תודה כמעת קניתי כי רציתי לראות אם אני אצליח איתו...Originally posted by sai@Jun 28 2007, 02:21 PM
עדיף שלא XD
עסקי הגראס הם הטובים בעולם 0= כול השאר סתם חרא.
ולעולם על תקנו אקסטזי! זה חרא דבר! מנסיון אישי! XD
וואי אני שם לב שהנושא פרח ביום וקצת שלא היית ><
אני הצלחתי פעם ראשונה גם להחזיר חוב לזה מהתחלת המשחק וגם להחזיר חוב למישוה מהבנק שהייתי חייב לו. בכל מקרה אל תלכו יותר מדי! עלולים לתקוף אתכם שוטרים או שתפילו חומר. תחפשו מקום שקונה ביותר כסף את מה שאתם קניתם ותמכרו.
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
איפו הדברים הכי זולים ואיפו יקרים ?Originally posted by aviv@Jun 28 2007, 08:37 PM
וואי אני שם לב שהנושא פרח ביום וקצת שלא היית ><
אני הצלחתי פעם ראשונה גם להחזיר חוב לזה מהתחלת המשחק וגם להחזיר חוב למישוה מהבנק שהייתי חייב לו. בכל מקרה אל תלכו יותר מדי! עלולים לתקוף אתכם שוטרים או שתפילו חומר. תחפשו מקום שקונה ביותר כסף את מה שאתם קניתם ותמכרו.
ממתי מרויחים כסף על להרוג שוטרים? לדעתי ביזבוז כסף....אתה יכול לברוח פשוט ואחר כך לרפותOriginally posted by shadow@Jun 28 2007, 11:40 PM
קנה נשקים ותהרוג שוטרים ותרוויח כסף
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
מגניב חחח אהבתי!
[סוגד]אביב[/סוגד]
</div><table border=\'0\' align=\'center\' width=\'95%\' cellpadding=\'3\' cellspacing=\'1\'><tr><td>QUOTE </td></tr><tr><td id=\'QUOTE\'><span style=\'color:green\'>אור צרור(: אומר/ת (23:02):
ואני כזה מפחדת ללכת לשירותים לך תדע מי יצא לך מהאסלה</span></td></tr></table><div class=\'signature\'>
<span style=\'color:red\'><span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>אני יכול להתערב איתך שלא לחצת על זה היום.</span></span>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)