לכל חברי הפורום באשר הם, שלום ם:
למי שלא מכיר אותי, אני אביב, אני נמצא כאן בעצם מהיום שהפורום הוקם, אולי נרשמתי שלושה ימים אחרי אבל לא נהיה קטנוניים. עברתי עם הפורום המון, הייתי כאן כמה שנים רצופות ובסופו של דבר פרשתי עם הזמן, יצא לי לנהל בכמה תפקידים, להכיר את אנשי יסודות הפורום ולעשות בשבילו המון.
ולכן אשמח לספר לכם סיפור קצרצר.
בתקופה בה הוקם הפורום, היה פורום פוקימון נוסף, פוקיבלוק, והוא היה די מצליח.
כאשר פוקימונס קם, אנשים הגיעו לכאן, ולא סתם. על מה הושתת הפורום אז? מה מצאנו כאן שלא בפורום פוקימון שהיה קיים הרבה לפני?
מצאנו יחס חם, מקום שכיף להיות בו.
אך זה לא מובן מאליו. פוקיבלוק היה מקום עם משתמשים ציניים רבים, הרבה כפויי טובה, הרבה גועליים. אוהבי הפוקימון הרגישו שם נורא, חלק גדול מהם.
לכן באנו לכאן לפוקימונס, לכן נתתי שנים מחיי לפורום הזה. כל מטרת הפורום הייתה בשבילי להיות בית, משפחה אחת גדולה. שכולם יכירו את כולם, שלא יהיו ריבים, שיהיה לכולם נעים לבוא לכאן.
השנים עברו, ואני לא יכול להשגיח על הפורום כל חיי, וצריך לדעת לשחרר, ושחררתי.
אבל חשוב לי להגיד לכם ושתחשבו על זה - מדוע פוקימונס הוקם, והאם אתם רוצים להמשיך זאת.
אז קבלו קצת את האחר, אל תרדו אל אף אחד גם אם התגובה שלו לא נראית לכם טוב בעין. נתקלתם בתגובות שנראות לא בוגרות? אם תתייחסו יפה אל האדם, הוא יישאר כאן, אולי גם לתקופה שבה יתבגר ותהנו ממנו.
כל משתמש ומשתמש כאן הוא חשוב, הוא אוצר. פוקימון לא נעשה יותר פופולרי בארץ מיום ליום. למעשה הוא מת, הילדים של היום כמעט לא מכירים בו בארץ.
תנו לכל אחד כאן את הכבוד המגיע לו.
תודה על ההקשבה. סליחה על החפירה.