הקדמהפורסם במקור על ידי LordAbizi
שלום, אתם בטח מכירים אותי מתקופת הניהול שלי או ממשחקים אחרים שלי: אנימלנד ו- Pokemon: Save the legendary pokemons, או מפרויקט ההשרדות שלי שלא נחל הצלחה רבה בפעמיים שייצא לאור.
אני מקווה שהמשחק הזה יצליח כמו אנימלנד, שאני חושב שנחל הצלחה רבה.
בהצלחה לשחקנים, תהנו 3=
*חלק מהגזעים אני המצאתי, אל תתפלאו.. בעצם הרבה דברים כאן אני המצאתי..*
איתי, האנימורפס החדש הראשון
מומלץ לקרוא את סדרת הספרים, או לפחות את הספר הראשון כדי שתבינו יותר במה מדובר.
תודות:
מאי
סדרת הספרים
ויקיפדיה
גוגל
ולא!~ אני לא סוגר את אנימלנד!!
עלילה
"השנה היא 2097, השעה היא 00:18 בארצות הברית, אשר השתנתה כליל במהלך המאה האחרונה. המדינות עצמן נשארו, אך בתוכן- הכל השתנה, שמות הערים, המבנה שלהם, כמות האנשים שחיים בהן. חשוב לציין שמהפך שכזה התרחש בכל העולם, מדינות אחדות אפילו נעלמו מהמפה. והכל בגלל היירקים, החלאות, שחזרו בשנת 2081 לכדור הארץ, ודאגו לחסל את כל חברי קבוצת האנימורפס המקורית, חוץ משניים, אני ואקס (או בשמו המסובך והלא מקוצר: אקסימילי-אסגרות-איסתיל). הם פשוט לא מצאו אותנו, אבל הם עוד ימצאו, ולא נמות בלי קרב. אני ג'ייק ברנסון, אפשר להגיד שהקבוצה החשיבה אותי למנהיג שלנו. אני יודע שהם בדרך, השרצים האלו, היירקים.
במהלך השנים אמריקה נהפכה למטרד של העולם, המקום שצריך להפטר ממנו. בעוד אוייביה התעצמו ושותפותיה ביטלו את הקשר שלהן, אמריקה נותרה לבדה. בשלב מסויים החלו תקיפות חוזרות ונשנות של מדינות אחרות את ארצות הברית (באותן מדינות היו אנשים בדרגות בכירות שנשלטו בידי היירקים) המשלבות אפילו הטלת פצצת אטום, הוחלט להעביר את תושבי ארצות הברית למקום אחר.
המפה השתנתה, יבשת אמריקה כמעט ננטשה, וכל זה לפני חמש שנים- בשנת 2092. כדי להגן על תושבי אמריקה הוחלט להעביר את כל תושבי אמריקה לאי נטוש במרכז האוקיינוס השקט שהתגלה ב2068, והוא העתק מושלם של ארצות הברית, בלי אלסקה והוואי, בקטן יותר. הוחלט לקרוא לערים בו על שמות המדינות בארצות הברית הישנה, ולמדינה עצמה, לאי, קראו "אי הברית המחודש".
אני ואקס הועברנו לאי, איתנו גם קאסי, שמצאה את מותה בקרב מול היירקים ב- 2093. מטוביאס לא שמענו. לאחר מותה של רייצ'ל בפעם הקודמת שהיירקים היו כאן ונלחמו איתנו- טוביאס נעלם, אולי הוא התאבד או שנחטף בידי סקריט נא לניסויים (שאגב זן זה של חוצנים נכחד בפלישה של יירקים לכוכב הבית שלהם), בין אם קרה דבר זה או אחר, לא שמענו ממנו עוד.
אנחנו כבר זקנים, אני ואקס, ולא נוכל להלחם בהם, לכן החלטנו להעניק את המתנה לדור הבא, שיציל את העולם מהיירקים. את הכוח להשתנות. אותו דור שחי באי הברית המחודש. יש אנשים שלעולם לא משתנים, יש כאלו שכן"
במילים אלו נחתם הדף היחיד והאחרון שלא הושמד מיומנו של ג'ייק ברנסון, אם כך באמת קראו לו.
ג'ייק ברנסון היה מנהיג האנימורפס, אשר התפרקו באותו תאריך בו הדף נכתב, אותו תאריך שג'ייק פנה לדרכו ונטש את אקס.
האנימורפס
הסדרה מספרת את סיפורם של חמישה נערים – ג'ייק, רייצ'ל, טוביאס, קאסי ומרקו – אשר יום אחד עוברים באתר בנייה עזוב בדרך מהקניון ופוגשים חייזר , בשם המפקד אלפנגור-סיריניאל-שמטול. אלפנגור מספר להם שכדור הארץ מותקף על ידי חייזרים בשם יירקים – טפילים, החודרים למוח של יצור ומשתלטים עליו. הוא נותן לילדים את הכוח להשתנות לכל חיה שיגעו בה. לאחר שהילדים רוכשים את הכוח היירקים מגיעים ורוצחים את אלפנגור. מאותו יום ואילך הילדים החלו להילחם ביירקים.
אתם במשחק
אתם אנשים רגילים, תלמידים, אתם חיים בעיר קולורדו.
יש לכם בית ספר, וחיים נורמאלים כמו לכל ילד בעולם.
את הזהות של ה"אנימורפס" אתם שומרים בסוד, ועליכם ללכת לבית הספר או לכל מקום אחר שחובה ללכת אליו כמו כל ילד רגיל.
בנוסף, עליכם לחזור הביתה מדי פעם, יש לכם הורים או הורה, ואני אשתדל לעשות אותם מציאותיים ככל שניתן.
אגב, העיר קולורדו נורמאלית לחלוטין וכוללת גני חיות, קולנוע, מסעדות וכו'... זאת לא עיר מוזנחת, ממש לא.
המטרה שלכם במשחק, היא לנצח את היירקים, להשמיד את כל בריכות היירקים ואת החלליות שלהם, כך שייאלצו לחזור לכוכב הבית שלהם.