Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 31
  1. bbuuuii
    שם: עידן
    בקשר לזה שערוץ הילדים נהרס אתם צודקים.. בקשר לסדרות קצת פחות כי לא לקחתם בחשבון שהתבגרתם ובלי לשים לב כבר הסדרות האלה לא ממש מעניינות אתכם..
    אני שונא את "המקום האמיתי".. וגם את ששטוס הרסו!! כשהייתי קטן הייתי מכור לזה!! וגם עכשיו לפני שנתיים כשזה שודר אני ממש אהבתי את זה אבל השנה הם ממש הרסו את ששטוס.. אין יותר מפתחות מוחשיים ואין כלום!! אין את האולפן המיוחד ההוא של ששטוס!!

Spoiler ספוילר

2. פקח לשעבר
    שם: ארוין ,כן זה השם שלי .
    אני לא רוצה לפתוח בשמחת שווא .
    אבל בקרוב עומדים להחזיר את "hot אנימה " מה שהיה פעם ,רק הפעם עם כל התוכניות שהכרנו !
    שמעתי את זה מאיזה אחד שעובד בחברה ושהם קיבלו את ההצעה הזאת כאחת מהפרויקטים של 2012 -2013
    סיפור חדש ,עלילה חדשה ,דמויות חדשות .
    אחרי 5 סיפורים מצליחים :
    לכודים בזמן
    אסון הזמן
    עולם אחר
    החולם
    אסון הטבע 1+2 +3 :עידן חדש

ועכשיו !
    בפורום ספרות !
    "פרשי התקווה" ,סיפור חדש ומרתק על סודות המחקר הגדול בעולם.
    ועל ארבעת הגיבורים שהיו אמורים בעבר להציל את העולם אך לא הופיעו כדי לעזור ,וכאן אתם נכנסים לתמונה!

פרשי התקווה !
    http://myforum.co.il/showthread.php?t=54134

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Erwin צפה בהודעה
    אבל בקרוב עומדים להחזיר את "hot אנימה " מה שהיה פעם ,רק הפעם עם כל התוכניות שהכרנו !
    שמעתי את זה מאיזה אחד שעובד בחברה ושהם קיבלו את ההצעה הזאת כאחת מהפרויקטים של 2012 -2013
    באמ? נחזיק אצבעות שזה יקרה...

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    בתכלס, במחשבה לאחור, הסדרות שבאמת הצליחו בערוץ היו אנימות.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    "המלך", זה לא קשור לנושא.
    אני חושב שההריסה הרשמית היא 'המקום האמיתי'..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Cool Nick צפה בהודעה
    "המלך", זה לא קשור לנושא.
    אני חושב שההריסה הרשמית היא 'המקום האמיתי'..
    גם זה. פעם הכל היה די אקראי, היום מבויים ומעפן.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

7. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Master Po צפה בהודעה
    גם זה. פעם הכל היה די אקראי, היום מבויים ומעפן.
    מסכים עם כל מילה!
    החברה של אבא שלי משדרת את ערוץ הילדים כבר די הרבה זמן, אז כשהייתי בן שש הלכתי לשם עם חבר שלי. לפני שנכנסנו לאולפן, אמרו לנו שכשיסתיים הקול של התופים באמצע התוכנית, לזרוק על שני המנחים שהיו שם (קובי תחת ומיכאל אלוני, שהוא ממש טוב וחסר לי...) עוגות שהיו לנו מתחת לכיסא.... כל מי שהיה בצד של הכיסאות שלי, עשינו קונספירציה וזרקנו במקרה כולם על קובי. זה היה קשה לראות את הפרצוף שלו מתחת לכל הקרם.....

ת'אמת, באמת נראה לי שעומדים לסגור את הערוץ...

8. bbuuuii
    שם: עידן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Erwin צפה בהודעה
    וזה יהיה גם ביס?

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי PizzaBlaster צפה בהודעה
    מסכים עם כל מילה!
    החברה של אבא שלי משדרת את ערוץ הילדים כבר די הרבה זמן, אז כשהייתי בן שש הלכתי לשם עם חבר שלי. לפני שנכנסנו לאולפן, אמרו לנו שכשיסתיים הקול של התופים באמצע התוכנית, לזרוק על שני המנחים שהיו שם (קובי תחת ומיכאל אלוני, שהוא ממש טוב וחסר לי...) עוגות שהיו לנו מתחת לכיסא.... כל מי שהיה בצד של הכיסאות שלי, עשינו קונספירציה וזרקנו במקרה כולם על קובי. זה היה קשה לראות את הפרצוף שלו מתחת לכל הקרם.....

ת'אמת, באמת נראה לי שעומדים לסגור את הערוץ...
    שיסגרו, זה לא בהכרח דבר רע.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    עדיף סקייפ =)

Spoiler ספוילר

10. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Master Po צפה בהודעה
    שיסגרו, זה לא בהכרח דבר רע.
    לא אמרתיי שזה רע... אני מקווה שישימו את CN במקומם...

11. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    איזה קטע, בדיוק דמיינתי אתמול איך אני מסביר למנהלי הערוץ בדיוק איך לשנות את הערוץ שיצליח חחח

הטעות הגדולה ביותר - אנימות. המותגים הגדולים בהיסטורית הערוץ (דרגון בול זי, פוקימון) היו אנימות ששבו את הילדים. להחזיר אותם זו חובה בכדי לשפר את הערוץ, ולכן יש גם להחזיר דברים כמו יו יו האקושו אפילו ובעצם כל סדרה טובה פעם שהדור של היום לא מכיר. אם זה נערי שאולין, והשמינייה אפילו, וכיוצא בזה.

לערוץ הילדים היה את נארוטו, רכש שבמשוגי כדורגל נחשב כמו רונלדו. הם יכלו להפוך אותו ללהיט ארצי, לאהבת הילדות של הצופים, אבל נכשלו טוטאלית. צנזורים, קטיעות, ניסיון להימנע מ'אלימות' מיותרת ולהסתיר בצבעים ושטויות על המסך. יצאה סדרה מחרידה שלא מפתיע מדוע לא הצליחה. ולא להמשיך אותה וכמובן אל המשך הסדרה שיפודן? מגיע להם להיכשל.
    הם היו צריכים להראות ילדים מדברים אחרי כל כמה פרקים, כל הזמן לתת פרומואים ולהכתיר תתכנית כתכנית הדגל של הערוץ, להכריח תמנחים לדבר עליה למרות שלא מבינים בה כלום. לגרום לילדים בכוח לחשוב שזה הדבר הכי גדול בעולם, וזה באמת ככה.

ג'טיקס קנו את וואן פיס לקראת סוף כהונתו(של ג'טיקס), סדרה שהיא מ-ו-ש-ל-מ-ת לערוץ של ילדים. מדוע? עזבו אתכם מהאיכות שלה שהיא הגבוהה ביותר. ההצלחה שלה שוברת שיאים בכל העולם, שיאים שמנגות כמו דרגון בול זי קבעו לפניה[במכירת עותקים וכו']. אפילו נארוטו לא מדגדגת את המכירות של וואן פיס. אבל זה החלק הפחות חשוב. לוואן פיס יהיו בערך 900 פרקים בוא נגיד בסיום הסדרה. זה המממממממממממון! הערוץ יכול רק בזכות קנייה אחת ליצור רכש שיהפוך לכוכב שלהם במשך שננננננננננננים ולא ישברו תראש על סדרות אחרות. אז ג'טיקס המפגרים הפסיקו לתרגם מפרק 50 וערוץ הילדים לא עשה כלום בנידון.
    ומה עם בליץ' בערב?
    ערוץ הילדים צריך לשים אנימות לא מצונזרות ולא בערב כשילדים כבר צופים באח הגדול וכדומה. הם לא יהיו אלימים מזה, מי שנולד להיות ערס יהיה ערס, תאמינו לי.
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

12. Surgeon of Death
    זה לא ערוץ הילדים יותר..
    זה ערוץ התינוקות..
    כל המקום האמיתי והחרט* הזה הופכים ילדים קטנים לילדים שאוהבים לראות סבל של ילדים אחרים (עם כל הגועל נפש הזה במקום האמיתי) חוץ מזה,כל התוכנית הטובות הלכו ונשארו רק כמה תכניות דפוקות....
    נ.ב-בדיוק רציתי להציף להם את הדואר האלקטרוני המכתבים..

13. blue To My Bones
    שם: Noawsomeness
    טוב,תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב.סליחה בכל מי שכנראה אני אפגע בו אבל ערוץ הילדים הוא יותר מסתם חרא.
    הערוץ הזה הזה נולד כערוץ הילדים והיה אחלה עם וואן פיס,דרגן בול ופוקימון.ששטוס והאולפן היה הכי טוב והם הרס את הכל.אם כבר מדברים על הפיג'מות,הסדרה הזאת נהייתה קקה בטירוף.זה כבר לא מצחיק ומעונה 3 אפשר לחשוב שכל פרק שיצא ונכתב על תסריט יצא מתחת של אחד הכותבים המעפנים שמה.בכללי,אם לקצר,
    ערוץ הילדים נולד אחלה,היה אחלה וממשיך כקקי אחד גדול.כל סדרה מטומטת שהם שמים נראת כאילו הם מיהרו ללכת הביתה,ובמקום תוכנית טובה הם שמו גוש של קקי.יוחזרו דרגון בול,ששטוס,וואן פיס ופוקימון לאלתר!
    ובקשר לסדרת הטובות שהיו פעם כמו אלה שהזכרתי לפני המשפט הזה,אל תדאגו כי דיברו עם הוט ויס,והוט ויס יחזירו את זה ובגדול!רק לא ברור אם ישדרו את זה ברגיל או ישימו בוי או די.עכשיו,כל מי שחושב כמוני,שיפסיק לקרוא את הפוסט הזה,ויתחיל להציף את האשכול הזה בתלונות,בצעקות כתובות ובבקשות.אם באמת אכפת להם,הוט ויס יקחו את האשכול הזה ברצינות.ואם לא אכפת להם,הם יכולים ללכת לת*ת שלי.

14. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    לדעתי אתם צודקים.
    מאז "המקום האמיתי" וכל השטויות שנכנסו לערוץ, הוא נהיה גרוע ביותר.
    אני הייתי פעם בגיל צעיר צופה בו המון, כיום הוא לא מעניין אותי.

ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    צודק
    ציטוט פורסם במקור על ידי המלך צפה בהודעה
    צודק
    ציטוט פורסם במקור על ידי המלך צפה בהודעה
    אם כבר יש אנשים עם מישהו משחק משחקי פוקימון ויש לו פוקימון צהוב ברק בבקשה שיתן קישור
    "צודק" היא לא תגובה ראויה.
    מה אתה בעצם אומר? "צודק"?
    תגובה של מילה היא לא תגובה.
    מאסטר ליאון, לך אני כבר הסברתי ולכן אתה מקבל אזהרה.
    המלך, כמו שהסברתי תגובה של מילה אחת היא לא ראויה. והתגובה השנייה שלך לא קשורה לאשכול, עבור זה יש את התת-פורום של צהוב, אדום, כחול וירוק. לבינתיים, אזהרה בע"פ.

ציטוט פורסם במקור על ידי bugoji1 צפה בהודעה
    טוב,תקשיבו לי ותקשיבו לי טוב.סליחה בכל מי שכנראה אני אפגע בו אבל ערוץ הילדים הוא יותר מסתם חרא.
    הערוץ הזה הזה נולד כערוץ הילדים והיה אחלה עם וואן פיס,דרגן בול ופוקימון.ששטוס והאולפן היה הכי טוב והם הרס את הכל.אם כבר מדברים על הפיג'מות,הסדרה הזאת נהייתה קקה בטירוף.זה כבר לא מצחיק ומעונה 3 אפשר לחשוב שכל פרק שיצא ונכתב על תסריט יצא מתחת של אחד הכותבים המעפנים שמה.בכללי,אם לקצר,
    ערוץ הילדים נולד אחלה,היה אחלה וממשיך כקקי אחד גדול.כל סדרה מטומטת שהם שמים נראת כאילו הם מיהרו ללכת הביתה,ובמקום תוכנית טובה הם שמו גוש של קקי.יוחזרו דרגון בול,ששטוס,וואן פיס ופוקימון לאלתר!
    ובקשר לסדרת הטובות שהיו פעם כמו אלה שהזכרתי לפני המשפט הזה,אל תדאגו כי דיברו עם הוט ויס,והוט ויס יחזירו את זה ובגדול!רק לא ברור אם ישדרו את זה ברגיל או ישימו בוי או די.עכשיו,כל מי שחושב כמוני,שיפסיק לקרוא את הפוסט הזה,ויתחיל להציף את האשכול הזה בתלונות,בצעקות כתובות ובבקשות.אם באמת אכפת להם,הוט ויס יקחו את האשכול הזה ברצינות.ואם לא אכפת להם,הם יכולים ללכת לת*ת שלי.
    באמת שאתה מתייחס לזה יותר מדי ברצינות.. O.O'

בכל מקרה, אני מבקש להרגיע עם קללות.

Spoiler ספוילר

15. מנהל פורום ספורט לשעבר
    הערוץ נהרס מאוד, אבל הוא כבר לא ילדים 13+, שאל ילד בן 8 הוא יגיד לך שהסדרות שם הכי טובות.
    אנחנו גדלנו על הסדרות כמו דרגון בול, פוקימון ואלה. גם הדור הקודם אמר שהתוכניות שאנחנו צפינו מעפניות ויותר עדיף הלב ובילבי.
    אני מציע להם להביא סדרות שוות מאוד ופולאריות גם לגדולים, כמו וואן פיס ונארוטו בלילה, אבל הם לא יביאו.
    אגב מישהו רוצה, יכול לכתוב לאימייל שלהם, יש בתנאי שימוש של אתר ערוץ הילדים אותו ותכתבו את הסדרות שאתם רוצים (פוקימון לא יחזור אז אל תנסו, זה של דיסני).
    בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה

חתימה בשיפוצים.

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •