Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345
מציג תוצאות 61 עד 62 מתוך 62
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    לוק
    יופי שאתה משקיע

אתה רץ לבית הספר ובדרך עוצר אותך חברך, מארק. "מה קורה חבר?" הוא שואל אותך

דווין
    "דווין חכה, אני מצטערת" היא צועקתורודפת אחריך "פשוט, פשוט אח שלי הפך לסייבורג וגם לו היה את החלום להיות גיבור אבל הוא ניסה להציל מישהו מוקדם מדי, כשהוא עוד לא שלט לגמרי בגוף" אתה רואה דמעות בעיניה "ואת הפגיעה שהוא חטף כבר לא יכול לשחזר"
    תודה D=
    ~~
    "הכל סבבה, אחי.." אומר ואנסה להמשיך בדרכי, "רוצה תחרות ריצה?" אחפש תירוץ לעבור את היום הזה יותר מהר בהחלטה שאטפל בזה בבית, ואתחיל לרוץ בלי לחכות לתשובה. אתנשם מכל החום שפושט בגופי מהבגדים ואחליט להאט את ריצתי יותר, כדי למנוע הזעה "טוב אין לי כוח, נראה לי אני מבריז.." אמלמל ואנסה להתחמק מתגובתו של מארק.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    שלי
    "האם דג אוהב ברוקולי?" הוא אומר ומצחקק מהבדיחה המוזרה ורץ אחריך. שניכם רצים ורצים עד שאתם מגיעים לצ'יקוריטה שעוצרת משום מה את בהתחלה לא מבינה מה קרה לה עד שאת רואהדבר שגורם לנשמתך לעצור. את רואה חרק גדול וחום בעל שתי קרניים לבנות וגדולות, פינסיר.

''וואוו...'' אומר למראה הפוקימוןף ''היי, צ'יקוריטה חמודה מה דעתך לנסות להשתמש בהתקלה או דחיפה או איך שלא תקראי לזה על הפוקימון הזה?'' אשאל אותה בחביבות כאשר עיני מסירה את עיני מן פינסא
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 5 מתוך 5 ראשוןראשון ... 345

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •