Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 16

נושא: אראגון

1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    עשיתי סיפור על סדרת הירושה (אראגון)-

זה קצר כי זה סוג של הקדמה

פרק ראשון-זה נדמה כמו חלום

עמדתי בתור בציפייה, עמדתי שם רק דקות ספורות אך הן נראו כמו נצח, בכל פעם שמישהו נגע בביצה פחדתי שהיא תבקע, 'אל תבקעי, אל תבקעי רק שאני אגע בבקשה' חשבתי לעצמי ''ליז, עכשיו תורך'' שמעתי קול, ראיתי מולי את דמיאן, האלף שגר מולי, עברתי על פניו ואז ראיתי אותה, ביצת הדרקון המפורסמת. היא הייתה אפורה-כסופה חלקה ודמתה מעט לאבן מוזרה, נגעתי בא בתקווה שזה יקרה, שהיא תבקע ואני אהפוך לרוכבת הדרקונים החדשה.

ברגע שנגעתי בביצה, הרגשתי את העובר, פעימות לב קטנטנות, גוף שנושם, דרקון שטרם נולד.
    ואז היא בקעה, זה החל כסדק צר לאורך הביצה, חיוך גדול עלה על פניי, תוך דקות ספורות התכסתה הביצה שברים, וראש קטן וכסוף הציץ ממנה, ראש עטוי קשקשים אפורים-כסופים, עיניים אפורות כרוח הסערה, הדרקון קילף מעצמו את שארית קליפות הביצה וגופו נגלה לי במלואו, דרקון קטן בערך בגודל כף ידי, קשקשים כסופים, ארבע רגליים קצרצרות עם שלושה טפרים בכל אחת, זנב ארוך וגמיש נגרר אחריו על הרצפה.

דמיאן נראה מופתע למדי, אבל הוא אמר בקול רשמי למדי ''מחיאות כפיים לאליזבת בת לשושלת אלפים ארוכה וטהורה, הכירו את אליזבת רוכבת הדרקונים החדשה!'', מחיאות כפיים נשמעו מכל עבר, אבל לא היה לי אכפת, כל מה שאני חשבתי היה 'בן... או בת...', דמיאן הבין את מה שהטריד את מחשבתי, הוא הניח את כף ידו על הראש עטויי הקשקשים ש הדרקון ועצם עיניים, לבסוף פתח אותם ולחש לי ''ב...'', ''נו?!'' שאלתי בציפייה, ''ב...'' השיב לי דמיאן, 'אוף.. הוא תמיד כזה תינוקי' חשבתי לעצמי, ''בן'' אמר לבסוף דמיאן, חייכתי, בן, תמיד רציתי שיהיה לי בן.

אספתי את הדרקון הזעיר אל זרועותיי, ובתמורה הוא נשך אותי, ''ג'ים!'', נזפתי בוא בחומרה, ''ג'ם?!'' שאל דמיאן והתגלגלת מצחוק ''לא יכולת לבחור שם טוב יותר מג'ים?!'', הרגשתי שלחיי בוערות ואמרתי ''בוא נראה אותך גאון האלפים, יש לך הצעה טובה יותר?!'' והסתובבתי בזעם, ''האמת שכן'' אמר דמיאן, ''אני חושב שסרג'יו יהיה שם ראוי יותר לדרקון'', לא רציתי להודות בזה אבל אהבתי את השם, ''קדימה סרג'יו בוא נלך'' אמרתי ותקעתי בדמיאן מבט של אל-תעז-לצחוק-אחרת-אהרוג-אותך, והלכתי.
    הוריי שמחו כמו שלא ראיתי אותם מעולם כששמעו את החדשות וראו את סרג'יו, הם ניסו לתקשר עם סרג'יו טלפתית אבל אמרתי ''הוא רק נולד אמא, אבא די להציק לו!'' אך הם המשיכו לנסות, לקחתי מעט חלב ונתתי לסרג'יו לאכול, תמיד יש מעט בשר בכל בית למקרה שבן משפחה יהפוך לרוכב דרקונים, נתתי לסרג'יו מעט והוא אכל בשקיקה, נגעלתי שראיתי את הבשר, אלפים שפוט לא מסוגלים לאכול בשר וכך גם רב הרוכבים ולכן לקחתי לעצמי פרוסת לחם מחיטה מלאה שגידלנו ביער אל סמרה שמחוץ לעיר אותו יער אשר מגן ומסתיר אותה, ומרחתי עליה מעט גבינה.
    כמו כל הדרקונים סרג'יו הכפיל את גודלו תוך כמה ימים, אחרי שבוע הוא כבר הגיע עד גובה המותניים שלי.

ישבתי לי בבית וטיפלתי בסרג'יו כשלפתע שמעתי דפיקה בדלת, ניגשתי לדלת ופתחתי אותה, טיירון, האחראי על אימוני רוכבי הדרקונים אמר לי ''אליזבת, אני אהיה המאמן שלך, את החניכה הראשונה שלי מזה אלפיים שנה זהו כבוד גדול'', לא אהבתי שהשתמשו בשמי המלא, אך לא יכולתי לומר דבר כזה למישהו מכובד כמו טיירון, הנהנתי ואמרתי ''אוקיי אדוני, מתי מתחילים?'', ''תתייצבי מחר בבוקר עם הדרקון שלך בכניסה לעיר'', הנהנתי וטיירון הלך.

נשכבתי במיטת העץ שלי בלילה, התהפכתי במיטה בלי סוף במחשבות ''מחר.. האימונים מתחילים...''
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    זה די טוב... אף על פי שלפי הסדרה, דרקונים מכפילים את גודלם כעבור שבועיים בערך... שהם רצוף צדים לבד... ובאמת, סרג'יו? זה שם מוזר לדרקון, לדרקון כסוף הייתי קורא סילראי (silrey) שזה שילוב של silver ו-grey

3. student of Gakuen Alice
    לא מצאתי שם טוב יותר.... חחח ומי אמר שאני בדיוק על פי הספר
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ממש טוב תמשיכי מהר!

5. מנהל ראשי
    שם: אדם
    וואו! איזה כיף!
    אני מכור!!!

יש לי כמה הערות: השתדלי להקפיד לתאר! אני לא יודע איך אליזבת נראית! אני גם לא יודע איך שאר האנשים....
    אין לי שמץ של מושג מה הולך בספר האמיתי, בבקשה הרחיבי... מה זה טלפתיה? מי אלו אלפים?

6. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    מדהים!
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

7. student of Gakuen Alice
    נראה ג'קלי נדבר בבית ספר

ולשאר-תודה רבה, התיאורים יבואו בפרקים הבאים

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    סיפור טוב, אני אעקוב אחריו.
    הערת בי רצון מחודש להמשיך את חמשת הדרקונים, מי יודע אולי זה יקרה בקרוב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

9. student of Gakuen Alice
    תמשיך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בבקשה!!!!!

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: שאו פו
    וואו, סיפור מ-ה-מ-ם, ממש אהבתי!
    רק שני דברים, דבר ראשון כדאי לך לשנות את שם הסיפור, מכיוון שהשם 'אראגון' הוא לא המקורי ביותר... בהתחלה חשבתי שזאת המלצה.
    דבר שני, את חייבת לתאר! אני לא כל כך הבנתי מי הדמויות שם, וזה לא טוב! תהיי חייבת לתאר איך הם נראים, אם לא, הסיפור ייהרס.
    בהצלחה!
    מצטער חברים, פרשתי =(
    ליצירת קשר: סקייפ ohadklein11 או מסן ohadklein11@gmail.com
    עדיף סקייפ =)

אם תרצו לראות את סיבת הפרישה:

Spoiler ספוילר

11. student of Gakuen Alice
    חברה, זה רגע היסטורי!

תכירו את הפרק הבא בסיפור-פרק- וידאו
    ממש סורי על המהירות לא הצלחתי להאט, עם מישו יודעא יך שישלח לי בה''פ בבקשה
    עמכם הסליחה

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3y4CySoIj-w&feature=youtube_gdata[/YOUTUBE]

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    הפעם הראשונה של פרק וידיאו
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

13. student of Gakuen Alice
    בגלל זה כתבתי ''רגע היסטורי'' Xdd

מה דעתכם על הפרק? הצעות לשיפור?

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. student of Gakuen Alice
    -נסגר- פתחתי אותו כי חברה שלי ביקשה אבל פשוט אין לי רעיונות

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    אממ........... צטערת, לא אהבתי... בלי תיאורים, יותר מדיי מהיר, וחסר הגיון =\

היא באה, לוקחת את הדרקון והולכת הבייתה..? ואז ההורים שלה מנסים לתקשר איתו טלפטית..? זה לא משהו שלא כל אחד יכול לעשות..?

קיצר, לא יודעת.. לא עשה לי את זה.. =)

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •