בעל יכולת ריחוף,הוא יכול להשתמש בלהבות שלו בשביל להעיר את החושך,יש שבע סוגים ראשיים ועוד כמה תתי סוגים,סוג ראשי זה למשל דרקון,תת סוג זה למשל דאטא,dats הוקם לפני משהו כמו שלושים שנה,כשאנשים התחילו להיעלם בפתאומיות" אתה שומע את קולו של קינן בוקע מהדיג'יכלי:"טאיקי,תחזור ל-dats,יש בני אדם לא רשומים ב-dats,בטווח קילומטר,יש לך משהו כמו שלוש דקות להיעלם מהשטח יחד עם הדמיוימונים,בהצלחה".

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Sakurai Tomoki
    טרירמון אומר לך:"אוקיי" אתה ושני הדיג'ימונים הולכים למפקד תומס,אתם מספרים לו כול מה שקרה,כולל מה שהיה עם קינן,הוא אומר לכם:"כן,הנושא של מארוקימון מאוד כואב לליבו של קינן,קינן בחר את הסיסמא,רק הוא יודע אותה,אפילו לי אין גישה לתיק הזה" הוא פונה אל טרירמון ואומר:"טרירמון,על פי חוקי DATS,אתה מחוייב לחזור אל העולם הדיגיטלי" טרירמון מתחיל לבכות אך תומס ממשיך:"אלא אם כן אתה רוצה להיות שותף של סוכן מתחיל,מה דעתך?" טרירמון אומר לך:"אוקיי!",תומס אומר לך:"אוקיי,צא לסיור באזור הנמל,אני חושש שאולי יש פעילות דיגיטלית,בהצלחה".
    "תודה המפקד, להתראות בקרוב טרירמון" אני אומר לשניהם בנימוס ויוצא מהחדר ומהמרכז עם קודמון.
    "מה הקטע של הסיורים? היא אפשר לשלוח אותנו לנקודה מסוימת כמו במקרה עם טרירמון?" אני שואל את קודמון בזמן שאני מתקדם איתו אל איזור הנמל לסיור.
    חמוף

4. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *שכחתי להגיד,במקרה שאין הרבה מה לכתוב אני מוותר.
    טייגר אומר לך:"למדתי על הרמות השונות של הדיג'ימונים,יש פראש,באימונים,טירון,אלוף,אולטימטיבי ומגה,קנדלמון הוא דיג'ימון איטי אך בעל יכולת ריחוף,הוא יכול להשתמש בלהבות שלו בשביל להעיר את החושך,יש שבע סוגים ראשיים ועוד כמה תתי סוגים,סוג ראשי זה למשל דרקון,תת סוג זה למשל דאטא,dats הוקם לפני משהו כמו שלושים שנה,כשאנשים התחילו להיעלם בפתאומיות" אתה שומע את קולו של קינן בוקע מהדיג'יכלי:"טאיקי,תחזור ל-dats,יש בני אדם לא רשומים ב-dats,בטווח קילומטר,יש לך משהו כמו שלוש דקות להיעלם מהשטח יחד עם הדמיוימונים,בהצלחה".
    *מה זאת אומרת?

"כן אדוני כן אתה וקנדלמון יכולים לעזור לי לסחוב אבל אולי אצליח להכניס אותם ביינתים תצית שריפה כדי שלא יראו מה אנחנו עושים ולמה קוראים לך טייגר????????" אשאל בתמיהה.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver
    *אוקיי.
    אתה רואה את הטמר עם דורומון אומר לך:"מאז שדיוויס התחיל להתחרות,'מרכז הדרקון' הפך להיות שומם,כולם עברו ל'מרכז האימונים הכללי',רק אני,אתה,טרוויס ויולי נשארנו,רוצה להתאמן נגדי ונגד הדורומון שלי?" אגומון מתחיל לדבר עם דורומון על דיוויס,אתה שומע את דורומון אומר:"דיוויס משתמש בגולימון,הוא מסוכן מאוד נלחמתי נגדו המון פעמים,תמיד הפסדתי".
    *אתה לא מתכוון גילמון?
    "אל תדאג, אני אנצח אותו לא משנה מה." אומר למאמן עם הדורומון "בקשר לשאלה שלך-אני אשמח מאוד להתאמן נגדך ונגד הדורומון שלך." ולאחר מכן אומר לאגומון:"אתה מוכן אגומון לקרב הראשון שלנו שאני זוכר?"
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    קודמון אומר לך:"כ-DATS מקבל התרעות של אנרגיה דיגיטלית נמוכה מאוד,הוא שולח את הסוכנים לסיורים,נמוך זה עד 10% קרינה,אבל זה יכול להיות גם שכמה מכשירי חשמל פועלים ביחד,קרינה חשמלית תואמת לקרינה דיגיטלית,אם זה דיג'ימון זה רמת אימונים או רמת פראש,שתי הרמות הנמוכות ביותר של דיג'ימון,באזור הנמל אין הרבה מכשירי חשמל אז רוב הסיכויים שזה דיג'ימון",אתה וקודמון מגיעים לנמל,אתה רואה סוג של יצור קטן בעל פרווה כחולה,קודמון אומר לך:"צדקתי,זה דיג'ימון באימונים,זה וניאמון".
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    *הכוונה זה שאם אתה לא יכול לכתוב הרבה מה שנקרא "הודעה תוקעת" אני מוותר,אבל לרוב אני לא עושה הודעות כאלו.
    טייגר אומר לך:"בגלל זה" הוא מקבל את שרוולו הימני ומראה לך קעקוע של נמר,הוא אומר לך:"זה כתם לידה,בגלל זה קוראים לי 'טייגר',עכשיו לרעיון השריפה שלך,לסוכני DATS אסור להשתמש בכוח הדיג'ימונים למען פגיעה בסביבת אנוש,זה הופך את עצם הסוכנות למיותרת,אבל אני יכול לנצל את הרעיון שלך למשהו אחר,קנדלמון,תעלה על הבניין הזה" הוא מצביע לבניין הגבוה ביותר באזור ואומר:"תירה משם אש לשמיים ותדאג שאף אחד לא רואה אותך,בינתיים אני וטאיקי נתחבא באזור עם הדמיוימונים וגאומון" קנדלמון נעלם כמו רוח רפאים ואתם מתחבאים בסמטה צרה,אתה רואה להבה בשמיים שמתנפצת והופכת למטר של זיקוקים,טייגר אומר לך:"קדימה" אתם רצים במהירות לכיוון השני של הסמטה ואתם יוצאים בנמל העיר.

DigiSaver
    *אם אתה מדבר על הדרקון האדום של ההוא מעונה שלוש,אז כן.
    הסוכן עם הדורומון מסכים לקרב,אתם נכנסים לזירה,אתה רואה שיש עוד זירה אחת ומסביבכם יש יציאים שנראים די מלאים,אתה מזהה את קינן ואת דיוויס צופים בכם,המנחה שבעל שיער בלונדיני ומשקפיי שמש שחורות הוא לוקח מיקרופון ואומר:"סוכנים וסוכנות!ברוכים הבאים לסיבוב המוקדמות של הטורניר!הקרב הזה יכריע מי ייכנס לטורניר ומי לא,להזכירכם,יש 16 מקומות,15 נתפסו כבר,ואחד מהסוכנים האלה והשותף שלו ילחמו למען המקום ה-16!מצד ימין,הוא סוכן בעל וותק של שלושה חודשים,תכירו את ג'ייסון דרגונום ושותפו דורומון!,בצד השני,הצטרף לפני יום,ריו קאנדה ושותפו אגומון!",ג'ייסון מסתכל עליך ואומר לך:"אני מצטער ריו,הניצחון הזה יהיה שלי,ההתקפה הראשונה תהיה שלך,ושהטוב מבין שנינו ינצח".

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אמפמון אומר לך:"סוכני DATS לא אמורים לפגוע בסביבות אדם במכוון,הוא אומנם מתחזק בעזרת המחשבים,אבל אל תשכח שאלו מחשבי בית ספר,הם תמיד ישנים ואיטיים,זה לא ממש יעזור לו" אתה שומע קול אלקטרוני שאומר:"זה נכון,המחשבים האלה איטיים אבל בשביל להפוך לצ'רסלימון זה מספיק".
    ]
    אני אומר לאמפמון בעצבים" אל תדאג אף אחד לא ידע שאנחנו הרסנו את המחשבים.נאשים שצ'רלסלימון הרס תמחשבים ולא אנחנו אם ישאלו.אז שלח אגרוף לילי אל המחשב שבו נמצא לצ'רסלימון. אני לא יודע מי זה צ'רסלימון אבל הוא נשמע לי מסוכן מאוד "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    קודמון אומר לך:"כ-DATS מקבל התרעות של אנרגיה דיגיטלית נמוכה מאוד,הוא שולח את הסוכנים לסיורים,נמוך זה עד 10% קרינה,אבל זה יכול להיות גם שכמה מכשירי חשמל פועלים ביחד,קרינה חשמלית תואמת לקרינה דיגיטלית,אם זה דיג'ימון זה רמת אימונים או רמת פראש,שתי הרמות הנמוכות ביותר של דיג'ימון,באזור הנמל אין הרבה מכשירי חשמל אז רוב הסיכויים שזה דיג'ימון",אתה וקודמון מגיעים לנמל,אתה רואה סוג של יצור קטן בעל פרווה כחולה,קודמון אומר לך:"צדקתי,זה דיג'ימון באימונים,זה וניאמון".
    Spoiler ספוילר
    "באימונים..? זה יהיה קל, תשתק אותו קודמון" אני אומר לו.
    אחרי שהוא משתתק אני מרים אותו ומחזיק ביד שלי כמו כדור צמר, עם קודמון על הכתפיים שלי אני ממשיך בסיור.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    Monster
    אמפמון אומר לך:"צ'רסלימון הוא דיג'ימון ברמת אלוף,הוא מאוד מסוכן לדיג'ימוני טירון כמוני,עדיף לנטרל את קרמון,תראה מה אני יעשה" אמפמון מזנק על אחד השולחנות ומנתק את זרועותיו של קרמון מין המחשבים,קרמון אומר לכם:"עכשיו אתם בצרות" הוא תופס את אמפמון בזרועותיו אתה רואה הילה שחורה מסביבו של קרמון,הוא מלמל לעצמו:"רק עוד קצת והניצחון יהיה שלי!".

Sakurai Tomoki
    קודמון יורה שוק חשמלי אך וניאמון מצליח להתחמק,אתה רואה סוג של כדור שמקיף את וניאמון,אתה רואה פלאש לבן וחזק ועומד לפניך ולפני קודמון,גאומון הוא אומר לכם:"תודה לשניכם,בזכותכם הפכתי להיות גאומון,עכשיו זה הסוף של שניכם!" הוא שולח אגרוף לכיוונו של קדומון,הוא יורה ברק אך גאומון לא משתק ולא נפגע.

10. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    קודמון יורה שוק חשמלי אך וניאמון מצליח להתחמק,אתה רואה סוג של כדור שמקיף את וניאמון,אתה רואה פלאש לבן וחזק ועומד לפניך ולפני קודמון,גאומון הוא אומר לכם:"תודה לשניכם,בזכותכם הפכתי להיות גאומון,עכשיו זה הסוף של שניכם!" הוא שולח אגרוף לכיוונו של קדומון,הוא יורה ברק אך גאומון לא משתק ולא נפגע.
    "קודמון, מהר, תשתמש בקשר חשמלי על הרגליים שלו כדי שהוא יפול על הרצפה" אני אומר לו.
    "עכשיו יש זמן לחשוב, קשור אותו בכל הגוף כמה פעמים, ואז תנסה לשתק אותו" אני מוסיף אחר כך.
    חמוף

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    Monster
    אמפמון אומר לך:"צ'רסלימון הוא דיג'ימון ברמת אלוף,הוא מאוד מסוכן לדיג'ימוני טירון כמוני,עדיף לנטרל את קרמון,תראה מה אני יעשה" אמפמון מזנק על אחד השולחנות ומנתק את זרועותיו של קרמון מין המחשבים,קרמון אומר לכם:"עכשיו אתם בצרות" הוא תופס את אמפמון בזרועותיו אתה רואה הילה שחורה מסביבו של קרמון,הוא מלמל לעצמו:"רק עוד קצת והניצחון יהיה שלי!".
    אני אומר לאמפמון בלחץ רב" תשמש בציפורן תער כדי להשתחחר מן האחיזה של קרמון. לאחר זאת למקרה שזה יצליח תשמש באגרוף לילי הכי חזק שלך כדי לגמור את קרמון".
    אני אחזיק אצבעות לאמפמון שיצליח לעשות את מה שאמרתי לו לעשות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    *הכוונה זה שאם אתה לא יכול לכתוב הרבה מה שנקרא "הודעה תוקעת" אני מוותר,אבל לרוב אני לא עושה הודעות כאלו.
    טייגר אומר לך:"בגלל זה" הוא מקבל את שרוולו הימני ומראה לך קעקוע של נמר,הוא אומר לך:"זה כתם לידה,בגלל זה קוראים לי 'טייגר',עכשיו לרעיון השריפה שלך,לסוכני DATS אסור להשתמש בכוח הדיג'ימונים למען פגיעה בסביבת אנוש,זה הופך את עצם הסוכנות למיותרת,אבל אני יכול לנצל את הרעיון שלך למשהו אחר,קנדלמון,תעלה על הבניין הזה" הוא מצביע לבניין הגבוה ביותר באזור ואומר:"תירה משם אש לשמיים ותדאג שאף אחד לא רואה אותך,בינתיים אני וטאיקי נתחבא באזור עם הדמיוימונים וגאומון" קנדלמון נעלם כמו רוח רפאים ואתם מתחבאים בסמטה צרה,אתה רואה להבה בשמיים שמתנפצת והופכת למטר של זיקוקים,טייגר אומר לך:"קדימה" אתם רצים במהירות לכיוון השני של הסמטה ואתם יוצאים בנמל העיר.

DigiSaver
    הסוכן עם הדורומון מסכים לקרב,אתם נכנסים לזירה,אתה רואה שיש עוד זירה אחת ומסביבכם יש יציאים שנראים די מלאים,אתה מזהה את קינן ואת דיוויס צופים בכם,המנחה שבעל שיער בלונדיני ומשקפיי שמש שחורות הוא לוקח מיקרופון ואומר:"סוכנים וסוכנות!ברוכים הבאים לסיבוב המוקדמות של הטורניר!הקרב הזה יכריע מי ייכנס לטורניר ומי לא,להזכירכם,יש 16 מקומות,15 נתפסו כבר,ואחד מהסוכנים האלה והשותף שלו ילחמו למען המקום ה-16!מצד ימין,הוא סוכן בעל וותק של שלושה חודשים,תכירו את ג'ייסון דרגונום ושותפו דורומון!,בצד השני,הצטרף לפני יום,ריו קאנדה ושותפו אגומון!",ג'ייסון מסתכל עליך ואומר לך:"אני מצטער ריו,הניצחון הזה יהיה שלי,ההתקפה הראשונה תהיה שלך,ושהטוב מבין שנינו ינצח".

"אני גאון או מה?" אומר בשחצנות, וגאומון יש לך שרירים למכות(לא כאלה מוצלחות בכלל) אז אולי תשתמש בשרירי המכות המנופחים שלך בתור שרירי סחיבה טיטאניים וסליחה אבל אני כועס אז אני מוציא את זה עליך וזה מגיע לך לא הצלחת לחסל או לפחות לעלף אותו לשניה ואחותי יכלה ללכוד אותו" אומר בזעם

13. NYO HO HO
    DigiSaver
    "זה רק מה שאתה חושב!" אומר לסוכן DATS עם הדורומון,שהתברר ששמו הוא ג'ייסון 'גאד יש לי אמביציה ממש גדולה יחסית לחדש שאפילו לא יודע לפתח את הדיג'ימון שלו..' אחשוב לעצמי.לאחר מכן אומר לאגומון:"קדימה אגומון-תשתמש במתקפת נשימת הפלפל שלך!"
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    קודמון נתלה על צווארו של גאומון ומחשמל אותו,גאומון חוזר לצורת הדיג'יביצה שלו ונעלם.
    אתה שומע קול שאומר:"יפה,הצלחת להביס את גאומון,רוצה קרב נגדי ונגד הוורמון שלי?" אתה מסתובב ואתה רואה נער בגילך,בעל שיער שחור חלק וקצר,בעל עיניים כחולות עמוקות,לידו זוחל דיג'ימון קטן וירוק עם זרועות קצרות וורודות עם פה סגול.
    Spoiler ספוילר

Monster
    קרמון תופס את אמפמון שלך לפני שמצליח לבצע את המהלך,אתה שומע קול שאומר:"צא החוצה!דמידוימון!" אתה רוצה דיג'ימון שנראה כמו כדור עם כנפי עטלף כחולות,תפרים ברוב גופו וסימן גולגולת לבנה על מצחו,את הטמר שלו אתה לא רואה,הוא חבוי בין הצללים,דמידוימון קורע את זורעו של קרמון שלוכדת את אמפמון והוא מצליח להיחלץ,דמידוימון אומר לאמפמון:"רוצה להרוס אותו ביחד?".
    Spoiler ספוילר

מאסטר ליאון
    גאומון לוקח את השק ופותח אותו,אתה זה הוא מתקיף את הדמיוימונים אחד אחד ומשמיד כול אחד מהם,הוא אומר לך:"נסה לרדת עליי עכשיו,בוס" אתה שומע סוג של צחקוק מוזר ושטני,אתה מסתכל על טייגר אבל הוא אומר:"זה לא הגיע ממני".

DigiSaver
    *לפי חוקי הטורניר [שחלים גם על שלבי הטרום-טורניר] אסור להשתמש בשום דיג'ימון שלא בדרגת טירון.
    אגומון יורה נשימת פלפל אל עברו של דורומון שהודף את ההתקפה בזכות ציפורני הפלדה שלו,דורומון יורה כדור להבה שפוגע באגומון,הוא תוקף את בטנו של דורומון שלא ציפה להתקפה הזו,אך דורומון מנצל את הקירבה הזו של שניהם ויורה נהימת אש שפוגעת באגומון.

15. NYO HO HO
    DigiSaver
    *לפי חוקי הטורניר [שחלים גם על שלבי הטרום-טורניר] אסור להשתמש בשום דיג'ימון שלא בדרגת טירון.
    אגומון יורה נשימת פלפל אל עברו של דורומון שהודף את ההתקפה בזכות ציפורני הפלדה שלו,דורומון יורה כדור להבה שפוגע באגומון,הוא תוקף את בטנו של דורומון שלא ציפה להתקפה הזו,אך דורומון מנצל את הקירבה הזו של שניהם ויורה נהימת אש שפוגעת באגומון.
    "אגומון-תשתמש עכשיו בנשימת פלפל ואז כשהוא יפגע תרוץ אליו ותשתמש בציפורן תער!" אומר לאגומון בדאגה למצבו.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 5 מתוך 33 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •