מישל
איזה צבע את רוצה שהיו התגובות שלי אליך?
-----------------
פרופסור קוא אומר לך" אני מבין שאת אחת מן ההניצולים שהצליחו לשרוד אחרי שכדור הארץ הושמד.טוב תכנסי למעבדה שלי ושם אסביר לך עוד פרטים על העולם הזה " . קוא נכנס למעבדה שלו ואת אחריו. הוא נותן לך לשבת על כיסא , ואז הוא מקרין מולך שקופיות.שקופית ראשונה מראים שם אתקלף התפיסה. קוא אומר " זה בעיקרון הפוכדור של העולם הזה.בתוכו אפשר לתפוס מלא פוקימונים.אחרי שתוציאו את הפוקימון שבפוכדור שלכם. הפוכדור ישבר בגל לחץ האוויר פה". הוא מעביר שקופית.בשקופית הבאה מראים
פוקידע. קוא אומר "זה הפוקידע של עולמנו. תוכלו להרכיב אותו על העין שלכם.הוא נותן כול מידע שהפוקידע שלכם נותן. בנוסף הוא יכול לרפא את הפוקימונים שלכם בכול זמן שתרצו " . שקופית הבאה מראה את מפת הכוכב
ספוילר
אזהרת ספויילר : לחץ כאן בכדי לצפות בתוכן
.קוא אומר לכם" זהוי מפת הכוכב. הכוכב מחולק ל6 מחוזות.אנחנו נמצאים במחוז האפור. בכול מחוז יש כמה ערים וכמה דרכים. על כול מחוז מ1 - 5 שולט ליו אחד מן לוחמי צוות בלאק.למזלינו הם לא שולטים על המחוז הזה.המחוז ה1 שולט בו מנהיג צוות בלאק. אני מציע לכם לא להכנס לשם רק שתהיו מספיק בטוחים. בינתיים תוכלו ללכת לעיר הקרובה.שם דברו עם איזיק הוא יגיד לכם מה לעשות.אה קחו את חפציכם ". קוא מגיש לך פוקידע ואת קלף התפיסה.
ורוד (!)
''תודה רבה לך פרופסור קוא, בלעדייך לא היינו מסתדרים'' אומר לפרופסוק קוא בהכרת תודה תוך כדי שאקוד קידה קלה, ''ג'ייסון סטיב, העולם הזה...אנחנו לא יודעים עליו דדבר, מה דעתכם להיות שותפים ל.....מסע נראה לי'' אומר להם תוך כדי שאתחיל ללכת מזרחה.
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)