זה לא נראלי הטרילר לסרט כי הם מדברים על העלילה של הסדרה השניה ב39 רמזים שנקרת הקהילים נגד הווספרים
מגלים אותם רק בספר ה11 ותראה מה גיליתי על ההורים של דן ואימי:
הופ קהיל וארתור טרנט: הופ קהיל וארתור טרנט הם ההורים של איימי ודן קהיל. הופ נולדה בבוסטון. התגלה שהם מדריגלים בספר השביעי. הופ הייתה מעורבת מאוד בענייני 39 הרמזים. היא מצאה את הרמז הראשון שלה בעזרת מישהו, בירדן. הרמז היה לילי (מלשון לילה). הם מתו בשריפה בבית בביתם בביקון היל, בוסטון. השרפה נגרמה ביוזמת איזבל קאברה בעת שניסתה לגלות את מה שארתור והופ מצאו בנוגע לציד. יש שמועה כי ויקראם קאברה העלה את הרעיון, ואמר לאיזבל להדליק את הגפרור. הופ היא גם ארכאולוגית, וארתור הוא פרופסור למתמטיקה. הופ קהיל הסתירה שבב בזרועה ואי אפשר היה להוציא את זה. ארתור היה במקור ממשפחה שונה, ווספרים, והוא נשלח להפטר מהופ קהיל והיה מצליח, אבל הוא התאהב בהופ ושבר את כל קשריו עם הווספרים.
כנראה שהווספרים נעדו כדי להשמיד את הקהילים ולא המדריגלים לא מנסים להרוג את שאר הקהילים משום ש:
בית מדריגל נוסד על ידי מדליין קהיל, הילדה החמישית של אוליביה קהיל שנולדה אחרי שארבעת האחרים יצאו למצוא את נוסחת האלקהסט, אשר מגן על המשפחה שלהם מן המגפה. אוליביה חשבה שמדליין מאמינה ששום דבר לא חשוב יותר מאשר המשפחה ולימדה אותה לשמור על אחיה ואחיותיה מן הרמזים; לשמור בסוד את זהותה ולכן היא נסעה תחת השם מאדי בעץ. גרייס, פיסק ("האיש בשחור", או "האיש האפור"), איימי, ודן הם כולם צאצאים של מדליין, ולכן הם מדריגלים. בסוף אזהרה על סערה, האומנת של איימי ודן, נלי גומז, יוזמת קבוצה העוזרת לאיימי ודן., והיא אינה קהילית. בית מדריגל מורכב מאנשים המנסים להשכין שלום בין ארבעת האחים או פשוט שלום עולמי. אנשי מדריגל הינם שוחרי שלום, כמו אביגייל אדמס, ויליאם שייקספיר, פרדריק דאגלס, וודרו וילסון, הארי טרומן, נני שארפ, סוזן קולינס, מרי פופ אוסבורן, ברברה פארק, ג 'יימס פרלר,ג'יי קיי רולינג, ואנתוני הורוביץ.
במשך 500 השנים האחרונות הקהילים לא ידעו כי בית מדריגל הוא למעשה הבית החמישי של משפחת קהיל, צאצאי מדליין קהיל, עד לאחרונה. בתים אחרים פחדו מהמדריגלים כי בכל פעם הבית הזה היה קרוב מדי להשלמת 39 רמזים,אבל המדריגלים תמיד מנעו את השלמת כל הרמזים ופיזרו אותם שוב. אבל לבית יש יעד נוסף, להשכין שלום בין הבתים ולעצור את כל אויבי משפחת קהיל. המדריגלים יעשו הכול כדי למנוע את השלמת 39 הרמזים, הם בדרך כלל שולחים סוכנים סומיים בתחפושת. סמל מדריגל הוא רקע שחור עליו האות C או רקע אדום עליו האות M. כשהם מסמנים שהם היו במקום כלשהו הם משאירים אחריהם את האות M. הצבעים של בית מדריגל, שחור ולבן, הם הצבעים של ה-יין ויאנג, סמל סיני עתיק של האיזון.
(קרדיט לויקיפדיה על המידע.)
כמו תמיד. עמיטריד.
עוד מידע על הווספרים
*לסדרה המצליחה נכתבת סדרת המשך- "הקהילים נגד הווספרים".
הקהילים מגלים כי בעולם יש עוד משפחה מצליחה וחזקה, הווספרים, ואלה רק חיכו בצללים ליום שבו הקהילים יהיו חלשים. כעת שתי המשפחות נלחמות, בסדרה חדשה שבה מתוכננים להיכתב שישה ספרים, אשר בה, כמו בסדרה המקורית, כל ספר ייכתב על ידי סופר אחר. הסופרים יהיו אותם הסופרים, מלבד שניים חדשים שמצטרפים לשני ספרים- רולנד סמית' ודיוויד בלדצ'י.
כמו כן, לפני הסדרה עתיד לצאת ספר שמסביר את סיפור היריבות בין שתי המשפחות וההיסטוריה העתיקה שלהם, אשר ייקרא "Vespers Rising" (עליית הווספרים), והוא עתיד לצאת בחמישי באפריל 2011. הסופרים שכותבים את הספר הם ריק ריירדן, פיטר לראנג'יס, גורדון קורמן וג'וד ווטסון.
הספר הראשון בסדרה יצא באוגוסט 2011 וייכתב על ידי גורדון קורמן, אשר כתב את הספר השני והספר השמיני בסדרה המקורית.
מידע נוסף על הסדרה החדשה תוכלו למצוא כאן- The 39 Clues: Cahills VS. Vespers.
קרדיט לאתר אחר
כמו תמיד. עמיטריד.
אני יכול להגיד לכם שזו סדרה נחמדה למדי
7 מתוך 10
הבעיה היא שזה ממש ממש קצר
וקצת מוזר ששני הילדים האלה יותר חכמים מכל שאר המשתתפים
עכשיו זה יפה שלכל אחד יש את האופי שלו וזה ממש בולט, אבל יש המון קטעים שלא מעניינים או ממש צפויים וזה חבל
אני באמצע הספר השישי, האחרון שיצא בעברית והרוב כבר צפוי לי
אבל באמת אחלה ספרים להעביר קצת את הזמן
חייב להגיד, פרסי ג'קסון זה אחד הספרים הכי פחות טובים שקראתי, ממש לא אהבתי אותו..
די חבל לי שאירינה מתה,היא אחת המתמודדות היותר טובות,והקטע של אליאסטר של המסתורין הזה,שהוא עושה את עצמו מת ושהוא נחמד לדן איימי,אני לא חושב שכדי להם לסמוך עליו,וגם הקטע של נלי בספר השישי,מה יש לה,היא סוכנת של המדריגלים או משהו?
וגרייס אימנה אותם לזה,את הזיכרון הצילומי של דן והיכולות שלו במתמטיקה,והחוכמה הגדולה של איימי,הכול היה מתוכנן מראש.
ואיך הנושא הפך להיות קשור לפרסי ג'קסון?
הלו אנשים הכותרת היא "39 רמזים" אתם רוצים "פרסי ג'קסון" תפתחו נושא לזה.
השליישיה הזו חוזרת ובגדול אני חושב,ההולטים תקועים לפי דעתי ברוסיה,ג'ונה לא ידוע,הקבראים אחרי דן ואיימי,ומי עוד נשאר?
כבר יודעים מי ניצח? יצא ספר הסיום בעברית?
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
מצטער חברים, פרשתי =(
ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
עדיף סקייפ =)
אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)