(נעול כדי שרותם בלבד יגיב)
הנושא הזה מוקדש לך.
עברתי בין משתמשים בשיחות פרטיות, בקשר לניהול שלך. האם יש משהו לשפר? האם כדאי לשנות משהו? או שאולי להשאיר את הכל אותו הדבר?
כמוני וכמו כולם, אני בטוח שאתה שם לב שהפורום... יבש. אני לא אגיד מת, כי הסטאטוס 'מת' מתאים לפורום שכבר לא מגיבים בו בכלל. פה יש עוד מעט פעילות, אבל ממש מעט. וחייבים לעשות משהו בנידון.
אם הסתכלת בהודעות הפרטיות שלי, ראית שכתבתי בכותרת 'המרד הגדול'. כמובן שלא יהיה פה שום 'מרד', אתה אחלה של מנהל, אבל זה משך את תשומת הלב של הרבה משתמשים, שהחליטו לעזור לך, להתעלם, או לזלזל.
בכל מקרה, אני רוצה לפרסם רק את התגובות שבאמת הציעו לעשות משהו, אני עומד כאן כנייטראלי, ולכן לא אביע דעתי על מה שכתבו:
שיפרסם את הפורום במקומות כמו אתרים מתחרים ושיעשה סמיילים חדשיםמינוי לניהול-הוא לדעתי הוא ממנה רק את מי שמוצא חן בעיניו.לספרות- ספרות אמיתית.
לחת"ם- משחקים אמיתיים, מנהלים חדשים
כושר שיפוט שלא שווה לשרוך של נעל
סקילת ספאמרים באבנים וסגירת הנו"ד, לשים אותו בפורום שלא מעלה למונהבוא נחשוב רגע,מאז שהפורום הפך לכללי כמה משתמשים פעילים נרשמו. התשובה היא בין 1 ל3.
למה? השינוי של הפורום,כיום יש יותר מ20 פורומים כללים במדינה ופורום פוקימון היה רק אחד.
אני מציע לשנות את נושא הפורום,לא לפוקימון כי זה כבר הוכיח את עצמו יבש אבל לדעתי כדאי פורום אנימה\סדרות כללי.הפורומים של המשחקים-
חוץ מווי-פיי ושאלה אחת פעם באיזה מיליון שנה הם לא פעילים!, אפשר להחזיר אותם להיות פעילים! רותם צריך לומר את זה לstm או למנות כמה מנהלים שיהיו אחראים לדעתי על הרעיון הבא-
אפשר סתם לדוגמא בפורום רובי ספיר וברקת לעשות כל מיני פעילויות, חידונים שבשבילם יחזרו אנשים לשחק במשחק הזה והפורומים האלו יחזרו להיות פעילים ולא רק בפורומי משחקי פוקימון אלה בכל הפורומים הלא פעילים!,לא רק אנשים וותיקים ייעלו לניהול. גם משתמשים חדשים, אבל משקיענים יוכלו לנהל פורומים ולהיות בהנהלה הגבוהה.
לא יהיו הטבות לפי כמה זמן אתה בפורום, שכל האופציות יהיו לכולם. זה נותן הרגשה של עליונות לאלה הוותיקים יותר.א. שהפורום יתמוך במכשירי אפל ושיהיה יותר קל להיכנס דרך האייפוד או האייפד או האייפון
ב. כל תקופת זמן מסוימת (נגיד פעם בחצי שנה) כמה משתמשים שירצו יתמודדו, יכינו לוגואים כפרסום לעצמם, מי שתומך בהם ישים את הלוגו של מי שהוא תומך בו בחתימה, הם יכינו מצע בחירות ולבסוף יהיה סקר שיבחר מנהל
ג. שיעשה דרגה חדשה שיהיה שוטר או משהוא כזה וזה יהיה כמו פקח אבל הדברים היחידים שיש לו זה לתת אזהרות ובאנים ולא יותר מזה
כי פקחים זה
- אפשרויות :
כל האפשרויות הקיימות , מלבד כניסה ללוח הבקרה ולאפטיפי.
אז השוטרים יהיו רק אזהרות ובאנים וזהו!!אני חושב שצריך לשפץ את האתר, לשים צ'אט במקום הנו"ד ולעצב מחדש, העיצוב הזה לא משהו בכלל. לטפח את הפורומים בכללי ולבדוק כל מנהל ולראות מה הוא באמת עושה בשביל הפורום שלו. לעשות בחירות ניהול. גם אם זה פשוט תקופה שכולם משקיעים ואז מזניחים, הם עדיין משקיעים! ואז אם שמים לכל המנהלים שהתקבלו תקופת ניסיון אז תרחיבו את ההשקעה משבועיים לחודש! חודש השקעה בפורום זה אחלה.שיחזיר את הפורום לכמו פעם!
לא רוצים פורום כללי!!!!יותר פעילויות,יותר דברים ויותר חשוב הבאת יותר משתמשים שהם לא בוטים!שישתנו אלה החוקים, הספאם שבפורום הזה עובר את גבול הטעם הטוב ונמאס כבר לראות את הזה, החוקים חייבים להיות יותר נוקשים כלפי הנושא הזה.לדעתי הוא צריך להוסיף עוד אפשוריות לדרגות השונות- בין אם זה הרבה דברים קטנטנים ובין אם זה דבר 1 גדול! או, לאחר שהפורום קיים 5 שנים, הוא יוסיף עוד קבוצה אחרי משתמש וותיקתראה, אם יגיעו עוד דברים ממשתמשים אחרים אני אוסיף.הצעה:
שיחלק לכל מנהל/פקח בהנהלה משימות שיבצע אותן מכל תחילת שבוע ועד סופו.
לדוגמה:
*לפתוח 2 אתגרים בפורום
*לעשות לפחות סיקור אחד בנושא הפורום.
*לפתוח 3 דיונים בפורום ביום עד סוף השבוע
זה יכול לעזור לקדם את הפורום.
עוד משהו,שישנה את המראה של הפורום כל כמה חודשים.
שיצור דרגה חדשה עם סמל חדש לדרגה והדרגה הזו תוצע כפרס למשתמשים.
עכשיו, אני לא יודע אם אתה צריך עזרה או משהו כזה, אבל תוכל לבקש ממשתמשים אחרים גם כן שיעזרו לך.
המצב יוכל להשתפר, אני מבקש את תשומת לבך המלאה בקשר לכל אחת מהבקשות, ושתחליט מה שאתה רוצה על כל אחד מהם, כמובן שתוכל להתייעץ עם עוד משתמשים בפורום.
בתודה,
משתמשי הפורום.