פרויקט ליגת חת"ם
יש אישור משלומי:
יש אישור
רקע:
במהלך כל חייכם אתם נלחמתם נגד נוודים, שודדים ועוד אנשים שברצונם להרגכם. אתם רואים את שאר המתמודדים אשר נמצאים בטורניר, מסתכלים עליכם ועל שאר האנשים. הקהל גועש, וכולם מחכים לתחילת הקרבות.
"אני מכריז בזאת על תחילת ליגת חת"ם!" צועק המנחה.
חוקים:
- התחרות תתבצע אך ורק בהודעות פרטיות, חוץ מאשר החלק הלא-תחרותי (יפורט בהמשך הדף) וקרבות הבונוס (גם יפורט בהמשך הדף)
- אין לעשות דאבל פוסט, משתמש אשר יעבור זאת יצא מיידית מן המשחק אלא אם זה קרה בטעות.
- לטורניר 12 מקומות, טבלת קרבות תפורט בהמשך הדף.
- כל חוקי פורום חת"ם חלים בנושא זה.
- אין לעשות ספאם בנושא. עבירה על חוק זה תביא לאזהרה
- המהלכים שלכם הם מה תעשו, והשה"ם הוא הקובע. אם תעשו מעשה חכם, אסטרטגי או מגניב השה"ם יכול לתת לכם דברים חזקים יותר וטובים יותר, אך מי שיעשה מהלך טפשי שאין בו טיפת מחשבה השה"ם יכול לגרום לכך שיקבל נזק, יתחלש.
-אם אתם משתמשים במתקפה שאין לכם או שלא השגתם, המהלך יקרא כויתור על התור.
איך הקרבות יתנהלו?
הקרב יתחיל בתוצאת הדמויות שנבחרו, בתוך הנושא יתפרסמו הדמויות שכל איש קיבל (ואיתה ישחק בקרב). בקבוצה אחת לא יכול להיות מצב שבו תהיה אותה דמות פעמיים אך יכול להיות מצב שבו יהיו אותן דמויות בשתי הקבוצות הנלחמות זו בזו.
לאחר בחירת הדמויות השחקנים יתחילו בקרב כאשר לכל דמות יש חמש ארבע והמתקפה הרביעית היא המתקפה האולטימטיבית של הדמות ודורשת תנאים מיוחדים לביצוע.
כל הדמויות יופיעו ברשימת הדמויות ויהיה ניתן לראות כמה הן עולות ומה המתקפות שלהן.
כאשר אתם בטוחים במהלך שלכם לתור הקרוב עליכם לשלוח לי או לשלומי דהודעה פרטית עם המתקפה שאתם בוחרים לעשות ועל מי מהאויבים אתם עושים אותה.
לאחר שכל השחקנים המשתתפים בקרב שולחים את המהלכים שלהם אני שולח תגובת סיכום של התור ומראה את מצב הקרב בו ניתן לראות את נקודות החיים של כל השחקנים ולראות את המצב שלהם (אם הם מורעלים,משותקים וכ"ו)
הקרב יגמר כאשר אחד הצדדים מחוסלים, מה שקורה כאשר כל הדמויות בצד זה נשארו עם 0 נקודות חיים. כל ניצחון או הפסד יופיע בטבלת הניקוד כאשר בראש הטבלה יעמוד השחקן הטוב ביותר.
טבלת הטורניר:
הטורניר מתאים ל-12 משתמשים, מכיוון שכך כל מנהל יכול לפקח על קבוצה.
הקרבות יתחילו בקרבות של- 3 על 3 שעל כל אחד מהם יפקח מנהל אחר (או אני או שלומי) בין 2 הקבוצות שינצחו, יערכו קרב אחד גדול בין שניהם אשר הקבוצות יתערבו. הקבוצה אשר תנצח תצטרך להלחם בקרב- 2 על 2 ביחד עם האיש אשר יזכה בגלגל ההצלה וזה יהיה חצי הגמר. בין ה-2 שזכו יערך הגמר הגדול. בין שני האנשים אשר הפסידו בחצי הגמר יערך קרב על המקום השלישי.
הדמויות:
קלאן: הליצן המשוGע:
ספוילר
שאריז: השטן בדימוס
ספוילר
nilasak: הנקרומנסר (התותח עם השם המגניב)
ספוילר
גרוק: המלאך השומר
ספוילר
שנוזל: הברברי
ספוילר
מאאסטלה: הקוסם השיכור
ספוילר
אלדור: הרוצח המומחה
ספוילר
גראדון: הפיראט הנודד
ספוילר
תור: הטיטאן שחזר
ספוילר
אלמוטיס: איש הרונות
ספוילר
פאריס: הפנטומימאי
ספוילר
טברון: הקשת
ספוילר
הדברים שמחוץ למשחק:
אז ככה, חוץ מהטורניר עצמו, יהיה דבר שיתן לכם יתרון רציני. כאשר אתם לא בקרבות, אתם תהיו במ"ת בתוך האשכול שכל אחד המנהל שלכם יעביר לכם, שם תוכלו לקבל דברים חזקים ומגניבים לקרבות, ואפילו דמויות חדשות!.
לדוגמא, אני ניצחתי בקרב וזכיתי בחפץ שמגלה לי מה היריב הולך לעשות. אז אני בקרב משתמש בגרוק, לוקח הימור פסיכוטי ומרפא לפחות 10 חיים בכל פעם!.
*כל הדברים חייבים להשמר בסוד, אחרת נבטל לכם אותם. היחידים שידעו עליהם יהיה אני, אתם ושלומי.
טופס הרשמה:
שם משתמש: שם המשתמש שלכם
צורת פנייה: איך אתם רוצים שנפנה אליכם
שני הגיבורים שארצה להיות איתם: אלו הם הגיבורים שיהיו איתכם בקרבות, ולכן אתם מתבקשים לא לבחור משהו שכבר 2 אנשים בחרו.
הערות\הארות\nilasak המלך: כל מה שאין בטופס הרשמה ותרצו להגיד לנו
להלן הטופס הריק:
שם משתמש:
צורת פנייה:
שני הגיבורים שארצה להיות איתם:
הערות\הארות\nilasak המלך:
אז קדימה, פרוייקט ליגת חת"ם יוצא לדרך!
לא להגיב.