אהלן וסהלן חבריי לפורום היקרים. חשבתי איך אחגוג את האירוע בצורה בלתי נשכחת, וגם חבריי משכבר אלון ודור העלו את זה לא מעט- שבקרוב אני חוגג אלפייה ראשונה וכו', והרי זוהי אלפייה ראשונה שלי וזהו אירוע מכונן ומחייב מצידי, על אף שאני כבר גדול מבחינת הגיל לכל העסק הזה. אמרתי לעצמי שבמקום הקדשה רגילה נלך על משהו קצת יותר מלהיב, יותר מסתם 'מזל טוב' בשביל המונה, אלא משהו שגם אתם תוכלו להפיק ממנו תועלת. אז לכבוד האירוע הרשו לי להכריז על פתיחת יריד הGIVEAWAY הראשון שלי [הייתכן שגם הראשון בפורום?!] למשחקי הדור הרביעי!!!! בקרוב אני עומד להתחיל את הSS שלי מחדש [שובבב], והרבה פוקימונים חפצים ואוצרות אחרים משם אני כמובן מגבה, אבל ישנם אובייקטים שאין לי כוח להעביר אל משחק הגיבוי שלי, ולכן אתם זוכים מן ההפקר ומקבלים את האפשרות לקבל מלא חפצים בחינם, שעבור חלק מהם עבדתי מאוד קשה כדי להשיג אותם!
כיצד זה יתבצע?
מיד אמלא את תוכן ההודעה הזו ברשימה של החפצים אותם אני מעוניין לחלק לכם, וכמה יחידות יש לי מכל אחד מהם, ואתם תפנו אליי או כאן או בהודעה פרטית ותגידו לי מה אתם רוצים לקבל משם. במידה ואנחנו קובעים החלפה- על אחריותכם להגיע ראשונים, או כמה שיותר מהר לחדר, כי אנל'א הולך לחכות יותר מדקה אחת בחדר עבורכם, עם כל הכבוד. עליכם להגיע בזמן להחלפה עם סתם פוקימונים שיעברו אליי וזה הכל. ישנם חפצים שווי ערך בהחלט כמו LUCKY EGG שמי שכבר זכה לקבל ממני בעבר כזו לא יוכל לקבל עוד אחת, מצטער [לפי הידוע לי מדובר בטל ובאלון], או לפחות לא בשלבים הראשונים של היריד. אולי כדי להכניס עניין אני אחשוב על מיני-תחרות כלשהיא שבסופה המנצח יזכה ביושר וכבוד בחפץ הזה, נראה כבר. אתם תהיו הראשונים לדעת! במידה וקיים מצב בו שניים מעוניינים באותו המוצר, אני דורש שתסגרו את זה ביניכם איפה כל אחד מכם בא לקראת השני ומפרגן לו.
אוקיי, היר ווי גו. הרשימה תכיל בתוכה גם חפצים לסוגיהם, גם TMים, וגם ברים. מקווה שתפיקו מהיריד את המיטב ושתהיה כאן פעילות ערה [כי אני רואה מה עולה בגורלן של 'המכירות הפומביות' לכל סוגיהן ומיניהן ונהייה לי חושך בעיניים...], כי בסה"כ באמת שאת כל זה אני עושה אך ורק בשבילכם. כמובן שמי שיסכים לעזור לי עם כל מיני טובות שאני צריך מדי פעם בוודאי אני אעריך אותו מאוד, אבל זה בהחלט לא הכרח בשביל לקבל החפצים שלי.
והחפצים הם...
MIRACLE SEED X1
METAL POWDER X2
HEART SCALE X26
LAGGING TAIL X5
DRAGON SCALE X3
POISON BARB X6
METAL COAT X3
QUICK CLAW X13
STICK X4
SMOKE BALL X3
MOON STONE X1
DESTINY KNOT X1
UP-GRADE X1
THICK CLUB X6
MENTAL HERB X1
ROSE INCENSE X1
BLACKGLASSES X1
STICKY BARB X1
SOFT SAND X7
WATER STONE X2
GRIP CLAW X2
CHARCOAL X1
SHARP BEAK X2
KING'S ROCK X16
QUICK POWDER X8
OVAL STONE X11
TWISTEDSPOON X5
LIGHT BALL X1
METRONOME X2
NEVERMELTICE X1
ODD INCENSE X1
EVERSTONE X2
PROTEIN X4
CARBOS X6
CALCIUM X5
IRON X5
HP UP X6
PP UP X12
ZINC X5
FOCUS PUNCH X1
WATER PULSE X1
HAIL X1
BULLET SEED X1
HIDDEN POWER X1
SUNNY DAY X1
TAUNT X2
PROTECT X2
RAIN DANCE X1
GIGA DRAIN X1
SHOCK WAVE X1
SANDSTORM X1
ROCK TOMB X1
ATTRACT X1
SKILL SWAP X1
SNATCH X1
ROOST X1
FALSE SWIPE X1
BRINE X1
CHARGE BEAM X1
DRAGON PULSE X1
DRAIN PUNCH X1
SILVER WIND X1
EMBARGO X1
PAYBACK X1
RECYCLE X1
ROCK POLISH X1
AVALANCHE X1
STEALTH ROCK X1
PSYCH UP X1
DARK PULSE X1
SLEEP TALK X1
POISON JAB X1
DREAM EATER X1
GRASS KNOT X1
SWAGGER X1
PLUCK X1
FLASH CANNON X1
POMEG BERRY X29
KELPSY BERRY X18
QUALOT BERRY X23
HONDEW BERRY X21
GREPPA BERRY X19
TAMATO BERRY X66
LIECHI BERRY X16
GANLON BERRY X25
SALAC BERRY X2
PETAYA BERRY X24
טוב, כאן תמה רשימת השלל שלי המוצעת למכירה לעת עתה. ייתכן ובהמשך אוסיף גם פוקימונים משוגעים שאני מסכים לתת, לא מבטיח. ממליץ לכם מאוד להתעדכן (: