Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 15
  1. משתמש מנוסה
    הקדמה.

"השבועה... היא הפרה אותה!" לחש בתדהמה כירון, בתוך מחנה החצויים שבלונג איילנד, אמריקה. פתאום רעידת אדמה ענקית טלטלה את האדמה, וכל הבניינים, האנשים, הסאטירים וכל השאר זזו במהירות עצומה. "כירון, מה קורה כאן????!!!!" צרחה נערה מתוך אחד הביתנים, ביתן שהיה עליו את הספרה 8. "אנבת', תקראי לכל המדריכים מיד!" צעק אליה כירון. "אנחנו חייבים לדבר לפני התזוזה!" הוסיף.אחרי כמה דקות כל המדריכים מכל הביתנים: אתנה, דמטר, אפרודיטה, הפייסטוס וכל השאר כבר היו בפנים.
    "ידידיי, הגיעה השעה להיפרד." אמר בצער כירון. "למה אתה מתכוון, כירון?" שאלה המדריכה של ביתן ארס, בחורה בשם קלאריס. "אתה לא מתכוון ל...?" הוסיפה בחשש. "כן, עלמתי, והפעם למקום שלא ידענו שאפשרי להגיע. אם תסתכלו על הצד החיובי, המפלצות יפסיקו לרדוף אחריכן."
    כולם שתקו חוץ מאנבת' ששאלה כל הזמן "לאן הפעם? האלים היו בהרבה ארצות, איזה עכשיו?" שאלה בחשש. "אנבת', אני לא יכול לומר לך..." אמר כירון בצער. פתאום נשמעה נהמה. זו הייתה זאבה. הזאבה לופה. "היא צודקת." אמר נער שיצא מביתן מספר 1. היה זה ג'ייסון, בן יופיטר. "אין לנו הרבה זמן עד התזוזה" הוסיף. פתאום כירון, לופה, הביתנים והסאטירים התחילו לזהור בלבן. "היו שלום ידידיי, לעולם לא אשכח אתכם" אמר כירון. לופה נהמה בהסכמה, והכל נעלם..........

15 שנה אחר כך......

פרק 1: אני מגלה את האמת.

רינגגגגגג רינגגגגגג "אני קם..." אמרתי בלחש וכיביתי את השעון המעורר. קוראים לי אביעד ברגר. אני בן 14, נער נורמאלי כמו כול הנערים. למרות שתמיד ידעתי שיגיע היום שלי להיות גיבור, אני חייב להשלים עם העובדה שאני נורמאלי. חוץ מכמה מקרים... כמו למשל כשראיתי אריה ענק, וכל חבריי אמרו שהם ראו טנק בצבע זהב.וגם כשראיתי חבורה של אנשים עם עין אחת, חבריי אמרו שלא ראו את זה! בדרך לבית ספר ראיתי חבורה של סוסים עם אנשים עליהם. לא. אילו סוסים וגם אנשים! חצי-חצי. אבא שלי אמר לי פעם שאני צאצא של שתי שושלות חשובות מאוד, שאני מיוחד... אבל אני לא מרגיש מיוחד... תמיד שאלתי את אבי על אמי, אבל הוא תמיד אמר שאני אגלה כשאגדל... השעה שמונה, הלימודים מתחילים. אני תלמיד ממוצע, לא טוב מדי ולא רע מדי. המנהל של הבית ספר שלי תמיד מסתכל עלי במבט משונה, אני לא יודע אם זה מראה חיבה או אימה. באמצע שיעור היסטוריה, כשלמדנו על יוון ורומי, המנהל נכנס לכתה ואמר לי לבוא לחדרו... נכנסתי לחדר, והמנהל התחיל לזהור...

מקווה שאהבתם!!!!!!!

פרק הבא ביום שני!
    כי גם אני ADHD ואני לא מתבייש בזה!!

כל ה-ADD וה-ADHD שימו את זה בחתימה לפי מי שאתם כי לא צריך

פוקימון ש-ו-ו-ה!!!!!!!!!!!!!!!!!

"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    טוב.. העלילה מתקדמת מהר מדי, וזה שאין ירידות שורה לפעמים מפריע לעין.... וזה גם פרק די קצר..
    בכל מקרה, אחלה רעיון, בהצלחה עם הסיפור D=
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    תודה!

"לילה אל הבית עכשיו מגיעים אלפי חלומות. עומדים בפתח הדלת לאט מתקדמים עומדים בשורות. יש אחד שמביט לשמיים יש אחד מסתכל לאחור. בתפילה הוא פותח ידים ואולי זה הזמן שלך לבחור.זה הזמן שלך לבחור. השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך. לילה אל הבית. לאט מציפים את הלב הספקות נכנסים בתוך השער עכשיו מגיעות גם אלפי שאלות. יש אחת שעוצת עיניים ואחת נגבת דמעות. המנגינה על עצמה שוב חוזרת ואולי זה הזמן שלך להיות. זה הזמן שלך להיות.השירים שכל כך אהבת ממלאים את ראשך זאת הדרך שלך. שבילים עמוסי מנגינות מובילים לביתך זאת הדרך שלך. כל מה שלא העזת. כל מה שמזמן כבר ידעת עמוק בליבך. זאת שלך..."

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    קול ואהבתי את ההקדמה המעורפלת ככה אני עושה גם בסיפור שלי
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    הרעיון מאוד מוכר. אני לא רואה בו משהו משלך. בכל זאת זה עשוי להיות יפה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

6. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    ברגר הפרקים נורה קצרים ותעשה גם מדרך דמויות כי לא הבנתי כלום מהקדמה חוץ מזה אני עוקב!

כמו תמיד. עמיטריד.

7. משתמש מנוסה
    אני יודע שאמרתי שהפרק הבא יצא ביום שני, אבל אני לא יכול לחכות אז הנה הפרק השני:

פרק 2: יוון ורומי

אני לא יודע מה אתם הייתם חושבים אם המנהל שלכם היה קורא לכם לחדרו ופתאום מתחיל לזהור, אבל הדבר הראשון שעלה לי בראש היה: "למה לא האתי את משקפי השמש שלי?!" ברצינות, זה כמו להסתכל על השמש בלי למצמץ במשך 10 דקות, ואז לעצום עיניים הכי חזק שאתה יכול (מניסיון...).
    והחלק הכי מוזר, הוא שהרגע המנהל שלי הפך ליצור המיתולוגי שלמדתי עליו היום, קנטאור! לא, טעות שלי, זה זאב. לא! זה קנטאור! העניין הוא שכל כמה שניות הגוף שלו התחלף! "אתה, שדמם של יוון ושל רומא זורם בעורקך, חייב לבוא למחנה שלנו... להגשמת הנבואה הגדולה השלישית!!" אמר המנהל/קנטאור/זאב.
    דמם של יוון ורומא? נבואה גדולה שלישית? והכי גרוע, מחנה?!?!?!?! מה קורה כאן? "אביעד, מה אתה עושה פה?" שאל אותי המנהל. מרוב לחץ לא שמתי לב שהוא חזר לעצמו. "אתה קראת לי.." אמרתי. "אביעד, לא קראתי לך בכלל... אתה רוצה משהו?"...

איך???

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

8. משתמש מנוסה
    פרק טוב
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

9. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    הכל קורה מהר
    אתה משתמש בסיפור בהרבה " ..." שנתקעים באמצע המשפטים .

העלילה נחמדה אך הכל קורה מהר מדי.
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

10. עמיטריד.
    הפרק טוב אבל למרות שאני שונא פרקים ארוכים ואוהבס קצרים הפרק הזה קצר מידי ומתקדם ממש מהר ואין פרוט של מה שקורא אני יודע מה זה קאנטור אבל יש כאלה שאולי לא יודעים אז הייתה צריך לפרט יותר ותעשה גם מדרך דמויות כי לא הבנתי כלום מהקדמה חוץ מזה אני עוקב!

כמו תמיד. עמיטריד.

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    הפרקים שלך יפים והכל אבל הנה כמה הערות-

הפרקים ממש אבל ממש קצרים, תאריך אותם, תתקדם לאט יותר ותוסיף יותר תחו/ות, מה הדמןות מרגישה ועוד...
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    לאור בקשה של מישהו פה (אתם יודעים מי) אני עושה מדריך דמויות:

כירון:

קנטאור, מדריך הצד היווני במחנה החצויים.

לופה:

זאבה, מדריכת הצד הרומי במחנה החצויים. הניקה את רמוס ורמולוס, בני מארס(ארס), מייסדי רומא.

אביעד:
    חצוי. בנו/בנה של...

יוני הסאטיר

גרי הפאון
    נערך לאחרונה על ידי Pokemon13, 01-31-2012 בשעה 08:41 PM

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

13. משתמש מנוסה
    תשמע חוץ מההערות של האחרים נהדר

14. משתמש מנוסה
    פרק 3: הסטיר והפאון.

התעלפתי. פשוט התעלפתי. כל כך הרבה שנים שאני רואה דברים שאף אחד לא רואה העמיסו עלי יותר מדי, אבל זה הקש ששבר את גב הגמל. כל העומס והכובד נפלו עלי בבת אחת ולא עמדתי בזה. ההרגשה הייתה כמו פעם אחת כשהייתי קטן, שראיתי 12 אנשים הולכים לכיווני, ומשום מקום באו שלושה נשים זקנות וצעקו עליהם בשפה שלא הבנתי חוץ מדבר אחד: "זמנו עוד לא הגיע" ופתאום הם נעלמו. ממש ככה רגע אחד הם שם ורגע אחד הם לא. כשהתעוררתי היה חושך בחוץ, סימן שהייתי חסר הכרה לפחות כמה שעות. הראש שלי התפוצץ מכאב והכל היה מטושטש. לידי היה מכתב וכדור קטן. קמתי וגיליתי שאני לא מכיר את המקום שאני נמצא בו. הייתי בחדר קטן עם מיטה רכה ולידה שידה שעליה היה מונח המכתב והכדור. מול המיטה הייתה דלת. והכי מוזר, זה נראה כאילו המקום מחולק לשני מקומות שונים. בצד אחד היה פוסטר שכתוב עליו בענק: S.p.q.r. היה ליד הפוסטר חלון, שמתוכו היה אפשר לראות זאבים וילדים לידם. בצד השני היה רק חלון אחד שמתוכו היה אפשר לראות הרבה ביתנים בצורת האות אומגה, ולידם עוד 12 ביתנים בצורת האות ח'. החדר היה מואר כל כך, שזה נראה כאילו האור נמצא גם בחוץ. לא, זאת מדורה. התיישבתי על המיטה, מנסה לעכל את כל מה שראיתי. המכתב שהיה לידי משך את עיני. פתחתי אותו וזה מה שהיה כתוב:

"אביעד היקר. כשתקרא את המכתב הזה סימן שהתעוררת, שזה קודם כל טוב. אוי, תן לי לכתוב! כשאתה מתעורר פשוט קח את הכדור שלידך, הוא הנשק שלך ופשוט לך שמאלה לצד הרומי המובטח! אתה שוכח שאנחנו לא יודעים עם הוא יווני או רומי, כי יש לו דם של שניהם, אז ליתר ביטחון בבקשה בוא לצד היווני.

שלך, גרי הסטיר. ויוני הפאון השולט!!!!!!"

קבוצת הפוקימונים:

מנהיג:

עידן-

חברי קובוצה:

עומר דרקון-

תומר-

שגיא-

גלעד-

איתי-

אביעד(אני)-

גיא-

15. עמיטריד.
    מגניב!!
    אני עוקב!

כמו תמיד. עמיטריד.

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •