Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 29
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    טופס-

שם:
    רקע:
    מראה:
    פוקימונים-
    הערות:

הטופס שלי-

שם:דווין ג'ונס
    אופי:חכם וקושח,אתלטי,קצת ציני, מאמן מעולה בעל אסטרטגיות טובות.
    רקע: דווין נולד במחוז הואן. הוא טייל בהרבה מחוזות ויש לו המון פקוימונים מכל מיני סוגים,נדירים פחות כמו קרח ואש, ונדירים מאוד כמו על קולי,אור,וכו'. הוא וחברו החליטו לצאת למסע גדול במחוז אונובה, כדי לקבל את התגים שם,להתתשף בליגה,והכי חשוב להינות.דווין לקח איתו שני פוקימונים אהובים עליו,ויצא למטוס שייקח אותו לאונובה ביחד עם חברו.
    מראה:השיער של דווין הוא חום בהיר.הוא יחסית גבוה,ושרירי. עיניו הם בצבע ירוק בוהק ועורו שזוף. הוא תמדי לבוש חולצת טי שחורה,מכנסי ברמודה בדוגמה צבאית,חגורת פוקדורים,ומשקפי טייסים על ראשו.
    פוקימונים-

טורטרה-נתפס כטרטוויג במחוז סינו.

אגרון-נתפס כארון במחוז הואן.

פוקימונים אצל פרו' ג'וניפר-
    הערות: לא רשמתי מתקפות כי הם כאילו כבר ידועים הרבה מתקפות בשביל שנרשום את כולם. לחדשים כן נרשום.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 01-28-2012 בשעה 05:54 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: מקס קהיל
    אופי: נחוש,אוהב פוקימונים, מצחיק ולא בורח משום אתגר, חכם.
    רקע: מקס נולד במחוז הואן, בגיל 7 שיצא לטייל בחוץ עם חברים ראה פוקימון קטן ומסכן שנקשר לעץ ועל ראשו האות "L" (לוזר), מקס ראה שהיצור המסכן מאוד פוחד וחלש ולקח אותו מיד למרפאה ונשאר איתו כל היום עד שנרפא, שסיפר לאחות ג'וי איפה מצא אותו היא הבינה שכנראה מאמן זנח אותו שם, מקס שלא הבין איך אפשר לעזוב פוקימון כל-כך קטן קשור לעץ חיבק את הפוקימון הכי חזק שיכל, אותו הפוקימון, צ'ראמנדר חיבב מאוד את מקס ולא רצה לעזוב אותו ומאז הם יחד, עוברים בין מחוזות כדי להיות הכי טובים בעולם, מאז גיל 7 מקס וצ'ארמנדר פשוט גדלו יחד, שהשתתפו במחוז ג'וטו צ'ארמנדר התפתח לצ'רמליון ואז בשלב רבע הגמר במחוז קנטו הוא התפתח לצ'אריזארד עוצמתי וענק, מאז גיל 7 מקס לוקח איתו את פוקימון האש לכל מקום.
    מראה: שיער שחור ועיניים ירוקות, גובהו 1.79,ג'ינס וחולצה שחורה עם סמל של אש עליה וכובע שחור-לבן-אדום
    פוקימונים-

צ'אריזארד - נמצא במחוז הואן

סקפטייל - נתפס במחוז הואן
    הערות: בוא נתחיל

3. משתמש מנוסה
    אוקיי,אני מתחיל.כמו שאמרנו,מהרגע שבו אנחנו עולים על המטוס.

~~~

"שוב פעם,הא מקס?" שאלתי את מקס בחיוך רחב."כן,כבר הרבה פעמים." הוא ענה לי בזמן שהתיישבנו במקומות שלנו שאמצע. "נראה כאילו רק אתמות אני יצאתי להואן ואתה לג'וטו." אמרתי בחיוך,והוא הנהן בראשו,ופנה להסתכל על המאמן שישב לידו.הוא היה די נמוך ונראה קצת יורת צעיר מאיתנו.הוא חבש כובע אדום וגם וסט כחול בהיר.על ברכיו ישב פיקאצ'ו,שנמנם קצת."מזל שצ'אריזאקד לא רוהצ לנמנם לך על הרגליים." אמרתי בחיוך,ומקס צחק."ומזל שטורטרה אל רוצה לשבת לך על הרגליים." הוא אמר ושנינו צחקנו. המאמן פנה להביט בנו.

4. משתמש מנוסה
    "היי" אני קורא אל המאמן "גם אתה בא טס ל(שחכתי תשם של המחוז חח)?"
    המאמן מסתכל עליי בחיוך, "אני בא בעיקר לחופשה אחרי שהייתי בהרבה מחוזות, רק אני ופיקאצ'ו להירגע"
    "טוב, אני מקס וזה שלידי פה הוא דווין, שנינו ממחוז הואן ואנחנו בדרך למחוז הבא כדי להתחרות וגם לנצח" אני אומר ומחייך אליו

5. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי TreeCko צפה בהודעה
    "היי" אני קורא אל המאמן "גם אתה בא טס ל(שחכתי תשם של המחוז חח)?"
    המאמן מסתכל עליי בחיוך, "אני בא בעיקר לחופשה אחרי שהייתי בהרבה מחוזות, רק אני ופיקאצ'ו להירגע"
    "טוב, אני מקס וזה שלידי פה הוא דווין, שנינו ממחוז הואן ואנחנו בדרך למחוז הבא כדי להתחרות וגם לנצח" אני אומר ומחייך אליו
    המאמן הזה הוא אש קטצ'אם XD ולמחזו קוראים אונובה. אבל אל משנה,נגיד שזה לא אש XD

~~

"כן,שנינו נגיע לגמר של ליגת אונובה." אני אורמ ומחייך אל מקס."ואולי גם נלך לליגת הזוגות. אנחנו בטוח ננצח." אני אורמ ונותן כיף למקס."מרשים מאוד,נראה אותכם מצליחים." אמר המאמן,כאילו התגרה בנו.

6. משתמש מנוסה
    "אני רוצה להיות פוקימון מאסטר" אומר המאמן "אני אהיה מאמן הפוקימונים הכי טוב בעולם!"
    "אני בספק שתצליח להיות יותר ממני או מדווין!" אני מתגרה בו
    "תהיה בטוח, קוראים לי אש קטצ'ם ואני מהעיר פאלט, אתם עוד תראו" הוא אומר בנחישות "היי, אולי שנגיע תתפנו לקרב פוקימון מול פיקאצ'ו שלי!"

7. משתמש מנוסה
    "אני רוצה להיות פוקימון מאסטר" אומר המאמן "אני אהיה מאמן הפוקימונים הכי טוב בעולם!"
    "אני בספק שתצליח להיות יותר ממני או מדווין!" אני מתגרה בו
    "תהיה בטוח, קוראים לי אש קטצ'ם ואני מהעיר פאלט, אתם עוד תראו" הוא אומר בנחישות "היי, אולי שנגיע תתפנו לקרב פוקימון מול פיקאצ'ו שלי!"
    "אוקיי,אין בעיה." אמרתי לאש.'נראה שלי ולאגרון יש פוקימון לכסח.' חשבתי לעצמי בחיוך,והוצאתי את המחשב הנייד שלי מהתיק.את המחשב הזה קיבלתי במתנה מאימי-הוא מחשב מעולה,ומשולבת בו גם תוכנה של פוקדקס.

8. משתמש מנוסה
    "כמה זמן לא ראיתי פיקאצ'ו" אמרתי לאש
    "פיקה, פיקאצ'ו פיקה פיקה, צ'ו צ'ו!" פיקאצ'ו אמר לאש בפנים נחושות ואש חייך אליו
    "פריק..." אמרתי והסתובבתי אלייך "מה אתה עושה?"

9. משתמש מנוסה
    "כמה זמן לא ראיתי פיקאצ'ו" אמרתי לאש
    "פיקה, פיקאצ'ו פיקה פיקה, צ'ו צ'ו!" פיקאצ'ו אמר לאש בפנים נחושות ואש חייך אליו
    "פריק..." אמרתי והסתובבתי אלייך "מה אתה עושה?"
    "סתם,במחשב. אני בודק מה שלומו של מגמורטאר שלי,הוא נראה לי קצת לא טוב כשיצאנו." אמרתי,וסגרתי את המחשב."יש לך רעיונות מה לעשות בינתיים?" שאלתי את מקס בחיוך קל.

10. משתמש מנוסה
    "חשבתי להוציא את צ'אריזארד.."
    "גם לי יש צ'אריזארד!" אמר אש וחייך "פיק פיקאצ'ו!" חוזר אחריו פיקאצ'ו
    "אני כבר מת להגיע ולתפוס פוקימונים חדשים..." אמרתי ושמתי כרית מאחורי ראשי

11. משתמש מנוסה
    "חשבתי להוציא את צ'אריזארד.."
    "גם לי יש צ'אריזארד!" אמר אש וחייך "פיק פיקאצ'ו!" חוזר אחריו פיקאצ'ו
    "אני כבר מת להגיע ולתפוס פוקימונים חדשים..." אמרתי ושמתי כרית מאחורי ראשי
    "האמת? גם אני. אני רוצה לתפסו לי היידרגון." אמרתי בחיוך. תמדי הייתה לי חולשה גדולה לפוקימונים שנראו מאיימים במיוחד."שמעתי שזה פוקימון חזק מאוד." אמר מקס בחיוך. אש נראה מבולבל."אבל גם אקסיו יהיה מעולה." אמרתי למקס בחיוך.

12. משתמש מנוסה
    "כל-כך הרבה פוקימונים חזקים, אני רוצה את כולם" אמרתי בחיוך "אולי נתחיל עם איזה פוקימון קטן שיתפתח... משהו כמו אשוואט"
    אש המבולבל מסתכל עלינו ואז על פיקאצ'ו שהחזיר לו באותו מבט מבולבל

13. משתמש מנוסה
    "כל-כך הרבה פוקימונים חזקים, אני רוצה את כולם" אמרתי בחיוך "אולי נתחיל עם איזה פוקימון קטן שיתפתח... משהו כמו אשוואט"
    אש המבולבל מסתכל עלינו ואז על פיקאצ'ו שהחזיר לו באותו מבט מבולבל
    "אתה לא מכיר קצת פוקימונים מאונובה?" שאלתי את אש בסקרנות,והוא השיב לשלילה.שלפתי את המחשב הנייד שלי,ורשמתי אונובה בפוקדקס."אונובה הוא מחווז די רחוק,לכן הפוקימונים בו לא דומים לפוקימונים שאתה מכיר.ההתחלתיים של המחוז נקראים טפיג,סניבי ואושוואט.טפיג הוא פוקימון האש,סניבי פקוימון העשב,ואושוואט הוא פוקימון המים. שנינו רוצים לתפוס לעצמנו אושוואט,ואולי גם טפיג." אמרתי לאש.

14. משתמש מנוסה
    "אני חושב גם על סנייבי, החוכמה שלו והכוח זה דבר שאני מאוד מתחבר אליו, מזכיר לי את סקפטייל שלי" אמרתי בחיוך לאש
    פתאום נשמע צליל בכל המטוס והטייס מדבר
    "נוסעים יקרים, בעוד כ-3 דקות ננחת ביעד שלנו, אני מבקש מכולם לעשים חגורות ולא לקום מהמקום עד שהמטוס ייעצר, תודה ומקווים שתהנו באונובה"

15. משתמש מנוסה
    "אני חושב גם על סנייבי, החוכמה שלו והכוח זה דבר שאני מאוד מתחבר אליו, מזכיר לי את סקפטייל שלי" אמרתי בחיוך לאש
    פתאום נשמע צליל בכל המטוס והטייס מדבר
    "נוסעים יקרים, בעוד כ-3 דקות ננחת ביעד שלנו, אני מבקש מכולם לעשים חגורות ולא לקום מהמקום עד שהמטוס ייעצר, תודה ומקווים שתהנו באונובה"
    "אוקיי,כמעט הגענו.האמת? נהייתי רעב.בא לך ללכת אחר כך לאכול משהו בדיינר?" שאלתי את מקס בחיוך,והוא הנהן.שמנו חגורה,וחיכינו.כעבור חשמ דקות כבר היינו למטה עם המזוודות."אוקיי,ביי לכם." אמר אש.נופפנו לו בידינו,והלכנו אל עבר הדיינר (אם אתה לא יודע,זה כמו מקדולנס כזה אבל אל שייך לשום רשת).

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •