Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 47
  1. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    כינוי: r03e
    שם:אנדרו
    תיאור או תמונה: עיניים ירוקות שיער חום גובה בינוני
    גיל 13
    רקע: אביו של אנדרו היה חוקר שהשתתף בחפירות ארכיאולוגיות ואמו היתה אדריכלית בזכות זה אנדרו נקשר מאוד לפוקימוני האדמה וחקר אותם קצת בעצמו, לפעמים אביו היה לוקח אותו לאתר חפירות מפני שלא היה מי שישמור עליו בבית כשאימו עבדה עד מאוחר. יום אחד כאשר אנדרו ישן באוהל ליד אתר החפירות הוא התעורר בגלל קול מוזר, הוא יצא לבדוק מה הקול ולא רחוק מהאוהל הוא ראה גיבל קטן בוכה. הוא שאל את גיבל מה קרה אבל גיבל התרחק אל מאחורי סלע אנדרו חזר לאוהל והביא לגיבל קצת אוכל פוקימונים. הוא לקח את הגיבל והלך לחפש את הבית שלו, לאחר כמה דקות הוא מצא מערה ובתוך המערה היו גביט וגרצ'ומפ, הוא הניח את הגיבל נתן לו ללכת וחזר לאוהל במחשבה שגיבל יהיה השותף שלו.
    פוקימון התחלתי:גיבל
    יכולת הפוקימון: חפירה- חפירה של בור, מערה או מינהרה כדי להסתתר או בתור מקום לנוח
    מס' פעמים שימוש ביכולת:לא לגעת
    ציוד:לא לגעת
    כסף:לא לגעת
    הערות בקשות:לתפוס מורקרו

2. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Son Gokū צפה בהודעה
    טוב 4 רשומים
    ג'יקוב
    תם מגיעים לעולם יפהפייה מאוד.אתם רואים מולכם קבוצה של נערים שכנראה שגם הם באו מכדור הארץ למקום הזה.אתה שם לב שיש עליך פוכדור.זה הפוכדור שאמך התנה לך לפני שמתה בכדור הארץ.אתה מתקדם אל קבוצת הנערים ואז אומר להם"שלום לכם". הנערים בפה אחד אומרים לך"שלום גם לך". 2 נערים מן החבורה מתחילה ללכת לאנשהו.אתה עוקב אחרים.אחד הנערים אומר לך"שמי ג'יסון ולידי סטיבן. אנחנו הולכים לחפש מידע איפה אנחנו. אנחנו אולי נזדק לעזרה שלך". אתה אומר להם"שמי ג'ייסון, אוקי אעזור לכם" . לאחר הליכה קצרה מולכם מופיע בית די קטן. ג'יסון דופק בדלת.הדלת נפתחת ומימנה יוצא איש גבוה עם חלוק לבן שמכסה את כול גופו . האיש אומר לכם" שלום ילדים מה אתם רוצים? .שמי פרופסור קוא" .
    "אה.. האמת היא, אני לא יודע מה אני רוצה, פשוט, הגעתי לכאן..." אומר לפרופסור בעצב ואסתכל על הבית הקטן שממש לא נראה כבית של פרופסור.
    "אתה יודע, אתה מאוד דומה לפרופסור אוק! מהמקום ממנו אני באתי הוא מאוד מפורסם!" אומר לו בהתלהבות

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    ג'יקוב
    איזה צבע אתה רוצה שאכתוב תגובות?
    ------------------------------------------
    פרופסור קוא אומר לך"אה, תמסור לפרופסור אוק שימות לעזעל. אני מבין שאתה אחד מן ההניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לכך לשבת על כיסא , ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.

סטיב
    לאחר שאתה שואל שאלות את היצור המוזר.היצור המוזר מתחיל לדבר ". קודם כל שמי ארוקסון,ואני בא מן גזע שנקרא הוואק.הגזע שלי יש לו מטרה אחת ויחידה והיא להגן על ממלכת השמיים שמתפרסת לאורך כל 6 המחוזות.אתה כרגע נמצא במללכת השמיים שמעל מחוז 6.פוקימונים מוזרים שנלשטים על ידי צוות בלאק תוקפים אותנו. אני צריך את העזרה שלך לחסל תיצורים האל... ". ארוקסון לא מספיק לסיים תמשפט שלו ונופל ארצה.כתם דם ענקי יוצא מן הגוף שלו.אתה מביט מולך ורואה זורארק עם להבות כחולות מביט לכיונך ועל ידו הימנית כתם דם.

אייס
    אתה מביט לכיונו של פלארון ורואה הוא בכלל רגוע מכל המצב הזה.היצור המוזר מתחיל לענות על השאלה שלך " קודם כל שמי לארוקסון
    ואני בא מן גזע שנקרא הוואק.הגזע שלי יש לו מטרה אחת ויחידה והיא להגן על ממלכת השמיים שמתפרסת לאורך כל 6 המחוזות.אתה כרגע נמצא במללכת השמיים שמעל מחוז 6.פוקימונים מוזרים שנלשטים על ידי צוות בלאק תוקפים אותנו. אני צריך את העזרה שלך לחסל תיצורים האל.." לארוקוסון לא מספיק לסיים את המשפט שלו ונופל ארצה. כתם דם ענקי מתחיל לצאת מגופו. אתה מביט מולך ורואה פוקימון שדי דומה לזאנגוס.על ידו הימנית נמצא כתם דם.

אנדרו לא רשום,מצטער
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דורד
    להזכירך אתה נמצא בעיר מתחת לאדמה-לא זוכר איך קוראים לה.
    --------------------------------------------------
    לאחר שיצור המוזר הולך לדרכו ,גם אתה ושינקס מתחילים ללכת בעיר המוזרה ולחקור אותה.לאחר כמה דקות של הליכה שבה אתם לא רואים כלום יוצא דופן בעיר. אור בוהק חזק פוגע בך ובשינקאס.האור הבוהק מוביל אותכם למעלה אל השמיים.כשאתם בשמיים אתם פוגשים ביצור ענק שיש לו ראש של נשר ורגליים של בן אדם.
    "איזה מאגניב.." אמלמל ואבחן את היצור, בהנחה שהוא לא מסוכן ותוקפני.
    "אז.. אתה שלחת אותי לפה?" אשאל אותו בסקרנות ואשקיף מהשמיים למטה,"אתה בכלל יודע לדבר?"
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. משתמש מנוסה
    שם: רועי
    למה

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    לאחר שאתה שואל שאלות את היצור המוזר.היצור המוזר מתחיל לדבר ". קודם כל שמי ארוקסון,ואני בא מן גזע שנקרא הוואק.הגזע שלי יש לו מטרה אחת ויחידה והיא להגן על ממלכת השמיים שמתפרסת לאורך כל 6 המחוזות.אתה כרגע נמצא במללכת השמיים שמעל מחוז 6.פוקימונים מוזרים שנלשטים על ידי צוות בלאק תוקפים אותנו. אני צריך את העזרה שלך לחסל תיצורים האל... ". ארוקסון לא מספיק לסיים תמשפט שלו ונופל ארצה.כתם דם ענקי יוצא מן הגוף שלו.אתה מביט מולך ורואה זורארק עם להבות כחולות מביט לכיונך ועל ידו הימנית כתם דם.
    "מה זה הזורוראק הזה?" אשאל את עצמי ואכוון על הזורורארק את הפוקידע.לאחר מכן אגיד לפראקסורו שלי:"תקוף אותו בזעם דרקון!"
    NYO HO HO BITCH

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ג'יקוב
    איזה צבע אתה רוצה שאכתוב תגובות?
    ------------------------------------------
    פרופסור קוא אומר לך"אה, תמסור לפרופסור אוק שימות לעזעל. אני מבין שאתה אחד מן ההניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנס למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואתה אחריו. הוא נותן לכך לשבת על כיסא , ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם את קלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
    Spoiler ספוילר
    .קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.

חום
    ~~~~~~~~~~
    'מעניין למה הוא כל כך שונא את פרופסור אוק..' אחשוב לעצמי בזמן שאקח את הקלף תפיסה ואת הפוקידע 'עולם מוזר'.
    ארכיב את הפוקידע על העין שלי ואז אוציא את הפוקימון מהפוקדור ואבדוק אותו בפוקידע.

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

8. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    כינוי: ttrrtte
    שם:מישל
    תיאור או תמונה:ילדה בהירה עור, בעלת עיינים תכולות בהירות, שער זהוב עד כגובה המותן, מעט מנומשת באזור הלחיים, נוטה ללבוש שמלות קיציות בצבעי כחול ולבן וכפכפים לבנים,
    גיל 13(כולכם באותו גיל)
    רקע: מישל נולדה במחוז קאנטו, היא נולדה לזוג הורים עניים אשר אהבו אותה מאוד, את רוב זמנה בילתה מישל מחוץ לביתה ביער שעל יד ביתה, שם טיפסה על עצים וערכה תחרויות עם חבריה ובגלל עובדה זאת היא זריזה מאוד וגמישה.
    יום אחד, כאשר עמדה מישל לצאת מן ביתה אל היער, קראה לה אמא, היא הסתכלה יחד איתה בחדשות וראתה כתבה על כך שכדור הארץ עומד לההרס, מישל יצאה החוצה וראתה פתח למימד אחר, אמא שלה הביאה לה פוקדור, תוך כדי כך שלמישל זולגות דמעות בעיניים, מישל ראתה את אמא שלה נהרגת מול פניה, היא רצה מיד אל השער וראתה עולם חדש...
    פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה
    יכולת הפוקימון: עלי רעל- כאשר צ'יקוריטה משתמשת במתקפה שקשורה לעלה- עלי תער, עלים קסומים וכדומה, ישנו ביכוי גדול שהפוקימון היריב מורעל, עם צ'יקוריטה על סף התעלפות, כל המתקפות הקשורות לעלים יהפחו להיות סגולות ויצרו סוג של מתקפה ''עלי רעל'' אשר פוגעת בחוזקה רבה במשתמש.
    הערות בקשות:להקבל

אוקיי איך זה?
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

9. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    סטיב
    אתה בודק בעזרת ההפוקידע שלך מידע על זורארק שהופיע מולך. הפוקידע אומר לך " אין מידע על הפוקימון הזה ".
    לאחר מכן פראקסרו מקשיב לפקודה שאתה נותן לו ותוקף בזעם דרקון את זורארק.מתקפה כחולה חזקה נפלטת מהפה של פראקסרו. זורארק קופץ לגובה רב ומצליח להתחמק מן המתקפה של זורארק.זורארק פותח את הפה שלו לרווחה ומשתמש בלהביור. להביור חזק מאוד נשלח אל פראסקרו.

דרוד
    היוצר אומר לך" כן אני שלחתי אותך לפה. בוודאי שאני יכול לדבר הרי אני יצור בידיוק כמוך וכל היצורים החיים יכולים לדבר .שמי ברוקסון,ואני בא מן גזע שנקרא הוואק.הגזע שלי יש לו מטרה אחת ויחידה והיא להגן על ממלכת השמיים שמתפרסת לאורך כל 6 המחוזות.אתה כרגע נמצא במללכת השמיים שמעל מחוז 6.פוקימונים מוזרים שנלשטים על ידי צוות בלאק תוקפים אותנו. אני צריך את העזרה שלך לחסל תיצורים האל... ". ברוקסון לא מספיק לסיים תמשפט שלו ונופל ארצה.כתם דם ענקי יוצא מן הגוף שלו.אתה מביט מולך ורואה פוקימון שדומה לקוליסטר אך יש לו רגליים וידיים.על ידו הימנית נמצא כתם דם.

ג'יקוב
    אתה זורק את הפוכדור שלך לאוויר ופותח אותו. הפוכדור נפתח ונשבר לרסיסים. מתוך הפוכדור יוצא סוינאב קטן וחמוד.אתה בודק בעזרת הפוקידע שהרכבת על העין שלך מידע על סוינאב. הפוקידע אומר לך" סווינאב פוקימון הממותה.בעזרת האף שלו הוא יכול למצוא כל מיני דברים עמוק בשלג.היכולת שלו נקראת עידן הקרח.הוא יודע את המתקפות הבאות :. דחיפה,אבקת שלג,הצלפת בוץ ". אתה מרגיש שהאדמה מתחילה לרעוד מתחת לרגליך. אחרי שהאדמה רועדת לה אומנייט מופיע מולך.

אנדרו-אל תספאים אני לא אוהב אנשים שמספאימים לי במשחק סתם ככה.הית יכול לשאול אותי בה.פ למה לא התקבלת למשחק.
    היכולת של גיבל לא טובה.בעזרת מתקפת חפירה הוא כבר יכול לעשות את זה ללא שום עזרה מהיכולת שהבאת
    סיבה נוספת כי אתה חדש במשחקי תפקידים נראה לי ולא כל כך בא לי לצרף אותף.אתה מוזמן לתקן תטופס שלך ואלי תתקבל-אל תגיד לי שערכת.אם תרצה שלך לי ה.פ שערכת תטופס.

מישל
    לא התקבלת
    לפיצ'ו יש כבר יכולת והיא התאבדות חשמלית. אז את לא יכולה לקחת פיצ'ו
    בנוסף הבאת לפיצ'ו יכולת מהמשחקיםוזה לא הכוונה שלי ביכולת המיוחדת.
    אאת מוזמנת לתקן תטופס שלך ואלי תתקבלי

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

10. היכל התהילה
    אייס
    אתה מביט לכיונו של פלארון ורואה הוא בכלל רגוע מכל המצב הזה.היצור המוזר מתחיל לענות על השאלה שלך " קודם כל שמי לארוקסון ואני בא מן גזע שנקרא הוואק.הגזע שלי יש לו מטרה אחת ויחידה והיא להגן על ממלכת השמיים שמתפרסת לאורך כל 6 המחוזות.אתה כרגע נמצא במללכת השמיים שמעל מחוז 6.פוקימונים מוזרים שנלשטים על ידי צוות בלאק תוקפים אותנו. אני צריך את העזרה שלך לחסל תיצורים האל.." לארוקוסון לא מספיק לסיים את המשפט שלו ונופל ארצה. כתם דם ענקי מתחיל לצאת מגופו. אתה מביט מולך ורואה פוקימון שדי דומה לזאנגוס.על ידו הימנית נמצא כתם דם.
    "פלאריון.." אגיד המום אל פלאריון "תקוף את היצור הזה בקרן על חושית משולבת עם כדור צל!"

11. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Miku Hatsune צפה בהודעה
    כינוי: ttrrtte
    שם:מישל
    תיאור או תמונה:ילדה בהירה עור, בעלת עיינים תכולות בהירות, שער זהוב עד כגובה המותן, מעט מנומשת באזור הלחיים, נוטה ללבוש שמלות קיציות בצבעי כחול ולבן וכפכפים לבנים,
    גיל 13(כולכם באותו גיל)
    רקע: מישל נולדה במחוז קאנטו, היא נולדה לזוג הורים עניים אשר אהבו אותה מאוד, את רוב זמנה בילתה מישל מחוץ לביתה ביער שעל יד ביתה, שם טיפסה על עצים וערכה תחרויות עם חבריה ובגלל עובדה זאת היא זריזה מאוד וגמישה.
    יום אחד, כאשר עמדה מישל לצאת מן ביתה אל היער, קראה לה אמא, היא הסתכלה יחד איתה בחדשות וראתה כתבה על כך שכדור הארץ עומד לההרס, מישל יצאה החוצה וראתה פתח למימד אחר, אמא שלה הביאה לה פוקדור, תוך כדי כך שלמישל זולגות דמעות בעיניים, מישל ראתה את אמא שלה נהרגת מול פניה, היא רצה מיד אל השער וראתה עולם חדש...
    פוקימון התחלתי: צ'יקוריטה
    יכולת הפוקימון: יכולת-עלה מסתובב-כשאר צ'יקוריטה או התתפחיות שלו משתמשים ביכולת הזאת.אז העלה שעל הראש שלהם מתחיל להסתובב במהירות אדירה כך שהוא יכול לחתוך דברים.אצל מגניום וביליף גם העלים שעל הצוואר שלהם יכולים להסתובב.ככול שצ'יקוריטה והתפחיות שלו חזקים יותר אז כך הם יוכלו לחתוך יותר דברים קשים עם היכולת הזאת.היכולת הזאת מסוכנת היא יכולה לפצוע פוקימונים ובני אדם. היכולת הזאת מופעלת בערך דקה מרגע השימוש זה יכול להיות יותר אבל זה תלוי בכוח של מי שמפעיל את זה.
    הערות בקשות:להקבל
    תיקנתי את הטופס שלי כמו שאמרת לי
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    דרוד
    היוצר אומר לך" כן אני שלחתי אותך לפה. בוודאי שאני יכול לדבר הרי אני יצור בידיוק כמוך וכל היצורים החיים יכולים לדבר .שמי ברוקסון,ואני בא מן גזע שנקרא הוואק.הגזע שלי יש לו מטרה אחת ויחידה והיא להגן על ממלכת השמיים שמתפרסת לאורך כל 6 המחוזות.אתה כרגע נמצא במללכת השמיים שמעל מחוז 6.פוקימונים מוזרים שנלשטים על ידי צוות בלאק תוקפים אותנו. אני צריך את העזרה שלך לחסל תיצורים האל... ". ברוקסון לא מספיק לסיים תמשפט שלו ונופל ארצה.כתם דם ענקי יוצא מן הגוף שלו.אתה מביט מולך ורואה פוקימון שדומה לקוליסטר אך יש לו רגליים וידיים.על ידו הימנית נמצא כתם דם.
    "הוא ר-רצח, את... הוא רצח את ב-ברוקסון!" אגמגם בפחד ואביט על שינקס, ''היכולת המיוחדת שלו לא תעבוד פה..' אסיק.
    לכן, אוציא את סטיליקס מהקלף שלו. "סטיליקס, תשתמש בזנב ברזל על הקוליסטר המוזר הזה, ולאחר מכן, תשתמש בפירוק!" אומר בכל הביטחון שלי ואצביע על הקוליסטר.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    סטיב
    אתה בודק בעזרת ההפוקידע שלך מידע על זורארק שהופיע מולך. הפוקידע אומר לך " אין מידע על הפוקימון הזה ".
    לאחר מכן פראקסרו מקשיב לפקודה שאתה נותן לו ותוקף בזעם דרקון את זורארק.מתקפה כחולה חזקה נפלטת מהפה של פראקסרו. זורארק קופץ לגובה רב ומצליח להתחמק מן המתקפה של זורארק.זורארק פותח את הפה שלו לרווחה ומשתמש בלהביור. להביור חזק מאוד נשלח אל פראסקרו.
    "תתחמק ותשתמש בפנים מפחידות!אחר כך תשתמש בזעם דרקון שוב!" אומר לפראקסורו בתקווה שזה יעבוד.
    NYO HO HO BITCH

14. היורתמים לא תמיד מנצחים

ג'יקוב
    אתה זורק את הפוכדור שלך לאוויר ופותח אותו. הפוכדור נפתח ונשבר לרסיסים. מתוך הפוכדור יוצא סוינאב קטן וחמוד.אתה בודק בעזרת הפוקידע שהרכבת על העין שלך מידע על סוינאב. הפוקידע אומר לך" סווינאב פוקימון הממותה.בעזרת האף שלו הוא יכול למצוא כל מיני דברים עמוק בשלג.היכולת שלו נקראת עידן הקרח.הוא יודע את המתקפות הבאות :. דחיפה,אבקת שלג,הצלפת בוץ ". אתה מרגיש שהאדמה מתחילה לרעוד מתחת לרגליך. אחרי שהאדמה רועדת לה אומנייט מופיע מולך.

"וואו! זה אומנייט! והסוואינב שלי ממש חזק! זה יהיה קל!" אומר בהתלהבות רבה ומוגזמת.
    אני אבדוק את האומנייט בפוקידע החדש שלי ואגיד לסוואינב שלי "עכשיו, אבקת שלג על אומנייט!".

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'יקוב
    כשאתה רואה את אומנייט אתה חושב שזה היה קרב קלי קלות בשביל סויאנב שלך.אתה בודק מידע על אומנייט עם הפוקידע שלך .הפוקידע אומר לך " אומנייט פוקימון חילזון המים העתיק.היכולת שלו זה התאבנות-הוא מסוגל לאבן את הפוקימון כשאר הא פוגע בו פיזית ". זוינב משתמש באבקת שלג על אומנייט.אבקת שלג מתחילה לרדת על אומנייט וזה גורם להיקפא במקום.לאחר שהקיפאון של אומנייט עובר.אומנייט פותח את הפה שלו ושולח זרם מים חזק( אקדח מים) לעבר סוינב שלך.

סטיב
    פראקסרו זז במהירות עם רגליו ומצליח להתחמק מן הלהביור של זורארק.הלהביור פוגע בעננים ושורף אותם.במקום שבו הלהביור פגע כבר אין עננים רק חור בשמיים. פראקסרו משתמש בפנים מפחידות.הפנים המפחידות מרתיעות את זורארק מלתקוף. פראקסרו מנצל זאת ומיד תוקף בזעם דרקון. זעם דרקון כחול יוצא מפראקסרו ופוגע בזורארק.הפגיעה בזורארק גורמת לו לעוף כמה מטרים אחורה.זורארק מתנגש בבנין שהיה מאחורי וגורם לו להתמווט לבניין.

דרוד
    אתה מתחיל קצת לגמגם מפחד ולהבין ששינקס חסר תועלת נגד הקוילסטר המוזר הזה, לכן אתה מוציא את סטיליקיס מן קלף התפיסה שלו. סטיליקיס יוצא מן קלף התפיסה שלו ומיד משתמש בזנב ברזל. הזנב שלו הופך ללבן ופוגע חזק בקוילסטר.סטיליק מפעיל את היכולת שלו פירוק.הוא מפרק את האבנים של גופו ומעיף אותם אל קוליאסטר.קוליאסטר לא מספיק מהר וכל האבנים פוגעים בו. קוליאסטר נפגע די קשה ואפילו יורד לו דם קצת מהפנים.קוליאסטר משתמש במשאבת הידרו על סטיליקיס.

אייס
    פלארון מקשיב לפקודה שלך ומיד משתמש בקרן על חושית.קרן ורודה עם נצוצות יוצאת מן פלארון.לאחר מכן פלארון מכין כדור צל די ענקי.כדור הצל וקרן העל חושית משתלבים למתקפה אחת וחזקה.הזאנגוס המוזר קופץ בעזרת רגליו החזקות לגובה רב ומצליח להתחמק מן המתקפה של פלארון.כור צל העל חושי הורס בניין שהיה מאחורי זאנגוס. זאנגוס רץ במהירות לעבר פלארון עם מתקפת ציפורן צל.

מישל
    לא התכונתי לזה התכוונתי שתמציאי יכולת לפוקימון שבחרת.בסדר אם אתה רוצהאת יכולה צ'יקוריטה אבל תמצאי יכולת משלך לה.או שאם את עדיין רוצה פיצ'ו אז כנ''ל.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 2 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •