יש התקפות שאני רוצה ללמד את הפוקמונים שלי וראיתי שאי אפשר לקבל אותם מ Tm או מlvl Up אז איך אני עושה את זה .
למשל ללמד Luxray Ice Fang
או ללמד Torterra Wood Hammer
תודה מראש.
אוקיי- אם אנחנו רוצים פוקימון משודרג עם אג-מובס, עלינו קודם כל לתפוס אחד כזה נקבה [במקרה של לאקסריי- שינקס\לאקסראיי\לוקסיו נקבה]. אחרי שתפסנו אחת נקבה, נלך לסרבי לאחד מהם. כתובים שם פרטים שיעזרו לנו בתהליך הרבייה
http://serebii.net/pokedex-dp/403.shtml
כפי שאתה רואה, מתחת לרשימת החולשות של הפוקימון כתובה [ולפעמים כתובות] קבוצ(ו)ת הרבייה שלו, ובמקרה של שינקס הקבוצה הגדולה ביותר- גראונד, אדמה. כדי לקבל ביצה בלי דיטו, עלייך להכניס את הפוקימון שאתה רוצה שיבקע מהביצה ממין נקבה, יחד עם פוקימון מאותה קבוצת רבייה [במקרה של שינקס- למשל פוניטה] ממין זכר. ואז אתה פשוט מחכה שתהייה ביצה. אם אתה רוצה גם להעביר אג-מובס, אתה יכול לבדוק בתחתית הטבלה בסרבי, ליד כל אג-מוב שהפוקימון לומד רשום לך DETAILS. אתה נכנס לDETAILS ומופיעים לך אבות פוטנציאליים בשבילו כדי שילמד את ההתקפה [וזה גם מסודר לך לפי איפה הם לומדים את זה, באיזה משחק דור רביעי]. ניקח למשל את ארבוק, שהוא מאותה קבוצת רבייה שלו, וגם לפי סרבי לומד את ההתקפה הזו בלבל-אפ גם בפלטינום. אם נכניס ארבוק זכר שיודע ICE FANG, הכוונה שהיא חלק מהמובפול הנוכחי שלו, יחד עם שינקס\אחד ממופתחיו ממין נקבה, מהביצים שנקבל בסופו של דבר יבקע שינקס לתפארת עם ההתקפה המבוקשת. אם אתה רוצה למשל להעביר גם TM MOVES, גם אפשר לעשות את זה דרך רבייה. אבל אתה צריך לבדוק שהצורה הכי קטנה של אותו פוקימון [הרי זוהי הצורה שתבקע מהביצה] יכולה ללמוד את הTM דרך הזה, אחרת ההתקפה לא תעבור לצאצא. ישנם פוקימונים שיש להם שתי קבוצות רבייה [סיידאק למשל]. כדי להעביר להם התקפות דרך רבייה, אתה כמובן לא צריך שהאבא יהיה מאותן שתי קבוצות, אלא מספיקה רק קבוצה אחת מתאימה. פוקימונים כאלה יכולים לשמש כמתווכים בתהליכי רבייה בשרשרת וכו'. לגבי הטורטרה- במקרה שלו כפי שאתה רואה, WOOD HAMMER לא מופיעה בEGG MOVES שלו. כדי ללמד אותו את ההתקפה הזו אתה צריך HEART SCALE, שזהו חפץ שאתה נותן למישהו מסויים בתוך המשחק ואז הוא נותן לך אפשרות 'להחיות' התקפות שהפוקימון ידע בעבר [אל תטעה- רק התקפות שהוא יכול ללמוד דרך לבל-אפ]. עבור כל התקפה שתחייה תשלם HEART SCALE אחד. אתה גם יכול לראות שההתקפה מופיעה לטוטרה בלבל-אפ שלו, בהתחלה בהתחלה. אני אישית לא יודע איפה משיגים כאלה בPT, ואיפה נותנים אותן להוא שעושה קסמים, אבל אני יכול לעזור לך עם זה דרך המשחק שלי לשחזר לך התקפות עם הלבבות שלי במידה ויש לך WI-FI. אבל אני בטוח שגם ביוטיוב יש מדריך לזה- מי האיש הנכון וכו'.
טוב, מקווה שהבנת. בהצלחה!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)