Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 33 ראשוןראשון ... 23313233
מציג תוצאות 481 עד 489 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    SasoriRedSands
    האגרוף האדום של גאומון זוהר באור כחול ואחרי כמה שניות הזוהר הזה נעלם וכול האגרוף הופך לכחול,האגרוף פוגע בפרצופו של בלאק אגומון שמשתמש בלהבה שחורה שפוגעת בו במהירות אדירה,שני הדיג'ימונים נראים חלשים מאוד,בלאק אגומון אומר לך:"טוב בסדר,ניצחת" הוא הופך להיות מידע דיגיטלי,אתה שומע את הקול של קינן מגיע מהדיג'יכלי שלך:"כול הכבוד,תגיע ל-DATS להמשך תדרוך".

YellowFlash
    אגומון משתמש בנשימת פלפל בוהקת שפוגעת בפלאמון הבוהקת,שני הדיג'ימונים נראים חלשים מאוד,אך עדיין עומדים,אגומון מרכז את כול האנרגיה הבוהקת שלו בציפורניים שלו,ויוצר סוג של המשך של הציפורניים שלו מאנרגיה טהורה,פלאמון עושה אותו הדבר,השניים רצים זה אל זה,נראה ששניהם עדיין יכולים להמשיך בקרב,אבל פלאמון נופלת,ניצחת בקרב.
    כול האולם מוחא לך כפיים,גם דיאנה,נראה שהיא מאוכזבת על ההפסד,אבל שמחה שאתה ניצחת,אתה שומע את מהדיג'יכלי שלך את תומס שאומר:"הפרס שלך הוא משימה מיוחדת,אבל היא תהיה מסוכנת מאוד,תצטרך איתך עוד שני סוכנים,במי אתה בוחר?אחרי שתשכנע אותם,תגיעו לחדר הראשי לתדרוך".

Miku Hatsune
    היא מחייכת ואומרת לך:"ברוכה הבאה סוכנת,לבדוק אם יש משימות?" קודמון אומר לך:"תגידי כן,לא רק שזה יעזור לנו להפוך להיות הצוות הכי טוב זה גם לא מנומס לסרב למפקדת הגדולה בכבודה ובעצמה שהיא מציעה לך משימה".

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    אגומון משתמש בנשימת פלפל בוהקת שפוגעת בפלאמון הבוהקת,שני הדיג'ימונים נראים חלשים מאוד,אך עדיין עומדים,אגומון מרכז את כול האנרגיה הבוהקת שלו בציפורניים שלו,ויוצר סוג של המשך של הציפורניים שלו מאנרגיה טהורה,פלאמון עושה אותו הדבר,השניים רצים זה אל זה,נראה ששניהם עדיין יכולים להמשיך בקרב,אבל פלאמון נופלת,ניצחת בקרב.
    כול האולם מוחא לך כפיים,גם דיאנה,נראה שהיא מאוכזבת על ההפסד,אבל שמחה שאתה ניצחת,אתה שומע את מהדיג'יכלי שלך את תומס שאומר:"הפרס שלך הוא משימה מיוחדת,אבל היא תהיה מסוכנת מאוד,תצטרך איתך עוד שני סוכנים,במי אתה בוחר?אחרי שתשכנע אותם,תגיעו לחדר הראשי לתדרוך".
    "אני בוחר בדיאנה וקינן." אומר לתומס ואלך לחדר הראשי לתדרוך למשימה עם דיאנה.
    NYO HO HO BITCH

3. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    Miku Hatsune
    היא מחייכת ואומרת לך:"ברוכה הבאה סוכנת,לבדוק אם יש משימות?" קודמון אומר לך:"תגידי כן,לא רק שזה יעזור לנו להפוך להיות הצוות הכי טוב זה גם לא מנומס לסרב למפקדת הגדולה בכבודה ובעצמה שהיא מציעה לך משימה".[/QUOTE]

אקשיב לקודומון ולאחר מעט מחשבה, או ליתר דיוק הרבה מחשבה הכוללת גיחוך קטן של- ''חח...'' למשמע הפירוט של קודמון, ''בסדר'' אמלמל, ''כן המפקדת, בבקשה תאמרי לנו עם יש משימות פנויות, אנחנו מאוד רוצים משימה'' אומר ואחייך אליה בחזקה
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. Surgeon of Death
    SasoriRedSands
    האגרוף האדום של גאומון זוהר באור כחול ואחרי כמה שניות הזוהר הזה נעלם וכול האגרוף הופך לכחול,האגרוף פוגע בפרצופו של בלאק אגומון שמשתמש בלהבה שחורה שפוגעת בו במהירות אדירה,שני הדיג'ימונים נראים חלשים מאוד,בלאק אגומון אומר לך:"טוב בסדר,ניצחת" הוא הופך להיות מידע דיגיטלי,אתה שומע את הקול של קינן מגיע מהדיג'יכלי שלך:"כול הכבוד,תגיע ל-DATS להמשך תדרוך".
    "טוב! ניצחנו בקרב הזה" אומר לגאומון ואחזיר אותו לדיגי כלי,אתחיל ללכת לכיוון הDATS

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    [RIGHT][B][U]

Son Goku
    אתה משתמש בדיג'יסול על אמפמון שהופך להיות אייס דוימון,אתה משתמש בדיג'יביצה של אומץ בשביל להפוך את וורמון לפלאוויזרדמון,קאלין מוציא את שלושת הדיג'ימונים שלו:ויימון,דמי דוימון ופאונצ'סמון שחור,הוא משתמש בדיג'יביצה של חברות ויימון והופך אותו לריידרמון,בדיג'יסול על פאונצ'סמון שחור ודמי דוימון,דמי דוימון הופך לדוימון ופאונצ'סמון שחור לנייטצ'סמון שחור,שלושת האלופים ושני הארמורים מתכוננים לקרב מול עשרות הפאוצ'סמונים הלבנים.
    קאלין אומר לך:"טירת החולות מסתירה כוח מסוכן מאוד שאם הוא יגיע לידיים הלא נכונות,שני העולמות יושמדו,'הלגיון הלבן' שומר על הסוד הזה,וברגע שמישהו מגיע לאזור הזה,'הלגיון' יוצא אליו,נראה לי התקפה ישירה לא תהיה חכמה במיוחד,אייס דוימון ודוימון יכולים להתקיף מהאוויר,פלאוויזרדמון יכול לתקוף מפה,ריידרמון ונייטצ'סמון שחור יתקיפו יהיו בתור Plan B,מה דעתך?".
    Spoiler ספוילר
    אני אומר לקאלין" חשבת על אחלה תוכנית .אני חושב שא נלך לפי התוכנית שלך נצליח להביס לפחות את רוב הפאונצ'סומים שיש פה וכך היה להנו קל יותר לעבור ".

אני אומר לאייס דוימון ולפלאויזארדמון" תקפיו לפי התוכנית שקאלין הציעה. אייס דוימון ציפור תער, פלאויזארדמון אש קסומה "
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

6. משתמש מנוסה
    שם: alien
    YellowFlash
    *איך ידעתי שתבחר בהם XD
    אתה,דיאנה וקינן [שמחכה לכם ליד החדר שלו כשאתם יוצאים מזירת הקרבות] מגיעים לחדר הפיקוד,תומס מחכה לכם,הוא אומר לך:"קינן,דיאנה וריו,צוות מושלם לפי דעתי,שילוב כזה לא ראיתי כבר שנים" לידו המפקדת יושי שמחייכת ואומרת:"מאז אני,אתה ותומס?" תומס חייך ואומר:"כן,אבל די לנוסטלגיה,אתם צריכים להגיע למחנה הקיץ ששמונת הילדים הנבחרים הגיעו אליו" קינן מצמצם את עיניו ואומר:"אתה מדבר על טאי,מאט,מימי,איזי,T.K.,ג'ו,היקארי וסורה?" יושי מהנהנת ואומרת:"יש שמה פעילות חשודה,שמה אנחנו שמים את כול הכוחות הקדומים,הדיג'יכלים הקדושים,הדיג'יביצים המקוריות ועשרת הרוחות הקדומות נמצאות שמה,אנחנו מפחדים שגנרלי המוות יגיעו לשם,אתם מוכנים לזה?".

Miku Hatsune
    יושי אומרת לך:"יש שלוש משימות זמינות,הראשונה בנמל,הדיג'ימון גוממון נמצא שמה והוא הקפיא שמה את עובדי הנמל,השנייה היא בעיר התחתית,הדיג'ימון בלאק אגומון מסתובב שמה,השלישית היא משימת סיור,במגדל טוקיו יש דיג'יביצה,תביאי אותה,תלכי לאחד המקומות האלה ותבצעי את המשימה הזו".

SasoriRedSands
    אתה מגיע לבניין DATS,אתה עובר ליד מחסן של חנות מחשבים,אחד מהחלונות נשברים,אתה רואה סוג של דיג'ימון מהיר במיוחד ובעלת יכולת תעופה,טס מחוץ לחלון,אתה רואה הבזק אדום וקטן,אתה רואה שהוא טס לכיוון בניין אחר.

Son Goku
    אייס דוימון ודוימון מזנקים לאוויר ותוקפים את הלגיון מהשמיים,אתה שומע עוד קול של אזעקה ואחריו קול של נער צעיר שאומר:"חיילי הלגיון הלבן,חזרו אל טירת החולות,ושניכם" הוא פונה אל שניכם ואומר:"אתם רשאים להיכנס לטירת החולות,בתנאי אחד,הדיג'ימונים שלכם יהיו בתוך הדיג'יכלי ולא תשחררו אותם,אלא אם כן מתקיפים את הטירה,האם אתם מסכימים לעסקה?".

7. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    Miku Hatsune
    יושי אומרת לך:"יש שלוש משימות זמינות,הראשונה בנמל,הדיג'ימון גוממון נמצא שמה והוא הקפיא שמה את עובדי הנמל,השנייה היא בעיר התחתית,הדיג'ימון בלאק אגומון מסתובב שמה,השלישית היא משימת סיור,במגדל טוקיו יש דיג'יביצה,תביאי אותה,תלכי לאחד המקומות האלה ותבצעי את המשימה הזו".

''טוב, נראה שיש לנו דיג'יביצה להביא'' אומר לקודומן בחיוך, אתקדם מעט אל המפקדת יושי ואשאל ''איך אוכל להגיע אל מגדל טוקיו? אין לי מושג פשוט...'', אחכה לתשובתה בזמן שאחשוב ''דיג'יביצה! כל כך קול!'
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. Surgeon of Death
    SasoriRedSands
    אתה מגיע לבניין DATS,אתה עובר ליד מחסן של חנות מחשבים,אחד מהחלונות נשברים,אתה רואה סוג של דיג'ימון מהיר במיוחד ובעלת יכולת תעופה,טס מחוץ לחלון,אתה רואה הבזק אדום וקטן,אתה רואה שהוא טס לכיוון בניין אחר.
    "מוזר" אומר ואז אזכר שיש לי הוראה מפורשת להגיע לבני,אז אתעלם מהדבר המוזר ואמשיך ללכת

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    YellowFlash
    *איך ידעתי שתבחר בהם XD
    אתה,דיאנה וקינן [שמחכה לכם ליד החדר שלו כשאתם יוצאים מזירת הקרבות] מגיעים לחדר הפיקוד,תומס מחכה לכם,הוא אומר לך:"קינן,דיאנה וריו,צוות מושלם לפי דעתי,שילוב כזה לא ראיתי כבר שנים" לידו המפקדת יושי שמחייכת ואומרת:"מאז אני,אתה ותומס?" תומס חייך ואומר:"כן,אבל די לנוסטלגיה,אתם צריכים להגיע למחנה הקיץ ששמונת הילדים הנבחרים הגיעו אליו" קינן מצמצם את עיניו ואומר:"אתה מדבר על טאי,מאט,מימי,איזי,T.K.,ג'ו,היקארי וסורה?" יושי מהנהנת ואומרת:"יש שמה פעילות חשודה,שמה אנחנו שמים את כול הכוחות הקדומים,הדיג'יכלים הקדושים,הדיג'יביצים המקוריות ועשרת הרוחות הקדומות נמצאות שמה,אנחנו מפחדים שגנרלי המוות יגיעו לשם,אתם מוכנים לזה?".
    *אתה מתכוון "אני אתה ומרקוס"?
    "שמעתי עליהם מכמה דיבורים פה,אני בטוח שאני מוכן." אומר לתומס ויושי "השאלה היא האם אתם מוכנים?" אומר לקינן ודיאנה.
    NYO HO HO BITCH

עמוד 33 מתוך 33 ראשוןראשון ... 23313233

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •