[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"היי טרטוויג!יש לי רעיון!" אומר בזמן שטרטוויג באוויר. "טרטוויג!תנסה להתחיל גלגול באוויר ותוך כדי תשתמש בחבטה אל מול יאנמה!זה אמור להעצים את החבטה שלך וליצור סוג של חבטת שיריון מגניבה כזאתי..." אומר ואתכונן ללכוד את יאנמה.השאיבה של טורטוויג לא מגיעה ליאנמה שמתעופך באוויר, טרטוויג מזנק במטרה להשתמש בחבטה בעוד יאנמה משגר לעברו כדור לבן של כוח עתיק, טורטוויג נפגע מהכדור אך ממשיך את המהלך ומפיל את יאנמה על הרצפה בעוד שטורטוויג עדיין באוויר
אייס:
אתה הולך בשדות של הכפר ורואה
לי:
ניודראן חלשה, טורצ'יק פוגע בה עם גחלת, ניודרן משותקת קצת, והניקור פוגע בה, אך השן הקשיחה של נידורינה פוצע את טורצ'יק ברגל, טורצ'יק לא יכול לנוע הרבה, אבל נידורן הולכת להתמוטט בקרוב
טורין:
טרטוויג נוחת עם גבו על יאנמה בחזקה וגם פוגע בו עם רגליו, יאנמה עף אחורה מעולף
דארן:
פרופסור אלן אומר לך שצ'רמנדר כבר נלקח היום, ושואל אותך אם אתה מעוניין בפוקימון אחר
אנדרו:
בלסטויס לא יכול להצליח לבד, הוא רואה שהאש מתפשטת במהירות לכיוונכם ומשתמש במשאבת הידרו כדי לכבות חלק ממנה ולמנוע את הגעתה אליכם, היער עדיין בוער
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
[COLOR=DarkRed]מישל:
את מוצאתחזק דוהר בדרך 1, וגם
קטנה מסתכלת עלייך בחיוך, בנוסף את רואה
*אהמ אם היית קוראת את המפה היית יודעת שבעיר מג'ירה יש בית ריבוי שאפשר לקחת שם פוקימון התחלתי של ג'וטו ובדרך 3 יש פוקימוני אש *
אופס
__________________________________________-
אחשוב לעצמי מעט.
איווי בעל שסעה היתפתחויות כך שהוא מאוד שימושי.
טורוס חזק מאוד
ווינומאט, הוא מסוג חרק ועל חושי
לבסוף, אחליט לנסות וללכוד את טורוס, אתקדם אליו בעדינות ואומר ''שלום לך חמוד, לי קוראים מישל, אתה יפה מאוד אתה יודע'', אומר בהיכון לקרב
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אנסה ללכוד את ההתפתחות של ווינגול ואבקש ממנו לעזור "אני מקווה שאצליח ללכוד גם אותו ביחד עם בסטיולדוס" אמלמל לעצמי בשקט ואז אומר "קדימה בסטיולדוס תנסה בכל הכוח משאבת הידרו לעבר האש ועם זה לא עובד אז תנסה שוב ריקוד גשם" לבסטיולדוס. ואז אוסיף לווינגול(ההתפתחות) תנסה להשתמש גם אתה במשאבת הידרו ולעצור את האש" אומר כמעט התחננות
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
אייס:
סקווירטל מחכה להוראות מדויקות, נגד איזה פוקימון להילחם, ובאיזה מהלך להשתמש (המהלכים שלו רשומים לך בעמוד הראשי)
מישל:
טאורוס מראה כלפייך זלזול ודוהר קצת הצידה, את נפגעת בבטן וצ'רמנדר מרגיש את זה בתוך הפוקדור שזז, הוא יוצא ורואה שטאורוס עשה את זה, והוא מאוד עצבני
לי:
טורצ'יק לא יכול לזוז, הוא מתמיד בגחלת, ונידורן ממשיכה להדוף את זה עם השן שלה, בסופו של דבר השן שלה נפגעה באופן מסיבי והיא מתעלפת
טורין:
יאנמה נתפס, הפוקידע מצפצף וזה סימן שיש לו מידע לתת לך עליו, הוא לא יכול להתאמן הוא כי הוא מוטש ונראה שצריך לקחת אותו למעבדת הפרופסור או למרכז פוקימונים קרוב, (המהלכים של יאנמה מופיעים בעמוד הראשי)
אנדרו:
בלסטויס משתחרר, איך ווינגל נתפסה, היא עולה למעלה ויורה אקדח מים על חלקים מהיער, ככה שהיא יוצרת חורים בין השריפה
פרופסור אלן שם את ידו על ראשו ואומר:
"איזה ילד מוזר",
הוא מביא לך את הפוקדור של בלבזור, וגם פוקדיקס וחמישה פוקימונים
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
באמת אחי תשקיע קצת
--------------
אני מסתכל סביבי כדי לראות עם יש באזור עוד מקורות עזרה אפשריים שיעזרו לי לכבות את השריפה. אני מתחיל לצעוק לעבר אנשים שאני רואה באזור לעזור לכבות את האש עם פוקימוני המים שלהם "הי משהו שם תעזרו לי" אני צועק ומקווה שמישהו ישמע. אני מבקש מווינגל שישא אותי כלפי מעלה וינסה לכבות את השריפה מלמעלה בעזרת כל מה שהוא מוצא לנכון להשתמש בו
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
[/COLOR]
מישל:
טאורוס מראה כלפייך זלזול ודוהר קצת הצידה, את נפגעת בבטן וצ'רמנדר מרגיש את זה בתוך הפוקדור שזז, הוא יוצא ורואה שטאורוס עשה את זה, והוא מאוד עצבני
''לא ת'ארמנדר'' אני יעצור אותו, ''זאת לא אשמתו'' אמשיך, אתקדם אל טורוס בזרועות פתוחות כדי שיבין שאיני רוצה להזיק לו, אנסה שוב להתקרב אליו וללטפו בתקווה רבה להצליח תוך כדי מלמולים ''הכל בסדר טורטס, אל תדאג, הכל בסדר''
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)