Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12

נושא: רותם.

1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    (נעול כדי שרותם בלבד יגיב)

הנושא הזה מוקדש לך.
    עברתי בין משתמשים בשיחות פרטיות, בקשר לניהול שלך. האם יש משהו לשפר? האם כדאי לשנות משהו? או שאולי להשאיר את הכל אותו הדבר?
    כמוני וכמו כולם, אני בטוח שאתה שם לב שהפורום... יבש. אני לא אגיד מת, כי הסטאטוס 'מת' מתאים לפורום שכבר לא מגיבים בו בכלל. פה יש עוד מעט פעילות, אבל ממש מעט. וחייבים לעשות משהו בנידון.
    אם הסתכלת בהודעות הפרטיות שלי, ראית שכתבתי בכותרת 'המרד הגדול'. כמובן שלא יהיה פה שום 'מרד', אתה אחלה של מנהל, אבל זה משך את תשומת הלב של הרבה משתמשים, שהחליטו לעזור לך, להתעלם, או לזלזל.
    בכל מקרה, אני רוצה לפרסם רק את התגובות שבאמת הציעו לעשות משהו, אני עומד כאן כנייטראלי, ולכן לא אביע דעתי על מה שכתבו:

שיפרסם את הפורום במקומות כמו אתרים מתחרים ושיעשה סמיילים חדשים
    מינוי לניהול-הוא לדעתי הוא ממנה רק את מי שמוצא חן בעיניו.
    לספרות- ספרות אמיתית.

לחת"ם- משחקים אמיתיים, מנהלים חדשים
    כושר שיפוט שלא שווה לשרוך של נעל
    סקילת ספאמרים באבנים וסגירת הנו"ד, לשים אותו בפורום שלא מעלה למונה
    בוא נחשוב רגע,מאז שהפורום הפך לכללי כמה משתמשים פעילים נרשמו. התשובה היא בין 1 ל3.
    למה? השינוי של הפורום,כיום יש יותר מ20 פורומים כללים במדינה ופורום פוקימון היה רק אחד.
    אני מציע לשנות את נושא הפורום,לא לפוקימון כי זה כבר הוכיח את עצמו יבש אבל לדעתי כדאי פורום אנימה\סדרות כללי.
    הפורומים של המשחקים-
    חוץ מווי-פיי ושאלה אחת פעם באיזה מיליון שנה הם לא פעילים!, אפשר להחזיר אותם להיות פעילים! רותם צריך לומר את זה לstm או למנות כמה מנהלים שיהיו אחראים לדעתי על הרעיון הבא-
    אפשר סתם לדוגמא בפורום רובי ספיר וברקת לעשות כל מיני פעילויות, חידונים שבשבילם יחזרו אנשים לשחק במשחק הזה והפורומים האלו יחזרו להיות פעילים ולא רק בפורומי משחקי פוקימון אלה בכל הפורומים הלא פעילים!,
    לא רק אנשים וותיקים ייעלו לניהול. גם משתמשים חדשים, אבל משקיענים יוכלו לנהל פורומים ולהיות בהנהלה הגבוהה.

לא יהיו הטבות לפי כמה זמן אתה בפורום, שכל האופציות יהיו לכולם. זה נותן הרגשה של עליונות לאלה הוותיקים יותר.
    א. שהפורום יתמוך במכשירי אפל ושיהיה יותר קל להיכנס דרך האייפוד או האייפד או האייפון

ב. כל תקופת זמן מסוימת (נגיד פעם בחצי שנה) כמה משתמשים שירצו יתמודדו, יכינו לוגואים כפרסום לעצמם, מי שתומך בהם ישים את הלוגו של מי שהוא תומך בו בחתימה, הם יכינו מצע בחירות ולבסוף יהיה סקר שיבחר מנהל

ג. שיעשה דרגה חדשה שיהיה שוטר או משהוא כזה וזה יהיה כמו פקח אבל הדברים היחידים שיש לו זה לתת אזהרות ובאנים ולא יותר מזה

כי פקחים זה
    - אפשרויות :
    כל האפשרויות הקיימות , מלבד כניסה ללוח הבקרה ולאפטיפי.

אז השוטרים יהיו רק אזהרות ובאנים וזהו!!
    אני חושב שצריך לשפץ את האתר, לשים צ'אט במקום הנו"ד ולעצב מחדש, העיצוב הזה לא משהו בכלל. לטפח את הפורומים בכללי ולבדוק כל מנהל ולראות מה הוא באמת עושה בשביל הפורום שלו. לעשות בחירות ניהול. גם אם זה פשוט תקופה שכולם משקיעים ואז מזניחים, הם עדיין משקיעים! ואז אם שמים לכל המנהלים שהתקבלו תקופת ניסיון אז תרחיבו את ההשקעה משבועיים לחודש! חודש השקעה בפורום זה אחלה.
    שיחזיר את הפורום לכמו פעם!
    לא רוצים פורום כללי!!!!
    יותר פעילויות,יותר דברים ויותר חשוב הבאת יותר משתמשים שהם לא בוטים!
    שישתנו אלה החוקים, הספאם שבפורום הזה עובר את גבול הטעם הטוב ונמאס כבר לראות את הזה, החוקים חייבים להיות יותר נוקשים כלפי הנושא הזה.
    לדעתי הוא צריך להוסיף עוד אפשוריות לדרגות השונות- בין אם זה הרבה דברים קטנטנים ובין אם זה דבר 1 גדול! או, לאחר שהפורום קיים 5 שנים, הוא יוסיף עוד קבוצה אחרי משתמש וותיק
    הצעה:
    שיחלק לכל מנהל/פקח בהנהלה משימות שיבצע אותן מכל תחילת שבוע ועד סופו.

לדוגמה:
    *לפתוח 2 אתגרים בפורום
    *לעשות לפחות סיקור אחד בנושא הפורום.
    *לפתוח 3 דיונים בפורום ביום עד סוף השבוע

זה יכול לעזור לקדם את הפורום.

עוד משהו,שישנה את המראה של הפורום כל כמה חודשים.
    שיצור דרגה חדשה עם סמל חדש לדרגה והדרגה הזו תוצע כפרס למשתמשים.
    תראה, אם יגיעו עוד דברים ממשתמשים אחרים אני אוסיף.
    עכשיו, אני לא יודע אם אתה צריך עזרה או משהו כזה, אבל תוכל לבקש ממשתמשים אחרים גם כן שיעזרו לך.
    המצב יוכל להשתפר, אני מבקש את תשומת לבך המלאה בקשר לכל אחת מהבקשות, ושתחליט מה שאתה רוצה על כל אחד מהם, כמובן שתוכל להתייעץ עם עוד משתמשים בפורום.

בתודה,
    משתמשי הפורום.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    אם אתה באמת רוצה איכשהוא שזה יעזור, אתה צריך גם לשמוע דעות אחרות.
    אני פותח את הנושא מחדש.

אני מבקש שאם יש העלבות באחד מהתגובות (אני אסרוק מחדש) תוריד אותן, כמו כשמישהו רשם "להוריד את ארווין". זו דעה, אבל זה גם עלול לפגוע במשתמש עצמו.

Spoiler ספוילר

3. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    הספאם חייב להפסק!
    חמוף

4. היכל התהילה
    שמע איך שהתגובה שלך (ההודעה הפרטית) היתה מנוסחת היא צורה גועלית ממש
    רוב מי שכתב כאן לא מבין מהחיים שלו
    ארוין אחד הפקחים הכי טובים שהיו בפורום! ואני לא אתחיל לפרט על עוד תגובות של אחרים
    לדעתי לא מגיע לך להיות מנהל, ככה אחרי ה'יציאה כנגד רותם', זאת דעתי
    ההודעה שלך סתם גרמה לאנשים לחפש בעיות, לא לשפר את הפורום, להרוס אותו.
    אתה מעודד אנשים להתלונן ועוד אומר שנחייה את הפורום? אין לך בושה?! תיזום פעילויות במקום! חוצפן!
    פשוט בושה שיש מנהלים כאלו בקהילה הזאת, שעם כמה שאני אוהב אותה, אפילו אני חוזה פרישה שלי בקרוב אם המצב לא יישתנה
    שימו לב, אני שולח לכולם את ההודעה הזו מכיוון שזה חשוב מאוד, ואני לא רוצה שזה יתפרסם, לא בנו"ד ולא בשום מקום אחר.
    זוהי ההודעה הפרטית שתשנה את הפורום.
    וההודעה הזו תעסוק במי שאחראי לכל הבלאגן, הסדר ולהכל- רותם.
    אני מבקש שכולכם, כל אחד בנפרד, ישלח לי ה"פ בקשר למה שהוא רוצה שרותם יעשה בפורום, מה שהוא הבטיח לעשות ולא קיים, ואיך רותם בעצמו ישפר את הפורום הזה.
    אחרי הכל, אם אצטט את כל התגובות של כל אחד ואחד מכם, וארכז הכל בנושא אחד ומרכזי, רותם לא יוכל להתעלם.
    חובתכם לשמור על הפורום הזה!
    חובתכם להציל אותו!
    וחובה על רותם למלא את הבקשות שנבקש ממנו!
    אז אל תהססו, שלחו עכשיו כל דבר שעולה לכם בראש שרותם צריך לעשות, גם אם זה פוגע, גם אם זה יגרום לו להיכנס ללחץ, וגם אם זה אומר שנצטרך לפרוץ במרד!
    אני בטוח שלכולכם כבר נמאס, הגיע הזמן לעורר את הפורום הזה לחיים!!!
    בואו ננתח את ההודעה
    פתיחה-סודיות, הבנאדם רוצה לשמור על ההודעה סודית, ממי? ממייסד הפורום
    המשך- שכנוע
    המשך- דרישות! לא מספיק אתה מזלזל אתה גם דורש מרותם דברים?!
    סיום- שיא, שמסכם הכל
    לסיכום, אתה כותב הודעה כה מזלזלת ואז אומר שיש אנשים שזלזלו בה?

ובאמת, שהתגובה שלך לא באמת מעניינת אותי, אז גם התעלמות תהיה עדיפה, אני רוצה שרותם יקרא את זה, לא צריך שיענה

5. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    ציטוט פורסם במקור על ידי DareDevil צפה בהודעה
    שמע איך שהתגובה שלך (ההודעה הפרטית) היתה מנוסחת היא צורה גועלית ממש
    רוב מי שכתב כאן לא מבין מהחיים שלו
    ארוין אחד הפקחים הכי טובים שהיו בפורום! ואני לא אתחיל לפרט על עוד תגובות של אחרים
    לדעתי לא מגיע לך להיות מנהל, ככה אחרי ה'יציאה כנגד רותם', זאת דעתי
    ההודעה שלך סתם גרמה לאנשים לחפש בעיות, לא לשפר את הפורום, להרוס אותו.
    אתה מעודד אנשים להתלונן ועוד אומר שנחייה את הפורום? אין לך בושה?! תיזום פעילויות במקום! חוצפן!
    פשוט בושה שיש מנהלים כאלו בקהילה הזאת, שעם כמה שאני אוהב אותה, אפילו אני חוזה פרישה שלי בקרוב אם המצב לא יישתנה

בואו ננתח את ההודעה
    פתיחה-סודיות, הבנאדם רוצה לשמור על ההודעה סודית, ממי? ממייסד הפורום
    המשך- שכנוע
    המשך- דרישות! לא מספיק אתה מזלזל אתה גם דורש מרותם דברים?!
    סיום- שיא, שמסכם הכל
    לסיכום, אתה כותב הודעה כה מזלזלת ואז אומר שיש אנשים שזלזלו בה?

ובאמת, שהתגובה שלך לא באמת מעניינת אותי, אז גם התעלמות תהיה עדיפה, אני רוצה שרותם יקרא את זה, לא צריך שיענה
    כן, זה היה מעליב. אני מודה בטעותי. פשוט נתנו לי 'לחץ חברתי', הרבה משתמשים כאן בפורום, ואוטומאטית הגבתי בזלזול, מה שלא יחזור על עצמו. ואני רציתי לשמור על הסודיות כי היו כאלו שלא רצו להיחשף בתגובותיהם.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

6. מייסד האתר והפורום
    שיפרסם את הפורום במקומות כמו אתרים מתחרים ושיעשה סמיילים חדשים
    לפרסם את הפורום באתרים מתחרים? רעיון גרוע מאוד. איפה היושר פה? אני ממש נגד זה.
    סמיילים חדשים זה אפשרי, אם למישהו יש סמיילים יפים ומתאימים מבחינת עיצוב לפורום הוא מוזמן לשלוח לי.

מינוי לניהול-הוא לדעתי הוא ממנה רק את מי שמוצא חן בעיניו.
    אני מנהל את מי שאני מוצא לנכון וחלק גדול מהמינויים שכרגע בניהול בכלל לא היו בחירה שלי.

לספרות- ספרות אמיתית.

לחת"ם- משחקים אמיתיים, מנהלים חדשים
    כושר שיפוט שלא שווה לשרוך של נעל
    סקילת ספאמרים באבנים וסגירת הנו"ד, לשים אותו בפורום שלא מעלה למונה
    מה שהולך בפורום ספרות ומה שהולך בפורום חת"מ זה מה שהמשתמשים יוצרים
    אם לדעתך הדברים שיש שם כאלה גרועים זה לא בגלל בעיה ניהולית זה בגלל מה שהמשתמשים עושים.
    בקשר לשיפוט, זו דעתך.
    כבר ממזמן שמונה הודעות לא מהווה שום דבר חשוב ולכן אני לא רואה שום סיבה לעשות את הנו"ד ללא מונה.

בוא נחשוב רגע,מאז שהפורום הפך לכללי כמה משתמשים פעילים נרשמו. התשובה היא בין 1 ל3.
    למה? השינוי של הפורום,כיום יש יותר מ20 פורומים כללים במדינה ופורום פוקימון היה רק אחד.
    אני מציע לשנות את נושא הפורום,לא לפוקימון כי זה כבר הוכיח את עצמו יבש אבל לדעתי כדאי פורום אנימה\סדרות כללי.
    אי אפשר לשנות כל יום, אחרי 4 שנים שהפורום היה פורום פוקימון הוחלט לשנות אותו לפורום כללי, בין אם אנשים רוצים את זה או לא, צריך להתקדם והקהילה הסכימה עם זה ברוב מוחץ.

הפורומים של המשחקים-
    חוץ מווי-פיי ושאלה אחת פעם באיזה מיליון שנה הם לא פעילים!, אפשר להחזיר אותם להיות פעילים! רותם צריך לומר את זה לstm או למנות כמה מנהלים שיהיו אחראים לדעתי על הרעיון הבא-
    אפשר סתם לדוגמא בפורום רובי ספיר וברקת לעשות כל מיני פעילויות, חידונים שבשבילם יחזרו אנשים לשחק במשחק הזה והפורומים האלו יחזרו להיות פעילים ולא רק בפורומי משחקי פוקימון אלה בכל הפורומים הלא פעילים!,
    מי שמעוניין לעשות את הפעילויות האלה, מבורך. אין שום דבר שאני יכול לעשות בנידון.

לא רק אנשים וותיקים ייעלו לניהול. גם משתמשים חדשים, אבל משקיענים יוכלו לנהל פורומים ולהיות בהנהלה הגבוהה.

לא יהיו הטבות לפי כמה זמן אתה בפורום, שכל האופציות יהיו לכולם. זה נותן הרגשה של עליונות לאלה הוותיקים יותר.
    ניהול מקבל מי שמגיע לו, בלי שום קשר לוותק או לכמות הודעות ודברים נוספים.

א. שהפורום יתמוך במכשירי אפל ושיהיה יותר קל להיכנס דרך האייפוד או האייפד או האייפון
    נראה מה אפשר לעשות, אם אני אמצא את האפשרות לעשות את זה אני אעשה, אם לא, אז זה מה יש.
    ב. כל תקופת זמן מסוימת (נגיד פעם בחצי שנה) כמה משתמשים שירצו יתמודדו, יכינו לוגואים כפרסום לעצמם, מי שתומך בהם ישים את הלוגו של מי שהוא תומך בו בחתימה, הם יכינו מצע בחירות ולבסוף יהיה סקר שיבחר מנהל
    כבר הוסבר מיליון פעם למה זה לא רעיון טוב, משתמשים ספאמרים וחסרי חוש ניהול יכולים לקבל ניהול רק בגלל שקיבלו מס' גבוה יותר עקב פרסום טוב או מס' גדול יותר של חברים? לא בא בחשבון.
    ג. שיעשה דרגה חדשה שיהיה שוטר או משהוא כזה וזה יהיה כמו פקח אבל הדברים היחידים שיש לו זה לתת אזהרות ובאנים ולא יותר מזה

כי פקחים זה
    - אפשרויות :
    כל האפשרויות הקיימות , מלבד כניסה ללוח הבקרה ולאפטיפי.

אז השוטרים יהיו רק אזהרות ובאנים וזהו!!
    זה 95% מהעבודה של הפקחים - התשובה היא לא.

אני חושב שצריך לשפץ את האתר, לשים צ'אט במקום הנו"ד ולעצב מחדש, העיצוב הזה לא משהו בכלל. לטפח את הפורומים בכללי ולבדוק כל מנהל ולראות מה הוא באמת עושה בשביל הפורום שלו. לעשות בחירות ניהול. גם אם זה פשוט תקופה שכולם משקיעים ואז מזניחים, הם עדיין משקיעים! ואז אם שמים לכל המנהלים שהתקבלו תקופת ניסיון אז תרחיבו את ההשקעה משבועיים לחודש! חודש השקעה בפורום זה אחלה.
    לשים צ'אט אני לא אשים מטעמי אבטחה.
    לשנות עיצוב לאתר זה לא דבר פשוט כמו שזה נראה, אני לא מתכנת ובשביל לשנות דברים מהותיים בעיצוב צריך מתכנת וזה עולה המון כסף, מה שאני לא מתכוון להוציא עכשיו מסיבות שונות...
    בחירות לניהול יבוצעו בקרוב.

שיחזיר את הפורום לכמו פעם!
    לא רוצים פורום כללי!!!!
    ראה תשובה קודמת שלי בנושא.

יותר פעילויות,יותר דברים ויותר חשוב הבאת יותר משתמשים שהם לא בוטים!
    ברוך ה' הצלחתי לעצור לפני שבועיים את הבוטים ולא ראיתי אותם מאז.
    הבאת משתמשים זו הצעה כללית מדי, השאלה היא אם יש לך רעיון טוב איך לעשות את זה.

שישתנו אלה החוקים, הספאם שבפורום הזה עובר את גבול הטעם הטוב ונמאס כבר לראות את הזה, החוקים חייבים להיות יותר נוקשים כלפי הנושא הזה.
    אני אראה איך אפשר לשפץ את החוקים הגלובאלים הקיימים.

לדעתי הוא צריך להוסיף עוד אפשוריות לדרגות השונות- בין אם זה הרבה דברים קטנטנים ובין אם זה דבר 1 גדול! או, לאחר שהפורום קיים 5 שנים, הוא יוסיף עוד קבוצה אחרי משתמש וותיק
    תן הצעות יותר ספציפיות לדברים שאפשר להוסיף למשתמשים.
    ורק לפני כמה חודשים שינינו את הקבוצות אז אני לא מתכוון להוסיף קבוצה חדשה בזמן הקרוב.

הצעה:
    שיחלק לכל מנהל/פקח בהנהלה משימות שיבצע אותן מכל תחילת שבוע ועד סופו.

לדוגמה:
    *לפתוח 2 אתגרים בפורום
    *לעשות לפחות סיקור אחד בנושא הפורום.
    *לפתוח 3 דיונים בפורום ביום עד סוף השבוע

זה יכול לעזור לקדם את הפורום.

עוד משהו,שישנה את המראה של הפורום כל כמה חודשים.
    שיצור דרגה חדשה עם סמל חדש לדרגה והדרגה הזו תוצע כפרס למשתמשים.
    רעיון יפה בקשר למשימות למנהלים - אני אדאג שזה יבוצע.
    בקשר למראה של הפורום, ראה את התשובה שנתתי בנושא למעלה.
    כנ"ל לגבי דרגה חדשה.

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי YoRt3m צפה בהודעה
    לפרסם את הפורום באתרים מתחרים? רעיון גרוע מאוד. איפה היושר פה? אני ממש נגד זה.
    סמיילים חדשים זה אפשרי, אם למישהו יש סמיילים יפים ומתאימים מבחינת עיצוב לפורום הוא מוזמן לשלוח לי.

אתה יכול לבקש מאלון... בהקשר למה שלמטה, תן לו את המשימה הזו

אני מנהל את מי שאני מוצא לנכון וחלק גדול מהמינויים שכרגע בניהול בכלל לא היו בחירה שלי.

באמת? אם כך, מי בוחר?

מה שהולך בפורום ספרות ומה שהולך בפורום חת"מ זה מה שהמשתמשים יוצרים
    אם לדעתך הדברים שיש שם כאלה גרועים זה לא בגלל בעיה ניהולית זה בגלל מה שהמשתמשים עושים.
    בקשר לשיפוט, זו דעתך.
    כבר ממזמן שמונה הודעות לא מהווה שום דבר חשוב ולכן אני לא רואה שום סיבה לעשות את הנו"ד ללא מונה.

אתה צודק בכל, אפילו הדרגות הן לא לפי הודעות

אי אפשר לשנות כל יום, אחרי 4 שנים שהפורום היה פורום פוקימון הוחלט לשנות אותו לפורום כללי, בין אם אנשים רוצים את זה או לא, צריך להתקדם והקהילה הסכימה עם זה ברוב מוחץ.

אבל בזמן שהתקבל הרוב המוחץ הזה, הצטרפו עוד משתמשים, כמוני... אמנם אין לי בעיה עם ההפיכה לכללי, אלא עם העיצוב, הוא לבן מדי. זו הסיבה שבגללה אני לעולם לא ארשם לF**.

מי שמעוניין לעשות את הפעילויות האלה, מבורך. אין שום דבר שאני יכול לעשות בנידון.

אתה יכול לומר את זה לSTM...

ניהול מקבל מי שמגיע לו, בלי שום קשר לוותק או לכמות הודעות ודברים נוספים.

לא ענית על החלק השני... בדבר האחר אני מסכים

נראה מה אפשר לעשות, אם אני אמצא את האפשרות לעשות את זה אני אעשה, אם לא, אז זה מה יש.
    מעולה, אני גולש הרבה מהאייפוד

כבר הוסבר מיליון פעם למה זה לא רעיון טוב, משתמשים ספאמרים וחסרי חוש ניהול יכולים לקבל ניהול רק בגלל שקיבלו מס' גבוה יותר עקב פרסום טוב או מס' גדול יותר של חברים? לא בא בחשבון.
    אני חושב בדיוק כמוך

זה 95% מהעבודה של הפקחים - התשובה היא לא.
    אבל לפקחים יש עוד הרבה דברים לעשות, השוטרים יהיו ממוקדים רק בזה! (זה לא אני)

לשים צ'אט אני לא אשים מטעמי אבטחה.
    לשנות עיצוב לאתר זה לא דבר פשוט כמו שזה נראה, אני לא מתכנת ובשביל לשנות דברים מהותיים בעיצוב צריך מתכנת וזה עולה המון כסף, מה שאני לא מתכוון להוציא עכשיו מסיבות שונות...
    בחירות לניהול יבוצעו בקרוב.

כסף זה דבר משמעותי בחיים, באמת לא צריך לבזבז אותו על משהו כמו פורום... אם כך, אני צריך לבחור פורום להשקעה

ראה תשובה קודמת שלי בנושא.
    זה פשוט ספאם, אפילו אם זה היה בה"פ...

ברוך ה' הצלחתי לעצור לפני שבועיים את הבוטים ולא ראיתי אותם מאז.
    הבאת משתמשים זו הצעה כללית מדי, השאלה היא אם יש לך רעיון טוב איך לעשות את זה.

זה נכון... אין בוטים, מה? אם כך, איך אתה מסביר את STM?

אני אראה איך אפשר לשפץ את החוקים הגלובאלים הקיימים.
    הספאם באמת נשבר, אבל, קשה לדעת מה ספאם ומה לא, אני חושב שזה צריך להיות הפוך...

תן הצעות יותר ספציפיות לדברים שאפשר להוסיף למשתמשים.
    ורק לפני כמה חודשים שינינו את הקבוצות אז אני לא מתכוון להוסיף קבוצה חדשה בזמן הקרוב.

תראה, אני לא אומר להוסיף עכשיו, אולי, שהפורום יהיה קיים מספיק זמן... אני אומר נגיד, שינוי כותרת אישית כבר במשתמש מתקדם... עוד דברים קטנטנים כאלה... לא צריך להיות גאון בשביל להמציא אותם... (זו הייתה תגובתי)

רעיון יפה בקשר למשימות למנהלים - אני אדאג שזה יבוצע.
    בקשר למראה של הפורום, ראה את התשובה שנתתי בנושא למעלה.
    כנ"ל לגבי דרגה חדשה.
    הראשון-רעיון לתפארת
    השני- אתה יודע מה זה ווינר?

עניתי על הכול
    נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 01-19-2012 בשעה 06:10 PM

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

8. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחח....
    אין לך רשות לנעול נושא בפורום לא שלך... אף פעם לא תמכתי בהעלאה שלך לניהול...
    בפורום ספרות לא אמורים להיות סיפורים בכלל לדעתי... זה רעיון מטומטם מאוד...
    וכן אני כן פרשתי אז אל תגידו שאמרתי את זה רק לצומי... פשוט הנושא הזה מאוד מעניין חחח.
    ושוב כמו שאני תמיד אמרתי בחירות לניהול הן לא לי השקעה אלא לפי כושר שיפוט!
    אז בי עד לפעם הבאה שאני אראה פה משהו מעניין...

עריכה: פעם גם אני לא הבנתי אבל ניהול כן דורש וותק על מנת להכיר את הקהילה (נכון שכרגע זה לא הכרחי)

9. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    להוסיף תיקיית טיוטות בה"פ.
    שיהיה כפתור "שמור כטיוטה" וזה יישמר בתיקיה נפרדת שלא לוקחת מקום בתיבת הדואר. כי במילא זה דברים שאתה שומר לעצמך.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

10. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי חמין זה נאדים צפה בהודעה
    עניתי על הכול
    הוא אל בוט...אני חושב.אם הוא בוט-כנראה שהוא נוצר כדי לעדכן את הפורום Xdd

סתם,אבל הוא בנאדם אמיתי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

11. היכל התהילה
    ההודעה הזאת מיועדת לרותם:
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    להוסיף תיקיית טיוטות בה"פ.
    שיהיה כפתור "שמור כטיוטה" וזה יישמר בתיקיה נפרדת שלא לוקחת מקום בתיבת הדואר. כי במילא זה דברים שאתה שומר לעצמך.
    אני מסכים, היה כזה בפורומים הישנים וזה עכשיו מאוד חסר..

עוד משהו זה העיצוב, לא אמרת שהעיצוב יישתנה?

12. אני ניניני אני סמל מיני
    אני אשמח לנסות לעזור בכמה מהשאלות..
    -בקשר לאייפון,יש אפליקציה פורומים שנקראת Tapatalk Forum App שתומכת בהמון פורומים ומאפשרת דרכה גלישה לפורומים בארץ ובעולם,אולי יעזור רק שהיא עולה כסף(דולר אחד,ניתן להוריד מפריצה)
    -צ'אט זה ממש לא פתרון,זה יעמיס על השרת ומקום לפרצות בחוקים שגם ככה יש
    -בקשר לסמיילים-רותם אם מעניין אותך,לא מזמן ראיתיפורום עם המון סמיילים ואנימציות קטנות -תראה מה אתה יכול לעשות.
    -פרסום הפורום יכול להיות כבקשה מבעלי אתרים קטנים,גם גולשים כאן שיש להם אתרים כמו All2 וטיפו יכולים לעזור לפרסם.

קרדיט ענק לרועי!

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •