Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 33 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"הדיג'יכלי כבוי,כול עוד אני בטווח של הדיג'ימונים האלה אין מצב שהדיג'יכלי יעבוד,זה אומר אי אפשר להחזיר את הדיג'ימונים,לסרוק אותם,לתקשר עם Dats או כול דבר שהדיג'יכלי עלול לעשות,זו הסכנה הגדולה ביותר של סוכן מתחיל,איבוד קשר עם דיג'יכלי" גאומון אומר לך מטושטש:"אני לא מרגיש טוב" קנדלמון מלמל:"גם אני".

Sakurai Tomoki
    *טעות שלי,הייתה לי הודעה שבה סטינגמון של אותו אחד עוזר לך לנצח את גאומון אבל ההודעה הזו נהרסה לי בגלל שהאינרנט שלי קרס,אז שיניתי את זה...
    אתה ו-וויל רצים ל-DATS,הוא אומר לך:"יש שמונה מקומות,זה טורניר קטן,ההרשמה נפתחה לפני עשר דקות בערך,לפי החישובים שלי,נשארו עוד שתי מקומות" אתם מגיעים לבניין DATS,אתם מגיעים למחשב שבו כתוב "הרשמה לטורניר DATS,נשארו עוד,שני מקומות" אתה רושם את עצמך ו-וויל רושם את עצמו,אתה שומע קולות בכריזה:"הקשיבו הקשיבו,המקומות נסגרו,שמונה המתמודדים:
    וויל סטיין,דיוויס קברה,קינן קרייר,דימטר דיס,אדריאן ג'ונסון,דאון סאן,הרינג ג'וס ומלקום ג'וס,נא לגשת למרכז הקרבות יחד עם השותף שלכם,נא לדאוג שהם יהיו ברמת ה'טירון' שלהם,חלוקת הקרבות תתרחש במקום" וויל אומר לך:"בהצלחה".

DigiSaver
    *התבלבלתי בינך לבין ליאון,סורי.
    ג'ייסון אומר לך:"בהצלחה" הוא מחייך חיוך מוזר,מסתורי,הוא מחזיר את דורומון ונעלם בין הקהל,קינן אומר לך:"אוקיי,מחר מתחילים את הטורניר באופן רשמי,יהיו שמונה קרבות,מתוכם יהיו רק שמונה סוכנים ישארו,אחרי זה יהיה למחרת ארבע קרבות,ישארו ארבע סוכנים,בסופו של דבר רק אחד יישאר,וילחם נגד דיוויס".

Monster
    אתה לוחץ על הכפתור השמאלי של הדיג'יכלי והופך את אמפמון למידע דיגיטלי,ומחזיר אותו לדיג'יכלי,אתה חוזר למפקדת DATS,אתה נותן דיווח על המשימה שלך למפקדת יושי,יושי אומרת לך:"יפה מאוד סוכן,אתה אומר שהיה טמר נוסף?בעל דמידוימון?שטוען שהוא היה סוכן לשעבר ב-DATS?תודה סוכן,תלך למרכז האימונים של דיג'ימוני הוירוס,זה ייתן לדיג'ימון שלך אפשרות להפוך לרמת אלוף,בהצלחה".
    "אוי לא חייבים לחזור לדאטס טייגר תחזור עם הדיג'ימונים אני אשאר להילחם" אומר באומץ.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    מאסטר ליאון

Monster
    אתה לוחץ על הכפתור השמאלי של הדיג'יכלי והופך את אמפמון למידע דיגיטלי,ומחזיר אותו לדיג'יכלי,אתה חוזר למפקדת DATS,אתה נותן דיווח על המשימה שלך למפקדת יושי,יושי אומרת לך:"יפה מאוד סוכן,אתה אומר שהיה טמר נוסף?בעל דמידוימון?שטוען שהוא היה סוכן לשעבר ב-DATS?תודה סוכן,תלך למרכז האימונים של דיג'ימוני הוירוס,זה ייתן לדיג'ימון שלך אפשרות להפוך לרמת אלוף,בהצלחה".
    נראה לי כותבים טיימר
    --------------------------------------------
    אני אומר למפקדת יושי " איזה מפקדת נחמדה את יושי.טוב להתראותך לך ,אאני אלך לאימונים ". אני הולך למכז אימונים לדיג'ימוני וירוס כדי לחזק את אמפמון שלי לחזק יותר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Sakurai Tomoki
    אתה מחזיר את ביצת הגאומון למפקד תומס,הוא מחייך אליך ואומר לך:"בהצלחה",אתם הולכים לזירת הקרבות אתה רואה את טבלת הקרבות:
    דיוויס קברה VS קינן קרייר
    דימטר דיס VS דאון סאן
    וויל סטיין VS אדריאן ג'ונסון
    הרינג ג'וס VS מלקום ג'וס
    וויל אומר לך:"צוותנו בתור יריבים בסיבוב הראשון,האחים לבית ג'וס גם נלחמים זה נגד זה,קינן ודיוויס,זה יהיה קרב מעניין,רק הקרב של דימטר ודאון לא יהיה מעניין,הדאון והקורומנון שלו הם צמד כמעט בלתי מנוצח,אחד מאיתנו יצטרך להילחם נגד אחד מהאחים ג'וס,הרינג והשותפה שלה ביומן או מלקום והשותף שלו וימון,בהצלחה חבר".
    כול שמונת המתמודדים הולכים לעמדות שלהם,וויל מסתכל עליך הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ואומר:"אני מצטער חבר,וורמון צא החוצה!הבס את יריבינו!" אתה רואה את וורמון זוחל על הקרקע,אתה מוציא את קודמון שלך,וויל אומר:"ההתקפה הראשונה שלך".

DigiSaver
    קינן אומר לך:"זה לא משנה,בטורניר אתה יכול להשתמש רק באחד,בחרת באחד זהו,אתה לא יכול להחליף,ובטורנירים חובה להשתמש בשותף שלך,ולגבי השאלה שלך,אתה צריך ללכת לסיור,למצוא דיג'ימון ולסרוק אותו בדיג'יכלי,בעזרת הכפתור הימני,אחרי זה אתה הולך לאחד המחשבים ב-DATS ומחבר אותו לדיג'יכלי ו'מוריד' את הדיג'ימון מהמחשב למציאות,הופך אותו למידע דיגיטלי בעזרת הכפתור השמאלי בדיג'יכלי וזהו,הדיג'ימון מאוחסן".

מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"אני לא אשאיר אותך לבד,אני אצא לסמטה,שמה יש לנו קליטה,אקרא לתגבורת,יחידה של שלושה עד חמישה סוכנים יתאימו למשימה הזו,אם אתה רוצה אתה יכול,אהה עזוב לא חשוב,הדיג'יכלי לא עובד במילא" הוא יוצא מהבניין ומשאיר אותך יחד עם גאומון להתמודד עם בערך שלושים או ארבעים קיוקיומונים.

Monster
    *טיימרים זה אלה מ"האי" שיכולים לחזור בזמן,אבל נראה לי זה הגיוני.
    יושי מחייכת אליך וחוזרת למחשב שלה,אתה מגיע למרכז האימונים לדיג'ימוני וירוס,אתה רואה כמה דיג'ימונים מתאמנים מול דיג'ימונים אחרים אך גם מתאמנים מול אוויר או שקי אגרוף,אתה שומע קול שאומר:"ברוך הבא למרכז אימוני ה'קדושים' זהו מתחם דיג'ימוני הוירוס,אני הוא ג'ימי,ואני אוכל לעזור לך אם תרצה אימונים או תרצה לדעת איך הופכים את דיג'ימון הטירון שלך,אם אני לא טועה,זה אמפמון,לרמה הבאה שלו,תגיד אתה תרצה שהוא יהיה דוימון או אייסדוימון?".

4. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    אתה מחזיר את ביצת הגאומון למפקד תומס,הוא מחייך אליך ואומר לך:"בהצלחה",אתם הולכים לזירת הקרבות אתה רואה את טבלת הקרבות:
    דיוויס קברה VS קינן קרייר
    דימטר דיס VS דאון סאן
    וויל סטיין VS אדריאן ג'ונסון
    הרינג ג'וס VS מלקום ג'וס
    וויל אומר לך:"צוותנו בתור יריבים בסיבוב הראשון,האחים לבית ג'וס גם נלחמים זה נגד זה,קינן ודיוויס,זה יהיה קרב מעניין,רק הקרב של דימטר ודאון לא יהיה מעניין,הדאון והקורומנון שלו הם צמד כמעט בלתי מנוצח,אחד מאיתנו יצטרך להילחם נגד אחד מהאחים ג'וס,הרינג והשותפה שלה ביומן או מלקום והשותף שלו וימון,בהצלחה חבר".
    כול שמונת המתמודדים הולכים לעמדות שלהם,וויל מסתכל עליך הוא מוציא את הדיג'יכלי שלו ואומר:"אני מצטער חבר,וורמון צא החוצה!הבס את יריבינו!" אתה רואה את וורמון זוחל על הקרקע,אתה מוציא את קודמון שלך,וויל אומר:"ההתקפה הראשונה שלך".

DigiSaver
    קינן אומר לך:"זה לא משנה,בטורניר אתה יכול להשתמש רק באחד,בחרת באחד זהו,אתה לא יכול להחליף,ובטורנירים חובה להשתמש בשותף שלך,ולגבי השאלה שלך,אתה צריך ללכת לסיור,למצוא דיג'ימון ולסרוק אותו בדיג'יכלי,בעזרת הכפתור הימני,אחרי זה אתה הולך לאחד המחשבים ב-DATS ומחבר אותו לדיג'יכלי ו'מוריד' את הדיג'ימון מהמחשב למציאות,הופך אותו למידע דיגיטלי בעזרת הכפתור השמאלי בדיג'יכלי וזהו,הדיג'ימון מאוחסן".

מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"אני לא אשאיר אותך לבד,אני אצא לסמטה,שמה יש לנו קליטה,אקרא לתגבורת,יחידה של שלושה עד חמישה סוכנים יתאימו למשימה הזו,אם אתה רוצה אתה יכול,אהה עזוב לא חשוב,הדיג'יכלי לא עובד במילא" הוא יוצא מהבניין ומשאיר אותך יחד עם גאומון להתמודד עם בערך שלושים או ארבעים קיוקיומונים.

Monster
    יושי מחייכת אליך וחוזרת למחשב שלה,אתה מגיע למרכז האימונים לדיג'ימוני וירוס,אתה רואה כמה דיג'ימונים מתאמנים מול דיג'ימונים אחרים אך גם מתאמנים מול אוויר או שקי אגרוף,אתה שומע קול שאומר:"ברוך הבא למרכז אימוני ה'קדושים' זהו מתחם דיג'ימוני הוירוס,אני הוא ג'ימי,ואני אוכל לעזור לך אם תרצה אימונים או תרצה לדעת איך הופכים את דיג'ימון הטירון שלך,אם אני לא טועה,זה אמפמון,לרמה הבאה שלו,תגיד אתה תרצה שהוא יהיה דוימון או אייסדוימון?".
    "תחזור מהר גאומון תתכונן לתקוף אני אזרוק אליהם את הרשת" אומר בלחש.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *אין לך עוד רשת,ההיא נקרעה וגם היא יכולה להכיל רק עד 15 דיג'ימונים קטנים.
    גאומון נכנס לתוך מעגל של קיוקיומונים,הוא אומר לך:"אני מרגיש יותר טוב,יש לי רעיון,תיכנס לתוך מעגל הקיוקיומונים,הקרינה החשמלית שלהם פונה החוצה מהם ולא פנימה,הדיג'יכלי יעבוד פה!".
    אתה שומע את הדלת יוצאת ממקומה [שברו אותה] אתה רואה שלושה דיג'ימונים זהים,אלקמונים,שלושת האלקמונים שואבים אליהם את כול החשמל,אתה רואה שכול אחד מהם הופך להיות בלאק גרורומון חזק מאוד,אתה שומע קול של אחד מסוכני DATS שאומר:"תודה סוכן,זה הקרב שלנו עכשיו".
    Spoiler ספוילר

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver
    *בקשר למה שענית לליאור-אתה התכוונת לTimer וליאור התכוון לTamer,מאלף באנגלית.טיימר זה השם הרשמי של מאמן בדיג'ימון,עד כמובן קרוס וורס ואז זה נהפך לג'נרל.
    "תודה לך קינן!" אומר לקינן ואלך עם אגומון למרכז הדרקון לעוד אימונים.'יופי!אחרי התחרות אני אלכוד עוד דיג'ימונים עד שלא יהיה לי מקום בדיג'יכלי!' אחשוב לעצמי בשמחה בזמן שאלך עם אגומון למרכז הדרקון.
    NYO HO HO BITCH

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    אני יודע ראיתי האי.
    --------------------------------------------------

אני אומר לג'ימי" ארצה שאמפמון שלי אתפתח לאיסדוימון ואז הוא היה דיג'ימון שטן סוג קרח מגניב. טוב אז מתי אנחנו נתחיל לאמן את אמפמון שלי ?"
    אני מוציא את אמפמון שלי מהדיג'יכלי שלי שהיה מוכן לאימונים שיעבור עוד מעט

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *אין לך עוד רשת,ההיא נקרעה וגם היא יכולה להכיל רק עד 15 דיג'ימונים קטנים.
    גאומון נכנס לתוך מעגל של קיוקיומונים,הוא אומר לך:"אני מרגיש יותר טוב,יש לי רעיון,תיכנס לתוך מעגל הקיוקיומונים,הקרינה החשמלית שלהם פונה החוצה מהם ולא פנימה,הדיג'יכלי יעבוד פה!".
    אתה שומע את הדלת יוצאת ממקומה [שברו אותה] אתה רואה שלושה דיג'ימונים זהים,אלקמונים,שלושת האלקמונים שואבים אליהם את כול החשמל,אתה רואה שכול אחד מהם הופך להיות בלאק גרורומון חזק מאוד,אתה שומע קול של אחד מסוכני DATS שאומר:"תודה סוכן,זה הקרב שלנו עכשיו".
    Spoiler ספוילר

" לא גאומון תשמור עליי אני נכנס אה!!!!" אומר וארוץ אל אמצע הקיוקומונים.

9. משתמש מנוסה
    DigiSaver
    *אני יודע,הוא אמר שקוראים לזה 'טיימר' ואני חושב שזה משהו מ'האי',ואני יודע ש-Tamer זה מאלף,ואני יודע שבקרוס וורס זה גנרל.
    אתה שומע את השופט צועק:"מחר הסיבוב הראשון יתחיל,שמונה סוכנים ביקשו לצאת מהתחרות,ההרשמה נסגרה לחלוטין,אז השמונה שילחמו הם:
    דיוויס קברה VS טים ארמילס
    קינן קרייר VS ריו קאנדה.
    לייר טימוס VS דרייק וורס
    דאסק מונלייט VS אוליב טאנדר".
    קינן מסתכל עליך ואומר לך:"מי שינצח בקרב בנינו יזכה להזדמנות להילחם בדיוויס,יש לכול אחד מאיתנו סיכויים של 25% להילחם נגדו,הסיכויים לנצח אותו זה 50%,או שכן או שלא".

Monster
    *גם אני
    ג'ימי אומר לך:"אייס דוימון,קלאסיקה,אני בעצמי יש לי אייס דוימון,כשאתה בסביבתו אתה תרגיש את הקור המייאש,אבל תזכור,תמיד יש אש חמה ובה בוערת תקווה" אתה שומע קול נוסף שאומר:"ג'ימי,מרקוס דיימון היה מפקד נפלא,כולנו הערצנו אותו,אתה בעצמך היית במשימה הזו,בחולייה של מרקוס בכבודו ובעצמו,אתה החייל האחרון שחזר בחיים,תשעה חיילים והמפקד של החולייה מת,פשוט תוותר!".

מאסטר ליאון
    אחד מהבלאק גרורומונים מזנק אליך וחוסם לך את הדרך,הדיג'יכלי שלך נדלק,אחד הסוכנים אומר לך:"סוכן,תחזיר את גאומון לדיג'יכלי,ותחזור ל-DATS,זו המשימה שלנו עכשיו,עם כול הרצון הטוב שלך,שלושה אלופים וסוכנים מיומנים יהיו יותר מועילים מסוכן מתחיל אחד וטירון אחד,ולא,ארבעה סוכנים וארבעה דיג'ימונים,זה לא יותר טוב,זה יותר מסובך".

10. NYO HO HO
    שם: עמית.
    DigiSaver
    *אני יודע,הוא אמר שקוראים לזה 'טיימר' ואני חושב שזה משהו מ'האי',ואני יודע ש-Tamer זה מאלף,ואני יודע שבקרוס וורס זה גנרל.
    אתה שומע את השופט צועק:"מחר הסיבוב הראשון יתחיל,שמונה סוכנים ביקשו לצאת מהתחרות,ההרשמה נסגרה לחלוטין,אז השמונה שילחמו הם:
    דיוויס קברה VS טים ארמילס
    קינן קרייר VS ריו קאנדה.
    לייר טימוס VS דרייק וורס
    דאסק מונלייט VS אוליב טאנדר".
    קינן מסתכל עליך ואומר לך:"מי שינצח בקרב בנינו יזכה להזדמנות להילחם בדיוויס,יש לכול אחד מאיתנו סיכויים של 25% להילחם נגדו,הסיכויים לנצח אותו זה 50%,או שכן או שלא".
    "אל תחשוב שאני טיפש, אני יודע סטטיסטיקה.." אומר לקינן בזלזול קל ולאחר מכן אשנה את הטון לטון רגיל "בהצלחה לך,מקווה שהטוב בינינו ינצח." ואלחץ איתו ידיים.לאחר מכן אמשיך בדרכי אל מרכז הדרקון, כשאחשוב:'אני נגד קינן?השופט הזה בטח צוחק עליי!אני בחיים לא אנצח הוא ממש טוב!'
    NYO HO HO BITCH

11. משתמש מנוסה
    DigiSaver
    קינן אומר לך:"אל תדאג,אני ארחם עליך ועל אגומון,אבל אני לא מבטיח שאני לא אלחם עד הסוף,נכון פלאקמון?" אתה רואה ליד קינן את הדיג'ימון השותף שלו,פלאקומון הוא מסתכל עליך ואומר לך:"אל תדאג,אני מתכנן את ה'נשק הסודי שלי" קינן מגחגח בגרונו פלאקומון אומר:"סליחה,ה'נשק הסודי' שלנו,לגמר הסופי" קינן מחייך ואומר:"אנחנו נהיה המנצחים בטורניר".

12. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    *גם אני
    ג'ימי אומר לך:"אייס דוימון,קלאסיקה,אני בעצמי יש לי אייס דוימון,כשאתה בסביבתו אתה תרגיש את הקור המייאש,אבל תזכור,תמיד יש אש חמה ובה בוערת תקווה" אתה שומע קול נוסף שאומר:"ג'ימי,מרקוס דיימון היה מפקד נפלא,כולנו הערצנו אותו,אתה בעצמך היית במשימה הזו,בחולייה של מרקוס בכבודו ובעצמו,אתה החייל האחרון שחזר בחיים,תשעה חיילים והמפקד של החולייה מת,פשוט תוותר!".
    .
    אני אומר לג'ימי" ואו היה לך אחלה עבר.רק שתדע אני לא מעריץ את מרקוס דיימן ,אני מעריץ את מאסארו דיימון.נראה לי שגם אותו אתה מכיר. טוב לאחר שתסיים להיזכר בעבר הנורא שלך שבו הרגע נזכרת תוכל להתחיל לעזו לי לאמן ולפתח את אמפמון שלי"

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

13. משתמש מנוסה
    Monster
    *XD
    ג'ימי מוציא את הדיג'יכלי שלו שחור עם כפתורים סגולים אבל עם קו לבן שחוצה אותו לרוחבו,הוא לוחץ על הכפתור האמצעי ואומר:"אמפמון,צא החוצה" אתה רואה קו של מידע דיגיטלית הופך להיות אמפמון שנראה גדול משלך בערך בעשרה ס''מ,אתה רואה שעל הדיג'כילי של ג'ימי 'כפתור הפיתוח' העליון פתוח,הוא לוחץ עליו,ספרה של מידע דיגיטלית מקיפה את אמפמון,אתה רואה פלאש לבן אחריו במקומו אומר אייס דוימון,אתה מרגיש פתאום שקר לך ואתה טיפה מיואש,אמפמון שלך מסתכל על אייס דוימון בהערצה ואומר:"וואו,כשאתפתח אני רוצה להיות כמוהו!" ג'ימי אומר לאייס דוימון:"אל תתקיף חזרה,רק מהלכי הגנה והתקפות הודפות".
    Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    Monster
    *XD
    ג'ימי מוציא את הדיג'יכלי שלו שחור עם כפתורים סגולים אבל עם קו לבן שחוצה אותו לרוחבו,הוא לוחץ על הכפתור האמצעי ואומר:"אמפמון,צא החוצה" אתה רואה קו של מידע דיגיטלית הופך להיות אמפמון שנראה גדול משלך בערך בעשרה ס''מ,אתה רואה שעל הדיג'כילי של ג'ימי 'כפתור הפיתוח' העליון פתוח,הוא לוחץ עליו,ספרה של מידע דיגיטלית מקיפה את אמפמון,אתה רואה פלאש לבן אחריו במקומו אומר אייס דוימון,אתה מרגיש פתאום שקר לך ואתה טיפה מיואש,אמפמון שלך מסתכל על אייס דוימון בהערצה ואומר:"וואו,כשאתפתח אני רוצה להיות כמוהו!" ג'ימי אומר לאייס דוימון:"אל תתקיף חזרה,רק מהלכי הגנה והתקפות הודפות".
    Spoiler ספוילר
    אני אומר לג'ימי" מגניב האייס דוימון שלך. לפי מה שאני מבין ע אמפמון פשוט לתקוף את אייס דוימון. כך עשה"

אני אומר לאמפמון" תרגש מאוחר יותר כשתהיה עצמך אייס דוימוןן. קדימה עלינו להילחם בו. תשמש באגרוף לילי חזק על הראש שלו "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    Monster
    אמפמון מזנק,הכפפה האדומה שלו הופכת להיות שחורו,הוא מנסה לתת אגרוף בפניו של אייס דוימון אך אייס דוימון תופס אותו ואומר לו:"טריק מוכר" הוא זורק אותו ממנו,אגרופו של אמפמון הופך לקפוא,הוא נותן אגרוף ברצפה ושובר את אגרוף הקרח,אמפמון נראה מותש מאוד,אמפמון אומר לך:"לי,בלי להתפתח אין לי שום סיכוי" ג'ימי אומר לך:"זה בגלל היכולת של אייס דוימון,הוא מיואש".

עמוד 7 מתוך 33 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •