Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
מציג תוצאות 16 עד 27 מתוך 27
  1. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    טעות שלי
    מתי אתה מתחיל?[סליחה על הספאם,כשתפרסם את ההתחלה אני אמחוק]
    מתחילים עכשיו!

איקו

את מתעוררת בבית האיגלו שלך. כיוון שהקוטב נמצא כעת בששת חודשי האור, את לא מודעת לשעה.
    את מגיעה לחדר האמבטיה ומקלחת את עצמך בעזרת כשפות המים שלך. את יוצאת מהמקלחת ומתלבשת בבגדיך הכחולים. את מצחצחת שיניים ויורדת למטה, להורים שלך.
    לפני שהם רואים אותך, את שומעת שהם באמצע ריב, שוב. "היא תילחם בנשקים! היא תגן על השבט הזה בכבוד, כמוני!" אביך צעק, "לא! היא תהיה מרפאת ותרפא את לוחמי השבט שלנו, כמוני!" אמך צעקה והתחילה להזיע, למרות שקר מאוד בביתכם. בהתחלה את חושבת שזה אחד מהריבים הרגילים שלהם, אבל מהר מאוד את מבינה שמשהו בנימת הקול שלהם אומר משהו, שהיום שבו הם ישלחו אותך להילחם באווטאר קרב, לא, רגע, הוא היום, כך את מבינה!

מקס
    אתה מתעורר השכם בבוקר בחדרך הגדול באי אושו ורואה את השעה המוקדמת.
    אתה מנסה לחזור לישון, אך לא מצליח. לכן, אתה מתחיל להתארגן להתארגן - אתה מתקלח, מצחצח שיניים, מתלבש, ויורד למטה, להורים שלך.
    אתם כולכם מתיישבים ליד השולחן החום ואוכלים ארוחת בוקר מזינה ורגילה.
    לאחר שאתה מסיים את החביתה ואת הסלט, אמך מתחילה לדבר ולומר "בני, היום-" "אנחנו ניתן לך מתנה, מה אתה רוצה יותר, נשר, או דוב נמלים?" אביך קוטע אותה בעצבנות ומחכה לתשובתך.

טום
    אתה מתעורר מוקדם בבוקר, מפהק, ומתמתח. אתה הולך למקלחת, מתקלח, מן הסתם, מתלבש בבגדיך ומצחצח שיניים. אתה משוטט במסדרון הקומה השנייה ורואה בחדר השני את שני אחיך ישנים ונוחרים.
    "קדימה פדלאות! תתעוררו מהר!" אתה מאיץ בהם, והם, מיד, כמו רובוטים, קמים ונראים מאוימים. לך זה לא אכפת.
    לאחר חמש דקות, הם יוצאים מהחדר והולכים אחריך למטה, שם אתם מתישבים עם אביכם ואוכלים ארוחת בוקר. "בני, היום זהו יום מיוחד ביותר, אתה יודע מה הוא? נכון?" אשואל אותך אביך בצער וביגון, "כן," זה מכה בך "יום חמש-עשרה השנים למות אמא". "אז, אני מרשה לך, היום, לצאת מהאי הזה, אושו, ולנקום את מות אמך, לרצוח את האווטאר!" אומר אביך ועיניו נוצצות מנקמה.
    "אז, סבך וסבתך אימצו נחש, במיוחד בשבילך, איך תרצה לקרוא לו?" הוא שואל אותך ומחכה לתשובתך.

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום
    אתה מתעורר מוקדם בבוקר, מפהק, ומתמתח. אתה הולך למקלחת, מתקלח, מן הסתם, מתלבש בבגדיך ומצחצח שיניים. אתה משוטט במסדרון הקומה השנייה ורואה בחדר השני את שני אחיך ישנים ונוחרים.
    "קדימה פדלאות! תתעוררו מהר!" אתה מאיץ בהם, והם, מיד, כמו רובוטים, קמים ונראים מאוימים. לך זה לא אכפת.
    לאחר חמש דקות, הם יוצאים מהחדר והולכים אחריך למטה, שם אתם מתישבים עם אביכם ואוכלים ארוחת בוקר. "בני, היום זהו יום מיוחד ביותר, אתה יודע מה הוא? נכון?" אשואל אותך אביך בצער וביגון, "כן," זה מכה בך "יום חמש-עשרה השנים למות אמא". "אז, אני מרשה לך, היום, לצאת מהאי הזה, אושו, ולנקום את מות אמך, לרצוח את האווטאר!" אומר אביך ועיניו נוצצות מנקמה.
    "אז, סבך וסבתך אימצו נחש, במיוחד בשבילך, איך תרצה לקרוא לו?" הוא שואל אותך ומחכה לתשובתך.
    'האווטר אמור להיות מייצג הטוב,והוא מייצג הרשע,הוא לא אמור להיות האווטר,אני אהיה!' אחשוב לעצמי בכעס,ואז אחשוב מעט על שם לנחש שלי ואומר לאבי:"פייר [Fire לא השם של הצרפתי הנפוץ XD],זה יהיה השם,ותודה על ההזדמנות אבא,הנקמה תתקיים,לא אחזור הביתה עד שהאווטר יחוסל" אקום ואלך לדרכי לכיוון בית סבי וסבתי.

3. היורתמים לא תמיד מנצחים
    טום
    אתה הולך כמה עשרות מטרים בשמש היוקדת, לעבר בית הורי אביך.
    לאחר עוד כמה עשרות מטרים, אתה מגיע לבית סבך וסבתך והם מברכים את פניך.
    אתה נכנס ורואה את את סבך וסבתך במלוא הדרם- לבושים בבגדיהם היפים ביותר, מצוחצחים, וקורנים מאושר. "חיכינו לך," הם אומרים ומחייכים, "קח אותו" הם אומרים וסבתך מרימה משהו, נחש צפע קטן.
    "עכשיו לך לך לדרכך, לחסל את הזיוף העלוב הזה לאווטאר" אומר לך סבך בלעג והשמצה.
    נערך לאחרונה על ידי The Charmeleon, 02-25-2012 בשעה 09:26 PM

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    טום
    אתה הולך כמה עשרות מטרים בשמש היוקדת, לעבר בית הורי הוריך.
    לאחר עוד כמה עשרות מטרים, אתה מגיע לבית סבך וסבתך והם מברכים את פניך.
    אתה נכנס ורואה את את סבך וסבתך במלוא הדרם- לבושים בבגדיהם היפים ביותר, מצוחצחים, וקורנים מאושר. "חיכינו לך," הם אומרים ומחייכים, "קח אותו" הם אומרים וסבתך מרימה משהו, נחש צפע קטן.
    "עכשיו לך לך לדרכך, לחסל את הזיוף העלוב הזה לאווטאר" אומר לך סבך בלעג והשמצה.
    *הורי הוריך?מה ההורים שלי אחים
    אני מלטף את נחש הצפע ואומר לו:"נעים מאוד,אני טום,ואנחנו נהיה חברים בסדר?אני אקרא לך פייר בסדר?" 'נחש צפע,נחש קטלני מאוד,לשים אותו על הכתף זה לא יהיה חכם,לא ממש בא לי לקבל ארס נחשים בעורק הראשי שלי,אניח אותו על הרצפה ואומר לו:"תעקוב אחריי טוב?" אחרי זה אסתכל על סבא שלי ואומר לו ברצינות:"אחסל אותו" אחרי זה אפרד מהם ואלך יחד עם פייר לכיוון העיר.

5. Surgeon of Death
    מקס
    אתה מתעורר השכם בבוקר בחדרך הגדול באי אושו ורואה את השעה המוקדמת.
    אתה מנסה לחזור לישון, אך לא מצליח. לכן, אתה מתחיל להתארגן להתארגן - אתה מתקלח, מצחצח שיניים, מתלבש, ויורד למטה, להורים שלך.
    אתם כולכם מתיישבים ליד השולחן החום ואוכלים ארוחת בוקר מזינה ורגילה.
    לאחר שאתה מסיים את החביתה ואת הסלט, אמך מתחילה לדבר ולומר "בני, היום-" "אנחנו ניתן לך מתנה, מה אתה רוצה יותר, נשר, או דוב נמלים?" אביך קוטע אותה בעצבנות ומחכה לתשובתך.
    "ישש!" אומר ואודה להורים שלי "אני רוצה נשר בבקשה" אבקש ואחשוב על איך שהוא נראה ומה אני יעשה איתו
    (אין הרבה מה לרשום פה)

6. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    שם: לן קאגאמינה

אומה: אדמה

כשף/לוחם: כשף

רקע: לן נולד ל2 הורים רגילים (לא כשפים ולא לוחמים) בכפר אודומו בהתחלה הוא לא ידע שהוא כשף אך מתי שהגיע לגיל 10 הוא התחיל להזיז אבנים בהנפת יד אף אחד ממשפחתו לא הבין מה קורה הרי הוא בא ממשפחה של רגילים ואז לאת לאת הוא פיתח את הכשפות שלו ונהפך לכשף הכי טוב במשפחתו כמובן שהוא היה הכשף היחידי לאחר כמה שנים אחרי ששלט בכשפות הוא שמע שהאווטר רוצה לשלות בעולם הוא ברח מהבית בלילה כי ידע שההורים שלו יתנגדו ויצא למלחמה

אופי: אוהב מאוד חיות, היפראקטיבי, אוהב מאוד לשמוע מוזיקה, חכם, בעל Adha, מצחיק, נחמד, מתחבר בקלות עם אנשים,יש לו דיסלקציה,בעל צד מרושע חזק מעוד שיכול להישתלט עליו בשניה פתיל קצר מתעצבן מהר חופר לאנשים ברמות מטורפות

חיה: חפרפרת ענקית (נקבה) בשם רין

חיים: 190 נקודות חיים

אנרגיה: 160 נקודות אנרגיה

כוח- 10

כוח סבל- 15

מהירות- 8

חוכמה- 15

כמו תמיד. עמיטריד.

7. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Len Kgamine~ צפה בהודעה

רקע: לן נולד ל2 הורים רגילים (לא כשפים ולא לוחמים) בכפר אודומו בהתחלה הוא לא ידע שהוא כשף אך מתי שהגיע לגיל 10 הוא התחיל להזיז אבנים בהנפת יד אף אחד ממשפחתו לא הבין מה קורה הרי הוא בא ממשפחה של רגילים ואז לאת לאת הוא פיתח את הכשפות שלו ונהפך לכשף הכי טוב במשפחתו כמובן שהוא היה הכשף היחידי לאחר כמה שנים אחרי ששלט בכשפות הוא שמע שהאווטר רוצה לשלות בעולם הוא ברח מהבית בלילה כי ידע שההורים שלו יתנגדו ויצא למלחמה

אופי: אוהב מאוד חיות, היפראקטיבי, אוהב מאוד לשמוע מוזיקה, חכם, בעל Adha, מצחיק, נחמד, מתחבר בקלות עם אנשים,יש לו דיסלקציה,בעל צד מרושע חזק מעוד שיכול להישתלט עליו בשניה פתיל קצר מתעצבן מהר חופר לאנשים ברמות מטורפות

כוח- 10

כוח סבל- 15

מהירות- 8

חוכמה- 15
    אתה צריך להיות בבית.
    לא אמרת מתי ברחת.
    המשחק לא יתחיל ביום שבו ברחת.
    זה הגיוני שאתה כשף במשפחה של רגילים.

עומר ויונתן- אין לי כוח להגיב

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

8. עמיטריד.
    שם: עמיטריד
    רקע: לן נולד ל2 הורים רגילים (לא כשפים ולא לוחמים) בכפר אודומו בהתחלה הוא לא ידע שהוא כשף אך מתי שהגיע לגיל 10 הוא התחיל להזיז אבנים בהנפת יד אף אחד ממשפחתו לא הבין מה קורה הרי הוא בא ממשפחה של רגילים ברגה שגילו שהוא כשף הם היו מעושרים ועשו הכול כדי לעזור לו לשלות בכשפות שלו ואז לאת לאת הוא פיתח את הכשפות שלו ונהפך לכשף הכי טוב במשפחתו כמובן שהוא היה הכשף היחידי לאחר כמה שנים אחרי ששלט בכשפות הוא שמע שהאווטר רוצה לשלות בעולם אז הוא חשב בלילה על זה שהוא יברח בעמצא הלילה כי ידע שההורים שלו יתנגדו ויצא למלחמה והלך לישון
    אופי: אוהב מאוד חיות, היפראקטיבי, אוהב מאוד לשמוע מוזיקה, חכם, בעל Adha, מצחיק, נחמד, מתחבר בקלות עם אנשים,יש לו דיסלקציה,בעל צד מרושע חזק מעוד שיכול להישתלט עליו בשניה פתיל קצר מתעצבן מהר חופר לאנשים ברמות מטורפות יכול להיות מעוד ילדותי!
    כוח- 10
    כוח סבל- 15
    מהירות- 8
    חוכמה- 15

זה טטוב?
    נערך לאחרונה על ידי Amitlv, 02-26-2012 בשעה 12:02 AM

כמו תמיד. עמיטריד.

9. היורתמים לא תמיד מנצחים
    זה בסדר, אבל, אני עומד על כך שתתקן את 'שגיעוט הקטיו' (xd) שלך, זה בחקים אפילו

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

10. אוהבת בנות*
    שם: XxהמחדירלצרכןxX
    שם: רן היטאסוגי || Ren Hitasugi
    אומה: אומת המים.
    כשף/לוחם: לוחמת. 3:<
    רקע: אערוך תכף D:
    אופי: קנאית, לא-אחראית, ילדותית, בעלת חוש הומור, מנסה להיות מנומסת ככל האפשר, רגישה, שאפתנית, מתחשבת, נוטה להיות חשדנית מידי פעם.
    חיה: לטאת-דינוזאור בשם רים (Rim).
    חיים: 190 חיים.
    אנרגיה: 160 אנרגיה.
    כוח: 13
    כוח סבל: 13.
    מהירות: 13.
    חוכמה: 8.

בא לכם נשים? לחצו כאן
    Spoiler ספוילר

11. היורתמים לא תמיד מנצחים
    ציטוט פורסם במקור על ידי Rin Kagamine צפה בהודעה
    שם: רן היטאסוגי || Ren Hitasugi
    אומה: אומת המים.
    כשף/לוחם: לוחמת. 3:<
    רקע: אערוך תכף D:
    אופי: קנאית, לא-אחראית, ילדותית, בעלת חוש הומור, מנסה להיות מנומסת ככל האפשר, רגישה, שאפתנית, מתחשבת, נוטה להיות חשדנית מידי פעם.
    חיה: לטאת-דינוזאור בשם רים (Rim).
    חיים: 190 חיים.
    אנרגיה: 160 אנרגיה.
    כוח: 13
    כוח סבל: 13.
    מהירות: 13.
    חוכמה: 8.
    רשומה
    אני לא אוסיף אותך לרשומים עד שתוסיפי רקע

~אלון 2015

סקילה זה אח

STM= system to manage

12. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    [QUOTE=Ash Is A Nub;1284543]מתחילים עכשיו!

איקו

את מתעוררת בבית האיגלו שלך. כיוון שהקוטב נמצא כעת בששת חודשי האור, את לא מודעת לשעה.
    את מגיעה לחדר האמבטיה ומקלחת את עצמך בעזרת כשפות המים שלך. את יוצאת מהמקלחת ומתלבשת בבגדיך הכחולים. את מצחצחת שיניים ויורדת למטה, להורים שלך.
    לפני שהם רואים אותך, את שומעת שהם באמצע ריב, שוב. "היא תילחם בנשקים! היא תגן על השבט הזה בכבוד, כמוני!" אביך צעק, "לא! היא תהיה מרפאת ותרפא את לוחמי השבט שלנו, כמוני!" אמך צעקה והתחילה להזיע, למרות שקר מאוד בביתכם. בהתחלה את חושבת שזה אחד מהריבים הרגילים שלהם, אבל מהר מאוד את מבינה שמשהו בנימת הקול שלהם אומר משהו, שהיום שבו הם ישלחו אותך להילחם באווטאר קרב, לא, רגע, הוא היום, כך את מבינה!

אני אתקדם בשקט אל הוריי, אפתיע אותם באמצע הריב ואשאל בקול גבוהה בכדי שישמעו אותי מבעד לצעקות ''מה קורה כאן?!, למה אתם שוב רבים?! אולי תסבירו לי כבר?!!!'', אביט בעייני הוריי, בתקווה לזהות רגש כלשהו, ''נו?'', רשאל בחוסר סבלנות כאשר אכין כדור מים בעזרת הכשפות ואתחיל לכדרר אותו כמו כדורסל בשעמום
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •