כינוי:Druddigon man
שם:דורד גון
תיאור או תמונה:

גיל 13(כולכם באותו גיל)
רקע:דרוד היה ילד רגיל,עם הורים מאמנים ואחות מעצבנת (ששמה קלריס)... "אימא! מה את מביאה לי ליומלדת?" הוא שאל את אימו "זה סוד חמוד.." אימו ענתה,זה היה ערב,שכולם היו סביב שולחן האוכל דרוד פתח את הטלויזיה וראה את חדשות היום,הוריו נראו מבוהלים מאוד אבל הוא לא שם לב לחדשות והמשיך לאכול בשקט..
אחרי הארוחה דרוד הרגיש שבע ושקע בשינה מול הטלויזיה,כשפתח את עיניו הוא לא ראה אף אחד. "אימא? אבא? קלריס?" הוא שאל די מפוחד, לאחר כמה דקות שלא ענו לו,הוא התחיל לחשוד ואז שמע צעקה מבועתת,זו הייתה קלריס...
"קלריס,איפה את?" הוא שאל בפחד.אז שמע משהו בטלויזיה שלא יכל להתעלם ממנו: 'לעזוב את כדור הארץ',בבת אחת הוא בדק מה קרה בחוץ וראה כאוס מוחלט,כל מה שלא יכל לדמיין שיקרה,הוא יצא החוצה אחר בן רגע וחיפש את קלריס.. "חמודי עליך לברוח אולי לך יש סיכוי להציל את כדור הארץ. כנס לשער מיד, אין לי מושג מה יש שם אבל אולי תשרוד ולא תמות!" הוא שמע את אימו אומרת
"רגע,איפה אבא וקלריס??" הוא שאל מפוחד..
"אני לא יודעת אבל כנראה ש..." אמרה לו אימו והתחילה לפרוץ בבכי,וגם הוא..
"קח,זו הייתה אמורה להיות מתנת היומלדת שלך..." השתלטה אימו על הדמעות והושיטה לו פוכדור.
דרוד לקח את הפוכדור והתחיל לומר משהו,אבל ברק אחד השתיק אותו,הברק פגע באימו,היא צנחה על הקרקע בלי הכרה
"אימא!" הוא צרח,הוא ניסה לגשת אליה אבל בדיוק התקרב לשם לבה רותחת ונוזלית,דרוד הבין מה צריך לעשות וקפץ אל השער..
פוקימון התחלתי:שינקס-

יכולת הפוקימון:שינויי סוג-שהוא יוכל להשתנות לסוג אש....
מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
סמלי קרב אגדי :

,ציוד:

,

, כדור עשן
כסף:5140
הערות בקשות:להרשם

, ולתפוס דרודיגון

פוקימונים:

מתקפות :דחיפה ,ניצוץ,נשיכה,כדור אלקטרו
יכולת מיוחדת שינויי סוג-שהוא יוכל להשתנות לסוג אש

מתקפות: מכת צבת , אקדח מים , בועות