Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 2 מתוך 2
  1. מורחקים
    אני בחזית הקרב נגד דליה זאת עם החולצה הצהובה ויש לי שלושה פוקמונים

טורטרה
    אינפרייפ
    אמפלואון

אלה שלושת הצורות האחרונות של ההתחלתיים האחרים ואני לא חושב שצריך להחליף אותם.

אני נגד זפדוס האגדי והוא משתמש נגד אמפולאון במתקפת חשמל בגלל שזה מים והוא משתמש במתקפה מסוג כנף נגד טורטרה ונגד אינפרייפ שהם אש ולחימה ועשב ואדמה והוא תמיד תוקף אותי ראשון אז מה עושים?

לא יצא לי להלחם נגדה כלל. מי שאר הפוקימונים שלה? הפוקימונים שלך מאומנים Ev? אם לא, מדוע אתה מתפלא שככה הוא מוריד לך את כולם? אם היו מאומנים Ev יכולת להתמקד במהירות שלהם כדי להגיב קודם [לפחות עם אינפרנאייפ שיש לו פוטנציאל לעקוף את המהירות של זפ, ולמשל גם על הhp של השניים האחרים בנוסף להתקפה\התקפה מיוחדת של כל אחד מהם כדי להתמודד עם סטאב החשמל שלו וכו']. אחת מהתקפות הסטאב שלו היא חולשה לכל אחד מהטריו שאתה ניגש איתם נגדה, אז זה לא מפתיע... אם רק נגדו אתה מתקשה, הורד את מי שהכי פחות מועיל לך בקרב נגדה וקח למשל רייפריור [אדמה - חסינות לחשמל, אבן - התקפות מעופף לא משפיעות עליו טוב], שיוכל להוריד אותו עם Stone Edge עצבני שלו, או גולם למשל - שלא מצריך חפץ פיתוח בשביל לפתח את גרבלר אליו בניגוד לקודם שציינתי, והוא גם כן לומד Se דרך עליית רמה.

בהצלחה!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •