שלום.
אני התחלתי לשחק עם טורצ'יק ברובי.
ואני רוצה לשאול אתכם עם איזה שישיה לסיים את המשחק?
וגם, איפה משיגים כל אחת?
תודה מראש לכולם.
שלום.
אני התחלתי לשחק עם טורצ'יק ברובי.
ואני רוצה לשאול אתכם עם איזה שישיה לסיים את המשחק?
וגם, איפה משיגים כל אחת?
תודה מראש לכולם.
שלי^_^ מעצב למי שמבקש!ידוע ברשת גם כ- shayb126 / XxzoroxXפינת האכלה! :Pתאכילו את חיות והביצים!ספוילר
תאכילו תדרקונים הם רעבים!ספוילר
הפוקימונים שלי רעבים תאכילו!ספוילר
שישייה-כך פוקימונים שאתה אוהב.
אני אישית ממליצה לך, בתור דרקון מעופף להשתמש באלטריה, היא מאוד קלה לאימון וגם חזקה (מניסיון), אך גם פלייגון מאוד חזק (ממה ששמעתי)
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
Blaziken- אתה מקבל אותו כטורציק כהתחלתי
Sharpedo/Wailord/Whiscash/Crawdaunt- שרפדו: אתה תופס כקרוואנה בדרכים 118, 119, דיג. ויישקאש: אתה תופס כברבוץ' בדרכים 111, 114 ו120, מפלי המטאור, דרך הניצחון מרתף 2, דיג. ווילווארד: אתה יכול לתפוס כווילמר כמעט בכל מקום...קרוואדנט: דרכים 112, 117, העיר פטלבורג, דיג.
Alakazam/Gardevoir- גרדוויאר: אתה יכול לתפוס ראלטס בדרך 102. אלאקזם: אתה יכול לתפוס אברה במערת הגרניט קומה 1, מרתף קומה 1 ו2.
Salamence/Flygon- סלאמנס: אתה יכול לתפוס באגון במערת המטאור(יש מדריך איפושהו). פלייגון: אתה יכול לתפוס טראפינץ' במדבר 111.
Aggron/Metagross- אגרון: אתה יכול לתפוס ארון במערת הגרניט קומה 2. מטאגרוס: אתה מקבל בלדום מסטיבן בסוף המשחק.
Slaking- אפשר לתפוס סלאקות' ביער פטלבורג
~אלון 2015מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
I will eat you all! Num Num Num Num!סקילה זה אח
STM= system to manage
פלייגון\סאלאמנס
אגרון
בלייזקן
אבסול(תלוי בצורה שאתה מאמן אותו)
סלקינג
ברלום
שיפטרי
מיילוטיק
בקיצור לא חסר לך ובקשר למיקום של הפוקימונים,תבדוק בסרבי:
http://www.serebii.net/pokedex-dp/
מתוך חוקי פורום רובי, ספיר וברקת:
ננעל, קרא חוקים!5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)