Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 36
  1. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    שם: אייל
    הודעות: 7,334
    #1
    השומר האחרון

    פרק 1-היום בו הכול השתנה חלק א
    זה היה לילה סוער, היא ראתה יצור חמוד וקטן בצבע אפור אשר נראה כמו יונה עם כנפיים של פיה, הכנפיים היו בצבע שני עדין, הן היו דקות כמשי ונמתחו על כל גוף היצור.
    לפתע הופיע בן-אדם בעל שיער חום-שחור עם קצוות לבנים מזדקרים ,גלימה אדומה ומסכה שחורה על חצי מפניו ,על החצי השני הופיע חיוך זדוני והאיש אמר: "טריו יהיה שלי, כמו כל השאר", הוא צעק בטירוף וצעק ''מוות צא!'' !פתאום היונה המוזרה ששמה ככל הנראה הוא טריו, זהרה באור סגול והשתנתה לדמות מלאכית עם אלפי זנבות שבעצם היו נחשים מזן לא מוכר , היה לה שיער ירוק גולש עד הכתפיים, כנפי שני בוערות וחרב ברזל ענקית, היא התקרבה במהירות רבה אל הנערה שניסתה להוציא מכשיר משונה מכיסה, שככל הנראה היה יכול להציל אותה אבל זה לא עזר...

    חמש שנים אחר כך
    "היי ג'ייק, תפוס" אמר תלמיד בעל שיער שחור קצר ובגדי ספורט כחולים ששמו הוא מייק הנער השני היה בעל נעלי ספורט כחולות, חולצת טי שרט כתומה וג'קט כחול, שיער חום ועיינים צהובות כתומות. שמו היה ג'ייק, ג'ייק אמר:"ניסיון יפה אח שלו"! אחר כך בכיתה... המורה הייתה בעלת עיינים כחולות בוהקות שיער שחור אסוף בקוקו חיוך וחליפה כמו של אנשי עסקים, היא אמרה:ג'ייק דאימון! ג'ייק אמר:"נוכח" בלי הרבה התלהבות, "מייק איצ'ירו!!" מייק ענה:"נוכח" אחרי עוד הרבה שמות היא אמרה: "אני גברת מיטצוקי המורה החדשה אז לאחר שכולנו הכרנו זה את זה בוא נתחיל ללמוד", "בשנת 1956 אנשים חשבו שראו חייזרים אבל כמובן זה לא נכון "החייזר" ההוא היה יונה עם שתי נוצות רופפות לא כנפי פיה מטופשות" הפעמון צלצל וההפסקה התחילה ג'ייק חשב שראה נוצה מהיצור שהמורה דיברה עליו וצפה בו עד סוף היום. אחר כך הביא אותה לבדיקה אצל סבו ומצא שם מכשיר משונה (בדיוק כמו של הנערה בהתחלה) למכשיר יש צורה של טמגוצ'י תכלת עם מסך קטן ובתוכו ביצה המכשיר הבהב ככל שג'ייק קירב אותו אל הנוצה והוא שם לב שמתחתיה יש ספר ישן וחום שעליו כתוב "המדריך לשומר"ג'ייק הבין שהוא שומר מה שזה לא אומר אחר כך כשהוא יצא הוא ראה בנאדם עם שיער חום ושחור וקצוות לבנים (אותו אחד מההתחלה) האיש אמר:"שמי הוא קאיטו סאסוקה ואני חיפשתי אותך כבר המון זמן".
    המשך יבוא...
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 03-17-2012 בשעה 10:25 AM

  2. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Sep 2009
    שם: alien
    הודעות: 32,532
    #2
    א' פרק קצר
    ב' לא מי יודע מה אסטטי הסיפור
    ג' שימוש יתר בסימני קריאה
    ד' יש כמה שגיאות כתיב
    ה' ההמשך יבוא אמור להיות באנטר מתחת לסיום הפרק
    ו' חוץ מזה הכול בסדר


  3. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    שם: אייל
    הודעות: 7,334
    #3
    בסדר הפרק השני יותר ארוך

  4. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Sep 2011
    שם: happy או יאשה
    הודעות: 2,040
    #4
    כאשר האנשים מדברים שים נקודתיים וגרשיים (:,")
    Spoiler ספוילר


    Spoiler ספוילר



  5. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #5
    ראשית כל הרעיון שלך מדהים!
    טוב אני משוכנע שיש לך המון פוטנציאל.
    שים לב, כדי שסיפור יצליח עליך למשוך אליך קוראים. עליך לעשות זאת באמצעות סידור הדף בצורה נעימה ומושכת. במידה ואינך יודע כיצד לעשות זאת, כדאי לך להציץ בסיפורים מוצלחים אחרים כדי לקבל מושגים.

    אבל שוב. עם הרבה עבודה, הסיפור הזה יכול להיות תותח!
    בחטיין, רכשתי קורא!

  6. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    שם: אייל
    הודעות: 7,334
    #6
    תודה

  7. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #7
    אבל אתה מבין את הנקודה שהעליתי? עזוב תודה לא תודה... תגובות זה לא אוסף...

  8. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    שם: אייל
    הודעות: 7,334
    #8
    השומר האחרון

    פרק 2- היום בו הכול השתנה חלק ב'

    בפרק הקודם הכרנו את ג'ייק שומר חדש ובכלל לא מנוסה רק שלא כמוהו שומר מרושע אחר שמנוסה מאוד חיפש אותו

    "מי אתה לעאזאזל?" אמר ג'ייק , קאיטו ענה לו :"אני לא מאמין, אתה בטח אפילו לא יודע מה תפקיד השומר, לפני המון שנים היו לוחמים חזקים שנלחמו כדי לשמור על משהו חשוב מאוד שאני מקווה שלא תגלה אחרת סוף העולם יגיע הם שלטו ביצורים בעלי נשמות טהורות ואולי יום אחד תבין הם שמרו עליהם במכשיר מיוחד שהשתדרג עם השנים טוב, אז אני אסביר לך עוד: לשומרים יש כישורים מיוחדים ובדרך כלל בעלי חותם זאת אומרת עם סימן מיוחד שעוזר להם לשלוט בכוחותיהם, המכשירים האלה נקראים לוכדים ויש להם כמה שימושים: קודם כל פתיחת שערים לכן תוכל לעבור ממקום למקום, דבר שני יצירת קשר עם אחרים, גם שינוי צורה למישהו או משהו אחר ולכידה של יצורים חדשים, היצורים האלה נקראים שינוטוים הם עשוים מאנרגיה עם נשמות טהורות כל אחד מהם יכול להשתנות לצורות הרבה יותר חזקות, כשהם מובסים הם הופכות לביצים ולכל אחד מהם יש יכולת משלו, צפה ולמד!!".
    פתאום מתוך הלוכד של קאיטו הופיע מעגל בוהק שמתוכו יצא יצור, הוא נראה לג'ייק מוכר מאוד ולפתע הבין מאיפה, 'היצור שגברת מיטצוקי ,המורה החדשה דיברה עליו' חשב ג'ייק בראשו.
    מולו עמדה היונה האפורה בעלת כנפי השני, אבל הפעם היא הופיעה עם קולר קטן בצבע סגול כהה שכתובה עליו האות "k" גם העיינים שלה היו סגולות כהות כמו הקולר.
    קאיטו קרא את אותה הקריאה המפחידה ההיא:"אנר מוות צא", היונה התחילה להתעוות ולזהור באור סגול כהה עד שהשתנתה מחדש לדמות מלאכית עם אלפי זנבות שבעצם היו נחשים מזן לא מוכר , היה לה שיער ירוק גולש עד הכתפיים, כנפי שני בוערות וחרב ברזל ענקית שעליה יש ציורים של נחש לבן וקוברה שחור משולבים יחדיו, היא התקרבה כאשר חוד חרבה מכוון אל לבו של ג'ייק, ואז ללא כל אזהרה גם מהלוכד של ג'ייק יצא מעגל אור בוהק שירה ביצה כחולה בעלת כתמים לבנים היישר אל הראש של טריו, הביצה התבקעה וממנה יצא ילד ליצן סגול בגודל בובה (כמו של דובי) עם פרצוף לבן, מטפחת אדומה על הצוואר, רגליים עם ציפורניים בעלי 3 אצבעות בדיוק כמו הידיים שלו, עיניים ירוקות, רק שתי בליטות כמו בכובע של ליצן, סמיילי זהוב על החזה הימני, זנב ארוך בצבע לבן וזוג כנפיים לבנות קטנות מגבו.

    היצור הקטן אמר: "אני טארון, השינוטו שלך, אם תסובב את הכפתור הגדול שבלוכד שלך לצד שמאל תוכל לגרום לי להשתנות לצורת אלוף, ואז המשחק יתחיל." ג'ייק סובב את הכפתור וטארון השתנה לליצן עם מבט ערמומי לבן,במקום הבליטות בכובע היו נחשים ירוקים, שרירים ירוקים בחליפה ירוקה עם שני פסים כחולים עדינים על החליפה, רגלים כמו קודם רק עם טופר מאחורה והן עטופות בירוק עם פסים בארגמן, זנב כמו של טריו מוות(הצורה הרעה) רק מנחשי קוברה ירוקים כהים,כידון וחרב זהובים בצד שמורים בחגורה,טפרים נשלפים ביידים שעכשו הן בעלות 5 אצבעות, וכנפיים שחורות ככנפי עטלף שיצאות מהגב, טארון החדש אמר בקול כמו של מלאך אבל עם קצת רוע:"אני טארון אלוף, נולדתי כדי לשרת אותך, כל שינוטו בלי אדון הוא עבד לכל מי שימצא אותו אבל זה לא קבוע, אילו אני יש לי אדון ולכן אני נאמן רק לו ברגע שיש חיבור כזה בין השומר לשינוטו הם הופכים לשותפים לנצח, אני אקרא לך בוס".

    ג'ייק קרא בקצת פחד אבל הרבה גאווה:"חסל את טריו, תשסע אותה עם החרב".
    טארון אלוף החל לרוץ במהירות אל עבר טריו כאשר חרבו השלופה מכוונת אל לבה, קאיטו אמר בצורה נינוחה להפליא ''טריו, התחמקי והרגי את טארון'', טריו חיכתה עד שטארון כבר ממש התקרב אליה, וברגע האחרון נופפה בכנפייה ועפה אל מעל ראשו של טארון, טארון לא הבין מה קרה מפני שטריו עפה מהר מאוד, אך לפתע חש דקירה כואבת בגבו, ''טארון אלוף קום אתה חייב, תשסע את טריו מהר!'' שמע לפתע טארון את קריאותיו המבוהלות של ג'ייק, ''אוקיי בוס'' גנח טארון בכאב ונעמד על שתי רגליו כאשר דם מטפטף מגבו, הוא רץ במהירות אל עבר טריו המופתעת שחשבה שכבר חיסלה את טארון, אך היא לא הספיקה להגיב וחרבו של טארון שיסע אותה עד שהיא זבה דם, טארון, מרוצה אמר:"למתקפה הזאת קוראים שיסוע מורעל והמתקפה גם מחדירה רבע מהרעל שלי בכל מכה, תנסה לומר "גיהינום מטורף", ג'ייק אמר:"למה אתה לא יכול להפעיל את זה בעצמך?" טארון אלוף ענה לו:"משום שלי יש אדון, אני יכול להפעיל מתקפות כאלה רק באישור שלו" ג'ייק ענה:''באמת?'' טוב אז גיהינום מטורף בשיא הכוח" פתאום טארון אלוף התחיל לזהור בסגול כמו טריו אחרי האנר מוות אבל הוא התכסה בברקים והתפוצץ, אחרי הפיצוץ המקום נראה הרוס בשארית הכוח שנותרה להם טארון אלוף וטריו מוות התנגשו.
    עשן נראה בכל מקום, לבסוף כאשר התפזר העשן ראה ג'ייק שטארון וטריו חזרו לצורות הרגילות, ג'ייק לחץ על כפתור אחר והמעגל הזוהר הופיע שוב רק שהוא לכד את שני השינוטוים ואז נסגר.
    "נו מה עכשו?" אמר ג'ייק בטון מתנשא, "עכשו אתה תמות טיפש!!" שמע ג'ייק את קולו הזועם של קאיטו "עבדתי שנים על התוכנית הזאת והיא לא תיהרס על ידי ילד מטומטם!" קאיטו הוציא חרב אנרגיה אדומה מהלוכד האדום שלו ורץ אל עבר ג'ייק כאשר החוד מכוון אליו בכוונה לשסף את גרונו, ג'ייק קפץ הצידה ולפני שהספיק קאיטו לנסות שוב להכתו , נפתח שער וקאיטו נכנס פנימה ואמר :" אני עוד אחזור" ובמילים עליזות אלו הוא נעלם.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-16-2012 בשעה 05:42 PM

  9. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #9
    תראה אני עדיין מסתמך על הרעיון שלך, שהוא בסיסי ומקורי.
    אבל עדיין יש לך המון לשפר! שים לב שהדף שלך מסורבל ללך רווחים ופיסוק נכון.
    גם חסרים המון תיאורים וזה מקשה להבין מה הולך, במיוחד שמדובר בסיפור מקורי כמו זה...

    כנראה טעיתי בכך שאמרתי "להציץ" בסיפורים אחרים... תפתח סיפורים אחרים ותראה איך עלילה נכונה נראית!

    אבל בעקרון מאוד נהניתי מהרעיון והעלילה מתפתחת לכיוון נכון

  10. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Jul 2011
    שם: שאו פו
    הודעות: 3,817
    #10
    מכיוון שלא היה לי זמן קראתי ברפרוף, חוץ ממה שאדם אמר, אני חייב להוסיף עוד משהו:
    אמרת שקאיטו ניסה לחסל את ג'ייק. זה המומטנום המ-ו-ש-ל-ם למשוך קוראים. ואיך בדיוק? אסור לך להיות עצלן, במיוחד לא בקטעים האלו, תפרט! תרשום בדיוק מה הוא עשה! האם הוא הניף את החרב באוויר, או שמא ניסה לשסף את הגרון של ג'ייק, האם ג'ייק התגלגל אחורה או קפץ הצידה. כל פרט קטן כזה ימשוך עוד קוראים!
    תנסה לעבוד על זה, והסיפור שלך יצליח.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)


    אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

    Spoiler ספוילר

  11. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    שם: אייל
    הודעות: 7,334
    #11
    תודה לך

  12. מנהל ראשי
    תאריך הצטרפות: Jul 2007
    שם: אדם
    הודעות: 8,132
    #12
    נו מה נכנעת? יאללה!
    תגובות אינן מתנה... אנחנו מצפים בכליון עיניים לפרק הבא הרעיון מגניב!

  13. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    שם: אייל
    הודעות: 7,334
    #13
    בשישי או שבת אני מפרסם את 3 והכנתי 2 פרקים חדשים

  14. היורתמים לא תמיד מנצחים
    תאריך הצטרפות: Jul 2011
    שם: רמז- לא טראנקס
    הודעות: 9,939
    #14
    למרות יחסינו האישיים קראתי את הסיפור ונהניתי מאוד, כמובן שאין לי מה להוסיף






    מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

    סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

    STM= system to manage




  15. משתמש מנוסה
    תאריך הצטרפות: Oct 2011
    שם: אייל
    הודעות: 7,334
    #15
    הנה הפרק החדש
    השומר האחרון



    סערת מראה א'
    בפרק הקודם ג'ייק הבין מה זה שומר קיבל שני שינוטוים חדשים ניצח את קאיטו והתפתח ממש כמו טריו לטריו מוות השינוטו השני שהוא השותף של ג'ייק נקרא טארון.
    זה היה לילה חשוך אחרי כמה ברקים הופיע צב קטן וירוק בעל 2 רגליים בטורקיז עדין ו2 ידיים ירוקות כהות עם עיינים ירוקות בהירות זנב קטן תכלת ושריון בדולח טורקיז, הוא ירה ברקים שהפכו כל דבר לבדולח הוא ראה ליצן עם מבט ערמומי לבן,במקום הבליטות בכובע היו נחשים ירוקים, שרירים ירוקים בחליפה ירוקה עם שני פסים כחולים עדינים על החליפה, רגלים כמו קודם רק עם טופר מאחורה והן עטופות בירוק עם פסים בארגמן, זנב כמו של טריו מוות(הצורה הרעה) רק מנחשי קוברה ירוקים כהים,כידון וחרב זהובים בצד שמורים בחגורה,טפרים נשלפים ביידים שעכשו הן בעלות 5 אצבעות, וכנפיים שחורות ככנפי עטלף שיצאות מהגב,"שיסוע מורעל" אמר קול משונה שנשמע כמו של נער, היצור המוזר הוציא את החרב שלו וניסה לשסע את הצב אבל החדיר רעל אל עצמו וחזר לטארון רגיל, מתוך הצללים הופיע ג'ייק ואמר:"יכולת ממש להיפגע שם חבר,מזל שהוא רגיל אני אנסה ללכוד אותו טוב?" אבל הוא נעלם...
    שבוע אחרי זה
    ג'ייק צעק בזעם:"אני משתגע כבר שבוע לא הצלחנו אפילו להזיז עפעף של הצב ההוא, אבל הוא כמעט חיסל אותנו"!!!! בבית הספר היה עוד יותר גרוע הכול שם היה מבדולח אבל לא סתם בדולח, בדולח כחול עדין מנצנץ כמו יהלום בכל מראה הופיע מישהו אחר עד שבאחת מהן הופיע הצב מההתחלה רק עם קולר סגול כהה שכתוב עליו "k" ועיינים סגולות כהות ממש כמו טריו ואז הוא ברח, ג'ייק רדף אחריו ונכנס לתוך המראה בתוכה ג'ייק ראה עכביש כסוף מזכוכית מראה שטווה רשת ובה כל מי שבבית הספר העכביש ירה חוט קריסטל כסוף כזה על ג'ייק כמו על כולם,הלוכד של ג'ייק נפל ונלכד לפני שיצא ממנו טארון והתחבא העכביש נרדם בערך לכחמש דקות. טארון ניסה להציל את כולם אבל בדיוק כשעלה על הרשת העכביש הסתכל על כולם במבט רעב למדי הוא טווה קורים גם סביב טארון והתחיל במשתה הגדול כשכולם נרדמו ברגע...
    המשך יבוא...
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-16-2012 בשעה 04:33 PM

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

  • אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •