Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien

זה דק פשוט ונחמד,לא תחרותי,אבל יכול להביא כמה ניצחונות,לא צריך לפרט,הקלפים פה די מוכרים אז לא צריך להסביר,בינתיים היו לי שלושה קרבות [לא כולל קרב עם מור שלא נגמר בגלל לוסט ]
    בשני הקרבות הראשונים זה היה נגד אותו אחד עם חפיסת בארן,הוא השתמש בקלף שמוריד 2000 נקודות חיים ויש לי 20 תורות להביס אותו,בקרב הראשון הצלחתי להביס אותו שהמונים היו 9 בקרב השני זה היה כמעט הפסד עם 11 מונים.
    הקרב השני היה נגד פרי-קריבו שהפסדתי בגלל ווינגד קריבו LV10 שהוכיח שכוח זה גם חיסרון.

2. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    רוצה לציין שהפיינל קאונטדאון שהוא בנה אני מבחינתי אחד הבונים הכי טובים שלו בעולם, אפילו השחקנים בטופ הארצי ששיחקו באירופה לא עלו על רעיונות שהיו לי אליו XD אבל אני חושב ששכחתי את כולם ואני חלוד לגביו XDD

תשמע אני לא בטוח שלשים ראביט ובגלל זה מלא צהובים חלשים זה שווה צריך למצוא קומבואים אחרים(אין לי זמן לכתוב אבל סתם לדוגמא, יש גישקי 4 שמביא לזירה גישקי מהגרייב 4 ומטה זה אקסיד ישר, או גרייבקיפר ספיי אם לא נפגעה באף באן וכו' וכו')
    אם יש מלא צהובים למה לא לשים קלפים כמו זה http://yugioh.wikia.com/wiki/Justi-Break
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    אוקיי אני אשים 2 כאלה במקום טראפ הול
    יש עוד הערות?

4. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    תשמע אני אישית הייתי מותר על עניין הראביט והמפלצות רגילות אולי ופשוט עושה זומבי אקסיד. זומבי שיש בו האנטדים\בוק אוף לייפים ומפלצות כמו גובלין וטורטל וגם הזומבים החדשים יכול להיות קל לעשות בו אקסיד. אפשר גם לשלב בדק כזה אולי מפלצות רצחניות כמו קאיוסים. הייתי בונה אחד ועושה קרב נגד הגרסא שלך להשוות אבל הרבה מלכודות אצל היריב קצת מעצבן אותי Xd אלא אם אפציץ במורידי ק,מ כמו 3 Mst ><"""

לא תאמין אבל רק בשבילך ישבתי ובניתי גרסא של הזומבי קסיז, מתי תוכל לעשות נגדי היום דואל?
    אוקי בדקתי והדק מגניב אבללא שווה לעשות בו אקסידים
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •