Pokemon GO
עמוד 9 מתוך 33 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 121 עד 135 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    מאסטר ליאון
    טייגר צוחק ואומר לך:"סוכני האליט הם הסוכנים הכי טובים שקיימים ב-dats,אין מצב שדיג'ימוני באימונים יכולים לפגוע בהם,הם משתמש בדיג'ימוני אלוף רק בגלל שהם לא לוקחים סיכונים מיותרים וגם בשביל לזרז את העיניינים,אלה מכונים 'שלישיית החשמל',בגלל ששלושתם משתמשים באלקטמון,הם מתואמים באופן מושלם" 'שלישיית החשמל' יוצאת מהבניין,זה שדיבר איתך אומר לך:"טיפלנו בזה קידו".

"יופי...." אומר ואחשוב:"אם גאומון היה יכול להתפתח הוא היה מנצח ומחסל את שלושתם".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"אני לא בטוח כול כך,זה שלושה נגד אחד,והשלושה האלה הם הטופ שבטופ פה" אתה רואה את שלושת האלקטמונים על ראשם של סוכני האליט,טייגר אומר לך:"יש לי רעיון,גם אני צריך שקנדלמון יתפתח,נעשה קרב בין שנינו,ולא נפסיק עד או אחד הדיג'ימונים יחזור למידע הדיגיטלי שלו או שאחד מהדיג'ימונים שלנו הופך להיות אלוף,ואני לא מדבר על התואר" הוא צוחק על הבדיחה של עצמו.

3. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר אומר לך:"אני לא בטוח כול כך,זה שלושה נגד אחד,והשלושה האלה הם הטופ שבטופ פה" אתה רואה את שלושת האלקטמונים על ראשם של סוכני האליט,טייגר אומר לך:"יש לי רעיון,גם אני צריך שקנדלמון יתפתח,נעשה קרב בין שנינו,ולא נפסיק עד או אחד הדיג'ימונים יחזור למידע הדיגיטלי שלו או שאחד מהדיג'ימונים שלנו הופך להיות אלוף,ואני לא מדבר על התואר" הוא צוחק על הבדיחה של עצמו.
    "או על הרעיון הזה אתה גאון גאומון תתכונן לקרב" אומר בקול קשוח.
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

4. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    קנדלמון מסתכל על טייגר ואומר לו:"גאומון הוא יריב פיזי,מתקפת אגרוף הלהבות שלי לא יעבוד עליו" טייגר חושב ואומר:"תשתמש בתוכנית תקיפה Fp2" קנדלמון מהנהן,גאומון אומר לקנדלמון:"בטוח אתם שותפים שלושה ימים?" טייגר אומר:"לא,קנדלמון הוא ואני ב-dats שלושה ימים,אנחנו מכירים בערך שנה,או יותר אולי פחות".

5. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    קנדלמון מסתכל על טייגר ואומר לו:"גאומון הוא יריב פיזי,מתקפת אגרוף הלהבות שלי לא יעבוד עליו" טייגר חושב ואומר:"תשתמש בתוכנית תקיפה Fp2" קנדלמון מהנהן,גאומון אומר לקנדלמון:"בטוח אתם שותפים שלושה ימים?" טייגר אומר:"לא,קנדלמון הוא ואני ב-dats שלושה ימים,אנחנו מכירים בערך שנה,או יותר אולי פחות".
    "מה????!!!!!!!!! זה לא הוגן" אומר בפליאה.

6. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר מחייך ואומר:"אז אתה מפחד?" אתה רואה ניצוץ מוזר בעיניו של טייגר,כאילו רוצה שתפחד,גאומון אומר לך:"אני לא מפחד,אני אחסל את הקנדלמון הזה וההפוך להיות אלוף!" גאומון מזנק [קנדלמון מרחף באוויר] ונותן אגרוף חזק בפניו,קנדלמון מנצל את הקרבה של שני הדיג'ימונים ויורה להבת רפאים קטנה וכחולה שפוגע בגאומון,אתה רואה שאש הרפאים הכחולה עדיין בוערת על הרצפה,טייגר מסתכל על האש ושוב הניצוץ המפחיד הזה מנצץ בחזקה.

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

Monster
    האמפמון שלך מתקרב לאמפמון של ג'ימי במהירות גבוהה במיוחד,שני אגרופיו הופכים להיות שחורים והוא מתקיף את האמפמון היריב התקפה אחרי התקפה ומצליח אך באחת ההתקפות האמפמון היריב תופס את אגרופו,האמפמון פותח את פיו ויורה כדור שחור חזק מאוד שפוגע באמפמון,האמפמון שלך צועק צעקת כעס חזקה במיוחד,אתה רואה שהכפתור העליון נפתח,ג'ימי אומר לך:"ברכותיי".
    אתה לוחץ על הכפתור אתה רואה שמתחת לאחד כתובה הספרה 1 וכתוב "Devimon" והשני שהוא אייס דוימון כתובה הספרה 2 וכתוב "IceDevimon" קול רובוטי אומר לך:"תבחר את צורת האלוף לאמפמון".
    *בתגובה הזו אני מרשה לך לעשות תגובה יותר קצרה.
    Spoiler ספוילר
    אני אומר " לאחר שראיתי עד כמה חזק אייס דוימון של ג'ימי. אז גם אני ארצה שהיה לי אייס דוימון חזק כזה שאמפמון יוכל להתפתח אליו "
    אני לוחץ על כפתור מס' 2 ומחכה בהתרגשות למה שעומד לקרות לאמפמון
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    Monster
    אתה לוחץ על הכפתור של אייס דוימון,אתה רואה ספרה דיגיטלית,אתה רואה שבמקומו של אמפמון שלך עומד דיג'ימון כמעט זהה לאייס דוימון של ג'ימי,ג'ימי אומר:"בוא ניקח את הקרב הזה לרמה הבאה!" גם הוא מפתח את האמפמון שלו לאייס דוימון,עכשיו שני אייס דוימון נלחמים זה נגד זה.

9. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    טייגר מחייך ואומר:"אז אתה מפחד?" אתה רואה ניצוץ מוזר בעיניו של טייגר,כאילו רוצה שתפחד,גאומון אומר לך:"אני לא מפחד,אני אחסל את הקנדלמון הזה וההפוך להיות אלוף!" גאומון מזנק [קנדלמון מרחף באוויר] ונותן אגרוף חזק בפניו,קנדלמון מנצל את הקרבה של שני הדיג'ימונים ויורה להבת רפאים קטנה וכחולה שפוגע בגאומון,אתה רואה שאש הרפאים הכחולה עדיין בוערת על הרצפה,טייגר מסתכל על האש ושוב הניצוץ המפחיד הזה מנצץ בחזקה.
    "אוי לא אני אקריב המון למענך גאומון!" אומר בזמן שאקפוץ אל קנדלמון.

10. משתמש מנוסה
    מאסטר ליאון
    *שמע זה קרב,אסור לך להתערב.
    אתה בא לקפוץ אך גאומון אומר לך:"אני אהיה המנצח בקרב הזה",גאומון מתקרב לקנדלמון שעומד מאחורי אש הרפאים,גאומון מגיע לטווח מטר מקנדלמון,אך אש הרפאים הכחולה מתפוצצת והודפת את גאומון,קנדלמון מחייך ואומר:"לאש רפאים שתי יכולות,האחת לפגוע באופן ישיר ביריב,האופן השני הוא מוקש ארוך טווח".

11. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Sakurai Tomoki
    קודמון אומר לך:"אני הולך לרגל אחרי המלקום הזה והוימון שלו,יש לי מזל שאני קטן ויכול להיכנס לכול מיני מקומות צרים,בבקשה אל תלך אחריי,חכה לי מחוץ לאזורי האימונים,ליד אזור המחשבים",אתה הולך לאזור המחשבים ואחרי כמה דקות,אתה רואה את מלקום,הוא מחייך ואומר לך:"נכשלת" הוא זורק את קודמון שלך,אתה רואה שהוא מעולף,מלקום אומר לך:"קודמון הוא אומנם דיג'ימון שיכול לרגל טוב אך אני יודע מתי מרגלים אחריי".
    "מי אתה חושב שאתה?!" אני צועק עליו ונותן לו אגרוף ישר לפרצוף.
    אחרי זה אני מחזיר את קודמון והולך משם.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    מלקום תופס את האגרוף שלך חצי סנטימטר מהפנים שלו,הוא הודף אותך ואומר:"ג'ונסון,אתה בסדר אתה,האמת בטורניר הראשון שלי גם אני ריגלתי אחרי האויב שלי,אי אפשר לרגל אחרי קינן קרייר,נשאיר את זה לזירת הקרב,אתה בסדר אתה" הוא מחזיר את ויימון לדיג'יכלי שלו,ומסתלק משם,אתה רואה שקודמון חוזר להיות אנרגיה דיגיטלית וחוזר לדיג'יכלי שלך,אתה שומע קול מהדיג'יכלי [לא של קודמון שאומר] "אם אתה רוצה להביס את מלקום,תפגוש אותי באזור האימונים,בזירת הקרב C-14".

13. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    מלקום תופס את האגרוף שלך חצי סנטימטר מהפנים שלו,הוא הודף אותך ואומר:"ג'ונסון,אתה בסדר אתה,האמת בטורניר הראשון שלי גם אני ריגלתי אחרי האויב שלי,אי אפשר לרגל אחרי קינן קרייר,נשאיר את זה לזירת הקרב,אתה בסדר אתה" הוא מחזיר את ויימון לדיג'יכלי שלו,ומסתלק משם,אתה רואה שקודמון חוזר להיות אנרגיה דיגיטלית וחוזר לדיג'יכלי שלך,אתה שומע קול מהדיג'יכלי [לא של קודמון שאומר] "אם אתה רוצה להביס את מלקום,תפגוש אותי באזור האימונים,בזירת הקרב C-14".
    'על מה הוא מדבר, אני "בסדר"..?' אני חושב ומסדר את הבגדים.
    "מי זה? למה אתה עוזר לי?" אני שואל את הקול שיוצא מהדיג'יכלי.
    'כדאי לפחות לנסות..' אני חושב והולך לזירה המדוברת.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    הקול שבדיג'יכלי שאומר:"אם אתה רוצה להביס את מלקום ג'וס,אתה חייב אותי,אם אתה רוצה להתמודד מולו לבד,אתה תפסיד".
    אתה מגיע לזירה C-14, אתה רואה סוכן DATS,עם מגפיים צבאיות שחורות,מכנסיי ג'ינס קרועים,כפפות רגילות שחורות,גלימה שחורה שבעזרת הכובע של הגלימה הזו,לא רואים את רוב פניו,הסוכן המוזר אומר לך:"הגעת,קודמון מוכן לקרב?" הסוכן המסתורי מרים את הדיג'יכלי שלו הוא מוציא ממנו גם ויימון,כמו של מלקום,"אם תכיר את האויב אתה תנצח את האויב"

15. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    הקול שבדיג'יכלי שאומר:"אם אתה רוצה להביס את מלקום ג'וס,אתה חייב אותי,אם אתה רוצה להתמודד מולו לבד,אתה תפסיד".
    אתה מגיע לזירה C-14, אתה רואה סוכן DATS,עם מגפיים צבאיות שחורות,מכנסיי ג'ינס קרועים,כפפות רגילות שחורות,גלימה שחורה שבעזרת הכובע של הגלימה הזו,לא רואים את רוב פניו,הסוכן המוזר אומר לך:"הגעת,קודמון מוכן לקרב?" הסוכן המסתורי מרים את הדיג'יכלי שלו הוא מוציא ממנו גם ויימון,כמו של מלקום,"אם תכיר את האויב אתה תנצח את האויב"
    'אני לא בטוח שקודמון מסוגל עכשיו לעשות את זה, אבל זאת ההזדמנות היחידה שיש לנו' אני חושב ומשחרר את קודמון.
    "מוכן.. קדימה קודמון.. קשור אותו.." אני אומר די בפחד שקודמון יפגע יותר מדי.
    חמוף

עמוד 9 מתוך 33 ראשוןראשון ... 789101119 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •