Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 42
  1. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    ''אמ....בואי נלך דבר ראשון אל מרכז הפוקימונים וניקח מפה של המחוז'' אמר לי אייס, ''אוקיי'' הסכמתי, הלכתי עם אייס למרכז הפוקימונים שבשדה התעופה, ''שלום'' אמרה לנו אישה בעלת שתי צמות ורודות אשר עלו למעלה והתחברו לראשה ויצרו שתי עיגולים באוויר, '''שלום'' ענינו, ''אני האחות ג'וי, איך אפשר לעזור לכם'' היא שאלה, ''אמ...יש לכם פה אולי מפה של המחוז?'' שאלתי, ''כן, כמובן'' היא ענתה והגישה לי מפה, הסתכלתי על המפה ואמרתי ''נתחיל...פה'' הראתי לאייס באצבע את דרך 1 (יאלה! תגובה של 4 שורות!xd)
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    התחלתי ללכת לכיוון דרך 1 כשאחזתי במפה ואמרתי למישל:"נו אז מי זאת מירה? ושמתי לב להבעה שלך כשראית את אליס הנה ההסבר : אז טוב לפני שפגשתי אותך הייתי במכון לילדים בעלי כוחות על חושיים כבר אז הפוקימון האהוב עליי היה אברה, כולם קינאו בי כי היה לי את הכוח העל חושי הכי חזק ואני ואליס היינו מאוהבים יום אחד ניסיתי לשתנות לפוקימון והצלחתי להפוך לצורת אברה בפעם הראשונה ואז היה ביקור של מנהיג המכון במחוז סטארטו(המצאתי מחוז) כולם הראו את הפוקימונים שלהם ואני הייתי היחיד בלי פוקימון על חושי אבל עם ביצה אז עזבתי כעבור שנה והלכתי למסע בודד עד שפגשתי אותך, מהביצה שנתתי לאליס בקע אברה שובב והיא ידעה שהאברה היה אני היא כעסה עליך וגם היא ביו פוקימונית ביו פליקס אולי הוא תינוק אבל אם היא תתפתח זה יהיה נורא בשבילך לפי איך שהיא התבגרה זה אומר שהפליקס שבה התפתח לנוקטריו" והוספתי בול חלש ועייף:"מי זאת מירה נו?"
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 02-23-2012 בשעה 05:59 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. student of Gakuen Alice
    ''אמ...טוב בפעם הראשונה ששיניתי צורה לאיווי, מירה די ראתה אותי, היא ידעה שאני בן אדם אבל גם ראתה עד כמה חזקה אני שהתמודדתי וניצחתי אורסארינג שאפילו היא לא הצליחה ללכוד, ומאז היא רודפת אותי פעם אחת היא'' אמרתי עם דמעות בעייני ''גם הצליחה'' המשכתי, ''אבל שברתי את הפוקדור וברחתי, הוקדור המיוחד שהיא רוצה ללכוד אותי בוא, הוא פוקדור לא ניתן לשבירה ולפריצה'' סיימתי את דבריי וחיכיתי לתגובותו של אייס
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    אמרתי למישל:"זה הכול? אם רק היית יודעת מה עבר עליי לא היית חושבת שלך רע אבל תתעודדי פגשנו זה את זה" אומר בזמן שאמחה את הדמעות מעיניה של מישל. ראיתי את אליס בצורת הנוקטריו ואז היא באה אלינו מישל נבהלה והפכה לאיווי בזמן שאני לאברה (ולמקרה שתהית איך פליקס נראה אז הוא טוגטיק קטן עם ידיים ורגליים אדומות, בטן ירוקה, ראש סגול-ורוד ועליו חלקי ביצה שהופכים כמעט לביצה שלמה, לביו פליקס יש גם כנפי מלאך קטנות ועיניים צהובות) נוקטריו נראה כמו לוחם בינוני עם בטן וחזה כתומים רגליים וידיים אדומות כנפי ציפור בינוניות זנב זוחל צהוב בעל נוצה ורודה בסופו(רק אצל בנות) ואמרה:"שנינו נלחם עוד פעם".
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

5. student of Gakuen Alice
    ''אמ...לא נראה לי'' עניתי לאליס בתקיפות (תפסיק להמציא פוקימונים חח אחד שניים סבבה אבל די ני לא מצליחה לעקוב חח)
    ''עם לא אכפת לך, אנחנו באמצע מסע עכשיו'' אמר אייס לאליס, ''אז ככה'' אמרה אליס ותקפה אותי במתקפת ניקור שהעיפה אותי לאחור, ''אאוץ...'' אמרתי בכאב למראה החבלה שבגבי, ''חצית את הקו האדום'' מלמלתי, ויריתי כדור צל עוצמתי אל עבר אליס שעפה אחור מיד והתקשתה לקום, ''את באמת חזקה מאוד..'' היא מלמלה, היא לקחה פוקדור ועמדה לסרוק אותו לעברי, ''לא עוד אחת..'' מלמלתי, אמרתי לאייס לבוא והתחלתי ללכת משם, מותירה את אליס שוכבת פצוע על המדכה, ''בוא נלך למרכז הפוקימונים'' מלמלתי לאייס

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    *סליחה יש לי מדריך שלם של פוקימונים כאלה ואני מוציא אותם אבל גם לך מותר

אליס חזרה לבת אדם ושיחררה ארכאוס(!!!!!?????!!!!!!??) שהפך לזורוארק כועס עם שריטה בעין שרירים שחורים וטבעת על הזנב שרץ אל מישל והפך למירה שאמרה:"אני גם ביו פוקימון נתפסתי כדי לתפוס אותך" ואז מישל התפתחה לאספיאון חלש וממנו יצאו כל האפשרויות להתפתחות של איווי. אני קיבלתי חפץ מיניאטורי של החפץ ההוא ששיחרר את האלקאזם הענק פעם(עוד עם ברוק) והכפית שפותחת אותו.

*תבחרי אופציה

7. student of Gakuen Alice
    אל תגזים עם הביו פוקימון בבקשה, ובבקשה תשתדל לכתוב מסודר יותר קצת קשה לעקוב אחרייך
    ''או... לא את לא'' מלמלתי, אך היה מאוחר מידי מירה כזרוראק זרקה עליי פוקדור סגול ''מאסטר בול!'' השתנקתי, אך היה מאוחר מידי ונלכדתי, כל מה שהספקתי לראות הוא את אליס זורקת על אייס איזשהו כדור גז, את אייס מתעלף ונלכד גם כן במאסטר בול ואז חשכה, התעוררתי במקום חשוך, הרגשתי תנועה, את האוויר נכנס, את העלים והרוח מרשרשים, ניסיתי לקום, אל לא יכולתי הייתי תקועה במקום קטן וצר... ועגול וסגול, לפתע הכל חזר אליי, התחלתי להאבק אך ללא הועיל, שמעתי את קולה של מירה ''......כה....מאוד היא בטוח תנצח האיווי שלי הכי טובה...'', ''כה בטח שלה..'' מלמלתי, לפתע יצאתי מהפוקדור, עמדתי על הדשא מול מירה, ''או או'' מלמלתי....

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    *בקשר לה"פ קראתי תקציר של משחקי הרעב ועוד יותר מה שבה"פ והתכוונתי המה שצריך לדעת ולקרוא בסדר

התחלתי להתכווץ ולגדול עד שמילאתי את המאסטר בול לגמרי המאסטר בול שלי נשאר שלם ואליס לקחה אותו. כהוא נפתח אחר כך הייתי קדברה שנראה אדיש חסר לב וחסר רגשות.
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 02-24-2012 בשעה 03:31 PM

9. student of Gakuen Alice
    ''אז... איך היה בתוך הפוקדור איווי?'' שאלה מירה בחיוך שטני תוך כדי הדגשת המילה ''איווי'', 'המף...'' השבתי לה חזרה, ''מה את רוצה ממני מירה?! תשחררי אותי כבר!'' צעקתי עליה בכוננות תקיפה-בריחה, ''את יודעת טוב מאוד, מאותו היום בוא ראיתי אותך מביזה את האורסארינג בעזרת ה...מתקפה הזאת, נשבעתי שאת תהיי שלי, למה את לא יכולה לשתףף פעולה?! יחד אנחנו צוות מושלם, הכי חזקים שיש'' אמרה לי מירה בצעקה, ''למתקפה הזאת לידיעתך קוראים קרן אופל ו...'' מירה קטעה אותי ואמרה ''את היחידה שיכולה להשתמש בא'', ''תני לי לסיים'' אמרתי, ''אני לא רוצה להיות כלואה בפוקדור, ולהילחם כל חיי, ממש לא, אני בן- אדם מירה בדיוק כמוך, אני פשוט ביו פוקימון!'', ''גם אני'' מלמלה מירה, ''אבל את הביו פוימון החזקה בעולם ואת יודעת בדיוק למה!'' היא אמרה כמעט בצעקה, הרמתי את ראשי אל מירה וצרחתי ''שחררי אותי!'', בתגובה היא בעטה בראשי.

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    הייתי חסר רגשות וחזרתי לבן אדם אליס חזרה לבת אדם גם ושברה את הפוקדור. איכשהו חזרתי להיות עם רגשות אבל כל מה שקשור למישל היה בשבילי שום דבר ושמתי לב שהיינו במכון העל חושי ואופל במחוז סטארטו, אליס אמרה:"עכשו אני מנהיגת המכון אבא שלי היה מנהיג המכון ובקרוב שנינו נהיה מנהיגי המכון". אליס התקשתה להאמין שזה אני בדרך כלל אני שטותי ורגיש אבל עכשו הייתי בוגר יותר, מופנם יותר ופחות רגיש שמתי לב שהייתה שם שערה של דירלינג מוכתמת בדם ודירלינג היא הפוקימון החסר תועלת בשביל מירה היא קוראת לו" בזבוז של עור ובשר" "יצור אומלל" ועוד.

*תעשי שניפגש אחרת זה יתקע
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 02-24-2012 בשעה 03:50 PM

11. student of Gakuen Alice
    בסדר חכה עוד טיפה
    ''אח..'' מלמלתי ושפשפתי את ראשי, ניסיתי לחזור לצורת בן-אדם אך משום מה זה לא התאפשר לי, מירה הבינה מה ני מנסה לעשות ואמרה ''הפוקדור הזה מיוחד, כל עוד את קשורה אליו לא תוכלי להשתנות, ועכשיו בואי יש לנו מכון על-חושי לנצח'', היא החזירה אותי לפוקדור בזמן שנסיתי לברוח, שוב הייתי שם, אותו מקום חשוך ועגול, ללא שום יכולת תזוזה, הפעם רק הרגשתי נענועים, מההליכה של מירה, נרדמתי.
    התעוררתי בקול טריקת דלת וצעקת של מירה ''אני מאתגרת אותכם!'', לאחר מען עמדתי בזירה, שבקצה השני שלה עמדו אליס ואייס...

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    נדהמתי לגלות בתוכי שמישל שם אבל הגוף שלי הפך לקדברה שעיניו זהרו ואמרתי:"זעם אופל על טבעי" ויריתי אנרגיה עצומה אל מירה עד זוב דם והמשכתי עד שהרגישה סבל מוחלט ואז השתמשתי בכוחות העל חושיים להפוך אותה לילדה(טכנית רק הפכתי את זורוארק לזורואה) ואז יריתי קרן על חושית ישר אל מישל כשחשבתי:"מישל תברחי!!!!!!!!!".

*פרסמתי התחלה במ"ת

13. student of Gakuen Alice
    הייתי המומה, גם עם שנאתי את מירה זה לא הגיע אלייה, ניגשתי אליה בזריזות והוצאתי אותה מהזירה, מירה חזרה לבן-אדם וישבה המומה בצד, ''אל תדאגי'' מלמלתי בדיוק שראיתי את המתקפה בדרכי אליי, הייתה לפניי דילמה- להתחמק- אך ידעתי שעם אני יעשה זאת מירה תיפגע, או לא לספוג את המתקפה, לא רציתי שמישהו יפגע בגללי, גם עם זאת מירה, עצמתי את עייני וצעדתי צעד אחד קדימה, ספגתי את המכה בכל עוצמתה, ''אאוץ..'' מלמלתי, לא הבנתי מדוע אייס עושה זאת, הוא התנהג מוזר זה בטוח, לא יכולתי לעשות דבר מבלי לדעת מה קרה לא, אך לבסוף, כאשר עמד לפגוע בי שוב השתמשתי במכה הכי חזקה שליף מתקפה שרק אני יכולה להשתמש בא- קרן צל, המתקפה פגעה באייס בחוזקה לא נורמאלית והוא עף לאחור, הוא התחיל לקום מתאושש מן העוצמה בזמן שהדפתי את מירה החוצה ונותרתי מולי לבדו

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    זעמתי ורציתי נקמה שאבתי את כל האנרגיה ממישל ומירה ויצרתי ממנה חרב אנרגיה שכוונה אל לבה של מישל יכולתי להרוג אותה בשניה אבל לא הייתה לי יכולת השתלטתי על עצמי ואמרתי לה בלחץ:"תברחי עוד שניה אני לא אשלוט בעצמי ואת תמותי תברחי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!". חזרתי לבן אדם והלכתי משם עם אליס חסר רגישות כמו קודם רק שהפעם גם מבפנים ועם לב שבור.

15. student of Gakuen Alice
    הכל קרה מהר כל כך, רגע אחד הדפתי את מירה אל מחוץ לדלת ורגע אחד הייתי על הרצפה חסרת כוחות לחלוטין, נראה כי אייס כיוון גם אל מירה, אך הצלחתי להציל אותה בזמן, ''מישל!'' הספיקה לומר מירה לפני שסגרתי את הדלת, ראייתי היטשטשה, ראיתי דמות צהובה עם חרב ביד מכוונת לליבי קוראת לי לברוח, ידעתי, הפוקדור ההוא עשה לו משהו, אני חייבת לשבור את הפוקדור!, קמתי, מתנדנדת בשארית כוחותיי, ראיתי את הפוקדור, הוא היה שם על יד התיק, אך הוא היה מרוסק, מיד הבנתי מה זה, זה פוקדור מבטל רגשות, ידעתי שעליי להשמיד את החלקים, השתמשתי בשארית כוחותיי בכדור צל על החלקים, ועוד לפני שהמתקפה פגעה התמוטטתי, התעוררתי בחדר אפור בעל קירות סדוקים, שכבתי על משטח מתכת, עדיין כאיווי, ניסיתי לקום, אך לא הצלחתי ארבע כפות ידיי היו קשורות למשטח המתכת, שמעתי צחוק, אליס ואייס נכנסו פנימה, ''אייס החמוד שלנו פה עצר את המתקפה שלך'' פתחה אליס, ''ועכשיוו שראיתי את כוחך, אשתמש בדיוק באותו פוקדור עלייך, רק שבמקום להיות אחת ממנהיגי המכון, את תהיי הפוקימון שלי, ותאמיני לי אני יטפל בך ביד רמה, אמרה אליס בחיוך מרושע, ''אייס!!!'' צרחתי שאליס בדיוק עמדה להזריק לי חומר מרדים בכדי שאני לא יאבק בהשפעת הפוקדור

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 3 ראשוןראשון 123 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •