Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 33 12311 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 489
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    מקום פנוי עם גאומון!
    אחרי שבוע של נסיונות,יש אישור מאביזי.
    Digital Savers-Save The Digital World
    רקע:
    במשך שנים רבות,העולם הדיגיטלי והעולם האנושי חיו באיזון, כמובן שהיו מדי פעם יציאות של דיג'ימונים שונים מהעולם הדיגיטלי לעולם האנושי, אך ארגון "Data Squad" שמטרתו היא להגן על העולם האנושי, עצר כול דיג'ימון שניסה לפלוש לעולם האנושי.
    שלושה מנהיגים יש לארגון, אלו הם מרקוס דיימון ושותפו הדיג'ימוני אגומון, תומס נורסטין ושותפו הדיג'ימוני גאומון ויושינו 'יושי' פוג'ידה ושותפתה לאלמון.
    בזכות קור רוחה של יושי, ההיגיון המחושב של תומס, והמזג החם וחוסר הפחד של מרקוס, סוכני DATS הם סוכנים חשאיים חזקים מאוד ומסוכנים מאוד.

סייבר לאומון, אויב ותיק של DATS איים על התקפה על העולם האנושי. שלושת מנהיגי DATS יצאו בתגובה לעולם הדיגיטלי יחד עם ארבעים ואחד מסוכניהם הטובים ביותר. הם ארגנו ארבע חוליות, כול חולייה הייתה בעלת עשרה סוכנים ומפקד חולייה אחד. על חולייה אחת פיקד מרקוס, על השנייה יושי, על השלישית תומס, ועל החולייה האחרונה פיקד חבר וותיק של DATS שפרש בשביל לתפקד בתור מנהיג דיג'ימוני היער ביער הדיגיטלי ששמו הוא קיין סרייר. המשימה שלהם הייתה לעצור את צבא סייבר לאומון לפני ההתקפה שלו, אך מרקוס דיימון וכתשעה מחבריי החולייה שלו נעלמו, שלושת החולייות האחרות נכשלו במשימה וברחו בפקודה ממרקוס לפני שהוא נעלם. חבר החולייה האחרון שהיה בחולייה של מרקוס טען שהצבא של סייבר לאומון לא קיים ולא היה קיים, וסייבר לאומון נעלם גם הוא.

מפקדת DATS 2022
    הודעת וידיאו הופיעה על כול המחשבים, דמות לא ברורה הייתה על המסך, היא דיברה:"מפקדת דאטא סקווד שלום,כאן מדבר אחד מהמפקדים שלכם לשעבר,מרקוס דיימון, אני מוחזק כאן, בעולם הדיגיטלי, בטירת הצל של ^%&^$% [צליל לא ברור נשמע].
    הוא מתכונן להתקפה על העולם הדיגיטלי.
    ואחרי זה אל העולם האנושי, הוא אסף צבאות דיג'ימונים, גייסו כול אחד שאתם יכולים, כי רק ככה נוכל להביס את |*&%^%&^ [צליל לא ברור]" ההודעה נפסקה.

שני המפקדים, יושי ותומס היו בהלם ששמעו את ההודעה הזו, יושי הציעה לצאת מיד לעולם הדיגיטלי ולמצוא את מרקוס אך תומס, שהיה החכם והשקול מבין השניים אמר שצריך להקשיב למרקוס, להתכונן ולגייס אנשים חדשים.
    כך,גויסו נערים ונערות מכול רחבי המדינה.

עלילה:
    השמש זרחה בבוקר והתעוררתם בהרגשה טובה ,אך אתם לא בטוחים למה ,אתם מנסים להיזכר מה קרה לכם אתמול בלילה אך אתם לא מצליחים ,אתם זוכרים שני דברים 'מעבדת בית הספר,מחשב D5' ואיש בעל גלימה סגולה-שחורה עם צבעי מלחמה סגולים שאומר לכם שאתם עוד תפגשו ,אתם מתלבשים ויוצאים לכיוון בית הספר, כשאתם עוברים ליד המעבדה, אתם בודקים את מחשב D5,ברגע שאתם מדליקים אותו קופץ חלון האימייל שבו כתובות רק שמונה מילים:
    "אם אתה רוצה תשובות,בארבע אחרי הצהריים במזח'.
    אם תאמינו לזה או לא,זו הבחירה שלכם.

לא להגיב בינתיים

2. משתמש מנוסה
    דיג'ימונים התחלתיים:
    קודמון [Kudamon]-תפוס
    Spoiler ספוילר

גאומון [Gaomon]-תפוס
    Spoiler ספוילר

אגומון [Agumon]-תפוס
    Spoiler ספוילר

אימפמון [Impmon]-תפוס
    Spoiler ספוילר

משימות:
    עם ההתקבלות שלכם לדאטא סקווד תקבלו משימות מהמפקדים או מכול דמות אחרת, אך בהמשך המשחק תוכלו לבחור משימות בעצמכם, למשימות יש שש
    דרגות:
    E-קל ביותר
    D-קל
    C-בינוני
    B-קשה
    A-קשה ביותר
    S-מומחה

הוספת דיג'ימונים:
    שתילחמו מול דיג'ימונים לא במשימה תוכלו לסרוק אותם בדיג'יכלי שלכם,אם הסריקה תושלם ללא הפרעה,תוכלו לחבר את הדיג'יכלי למחשב של DATS וליצור העתק של הדיג'ימון אותו סרקתם.

העולם הדיגיטלי:
    במהלך המשחק תוכלו כמובן להגיע אל העולם הדיגיטלי, זאת בתנאי שהמפקדים חושבים שאתם מתאימים לשם.

סיורים:
    מדי פעם, המפקדים ישלחו אתכם לסיורים ברחובות העיר, למען מציאת דיג'ימונים או ביצי דיג'ימונים שלא נסרקו ברדאר ולא דווחו [אם תמצאו דיג'ימון תוכלו ללכוד אותו].

טורנירי DATS:
    פעם בכול מספר ימים,מפקדי DATS מכריזים על סוג של טורניר קרבות בין דיג'ימונים,הפרס של המנצח אף פעם לא ידוע [על המנצח אסור לספר מה הפרס].
    החוקים של הטורניר הם:
    1-חייבים להשתמש בדיג'ימון בדרגת טירון [Rookie].
    2-אפשר להשתמש בדיג'ימון אחד כול פעם.
    3-יש מקום רק ל-8 משתתפים.
    4-בין הקרבות אסור לשנות את הדיג'ימון שנלחם.
    5-על המנצח אסור לספר מה הפרס שלו.

הדיג'יכלי:
    מכשיר כיס, דומה לטלפון,בעל ארבעה כפתורים:
    כפתור ימני-לסרוק דיג'ימון למען ללכוד אותו.
    כפתור אמצעי-שחרור הדיג'ימון שלכם מהדיג'יכלי לצורך קרב
    [או כול צורך אחר] או אחסונו בדיג'יכלי.
    כפתור השמאלי-מפה שנותנת מידע על איפה נמצאים דיג'ימונים.
    כפתור עליון-נפתח רק בזמן קרב,נותן לדיג'ימון שלכם שבקרב אפשרות לגדילה,מה שנקרא "שינוי DNA".

שימו לב-אם לדיג'ימון שלכם יש כמה אופציות להתפתחויות אתם בוחרים אחד ורק לו הוא יכול להתפתח [למשל אגומון-ג'יאוגריימון\גיירמון,בחרתם ג'יאוגריימון אי אפשר לחזור לגריימון].
    לכול הדיג'ימונים ההתחלתיים יש אפשרות להגיע לרמת המגה,אם ברצונכם שהדיג'ימון יגיע לרמת מגה,תבחרו לפי זה,אך אם אתם לא מעוניינים,זו בעיה שלכם].

לא להגיב!
    ארגון DLA [ראשי תיבות-Demon Lord's Army].
    Spoiler ספוילר

צבא האופל:
    Spoiler ספוילר

מילון דיג'ימוני:
    Spoiler ספוילר

אזורים:
    בעולם הדיגיטלי יש מספר אזורים,על כול אזור יש שליט ו-Code Crown שמי שמחזיק בו הופך להיות השליט של אותו האזור.
    האזורים:
    האזור הירוק:
    אזור שבו יש יערות והרבה שדות,השליט אינו ידוע.

האזור הכחול:
    אי באמצע הים,מתחת לפני הים יש ערים,אך המרכזית נמצאת על האי,השליט אינו ידוע.

אזור המגמה:
    האזור נמצא על רחס הרי געש,מסוכן מאוד להיות שמה,השליט אינו יודע.

אזור הדאטא:
    מוקר גם בשם 'האזור הלא ידוע' או 'האזור הכאוטי' מרחב ביניים בין העולם האנושי והעולם הדיגיטלי,השליט לא ידוע.
    שאר האזורים יחשפו בקרוב...

3. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה:
    שם משתמש:לא צריך להסביר נכון?
    שם במשחק [רצוי אמריקאי אבל אפשר גם יפני]:
    שותף:הדיג'ימון שאיתו תבלו את המסע שלכם [מהרשימה למעלה].
    מראה:איך שהדמות נראית.
    ציוד:דיג'יכלי,מחשב כיס שכולל מידע על דיג'ימונים, משקפת לראיית לילה, אולר ,מכשיר קשר עם מפקדת DATS ,יומן משימות ,מוחק זיכרון [לבני האדם שלא מה-DATS או שמודעים לקיומם של הדיג'ימונים, למקרה שנתקלו בדיג'ימון].

טופס ריק:
    שם משתמש:
    שם במשחק:
    שותף:
    מראה:
    חוקים:
    1-להבין קצת בדיג'ימון.
    2-להגיב לפחות פעם ביום [אלא אם כן זה יום שאני לא מגיב].
    3-להנות.
    4-לא לקלל אותי,שחקן אחר או דמות.
    5-לצטט [אם אין לכם אפשרות ציטוט מהמכשיר שאתם משתמשים בו לדוג' אייפון,פשוט אל תגיבו עד שאתם בקרבת מחשב].
    6-מי שלא מגיב שלושה ימים ברצף בלי להודיע,מקבל אזהרה,שבוע בלי הגבה אני מעיף אתכם.
    7-להשקיע,אם אני נותן תגובה של שלוש-ארבעה או יותר שורות,יש לכם מה לכתוב,אם פחות משורה,אני מתנצל ויש לכם אפשרות גם להגיב קצת פחות.
    8-אם יש לי הודעות תוקעות,להגיד לי,זה חשוב לי.
    9-החוקים הגלובאלים וחוקי חת''מ חלים גם פה.

פרסים:
    מי שסיים 5 משימות-דיג'יביצה אקראית [לא של התפתחות ארמור].
    מי שסיים 10 משימות-דיג'ימון טירון אקראי.
    מי שיצליח לפתח את הדיג'ימון שלו לרמה אולטימטיבית-התקפה מיוחדת.
    מי שפותח את ע''מ 40-דיג'ימון טירון אחד מהשלושה:טנטמון,וורמון או טררימון.
    עוד פרסים בקרוב...

4. משתמש מנוסה
    רשומים 1-4
    DigiSaver
    Spoiler ספוילר

Monster
    Spoiler ספוילר

Miku Hetsune
    Spoiler ספוילר

SasoriRedSands
    Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שם משתמש: Digisaver
    שם במשחק: ריו קאנדה(Ryo Kanda)
    שותף: אגומון.
    מראה: שיער חום,משקפיים,חולצה אדומה מתחת למדים שחורים של דאטס,מגפיים שחורים וצמידים שחורים עם פסים אדומים.
    NYO HO HO BITCH

6. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    שם משתמש: Sakurai Tomoki.
    שם במשחק: אדריאן ג'ונסון (Adrian Johnson).
    שותף: קודמון.
    מראה: גבוה ורזה, שיער חום בהיר קצר, עיניים ירוקות בוהקות, צלקת קטנה בגבה, לובש מדים בצבע ירוק כהה עם אביזרים (כמו שעון לדוגמה) מתאימים בצבע שחור.
    ציוד: דיג'יכלי, מחשב כיס שכולל מידע על דיג'ימונים, משקפת לראיית לילה, אולר, מכשיר קשר עם מפקדת DATS, יומן משימות, מוחק זיכרון.
    חמוף

7. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שם משתמש:monster
    שם במשחק לי אסוסאקו
    שותף:אימפמון
    מראה:איך שהדמות נראית.שיער שחור פרוע כזה.לובש חולצה לבנה בלי שרוולים של נייק.לובש מכנסי טרינג שחורים פשוטים.נעליים פשוטות.יש לו קעקוע של דרקון אדום על כתף ימין שלו.
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

8. משתמש מנוסה
    שקד,עמית וליאור רשומים.

התחלה:
    אתם יוצאים מבית הספר לכיוון הנמל,אתם רואים נער צעיר בסביבות תשעה עשרה או עשרים, הוא לובש גלימה שחורה עם פסים סגולים בשוליים,צבעי מלחמה סגולים בצורת משולש על פניו, הוא מחייך ואומר לך:"אני מבין שאתה רוצה לקבל תשובות,ברור לך שכול מה שאני אומר לך נשאר בסוד מפני כול מי שאתה מכיר, ההורים שלך, החברים שלך, רק למי שתפגוש שם תוכל לספר, וגם זה רק אם אף אחד לא שומע אתכם, עכשיו, אתה רוצה תשובות או לא?".

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aichi Sendou צפה בהודעה
    שקד,עמית וליאור רשומים.

התחלה:
    אתם יוצאים מבית הספר לכיוון הנמל,אתם רואים נער צעיר בסביבות תשעה עשרה או עשרים, הוא לובש גלימה שחורה עם פסים סגולים בשוליים,צבעי מלחמה סגולים בצורת משולש על פניו, הוא מחייך ואומר לך:"אני מבין שאתה רוצה לקבל תשובות,ברור לך שכול מה שאני אומר לך נשאר בסוד מפני כול מי שאתה מכיר, ההורים שלך, החברים שלך, רק למי שתפגוש שם תוכל לספר, וגם זה רק אם אף אחד לא שומע אתכם, עכשיו, אתה רוצה תשובות או לא?".
    *יש לך טעות במשחק,זה קינן קרייר לא קיין סרייר..
    "כן,אני רוצה תשובות! ואני מסכים לתנאים שאתה נותן לי, למרות שהייתי רוצה לשתף אנשים." אגיד אל הנער בעל הגלימה השחורה וצבעי המלחמה."ומי אתה בכלל?מאיפה באת?"
    NYO HO HO BITCH

10. אבל הופיר יותר
    שקד,עמית וליאור רשומים.

התחלה:
    "אם אתה מציע, אז בטח, אני רוצה תשובות, אני מוכן לתנאים שלך, אני לא אספר לאף אחד חוץ מאלה ש'שם' " אני אומר לו ומסתכל עליו ברצינות, מחכה לתשובות שלי.
    "קדימה כבר, תתחיל, אין לי את כל היום.." אני אומר בחוסר סבלנות אחרי שניות ספורות.
    חמוף

11. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    שקד,עמית וליאור רשומים.

התחלה:
    אני אומר לבחור " לא הבנתי למה אתה מתכון "שם"? אתה יודע מה? תקח אותי לאיפה שלא היה "השם" ואחר כך תגיד לי תשובות שרצית להגיד לי.אל תדאג אני יכול לשמור סודות., הפה שלי חתום, דרך אגב שמי לי ".
    אני אשלב ידיים ואחכה שהוא יעשה מה שביקשתי ממנו לעשות
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

12. משתמש מנוסה
    DigiSaver
    *באסה...
    הנער המסתורי אומר לך:"אני הוא קיין קרייר,לוחם הדיג'ימונים מהיער הדיגיטלי,לשעבר גנרל בארגון DATS,מטרתו של הארגון,לשמור על איזון בין העולם הדיגטלי והעולם האנושי,בין העולמות יש לפעמים חוסר איזון" אחרי זה הוא משפיל את ראשו,קולו רועד שאומר את המשפט הבא:"אחד הדיג'ימונים המרושעים והמנוולים ביותר שקיימים בעולם הדיגיטלי,סייבר ליאומון,אירגן מתקפה על העולם שלנו,אני וחבריי,מרקוס דיימון,תומס נורסטין ויושי פוג'ידה יצאו לעולם הדיגיטלי בשביל להציל את העולם שלנו,אחרי זה מרקוס,חבר טוב שלי ומי שהיה כמו אח שלי,נעלם,לפני חודשיים הוא שלח הודעה שעלינו לגייס עוד חברים ל-DATS,אתמול בלילה,דיג'ימון ברמת אלוף תקף את בית הספר שלך,ובזכות שיתוף הפעולה שלך עם הדיג'ימון אגומון הצלתם את המצב,ולכן אתה התקבלת ל-DATS,האם אתה רוצה להיות חלק ממנו או לא?".

Sakurai Tomoki
    הנער צוחק ואומר לך:"שמע,אם אתה רוצה תשובות,תדבר אליי בנימוס,אני יותר חזק ממך,ותאמין לי אתה לא ממש רוצה לצאת לשחייה עכשיו,אבל אני מעריך את תכונת המרדנות הזו,עכשיו לנושא אני הוא קיין קרייר,לוחם הדיג'ימונים מהיער הדיגיטלי,לשעבר גנרל בארגון DATS,מטרתו של הארגון,לשמור על איזון בין העולם הדיגטלי והעולם האנושי,בין העולמות יש לפעמים חוסר איזון,אחד הדיג'ימונים המרושעים והמנוולים ביותר שקיימים בעולם הדיגיטלי,סייבר ליאומון,אירגן מתקפה על העולם שלנו,אני וחבריי,מרקוס דיימון,תומס נורסטין ויושי פוג'ידה יצאו לעולם הדיגיטלי בשביל להציל את העולם שלנו,אחרי זה מרקוס,חבר טוב שלי ומי שהיה כמו אח שלי,נעלם,לפני חודשיים הוא שלח הודעה שעלינו לגייס עוד חברים ל-DATS,אתמול בלילה,דיג'ימון ברמת אלוף תקף את הנמל הזה,אתה הסתובבת פה במקרה,ובזכות שיתוף הפעולה שלך עם הדיג'ימון קדמון הצלתם את המצב,ולכן אתה התקבלת ל-DATS,האם אתה רוצה להיות חלק ממנו או לא?".

Monster
    הנער מחייך ואומר:"אוקיי,בוא איתי" הוא הולך לכיוון דרום העיר,שמת תמיד שמת לב יש בניין גדול ומסתורי,שאף פעם לא הצלחת להיכנס פנימה,הפעם שאתה יחד עם הנער המסתורי הזה השומרים נותנים לך להיכנס,אתה רואה כול מיני יצורים מוזרים,הנער מסביר לך:"אלו הדיג'ימונים,זה מורכב מהמילים Digi דיגיטלי ו-Mons מפלצות,זה ארגון DATS,ראשי תיבות של 'Digimon Data Squad' הארגון אחראי להגן על העולם האנושי מפני חדירה לא חוקית של דיג'ימונים מהעולם הדיגטלי,וגם להגן על הסוד שדיג'ימונים קיימים,אתה רוצה להיות חלק מהארגון הזה או לא?".

13. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    הנער צוחק ואומר לך:"שמע,אם אתה רוצה תשובות,תדבר אליי בנימוס,אני יותר חזק ממך,ותאמין לי אתה לא ממש רוצה לצאת לשחייה עכשיו,אבל אני מעריך את תכונת המרדנות הזו,עכשיו לנושא אני הוא קיין קרייר,לוחם הדיג'ימונים מהיער הדיגיטלי,לשעבר גנרל בארגון DATS,מטרתו של הארגון,לשמור על איזון בין העולם הדיגטלי והעולם האנושי,בין העולמות יש לפעמים חוסר איזון,אחד הדיג'ימונים המרושעים והמנוולים ביותר שקיימים בעולם הדיגיטלי,סייבר ליאומון,אירגן מתקפה על העולם שלנו,אני וחבריי,מרקוס דיימון,תומס נורסטין ויושי פוג'ידה יצאו לעולם הדיגיטלי בשביל להציל את העולם שלנו,אחרי זה מרקוס,חבר טוב שלי ומי שהיה כמו אח שלי,נעלם,לפני חודשיים הוא שלח הודעה שעלינו לגייס עוד חברים ל-DATS,אתמול בלילה,דיג'ימון ברמת אלוף תקף את הנמל הזה,אתה הסתובבת פה במקרה,ובזכות שיתוף הפעולה שלך עם הדיג'ימון קדמון הצלתם את המצב,ולכן אתה התקבלת ל-DATS,האם אתה רוצה להיות חלק ממנו או לא?".
    "נשמע מעניין מספיק, אני אצטרף בשמחה" אני אומר לו ומחייך טיפה.
    "אז מה קורה עכשיו? לאן הולכים?" אני שואל אותו מוכן ומזומן לצאת לדרך.
    "תסביר לי עוד קצת על זה אם אתה יכול, בבקשה" אני לוחש לו אחר כך.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    Sakurai Tokomi
    קיין אומר לך:"קודם אתה צריך את זה" הוא מעביר לך מכשיר בצבע לבן עם כפתורים צהובים,אתה רואה סוג של חיה בתוך המסך הוא אומר לך:"אדריאן ג'ונסון,תכיר את השותף החדש שלך,קודמון,דיג'ימון בדרגת טירון,סוגו הוא סוג חיה ויכולותיו בעיקר קשורות לחשמל" קודמון אומר לך:"מה קורה אדריאן?",קיין אומר לך:"זה דיג'יכלי,הוא יאחסן את הדיג'ימונים שלך,עכשיו לבניין DATS,אני רוצה שתכיר את הבוסים הגדולים".
    אתם מגיעים לבניין גדול וכחול שהאותיות "DATS" רשומות עליו.

15. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    טופס הרשמה:
    שם משתמש:מאסטר ליאון
    שם במשחק: טאיקי ב. איצ'ירו
    שותף: גאומון.
    מראה:שיער שמסתיר עין אחת כמעט עיניים כחולות חולצה כחולה כהה עם ג'קט ירוק מכנסיים ירוקות ונעליים אדומות ע פסים לבנים .
    ציוד:דיג'יכלי,מחשב כיס שכולל מידע על דיג'ימונים, משקפת לראיית לילה, אולר ,מכשיר קשר עם מפקדת Dats ,יומן משימות ,מוחק זיכרון .
    נערך לאחרונה על ידי Odin Borson, 01-31-2012 בשעה 06:46 PM
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

עמוד 1 מתוך 33 12311 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •