Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 31
  1. משתמש מנוסה
    שם: טימי !!! (סתם בר)
    אני באופן אשי חושב שערוץ הילדים נהרס אחרי שהתחילו עם המקום האמיתי.
    ואיפו כל הסדרות האכותיות כמו דרגון בול ופקימון וכ"ד?
    אין לתכניות הים מסרים ובישנים תמיד היה מסר של חברות נעמנות דביקות למטרה ועוד.
    אני יבין דעות אחרות ואני רוצה גם לשמוע מי חושב אחרת

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    צודק
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    אני חושב שהוא ממש נהרס...
    התחילו לשים תכניות מעפנות, ושמתי לב שהוא נהרס טוטאלית דווקא כמה חדשים אחרי שהפסיקו לשדר את 'פוקימון', והעבירו את יהלום ופנינה לדיסני, שהיה אז ג'טיקס.
    אז היו גם תכניות כמו קיד פאדל, צבי הנינג'ה, פוקימון, דרגון בול ועוד כאלו שבאמת כיף לראות, עכשיו שמים תכניות שאף אחד לא מכיר ואף אחד לא אוהב.
    וגם אפשר להפוך את זה לערוץ הנוער, כי הדברים היחידים שבאמת מעניינים שם זה 'הפיג'מות' ו'שמש'.
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

4. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי המלך צפה בהודעה
    אני באופן אשי חושב שערוץ הילדים נהרס אחרי שהתחילו עם המקום האמיתי.
    ואיפו כל הסדרות האכותיות כמו דרגון בול ופקימון וכ"ד?
    אין לתכניות הים מסרים ובישנים תמיד היה מסר של חברות נעמנות דביקות למטרה ועוד.
    אני יבין דעות אחרות ואני רוצה גם לשמוע מי חושב אחרת
    ציטוט פורסם במקור על ידי Master Po צפה בהודעה
    אני חושב שהוא ממש נהרס...
    התחילו לשים תכניות מעפנות, ושמתי לב שהוא נהרס טוטאלית דווקא כמה חדשים אחרי שהפסיקו לשדר את 'פוקימון', והעבירו את יהלום ופנינה לדיסני, שהיה אז ג'טיקס.
    אז היו גם תכניות כמו קיד פאדל, צבי הנינג'ה, פוקימון, דרגון בול ועוד כאלו שבאמת כיף לראות, עכשיו שמים תכניות שאף אחד לא מכיר ואף אחד לא אוהב.
    וגם אפשר להפוך את זה לערוץ הנוער, כי הדברים היחידים שבאמת מעניינים שם זה 'הפיג'מות' ו'שמש'.
    +1,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000,000 ,000,000,000,000,000,000,000,000
    אתם צודקים בכל מילה

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

5. משתמש מנוסה
    כן אבל אחרי שהעבירו את פוקימון זה לא היה אתו דבר כי זה לא אתו ערוץ והיה תחושה שונה שראו אתו וגם שינו אתו מאוד בעונות האלו

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ערוץ הילדים זה ערוץ שנהרס כבר.אין בו שום תוכנית מעניית ממש חוץ מבודדים כמו הפיג'מות למרות שגם הפיג'מות נמאס כבר.
    ערוץ הילדים חבל שהוא לא רוצה לשדר תתוכנית של פעם.פעם הערץ הילדים היה ערוץ אחלה ,נהדר אבל עכשיו סתם ערוץ שצריך להיסגר.
    אפילו אולפן ערוץ הילדים שלהם נהרס.כל שנה איזה משהו עוזב מהנחים תוך כמה שנים לא היה להם כבר מנחה כי כולם עוזבים.

שיחזיר לשדר מהתחלה את דרגון בול,פוקימון,שידר וואן פיס זה יביא מלא ריטיינג לערוץ
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    צודק

8. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    לא אז יעשו עונת איחוד ושוב ושוב
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    רק עכשיו עליתם על זה שערוץ הילדים נהיה חר* בלבן?
    כשהפסיקו לשדר אנימות הוא נהיה זבל!
    אני לא מבין איך ילדים נהנים מהדבר הזה כי אין פה סדרות טובות בכלל.אני הידרדרתי למצב שכשאני רואה טלוויזיה וסתם בא לי לשבת מול ערוצים כאלה אני יושב על דיסני/ניק.ערוץ הילדים לא יבוא בחשבון.
    סדרות כמו נארוטו הופסקו מעצלנות של המתרגמים/מדבבים,למרות שהיו יכולים להתייעץ עם אנשים שראו את הסדרה ולהפסיק לדבב בפרק 135 ולעבור לדבב את שיפודן.
    כך גם עם מלא סדרות טובות כמו מלא אנימות.
    למרות שהדבר הכי רווחי/טוב שערוץ הילדים עשה זה לעשות "ברית" עם קרטון נטוורק,צעד חכם מבחינתי,כול שאר הדברים שהם עשו,בעיקר הפסקת האנימות שגדלנו עליהם כמו דרגון בול ופוקימון, ועד הפיכת האולפן ל"מקום האמיתי"(שזה אגב מתוסרט[כתוב מראש בתסריט]) הם צעדים ממש גרועים,גם מבחינת הרייטינג וגם מבחינה כללית.

בקשר לפיג'מות-הסדרה כבר הידרדרה לחלוטין.מעונה 5 כבר זה לא מצחיק כי רואים כמה שהם מסחרו את זה לגמרי.תסתכלו על העובדה שהם כ"כ משתתפים עם ערוץ הילדים עד כדי כך שעודד פז כבר נהיה מנחה שלהם.
    בקשר למנחים-צודקים,כל אחד עוזב כבר.לדעתי הם עושים את זה ככה רק מסיבה אחת פשוטה, הם עומדים לסגור את הערוץ.כנראה על מנת לפתוח את הערוץ האמריקאי YTV או 4kids בגרסא ישראלית, דבר שישתלם להם בשל העובדה שרוב הסדרות שלקחו משם זה סדרות של שני הערוצים האלה.עוד יותר ישתלם-יוגיהו זקסל יהיה בישראל(אם יקחו את 4kids).
    NYO HO HO BITCH

10. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Son Gokū צפה בהודעה
    ערוץ הילדים זה ערוץ שנהרס כבר.אין בו שום תוכנית מעניית ממש חוץ מבודדים כמו הפיג'מות למרות שגם הפיג'מות נמאס כבר.
    ערוץ הילדים חבל שהוא לא רוצה לשדר תתוכנית של פעם.פעם הערץ הילדים היה ערוץ אחלה ,נהדר אבל עכשיו סתם ערוץ שצריך להיסגר.
    אפילו אולפן ערוץ הילדים שלהם נהרס.כל שנה איזה משהו עוזב מהנחים תוך כמה שנים לא היה להם כבר מנחה כי כולם עוזבים.

שיחזיר לשדר מהתחלה את דרגון בול,פוקימון,שידר וואן פיס זה יביא מלא ריטיינג לערוץ
    התכניות היחידות שטובות הן של קרטון נטוורק...
    פעם היו להם איזה 15 מנחים ועשיו יש להם כמה? 3?
    פעם הם חינכו ילדים להיות עם ערכים, ולראות דרגון בול! היום הם מחנכים ילדים להיות פקצות שלובשות ורוד (כן, אני מדבר גם על הבנים...)

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Ash Is A Nub צפה בהודעה
    התכניות היחידות שטובות הן של קרטון נטוורק...
    פעם היו להם איזה 15 מנחים ועשיו יש להם כמה? 3?
    פעם הם חינכו ילדים להיות עם ערכים, ולראות דרגון בול! היום הם מחנכים ילדים להיות פקצות שלובשות ורוד (כן, אני מדבר גם על הבנים...)
    גם התוכניות של קרטון נטוורק לא משהו
    למרות שזה בין התוכניות הטובות שערוץ שמדר בזמן העכשווי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    אני לא מבין איך ילדים נהנים מהדבר הזה כי אין פה סדרות טובות בכלל.אני הידרדרתי למצב שכשאני רואה טלוויזיה וסתם בא לי לשבת מול ערוצים כאלה אני יושב על דיסני/ניק.ערוץ הילדים לא יבוא בחשבון.
    סדרות כמו נארוטו הופסקו מעצלנות של המתרגמים/מדבבים,למרות שהיו יכולים להתייעץ עם אנשים שראו את הסדרה ולהפסיק לדבב בפרק 135 ולעבור לדבב את שיפודן.
    למרות שהדבר הכי רווחי/טוב שערוץ הילדים עשה זה לעשות "ברית" עם קרטון נטוורק,צעד חכם מבחינתי,כול שאר הדברים שהם עשו,בעיקר הפסקת האנימות שגדלנו עליהם כמו דרגון בול ופוקימון, ועד הפיכת האולפן ל"מקום האמיתי"(שזה אגב מתוסרט[כתוב מראש בתסריט]) הם צעדים ממש גרועים,גם מבחינת הרייטינג וגם מבחינה כללית.

אני חשבתי כך כבר ברבה זמן אבל רק הים חשבתי לשאול על זה.

נ.ב צודק בכל מילה

13. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    כמו שאמרתי, היום יש תכניות שאף אחד לא מכיר.
    ומי המנחים שלהם בדיוק? קובי תחת? עודד פז? רוני סופרסטאר? טל מוסרי? דנה פרידר? אולי גם- אהף שכחתי. זהו.
    קיצר, נהרס. לא משדרים כלום, וצריך פשוט לסגור את הערוץ הזה.
    בקשר למה שעמית אמר- צודק. גם אני כשאני משתעמם רואה ניק או דיסני(יאללה שיחזירו את זים הפולש ויתחילו לשדר את הסדרה של קונג פו פנדה!).
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

14. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ציטוט פורסם במקור על ידי YellowFlash צפה בהודעה

בקשר לפיג'מות-הסדרה כבר הידרדרה לחלוטין.מעונה 5 כבר זה לא מצחיק כי רואים כמה שהם מסחרו את זה לגמרי.תסתכלו על העובדה שהם כ"כ משתתפים עם ערוץ הילדים עד כדי כך שעודד פז כבר נהיה מנחה שלהם.
    בקשר למנחים-צודקים,כל אחד עוזב כבר.לדעתי הם עושים את זה ככה רק מסיבה אחת פשוטה, הם עומדים לסגור את הערוץ.כנראה על מנת לפתוח את הערוץ האמריקאי YTV או 4kids בגרסא ישראלית, דבר שישתלם להם בשל העובדה שרוב הסדרות שלקחו משם זה סדרות של שני הערוצים האלה.עוד יותר ישתלם-יוגיהו זקסל יהיה בישראל(אם יקחו את 4kids).
    לא אסור להם לקחת תוכניות4קידס.זה ערוץ מפגר שרק הורס את האנימות עוד יותר.אין טעם לראות את האנימות של 4קידס .
    חבל לי שהערוץ הזה עוד לא נסגר(4קידס) הוא פשע לעולם האנימות.
    בקשר לפיג'מות צודק באמת נמאס מהם לי נמאס כבר שכול פעם הם אומרים רוצים עונה חדה וזה קרה.
    שמחתי שזה נגמר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

15. משתמש מנוסה
    אם כבר יש אנשים עם מישהו משחק משחקי פוקימון ויש לו פוקימון צהוב ברק בבקשה שיתן קישור

עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •