Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 19
  1. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    YOUR MOM

בואו נעשה פוקימון בדרך שבה הגיוני שהוא יעשה. להביור זה בעצם נאד, אקדח מים זה יריקה, פצצת רפש זה סמוחטה, וכל דבר שעולה על דעתו של מגל הממוגל שהגיוני שיקרה גם ע"י יצור אמיתי.
    השישיה חייבת להיות מורכבת מ6 פוקימונים מהתפתחות ראשונה בלבד, מאיזה סוג שתרצה. אם אלו פוקימונים 'מיוחדים' שיש להם 2 סוגים של ראשונים, לדוגמא פיצ'ו ופיקאצ'ו, אזוריל ואזומריל וכו', מותר להשתמש באיזה אחד שתבחרו. כשייגמר הקרב יתחיל אחד חדש.

אז ~באם!~ אוי יש פה פיצוצים! בואו כבר נתחיל!

טופס הרשמה מפוחלץ:

שם אמיתי:
    שם בפורום:
    שם במשחק:
    פוקימון 1:
    פוקימון 2:
    פוקימון 3:
    פוקימון 4:
    פוקימון 5:
    פוקימון 6:

טופס שלי:

שם אמיתי: אוהד
    שם בפורום: Master Po
    שם במשחק: אש קטצ'אם מהעיר פאלט
    פוקימון 1: פיקאצ'ו
    פוקימון 2: צ'ארמנדר
    פוקימון 3: בלבאזור
    פוקימון 4: סקווירטל
    פוקימון 5: פיג'י
    פוקימון 6: רטאטה!

ENJOY, PAPITO
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    שם אמיתי: מגל
    שם בפורום: Ash Is A Nub
    שם במשחק: מיסטוק XD (XD זה השם משפחה)
    פוקימון 1: טורצ'יק
    פוקימון 2: טריקו
    פוקימון 3: קורפיש
    פוקימון 4: גסטלי
    פוקימון 5: סוואינב
    פוקימון 6: גיבל

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. משתמש מנוסה
    "הקרב התחיל! מכל קצוות תבל הגיעו אנשים נבונים ומתוחכמים- שצריכים למצוא חיים. האנשים האלו באו לצפות ביצורים מסכנים שנלחמים זה בזה וגורמים אחד לשני לשנות את העיניים שלהם לספירלות מצוירות גרוע! כל האנשים שנמצאים באיצטדיון הרחב הגיעו לראות את קרב הליגה של המאמנים הבאים:
    -אש קטצ'אם, מהעיר פאלט!
    ~מחיאות כפיים סוערות מדי, איש אחד בוכה שהוא נהיה חירש~
    -מיסטוק אקס די, מהעיר ???!
    ~שקט באולם, איש אחד זורק עגבניה... על השדרן~
    אז בואו ונתחיל בקרב! הקרב יתרחש בזירה של... קרח!
    ~אש מחליק ונופל על הישבן~
    בואו ונתחיל בקרב!!!"

"צא, פיקאצ'ו!" קורא אש קטצ'אם, מסובב את הכובע שלו לצד, אך הפעם יותר מדי, והכובע עף לו הצידה. אש זורק פוקדור, אבל לא יוצא ממנו כלום. במקום, מהחולצה שלו יוצא פיקאצ'ו וקורא "פיקא פיקא!" ואש צורח עליו "תחזיר לי את הכובע שלי!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Master Po צפה בהודעה
    "הקרב התחיל! מכל קצוות תבל הגיעו אנשים נבונים ומתוחכמים- שצריכים למצוא חיים. האנשים האלו באו לצפות ביצורים מסכנים שנלחמים זה בזה וגורמים אחד לשני לשנות את העיניים שלהם לספירלות מצוירות גרוע! כל האנשים שנמצאים באיצטדיון הרחב הגיעו לראות את קרב הליגה של המאמנים הבאים:
    -אש קטצ'אם, מהעיר פאלט!
    ~מחיאות כפיים סוערות מדי, איש אחד בוכה שהוא נהיה חירש~
    -מיסטוק אקס די, מהעיר ???!
    ~שקט באולם, איש אחד זורק עגבניה... על השדרן~
    אז בואו ונתחיל בקרב! הקרב יתרחש בזירה של... קרח!
    ~אש מחליק ונופל על הישבן~
    בואו ונתחיל בקרב!!!"

"צא, פיקאצ'ו!" קורא אש קטצ'אם, מסובב את הכובע שלו לצד, אך הפעם יותר מדי, והכובע עף לו הצידה. אש זורק פוקדור, אבל לא יוצא ממנו כלום. במקום, מהחולצה שלו יוצא פיקאצ'ו וקורא "פיקא פיקא!" ואש צורח עליו "תחזיר לי את הכובע שלי!".
    "דביל..." חשב מיסטוק וגילה שאמר זאת בקול!
    ~הקהל צוחק בקול רם מדי והאיש שהפך לחירש עכשיו בכה על שהפך גם לאילם~
    "רררר..." אש מגרגר ונופל שוב על הקרח
    ~הקרח מתחת לאש נשבר אבל הוא מצליח לעלות למעלה *אנחת אכזבה של הקהל*~

"יאללה בו נתחיך" קרא מיסטוק XD, התלבט איזה פוקימון הוא יבחר וחיטט באף. לבסוף, לאחר שהוא סיים לחטט באף הוא קרא "צא טורצ'יק!" ואפרוח כתום קטן יצא. "טורצ'יק! הנה גחלים למנגל! תשתמש בהם כדי ליצור גחלת!" אמר מיסטוק לטורצ'יק והמשיך לחטט באף.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    "אה, כן?!?!" קרא אש קטצ'אם מהעיר פאלט בכעס, "פיקאצ'ו, מכת ברק!".
    בזמן שטורצ'יק פתח מנגל(באמצע מגרש קרח, איזה חכם) פיקאצ'ו פרס שטיח גדול על הקרח והתחיל ללכת עליו במהירות.
    הקהל התחיל לצחוק על פיקאצ'ו, שרק התעצבן והגביר את הקצב, ולבסוף הפסיק. הוא ניגש לטורצ'יק, ונגע בו. טורצ'יק זינק ממקומו והתחיל לבכות כמו תינוק(חה!). "נראה שפיקאצ'ו גרם לחשמל סטטי אצל טורצ'יק!" קרא השדרן, רגע לפני שקיבל עוד עגבניה לראש. "תסלח לי?!" קרא אש, "זאת מכת ברק!". "ממפף, שדרנים..." הוא סינן בשקט.
    "טורצ'יק, משיכה!" קרא מיסטוק אקס די,וטורצ'יק ההסתכל עליו במבט של 'אבל לא סיימתי את המנגל!', אבל ציית לו, והחל למרוט את הנוצות שלו. פיקאצ'ו הסתכל על טורצ'יק במבט מבולבל, אך טורצ'יק, שהתגלה כנקבה, מרטה את כל נוצותיה, ועמדה על הקרח, עירומה מנוצות. "אני לא מאמין!" קרא השדרן, "טורצ'יק התפשטה!". טורצ'יק החלה לקפוא מקור, אבל את הבגדים שהיא הורידה אי אפשר להלביש חזרה... ולכן טורצ'יק החלה לבכות מהקור העז. פיקאצ'ו לקח את הכובע שאש זרק, והלביש אותו על טורצ'יק. "או..." קראו הקהל, "רומאנטי!". טורצ'יק חייכה לפיקאצ'ו, ומרוב שמחה... 'שחררה', במילים עדינות. ה'שחרור' גרם לכל הנוצות המרוטות שסביבה לעלות באש, והקרח נמס! טורצ'יק ופיקאצ'ו נפלו למים, וטבעו למוות.
    "נראה שיש בסיבוב הראשון תיקו!" קרא השדרן.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    "אה, כן?!?!" קרא אש קטצ'אם מהעיר פאלט בכעס, "פיקאצ'ו, מכת ברק!".
    בזמן שטורצ'יק פתח מנגל(באמצע מגרש קרח, איזה חכם) פיקאצ'ו פרס שטיח גדול על הקרח והתחיל ללכת עליו במהירות.
    הקהל התחיל לצחוק על פיקאצ'ו, שרק התעצבן והגביר את הקצב, ולבסוף הפסיק. הוא ניגש לטורצ'יק, ונגע בו. טורצ'יק זינק ממקומו והתחיל לבכות כמו תינוק(חה!). "נראה שפיקאצ'ו גרם לחשמל סטטי אצל טורצ'יק!" קרא השדרן, רגע לפני שקיבל עוד עגבניה לראש. "תסלח לי?!" קרא אש, "זאת מכת ברק!". "ממפף, שדרנים..." הוא סינן בשקט.
    "טורצ'יק, משיכה!" קרא מיסטוק אקס די,וטורצ'יק ההסתכל עליו במבט של 'אבל לא סיימתי את המנגל!', אבל ציית לו, והחל למרוט את הנוצות שלו. פיקאצ'ו הסתכל על טורצ'יק במבט מבולבל, אך טורצ'יק, שהתגלה כנקבה, מרטה את כל נוצותיה, ועמדה על הקרח, עירומה מנוצות. "אני לא מאמין!" קרא השדרן, "טורצ'יק התפשטה!". טורצ'יק החלה לקפוא מקור, אבל את הבגדים שהיא הורידה אי אפשר להלביש חזרה... ולכן טורצ'יק החלה לבכות מהקור העז. פיקאצ'ו לקח את הכובע שאש זרק, והלביש אותו על טורצ'יק. "או..." קראו הקהל, "רומאנטי!". טורצ'יק חייכה לפיקאצ'ו, ומרוב שמחה... 'שחררה', במילים עדינות. ה'שחרור' גרם לכל הנוצות המרוטות שסביבה לעלות באש, והקרח נמס! טורצ'יק ופיקאצ'ו נפלו למים, וטבעו למוות.
    "נראה שיש בסיבוב הראשון תיקו!" קרא השדרן.
    "סיבוב שני! זירת ג'ונגל!" קרא השדרן ואש בינתיים בכה על הכובע שלו.
    "אוקיי! צא טריקו!" צעק מיסטוק מהעיר ???! ויצא יצור דמוי לטאה, עם תחת על הראש!
    "וזה המתמודד הראשון שלנו! טריקו 'תחת על הראש' XD!" קרא השדרן וטריקו קטף עלים, שם אותם על הראש-תחת שלו וירה אותם ביוסוף אחד גדול לשדרן!
    ~''אלו היו חתיכת עלי תער'' צעקו ביציע וטריקו הסמיק~
    "ביג דיל! לי יש משהו הרבה יותר חזק'' התרברב אש קאטצ'ם וצעק "צא בלבאזאור!". הופיעה קרן אדומה משום מקום ופתאום הגיח יצור דינוזאורי עם בצל על הגב! ''נראה שיש לו סמים בתוך הבצ הזה...'' מלמל השדרן ונשמעו קולות הסכמה בקהל. אך בלבאזאור השתיק אותם בקלות עם טעימה מסם השיתוק שלו.
    "בוא נתחיל את הקרב!" צעק מיסטוק בשמחה "טריקו קליע זרעים!". משום מקום טריקו הוציא שקית גרעיני דלעת 'חמנייה' ושם אותם על הראש-תחת שלו. הוא תקע עליהם נאד ירוק במיוחד והם זהרו באור ירוק רדיו-אקטיבי. הוא הכניס אותם לפה וירק אותם על טריקו!

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

7. משתמש מנוסה
    ~בלבאזור~

~~~~~~~~~~~~~~~
    "אה, כן?!" קרא אש במבט... חרד, "בלבאזור, בליעה!". "מה זה בליעה?" שאל מיסטוק אקס די בתמיהה. "חכה ותראה!" קרא אש. בלבאזור פער את פיו, והתחיל לבלוע את הגרעינים שטריקו ירה לעברו! אבל אז הוא חטף קלקול קיבה ונבל לו הבצל.
    "בלבאזור לא יכול להילחם!" קרא השדרן, ואש המעוצבן רץ אליו בכעס והתחיל לחנוק אותו, אבל אז 2 מאבטחים באו והחזירו אותו לזירה.
    "אז עכשיו זירת דשא!" קרא השדרן, והזירה התחלפה בין רגע לזירה זרועה בדשא ירוק ומטופח.
    "חה!" קרא מיסטוק אקס די, "בוא נראה אותך מנצח את טריקו בזירה הפרטית שלו!". טריקו, שהובך מכל הצחוקים, הלביש תחתונים על הראש.
    "מעולה!" קרא אש קטצ'אם מהעיר פאלט, "עכשיו אני אוכל להשתמש באסטרטגיה שלי שמתאימה בדיוק לזירת עשב, לטובתי!". "ומה בדיוק האסטרטגיה שלך?" שאל מיסטוק תוך שהוא ציחקק צחוק תקוע ולא קשור. "בוא ותראה!" קרא אש, "צא, צ'ארמנדר!".
    ואז צ'ארמנדר יצא. "להביור!" קרא אש קטצ'אם מהעיר פאלט. צ'ארמנדר הוריד את זנבו למטה, ותקע ג' יפית חזק במיוחד. הג' יפית התפשט לעבר הזנב, והאש גרמה לג' יפית להפוך לגל אש חזק, ששרף את כל הזירה, ואת טריקו איתה!". "וואו, זה היה מהיר" קרא השדרן, "טריקו לא יכול... לחיות. צ'ארמנדר ניצח!".
    "אה, כן?!?!?!" קרא מיסטוק אקס די בכעס, "עכשיו, מכיוון שזו זירת אדמה, צא, סוואינב!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

8. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ~בלבאזור~

~~~~~~~~~~~~~~~
    "אה, כן?!" קרא אש במבט... חרד, "בלבאזור, בליעה!". "מה זה בליעה?" שאל מיסטוק אקס די בתמיהה. "חכה ותראה!" קרא אש. בלבאזור פער את פיו, והתחיל לבלוע את הגרעינים שטריקו ירה לעברו! אבל אז הוא חטף קלקול קיבה ונבל לו הבצל.
    "בלבאזור לא יכול להילחם!" קרא השדרן, ואש המעוצבן רץ אליו בכעס והתחיל לחנוק אותו, אבל אז 2 מאבטחים באו והחזירו אותו לזירה.
    "אז עכשיו זירת דשא!" קרא השדרן, והזירה התחלפה בין רגע לזירה זרועה בדשא ירוק ומטופח.
    "חה!" קרא מיסטוק אקס די, "בוא נראה אותך מנצח את טריקו בזירה הפרטית שלו!". טריקו, שהובך מכל הצחוקים, הלביש תחתונים על הראש.
    "מעולה!" קרא אש קטצ'אם מהעיר פאלט, "עכשיו אני אוכל להשתמש באסטרטגיה שלי שמתאימה בדיוק לזירת עשב, לטובתי!". "ומה בדיוק האסטרטגיה שלך?" שאל מיסטוק תוך שהוא ציחקק צחוק תקוע ולא קשור. "בוא ותראה!" קרא אש, "צא, צ'ארמנדר!".
    ואז צ'ארמנדר יצא. "להביור!" קרא אש קטצ'אם מהעיר פאלט. צ'ארמנדר הוריד את זנבו למטה, ותקע ג' יפית חזק במיוחד. הג' יפית התפשט לעבר הזנב, והאש גרמה לג' יפית להפוך לגל אש חזק, ששרף את כל הזירה, ואת טריקו איתה!". "וואו, זה היה מהיר" קרא השדרן, "טריקו לא יכול... לחיות. צ'ארמנדר ניצח!".
    "אה, כן?!?!?!" קרא מיסטוק אקס די בכעס, "עכשיו, מכיוון שזו זירת אדמה, צא, סוואינב!".
    "אהה! אדמה חזק על אש!" צעק מיסטוק בשמחה "אבל אש חזק על קרח!" אש השיב מלחמה. "אבל אדמה חזק על אש!" מיסטוק לא וויתר "אבל אש חזק ע-" השדרן קטע בגסות את דבריי אש בקריאת "דדדדדייייי!!!!!" מרעישה. "סוואינב רעידת אדמה!" קרא מיסטוק והיצור דמוי החזיר קפץ על האדמה עד שהיא רעדה. וזה גרם לצ'ארמנדר ליפול.
    ~~~~~~~~~~
    לא היה לי כוח להגיב, מצטער

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

9. משתמש מנוסה
    צ'ארמנדר נפל, וקם. "'ארמנדר!" קרא צ'ארמנדר, עקב שגיאת הקלדה, ושוב שחרר לעבר המסווינאב, ש'התחמק' בתנועה כבירה, מעד ונפל על הפנים. צ'ארמנדר התקרב אליו, והוריד את הזנב עד שהוא נתקע בו. סווינאב החל להתפתל וליבב, אך לפתע הפסיק. צ'ארמנדר נפל, ומת.
    "נראה שהמחסור בחמצן בשיער המזיע של סווינאב גרם ללבה של צ'ארמנדר להיכבה!" קרא השדרן, "נראה שזה הולך להיות הקרב של החיים!". אבל אש התעצבן, רץ לזירה, והתחיל לבעוט בסווינאב! מיסטוק אקס די כבר לא היה אקס די, רץ לזירה והתחיל ללכת מכות עם אש!
    "היי! מספיק!" קרא השדרן, אבל הם לא הפסיקו. אש וחבורתו(הידיים והרגליים) הרביצו למיסטוק, שנפל על הרצפה.
    "מיסטוק לא יכול להילחם!" קרא השדרן, אבל מיסטוק קם על רגליו וקרא "כן אני כן!" ונתן כאפה לאש. בסוף באו מאבטחים והפרידו בניהם.
    "עכשיו, לנשק הסודי שלי..." קרא אש, "צא, רטאטה!".
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    צ'ארמנדר נפל, וקם. "'ארמנדר!" קרא צ'ארמנדר, עקב שגיאת הקלדה, ושוב שחרר לעבר המסווינאב, ש'התחמק' בתנועה כבירה, מעד ונפל על הפנים. צ'ארמנדר התקרב אליו, והוריד את הזנב עד שהוא נתקע בו. סווינאב החל להתפתל וליבב, אך לפתע הפסיק. צ'ארמנדר נפל, ומת.
    "נראה שהמחסור בחמצן בשיער המזיע של סווינאב גרם ללבה של צ'ארמנדר להיכבה!" קרא השדרן, "נראה שזה הולך להיות הקרב של החיים!". אבל אש התעצבן, רץ לזירה, והתחיל לבעוט בסווינאב! מיסטוק אקס די כבר לא היה אקס די, רץ לזירה והתחיל ללכת מכות עם אש!
    "היי! מספיק!" קרא השדרן, אבל הם לא הפסיקו. אש וחבורתו(הידיים והרגליים) הרביצו למיסטוק, שנפל על הרצפה.
    "מיסטוק לא יכול להילחם!" קרא השדרן, אבל מיסטוק קם על רגליו וקרא "כן אני כן!" ונתן כאפה לאש. בסוף באו מאבטחים והפרידו בניהם.
    "עכשיו, לנשק הסודי שלי..." קרא אש, "צא, רטאטה!".
    "זה הנשק הסודי שלך?!" צחק מיסטוק "אין בעיה.." סינן אש וקרא לעבר רטטה "ניב על!". רטטה לקח משחת שיניים ומרח אותה על השיניים שלו עד שהיא התקשתה והשיניים שלו היו ענקיות! הוא נשך את סוואינב בחוזקה ועילף אותו!
    ~~~~~~~~~~
    עייף, סורי

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

11. משתמש מנוסה
    "חה!" קרא אש, "אין לך סיכוי מולי!".
    "באסה..." אמר מיסטוק, והתכוון ללכת הביתה ולבכות לאימאלה(אוי איזה בכיין תינוק!!!!!) אבל הוא לא. במקום, הוא נשאר. "צא, גיבל!" הוא קרא. מהפוקדור יצא לא אחר מאשר- גסטלי.
    סתם בצחוק, גיבל.
    אז גיבל התקרב לרטאטה, אבל ראטטה בעט בו. "וואו, נראה לי שהוא השתמש בבעיטה כפולה!" קרא השדרן. רטאטה נתן כאפה לגיבל והפיל אותו. "וואו, נראה לי שזו סטירה כפולה!" קרא השדרן. רטאטה שרט את גיבל, "וואו, האם זו שריטה?!". רטאטה קפץ על גיבל, "האם זו חבטת גוף?!". רטאטה שרט את גיבל כמה פעמים, "וואו, האם זה שיסוף זעם?". רטאטה נגח בגיבל, "נראה לי שזו נגיחה!". רטאטה גנב למיסטוק את הכסף, "האם זה תשלום יומי?!". רטאטה רץ לעבר גיבל, "מתקפת מהירות!". הוא חבט בו עם הזנב,"חבטת זנב!". וכך הלאה, עד שבסוף נמאס לו, והוא תקע את הזנב בישבן, תקע יוסוף, ומרוב לחץ הוא התפוצץ, יחד עם גיבל. "נראה לי שזה היה השמדה עצמית!" קרא השדרן, וחטף כאפה מאחורה.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

12. היורתמים לא תמיד מנצחים
    "חה!" קרא אש, "אין לך סיכוי מולי!".
    "באסה..." אמר מיסטוק, והתכוון ללכת הביתה ולבכות לאימאלה(אוי איזה בכיין תינוק!!!!!) אבל הוא לא. במקום, הוא נשאר. "צא, גיבל!" הוא קרא. מהפוקדור יצא לא אחר מאשר- גסטלי.
    סתם בצחוק, גיבל.
    אז גיבל התקרב לרטאטה, אבל ראטטה בעט בו. "וואו, נראה לי שהוא השתמש בבעיטה כפולה!" קרא השדרן. רטאטה נתן כאפה לגיבל והפיל אותו. "וואו, נראה לי שזו סטירה כפולה!" קרא השדרן. רטאטה שרט את גיבל, "וואו, האם זו שריטה?!". רטאטה קפץ על גיבל, "האם זו חבטת גוף?!". רטאטה שרט את גיבל כמה פעמים, "וואו, האם זה שיסוף זעם?". רטאטה נגח בגיבל, "נראה לי שזו נגיחה!". רטאטה גנב למיסטוק את הכסף, "האם זה תשלום יומי?!". רטאטה רץ לעבר גיבל, "מתקפת מהירות!". הוא חבט בו עם הזנב,"חבטת זנב!". וכך הלאה, עד שבסוף נמאס לו, והוא תקע את הזנב בישבן, תקע יוסוף, ומרוב לחץ הוא התפוצץ, יחד עם גיבל. "נראה לי שזה היה השמדה עצמית!" קרא השדרן, וחטף כאפה מאחורה.
    ~מעבר לזירת מים~
    "הבנו, הבנו.." כעס אש וקפץ על השדרן, אך באו שני מאצ'אמפים, תפסו את אש ושמו אותו בתוך כלוב מבודד שרק פוקימונים יכולים לשמוע אותו שם. "צא פידג'י!" הוא צעק עם השפתיים ב''אילם''. לפתע הגיח יצור, ציפור חומה. "צא קורפיש" מיסטוק השתעמם וטבע. אך קורפיש הוציא אותו והנשים אותו, מפה לפה (). פידג'י ניקר את קורפיש, אך זה לא הזיק לו כל כך. "פידג'י השתמש בני-" הנבוט ביד של אש קטע את דבריו של השדרן. "קורפיש, תשתמש בקרן בועות" אמר מיסטוק וקורפיש הוציא חבילת סבון בועות. הוא פתח את הסבון ושפך את תכנו לצבתותיו, ויקר לתוכן. מיד יצא פרץ של בועות מתוך שתי צבתותיו פרץ שפגע קשות בפידג'י

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

13. משתמש מנוסה
    "פידג'י!!!" קרא אש בקול כל כך חזק, שהוא שבר את הכלוב. "פידג'י, תאמין בעצמך! אני מאמין בך! יחד, מאמן ופוקימון, נוכל לנצח! את כולם! אני אוהב אותך, פידג'י! תוכיח את עצמך!!". מיסטוק הסתכל על אש במבט של 'די כבר עם כל הנאומים האלו שלך', וקרא "קורפיש, עוד פעם- קרן בועות!". קורפיש התחיל להפריח בועות תוך שהוא עשה פרצוף כמו של בובספוג כשהוא מתרגש, "פידג'י, תתחמק!!!!" קרא אש בקול מתלהב. פידג'י לא הצליח. נכנסו לו בועות לעיניים והוא התחיל לייבב. "נראה שפיד'גי משתמש בצווחה!" קרא השדרן תוך שהוא קמץ את אגרופו. הקהל התחיל להריע לפידג'י שסה"כ בכה. "לא, רגע!" קרא השדרן, "הוא משתמש עכשיו בבכי מדומה!". "פידג'י, סופה, עכשיו!". פידג'י ניער את ראשו במהירות, ועופף לעבר קורפיש. כעת שניהם עמדו זה מול זה, במבטים רושפים ובעיניים זועמות. פידג'י כיווץ את מקורו, ונשף בעדינות, "פו". קורפיש הסתכל עליו למשך כמה שניות, ולפתע מעד ונפל למים! הקהל השתולל, "נראה שהסופה של פידג'י הצליחה להפיל את קורפיש! איזו עוצמה! יש לפידג'י אחד!" קרא השדרן בהתלהבות. קורפיש נשאר מתחת למים כדי לנוח ולהחזיר את כוחותיו, אבל שכח שקופסת הסבון שלו ומנפח הבועות צפים במים! פידג'י הרים אותם, והתחיל לעשות "פו" על המנפח. "נראה שפידג'י משתמש ביכולת הסופה שלו על מנת להביס את קורפיש- מתחת למים!" קרא השדרן בהתלהבות יתר. הבועות התחילו להיכנס למים, והתפוצצו, ולפידג'י נמאס. הוא נתן מכה לקופסת הסבון, וכל הסבון נשפך למים תוך שהשדרן קרא "פידג'י השתמש בחבטה על הסבון!". פידג'י ערבב את הסבון במים עם זנבו, כשהשדרן קרא "חבטת זנב!", וקצף החל לעלות למעלה. קורפיש זינק מהמים, אך כל הקצף נכנס לו לעיניים ולפה! קורפיש התחיל לייבב, אבל פידג'י ניקר אותו שוב, והפעם הסבון הוא שריכך את השריון שלו, ופידג'י חדר לתוך עורו והרג אותו!
    הקהל השתולל. "פידג'י הוא המנצח!"קרא השדרן בהתלהבות, והפעם אש לא קפץ עליו. "לאש נשארו פידג'י וסקווירטל, ולמיסטוק נשאר רק גסטלי! אבל יש עכשיו למיסטוק בעיה, פידג'י הוא פוקימון מסוג רגיל! מתקפות רוח לא ישפיעו נגדו!".
    מה יעשה מיסטוק אקס די המעפן? האם הוא יצליח לחרטט התקפה שלא מסוג רוח? מה יקרה לפידג'י? האם אש ינצח? או שאולי מיסטוק?
    כל זאת נדע, כשמגל לא יתעצלן ויגיב.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    "פידג'י!!!" קרא אש בקול כל כך חזק, שהוא שבר את הכלוב. "פידג'י, תאמין בעצמך! אני מאמין בך! יחד, מאמן ופוקימון, נוכל לנצח! את כולם! אני אוהב אותך, פידג'י! תוכיח את עצמך!!". מיסטוק הסתכל על אש במבט של 'די כבר עם כל הנאומים האלו שלך', וקרא "קורפיש, עוד פעם- קרן בועות!". קורפיש התחיל להפריח בועות תוך שהוא עשה פרצוף כמו של בובספוג כשהוא מתרגש, "פידג'י, תתחמק!!!!" קרא אש בקול מתלהב. פידג'י לא הצליח. נכנסו לו בועות לעיניים והוא התחיל לייבב. "נראה שפיד'גי משתמש בצווחה!" קרא השדרן תוך שהוא קמץ את אגרופו. הקהל התחיל להריע לפידג'י שסה"כ בכה. "לא, רגע!" קרא השדרן, "הוא משתמש עכשיו בבכי מדומה!". "פידג'י, סופה, עכשיו!". פידג'י ניער את ראשו במהירות, ועופף לעבר קורפיש. כעת שניהם עמדו זה מול זה, במבטים רושפים ובעיניים זועמות. פידג'י כיווץ את מקורו, ונשף בעדינות, "פו". קורפיש הסתכל עליו למשך כמה שניות, ולפתע מעד ונפל למים! הקהל השתולל, "נראה שהסופה של פידג'י הצליחה להפיל את קורפיש! איזו עוצמה! יש לפידג'י אחד!" קרא השדרן בהתלהבות. קורפיש נשאר מתחת למים כדי לנוח ולהחזיר את כוחותיו, אבל שכח שקופסת הסבון שלו ומנפח הבועות צפים במים! פידג'י הרים אותם, והתחיל לעשות "פו" על המנפח. "נראה שפידג'י משתמש ביכולת הסופה שלו על מנת להביס את קורפיש- מתחת למים!" קרא השדרן בהתלהבות יתר. הבועות התחילו להיכנס למים, והתפוצצו, ולפידג'י נמאס. הוא נתן מכה לקופסת הסבון, וכל הסבון נשפך למים תוך שהשדרן קרא "פידג'י השתמש בחבטה על הסבון!". פידג'י ערבב את הסבון במים עם זנבו, כשהשדרן קרא "חבטת זנב!", וקצף החל לעלות למעלה. קורפיש זינק מהמים, אך כל הקצף נכנס לו לעיניים ולפה! קורפיש התחיל לייבב, אבל פידג'י ניקר אותו שוב, והפעם הסבון הוא שריכך את השריון שלו, ופידג'י חדר לתוך עורו והרג אותו!
    הקהל השתולל. "פידג'י הוא המנצח!"קרא השדרן בהתלהבות, והפעם אש לא קפץ עליו. "לאש נשארו פידג'י וסקווירטל, ולמיסטוק נשאר רק גסטלי! אבל יש עכשיו למיסטוק בעיה, פידג'י הוא פוקימון מסוג רגיל! מתקפות רוח לא ישפיעו נגדו!".
    מה יעשה מיסטוק אקס די המעפן? האם הוא יצליח לחרטט התקפה שלא מסוג רוח? מה יקרה לפידג'י? האם אש ינצח? או שאולי מיסטוק?
    כל זאת נדע, כשמגל לא יתעצלן ויגיב.
    "צא גסטלי!" צעק מיסטוק XD והגיח מן עיגול סגול עם עשן סגול מסביבו. "פידג'י! שריטה" צעק אש ופידג'י עף לעבר גסטלי בכדי לשרוט אותו. אך הוא פשוט עבר דרך גסטלי! "גסטלי היפנוזה!" צעק מיסטוק XD וגסטלי מיד אמר בשפת הפוקימונים "כשאני אגיע ל-3, אתה תירדם. 1, 2, 3!" ופידג'י נרדם. "עכשיו! השתמש באוכל חלומות" קרא מיסטוק XD. גסטלי נכנס לתוך פידג'י ופידג'י, נדם ליבו לעד.
    ~~~~~
    אם אתה רוצה השקעה בתגובות אז אל תדרבן אותי להגיב רבע שעה לפני שאני הולך לישון...

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. משתמש מנוסה
    "איזה כיף פידג'י מת" אמר אש בציניות, הוציא מכיסו פוקדור וסובב אותו על אצבעו. "זה הפוקימון הכי חזק שיש לי בשישיה... חוץ מפיקאצ'ו, צ'ארמנדר, בלבאזור, פידג'י ורטאטה!". "אוי אני משקשק מפחד!" קרא מיסטוק אקס די בציניות ולגלוג בוטה ומעליב שגורם לי להתרגז!!!!. "you Must Die!" קרא גאסטלי בקול מפחיד. "אימאלה!" קרא אש בציניות, "צא, הפוקימון האדיר מכולם... סקווירטל!!!!". סקווירטל יצא החוצה. הוא החל לקפץ ולצלול במים, כאות לשמחה שהוא בזירת מים, אך בדיוק הזירה השתנתה לזירה אחרת. זירה רותחת של אדמה, עליה חורים ומכתשים. מהחורים יצאו גלי חום עזים. נראה שסוג מים ממש לא הולך להשתלב במקום הזה! "שיט" סינן אש, "סקווירטל, אקדח מים!". סקווירטל התחיל לירוק, אבל הרוק התאדה! "גאסטלי, ליקוק!" קרא מיסטוק בחיוך זדוני, וגאסטלי ליקק את סקווירטל הזכר(מסתבר שגאסטלי בכלל נקבה, בגלל שהוא עשה זאת) בהתלהבות רבה, וסקווירטל נפל, משותק. "סקווירטל, פעימת מים!" קרא אש, וסקווירטל ניסה, אבל לא הצליח! המים התאדו! "גאסטלי, שוב ליקוק!" קרא מיסטוק, וגאסטלי ליקק את סקווירטל שוב. "רק רגע..." אמר אש לעצמו בשקט. "סקווירטל, אני יודע!" הוא קרא לפתע בקול, "השתמש בסילון אקווה, אבל אל תפגע בגאסטלי, אלא תסתובב סביבו במעגלים!". סקווירטל הסתכל על אש במבט מבולבל, וכך גם מיסטוק, אבל אש רק חייך והנהן לעבר סקווירטל. סקווירטל הנהן בחזרה, והחל בסילון האקווה תוך סיבובים חוזרים ונשנים סביב גאסטלי. לפתע, לכולם התבהר על מה אש חשב. ענן סמיך של אדים חסם את שדה הראייה של גאסטלי מכל הכיוונים. מרוב בלבול, גאסטלי אפילו לא העלהה בדעתו לצאת מהענן הסמיך. "סקווירטל, טפל בו בעצמך!" קרא אש.
    גאסטלי ריחף במקום, בבלבול מוחלט. לפתע, סקווירטל היכה בו מאחור. הוא הסתובב, אבל אף אחד לא היה שם. לפתע, הוא הרגיש יריקה מאחוריו. הוא שוב הסתובב, ושוב לא היה אף אחד. "סקווירטל, סיים את זה עם כוויה!" נשמע קול. לפתע, גאסטלי הרגיש זרם מים חמים פוגע בו. הוא הסתובב אחורה, והאדים כבר התפוגגו. הוא גילה מחזה ממש לא נעים- סקווירטל השתין עליו! מרוב פאניקה, גאסטלי התעלף. סקווירטל השתין לו לתוך הפה, וגאסטלי נחנק ומת.
    היה שקט בזירה. האדים הסמיכים עדיין לא אפשרו לראות כל כך מה קורה. רק סקווירטל יכל לראות את גאסטלי, וגאסטלי- בגלל שהוא מת, לא יכל לראות כלום.
    כעבור כמה שניות, האדים התפוגגו. הקהל שאג מהתלהבות. "גאסטלי לא יכול להילחם, המנצח הוא סקווירטל! המנצח הרשמי של הקרב הזה הוא אש קטצ'אם, מהעיר פאלט!". הקהל המשיך לשאוג, ואש צרח מהתרגשות, "כן!!! ניצחנו!" הוא רץ לחבק את סקווירטל בכוח, וסקוווירטל שמח מאוד על כך. מיסטוק התחיל לבכות, אך לבסוף רץ בכל הכוח אל תוך הזירה, השתחל אל תוך אחד החורים שהיו באדמה, וכך שם קץ לחייו. "ונראה שמיסטוק... התאבד" אמר השדרן.
    כעבור המון קרבות תקועים של מאמנים שאף אחד לא שמע עליהם-
    "הסיבוב השני מתחיל!" קרא השדרן, "והפעם, הקרב יהיה בין אש והשישיה הקודמת שלו, לבין...!"
    ומגל ימלא טופס חדש ויקבע מיהו אותו יריב.
    ~~~~~~~~~
    אם לא הייתי מדרבן אותך לא היית מגיב ;]
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •