סוג מאנגה:
שם המאנגה:פוקימון ריבורסט
יוצר המאנגה: טאמורה, מיטסוישה(Tamura, Mitsuhisa )
ז'אנר: הרפתקאות, שונאן
תאריך יציאה: 9.3.2011
מס' פרקים : כרגע יצאו 9 פרקים אם אני זוכר נכון וזה עוד ממשיך לצאת
מגזין שבו המאנגה יוצאת:שונאן סאנדי(שבועיי)
תקציר העלילה:
המאנגה עובקת אחר נער צעיר בשם ריוגה מן הכפר "הכפר שמגן על הזמן". ריוגה לא יודע איפה אביו ,ולכן הוא יוצא למסע אחר חיפוש יצור בשם "ארכיידס" מכייון שהוא הבטיח לריוגה כאשר הוא היה חזק והם יפגשו שוב. אז הוא יראה לו איפה אביו נמצא.
ריוגה הוא לא נער רגיל יש לו את הכוח שנקרא"ריבורסט" המאפשר לכל מי שיש את הכוח הזה למתזג עם פוקימון שכלוא בתוך יהלום ולהפוך לחצי בן אדם,ולחצי פוקימון.
דמויות:
ריוגה
ספוילר
ארכיידס
ספוילר
קריאה ישירהכרגע תרגמו עד פרק 6(תרגום אנגלי)
דעה אישיתזאת מאנגה ממש טובה,סוף סוף מישה לקח את הרעיון שבני אדם יכולים להשתלב עם הפוקימונים ולהשתמש בכוח שלהם.אני ממליץ בחום לכל מי שאוהב פוקימון לקרוא את המאנגה הזאת.מאנגה ממש טובה שאני בטוח שתהנו לקרוא אותה בזמנכם הפנוי.זאת מאנגה חדשה יחסית ולא יצאו לה בינתים הרבה פרקים אז לא יקח לכם הרבה זמן להגיע לפרק העדכני שעד כו תורגם.
הציון שאני נותן למאנגה 9/10 -זאת מאנגה חדשה יחסית,בינתיים אני אוהב אותה אבל אולי בהמשך היא תדרדר.חוץ מזה היא מבוססת על אנימה שאני שונא.
*הערה לפקחים-שמתי את זה בפורום הזה מכייון שהפורומים של פוקימון לא עוסקים במנגה בקושי.הפורום הזה כן עוסק במאנגה. אז פתחתי את הסיקור. אם תחליטו שזה יותר מתאים לפורום כולשהוא של פוקימון.אקבל את החלטיתכם