[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
"מעולה!" אני אומר. "יאנמה,ברוך הבא לצוות של טורי!" אומר. "אוקיי.עכשיו,אחרי שסיימנו פה,אני אומר שנתקדם לעיר הבאה טרטוויג!"יאנמה נתפס, הפוקידע מצפצף וזה סימן שיש לו מידע לתת לך עליו, הוא לא יכול להתאמן הוא כי הוא מוטש ונראה שצריך לקחת אותו למעבדת הפרופסור או למרכז פוקימונים קרוב, (המהלכים של יאנמה מופיעים בעמוד הראשי)
אייס:
לא אמרת לסקווירטל על איזה פוקימון להשתמש באקדח מים, הוא מתחיל לאבד סבלנות
אנדרו:
ווינגל לוקח אותך על גבו, הוא יורה אקדח מים על היער בעוצמה, מתחת לאש נראה עפר, אך היא ממשיכה להתפשט, הפוקימונים מתחילים לברוח מהיער, אך כמה מהם מתנדבים לעזור, בנוסף יש כמה מאמנים מתחילים שהולכים שם, ומנסים לעזור בכל מה שהם יכולים בכיבוי האש, אתם מונעים מהאש לצאת החוצה מהיער, אך היער עדיין נשרף, לפתע מתחיל להיות קר, ופתיתי שלג בשמים, צ'ימצ'אר יוצא מהפוקדור ומתחיל לצעוק, אתה לא מבין למה, לפתע אתה רואהמדהים בשמים, הוא משתמש בפעימת מים, כדור פעימת המים נופל לתוך היער ומכבה אותו בכמה שניות בקלות רבה, המים של העצים והחום שהיה ביער הראה מראה יפהפה, ואז אתה רואה את שיון מאחוריך מחייך
דארן:
** חמישה פוקדורים **
אתה יוצא לדרך שלוש, לפתע בלבזור יוצא מהפוקדור ומנסה להתחבר איתך, הוא מלטף עם ראשו את הרגל שלך, אתם מגיעים לדרך שלוש, ורואה כמה פוקימוני אש ממש נחמדים כמו![]()
![]()
![]()
בנוסף, אתה יכול להיכנס לתוך היער ולחפש עוד פוקימונים, או להתקדם בדרך ולראות מקומות חדשים
מישל:
טאורוס נרגע, אך נראה שהוא מצפה לקרב, ולא הולך להיתפס כל כך בקלות, בינתיים את רואה שאיווי הקטנה משחקת עם צ'רמנדר תופסת
לי:
טורצ'יק חוזר לפוקדור מרוצה, אתה זורק את הפוקדור על נידורן, הכדור מהבהב זמן מה ואז נתפס, הפוקדור מצפצף וזה אומר שיש לו מידע על נידורן שאולי יהיה שימושי בשבילך
טורין:
אתה הולך בדרך אחת, ופתאום מאמן פוקימון מזמין אותך לקרב
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
מישל:
טאורוס נרגע, אך נראה שהוא מצפה לקרב, ולא הולך להיתפס כל כך בקלות, בינתיים את רואה שאיווי הקטנה משחקת עם צ'רמנדר תופסת
[COLOR="RoyalBlue"]
אגש אל האיווי ואלטף את ראשה בעדינות, ''שלום לך קטנה'' אומר לה ברכות וחיוך, ''את אוהבת לשחק עם צ'ארמנדר?'' אשאל אותה עדיין תוך ליטוף ראשה, לאחר שתענה לי אומר לה בחיוך ''רוצה להצטרף אליי, תוכלי לשחק עם צ'ארמנדר כל יום'' אומר לה עדיין עם חיוך
מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013
הפוקימונים האהובים עליי:
ספוילר
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
זו היתה תגובה נהדרת
וצ'ימצ'ר לא אמור להיות הפרטנר שלי ולא בתוך פוכדור?
-----------------------
"וואו" אומר בהתפעלות למראה ארטיקונו ואחייך בהקלה למראה היער שכבר לא נשרף יותר. לאחר שאסתובב ואראה את שיון אומר "אתה לא מרגיש טיפה אשם" בקול מאשים "אחרי הכל אתה זה שהדלקת את השריפה" ולאחר מיכן אוסיף "אני מקווה שזה היה שווה את המאמץ, עכשיו אני יכול להפוך לפוקימון ריינג'ר?" אגיד בתיקווה
תודה שקראתם
רועי
חזרתי מפרישה ארוכה
מקווה להישאר
*לא נראה לך שהגבת קצר מידי?{תן איזה מידע משהו,תיאור,תאריך את התגובות}אתה הולך בדרך אחת, ופתאום מאמן פוקימון מזמין אותך לקרב
"היי!" אני קורא לעבר המאמן. "אני לא מחפש צרות!אם אתה רוצה קרב אין שום בעיה,אבל שתדע שחבל לך על המאמץ!" אני קורא. "עכשיו,מה דעתך על קרב כפול?"
אם הוא מסכים:
"יאנמה,טרטוויג צאו!טרטוויג תשתמש בעלי תער לכיוון יאנמה!יאנמה,תשתמש בבום על קולי כדי להאיץ את עלי התער של טרטוויג!"
אם הוא רוצה קרב רגיל:
"טרטוויג צא!תשתמש בשאיבה ואז בעלי תער!" אני אומר ומחכה.
לי:
הפוקדיקס מראה תמונה של נידורן ואומר: "נידורן, פוקימון מחט הרעל, הרעל המוסתר בקרנו חזק מאוד, ואפילו שריטה קטנה יכולה לגרום לתוצאות קטלניות.
אתה מגיע לעיר מג'ירה! יש שם מרכז פוקימון, מרכז רביית פוקימון ששם תוכל לאמץ פוקימון התחלתי של ג'וטו, וגם מכרה
דארן:
בלבזור משגר עלוקת זרע לעבר פוניטה, היא מתפשטת בעזרת חוטים על גופה, אך האש על גופה של פוניטה שורף את החוטים ועוצר את המתקפה, החבטה החזקה של בלבזור מעיפה את פוניטה הצדה, אך פוניטה עדיין עומדת, היא תוקפת את בלבזור עם גחלת, להבה קטנה ששורפת את בלבזור לכמה שניות, בלבזור נפגע גם
מישל:
איווי נהנת מהליטוף שלך, נראה כי היא מאשרת עם ראשה את הצטרפותה אלייך, ומחכה שתזרקי עליה פוקדור
אייס:
סקווירטל יורה אקדח מים על פידג'י, הכנפיים שלו מתחילות להיות רטובות, פידג'י תוקף את סקווירטל בחזרה בחבטה ועולה לאוויר, לסקווירטל יש הזדמנות לתקוף חזרה
אנדרו:
שיון מחייך ואומר: "תעיף מבט רגע על הפוקימון", הוא מחייך ואומר: "כולם כאן פוקימוני אש", "זה אחד מהדברים הקסומים בטבע, היער הזה יכול להישרף כמה פעמים ביום ולהתחדש ממש בזמן קצר, כמו גלגל חיים מהיר, היום למדת את החולשות שלך, ולמדת שאם אתה מתאמץ אתה מגיע להישגים, ואם אתה צריך עזרה יש לך איפה למצוא אותה", שיון נראה שקול ואומר: "ובכן, זה הרגע שלך להחליט, אתה נכנס למסע הזה בכל הכוח, או שאתה חוזר? הולכים להיות לנו ימים לא קלים, ימים אפורים, וימים משעממים שאין לך כל אפשרות מלבד לצפות בנו מפסידים, זה הזמן שתעשה החלטה".
טורי:
סליחה, באתי לכתוב, אבל הייתה אזעקה אז עשיתי שלח ורצתי למקלט, ואז שכחתי לערוך, אתה רואה את המאמן הזהמאתגר אותך לקרב, הוא מתחיל קרב אחד על אחד, ומוציא החוצה
, השאיבה של טרטוויג לא משפיעה הרבה, ביוטיפליי מתחמק מהחבטה ותוקף במתקפת סופה, טרטוויג נפגע ממנה, אך נראה שהוא עומד בה, הוא מחכה להוראה ממך
תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/
גם אני מאמין בתגובות בונות
תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!
שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!
"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"
אה אחי סליחה,לא ידעתי שאתה באזור של הטווח של הטילים של הקקות האלה...סליחה, באתי לכתוב, אבל הייתה אזעקה אז עשיתי שלח ורצתי למקלט, ואז שכחתי לערוך, אתה רואה את המאמן הזה מאתגר אותך לקרב, הוא מתחיל קרב אחד על אחד, ומוציא החוצה , השאיבה של טרטוויג לא משפיעה הרבה, ביוטיפליי מתחמק מהחבטה ותוקף במתקפת סופה, טרטוויג נפגע ממנה, אך נראה שהוא עומד בה, הוא מחכה להוראה ממך
התגובה:
"זה לא טוב," אחשוב לעצמי. "הביוטיפליי הזה הוא מעופף חרק.לגבי החרק נסתדר,אבל המעופף עושה לי בעיות."
אז אפנה לטרטוויג. "אוקיי,טרטוויג!אנחנו צריכים לתפוס קצת גובה.אתה רואה את הסלע שם?אני רוצה שתרוץ אליו,תעלה עליו ואז תצבור כוח כמה שאתה יכול.תקפוץ ממנו ותתקפל לכדור.כשאתה באוויר,תירה עלי תער ותסתובב כדי ליצור סופה."
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)