פורסם במקור על ידי
Aichi Sendou
מאסטר ליאון
טייגר אומר לך:"הדיג'יכלי כבוי,כול עוד אני בטווח של הדיג'ימונים האלה אין מצב שהדיג'יכלי יעבוד,זה אומר אי אפשר להחזיר את הדיג'ימונים,לסרוק אותם,לתקשר עם Dats או כול דבר שהדיג'יכלי עלול לעשות,זו הסכנה הגדולה ביותר של סוכן מתחיל,איבוד קשר עם דיג'יכלי" גאומון אומר לך מטושטש:"אני לא מרגיש טוב" קנדלמון מלמל:"גם אני".
Sakurai Tomoki
*טעות שלי,הייתה לי הודעה שבה סטינגמון של אותו אחד עוזר לך לנצח את גאומון אבל ההודעה הזו נהרסה לי בגלל שהאינרנט שלי קרס,אז שיניתי את זה...
אתה ו-וויל רצים ל-DATS,הוא אומר לך:"יש שמונה מקומות,זה טורניר קטן,ההרשמה נפתחה לפני עשר דקות בערך,לפי החישובים שלי,נשארו עוד שתי מקומות" אתם מגיעים לבניין DATS,אתם מגיעים למחשב שבו כתוב "הרשמה לטורניר DATS,נשארו עוד,שני מקומות" אתה רושם את עצמך ו-וויל רושם את עצמו,אתה שומע קולות בכריזה:"הקשיבו הקשיבו,המקומות נסגרו,שמונה המתמודדים:
וויל סטיין,דיוויס קברה,קינן קרייר,דימטר דיס,אדריאן ג'ונסון,דאון סאן,הרינג ג'וס ומלקום ג'וס,נא לגשת למרכז הקרבות יחד עם השותף שלכם,נא לדאוג שהם יהיו ברמת ה'טירון' שלהם,חלוקת הקרבות תתרחש במקום" וויל אומר לך:"בהצלחה".
DigiSaver
*התבלבלתי בינך לבין ליאון,סורי.
ג'ייסון אומר לך:"בהצלחה" הוא מחייך חיוך מוזר,מסתורי,הוא מחזיר את דורומון ונעלם בין הקהל,קינן אומר לך:"אוקיי,מחר מתחילים את הטורניר באופן רשמי,יהיו שמונה קרבות,מתוכם יהיו רק שמונה סוכנים ישארו,אחרי זה יהיה למחרת ארבע קרבות,ישארו ארבע סוכנים,בסופו של דבר רק אחד יישאר,וילחם נגד דיוויס".
Monster
אתה לוחץ על הכפתור השמאלי של הדיג'יכלי והופך את אמפמון למידע דיגיטלי,ומחזיר אותו לדיג'יכלי,אתה חוזר למפקדת DATS,אתה נותן דיווח על המשימה שלך למפקדת יושי,יושי אומרת לך:"יפה מאוד סוכן,אתה אומר שהיה טמר נוסף?בעל דמידוימון?שטוען שהוא היה סוכן לשעבר ב-DATS?תודה סוכן,תלך למרכז האימונים של דיג'ימוני הוירוס,זה ייתן לדיג'ימון שלך אפשרות להפוך לרמת אלוף,בהצלחה".