Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 10 מתוך 10
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Yu Gi Oh 5D's-The Enforcers War
    דמויות:
    Spoiler ספוילר

סאגה ראשונה-ההתחלה
    Spoiler ספוילר

פרק ראשון-שד הסיכרון:
    בלווין,עיר העוני שנמצאת על אי לא קטן באמצע הים,חצי קשר עשוי עץ בנוי בצד המזרחי,הגשר הלא גמור מגיע לעיר הדומינו החדשה,העיר שכמעט כול תושב בלווין שעדיין לא איבד את תקוותיו מחכה להגיע לשם,בדרך חוקית או לא חוקית,אם צריך,שוטרים רבים מפטרלים ברחובות הלווין במטרה ללכוד פושעים או אנשים שהם חושדים שהם מבריחי חלקי אופנועי דו-קרב.
    חוץ מהשוטרים יש גם מספר דואליסטים,וכול אחד שלא מפחד לעמוד מול אתגר מקים לעצמו צוות ובוחר לעצמו אזור שעליו הוא והצוות שלו שולט,יש כעשרים ושש אזורים,ועשרה מהם שייכים למשטרה.
    אזור C אבל לא שייך לאף קבוצה,אלא לשני דואליסטים חזקים,אייס פאוור וקאלין קסלר.
    אזור C,הבית הנטוש שעל המצוק:
    כהרגלו,אייס הסתכל על השמיים בזמן שיש על כיסא העץ הישן שמצא ליד הבית הנטוש שהוא וחברו,קאלין,גרו בו,הקלפים שלו היו מפוזרים על השולחן,ארבעים ושניים קלפים בחפיסה הרגילה ועוד אחד עשר קלפים בחפיסה המיוחדת,כול אחד התאים לתוכניותיו של אייס,חפיסת XYZ מדהימה שניצחה בשבילו ברוב הקרבות שלו.
    השעה הייתה שעת בוקר מוקדמת,קאלין נכנס,עייף כמו תמיד,מגרד את עינו הימנית ואומר בישנוניות:"מה קרה אייס?עוד פעם לא מצליח להירדם" "קאלין,אזור C לא הולך להיות שלנו עוד הרבה זמן,שמעתי שה'קוסמים' מתכננים התקפה,כול השבעה,נגד שבעה בחיים לא נצליח לנצח" אמר אייס,זה לא ממש הפריע לו,אבל מצד שני זה גם לא ממש הרגיע אותו,קאלין חשב מעט ואמר:"שד הסיכרון" אייס צחק ואמר:"'שד הסיכרון',אתה מדבר על הנער הזה שמשתמש בחפיסת 'Synchron' ומצליח ב-99% להביס את היריבים שלו,אתה חושב שנצליח למצוא אותו?"קאלין לקח את דיסק הדו-קרב שלו ואת חפיסת ה-'Archfiend' שלו,חייך אל אייס ואמר:"שנצא לאזור I?".
    אזור I הוא האזור שברשותם של צוות 'הקוסמים' שהיה בעל שבעה חברים,לא כולל מנהיגם,שכונה 'Dark Magician' שהיה האדם המסתורי ביותר בכול הצוות,למרות שאף פעם לא נראה קרב,'Dark Magician' היה הטוב ביותר מבין כול הצוות שלו בדו-קרב מחושב היטב.
    אייס ירד מין הכיסא שלו ואסף את קלפיו,הוא הסתכל על קלף המפתח שלו 'Number 39-Utopia' קלף XYZ בדרגה 4,עם 2500 התקפה ו-2000 הגנה,היצור דורש שתי מפלצות רגילות ברמה 4,היכולת שלו היא שאם היריב תוקף,על ידי הורדת מרכיב XYZ אחד הוא יכול לנטרל התקפה,אם אין לו מרכיבי XYZ והוא מותקף,הוא מושמד אוטומטית.
    'שד הסיכרון,קלף המפתח 'Junk Destroyer' מפלצת סיכרנו ברמה 8,בעל 2600 התקפה,יכול להיות נחמד להביס אותו' חשב אייס,הוא הסתכל על חברו ואמר:"אנחנו לא יכולים להיות שנינו לבד יותר,אם נצטרף את 'שד הסיכרון' נהיה שלושה,אבל בשביל להיות חזקים אנחנו צריכים לפחות חמישה".
    שריקה ארוכה נשמעה מתחת לבניין,אייס הסתכל על קאלין,כאות מוסכם שניהם רצו לקומת הקרקע,נער בגילם,בעל שיער שחור ועיניים סגולות,עמד שמה הוא הסתכל על אייס וקאלין ואמר:"אתם הבעלים של אזור C?""אתה הוא 'שד הסיכרון'?"שאל קאלין בקור,הנער הנהן והצביע על אייס ואמר:"אני מאתגר אותך לדו-קרב".
    המשך יבוא...

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    סוף סוף סיפור על יוגי הו טוב מאוד
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    אין ת''ב?
    חשדות מי הוא 'שד הסיכרון'?

4. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    יש ואז יש לו חפיסת ג'אנק הא?
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    פרק טוב.
    יש לך טעות קטנה:
    אזור I היא האזור שברשותם
    תיקון:
    אזור I הוא האזור שברשותם

בכ"מ סיפור מאוד יפה, אני בטוח אקרא.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי מאסטר ליאון צפה בהודעה
    יש ואז יש לו חפיסת ג'אנק הא?
    יש לו דק סיכרון
    ציטוט פורסם במקור על ידי YellowFlash צפה בהודעה
    פרק טוב.
    יש לך טעות קטנה:

תיקון:
    אזור I הוא האזור שברשותם

בכ"מ סיפור מאוד יפה, אני בטוח אקרא.
    תודה,תיקנתי
    הפרק הבא יקרא 'שד הסיכרון' נגד אייס
    טרלייר:
    Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    פרק נחמד מאוד תיאורים טובים
    הרהרתי במהלך הפרק מי הוא שד סיכרון והייתי די בטוח שזה יוסיי אבל אז הגיע הקטע של השיער השחור והעיניים הסגולות ככה שאני חייב לשאול:שד סיכרון זהו הכינוי של מישהו מהאנימה או דמות שלך?

8. משתמש מנוסה
    מישהו מהסדרה וכן זה יוסיי,ואני חושב שליוסיי יש עיניים סגולות לא?

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    מישהו מהסדרה וכן זה יוסיי,ואני חושב שליוסיי יש עיניים סגולות לא?
    חחחחחחחח לעזאזל הייתי בטוח שהן חומות או ירוקות או אפילו שחורות רק לא סגולות p:
    למרות שלמען האמת אף פעם לא שמתי לב בכל מקרה אני מחכה בקוצר רוח לפרק הבא

10. משתמש מנוסה
    הפרק הבא יתעקב קצת אבל הוא יהיה בקרוב

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •