Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 4 מתוך 4
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    המשך לזה http://www.myforum.co.il/showthread.php?t=47422
    הנקודה האחרונה הייתה שיומה נלחם נגד קוץ' שמשתמש בדק בונסר,ודורותי שמשתמשת בדק פנטום בוטיפלי אססין,עוזריו של דוקטור פייקר ואדון הרט'לנד שהם אחראיים על טורניר ה-WDC,יומה נלחם נגדם בגלל שהם תפסו את פליפ,החבר הרמאי של יומה,גונב חלקי לב בתמורה לחלקי לב מזויפים,עשויי שוקולד,אסטרל לא היה בקרב,מה שאומר שליומה אין את נאמבר 39 בחפיסה שלו,בגלל שהוא נלחם נגד יריבו נאמבר 92 [בצורת אסטרל] שרצה נקמה.

פרק 38:
    בדו-קרב מלכותי [שניים נגד אחד] גוץ' ודורותי מובילים על יומה שלא יכול לנצח ללא קלף המפתח שלא,גוץ' מצליח לזמן את "Photon Stream Bouncer" ודורותי את "Photon Butterfly Assassin",יומה מגלה שהשניים קשורים ליריבו,קאיטו,יומה מצליח לשרוד כמה תורות עד שאסטרל מצליח להשמיד את יריבו ולחזור ליומה,יומה מקבל אליו את אסטרל ואת נאמבר 39,גוץ' מפותע לגלות שהילד שנגדו הוא נלחם,הוא מחזיק בנאמבר,ועוד ב'מקורי',בסופו של דבר יומה מצליח להביס את השניים.

פרק 39:
    חבורת כלבים מסתובבת ברחובות העיר וחוטפת חלקי לב של מתמודדים,וגם של יומה,חברתו של יומה,קאטי נעזרת בחתולים שלה ומוצאת את 'מנהיג הלהקה',כלב ענקי ומדבר,קאטי והכלב נלחמים,ובסופו של דבר נחשף המנהיג האמיתי,ילדה קטנה בשם 'Dog' שרוצה להילחם אבל מפחדת בגלל שהיא קטנה מדי,דוג וקאטי ממשיכות את הקרב שלהן,ובסופו של דבר,דוג מנצחת,הכלבים מחזירים את חלקי הלב לבעלים שלהם,ויומה מקבל את שלו.

פרק 40:
    יומה פוגש את האח הקטן של קאיטו,הרוטו,ילד וקטן ומסתורי שיש לו כוחות מוזרים ומיוחדים,שאחד מהם הוא לראות את אסטרל,הרוטו מחפש את אחיו הגדול,גוץ' ודורותי מחפשים את הרוטו,בסופו של דבר,V,אחד ממשפחת טרון,לוקח את הרוטו.

פרק 41:
    קאיטו מגלה שאחיו נעלם,גוץ' ודורותי לא מאמינים ליומה על הזר שלקח אותו,יומה מבין שהרוטו נחטף,יומה מציע לקאיטו עזרה והוא מקבל אותה,יכולת חדשה התגלתה להרוטו,טלפתיה יחד עם אחיו [קשר חד כיווני,קאיטו לא יכול לתקשר חזרה,הוא יכול לקרוא לו,אבל לא לדבר איתו],אסטרל שומע גם הוא את הטלפתיה ויומה וקאיטו מגיעים לבין טרון,טרון משתמש רוצה להשתמש בכוחותיו של הרוטו כנקמה בדוקטור פייקר [סיבת הנקמה לא ידועה],קאיטו ויומה מתחילים להילחם נגד IV ואחיו הצעיר III.

פרק 42:
    הקרב של הארבעה ממשיך,III מזמן נאמבר,את נאמבר 33 "OOPArts Super Weapon-Machu Mach",קאיטו טוען שהוא לא צריך את העזרה של יומה ולא אכפת לו לפגוע בו בעזרת קלפיו,IV מזמן נאמבר משלו את 15 "Gimmick Puppet-Giant Killer" שהביס את חבריו של יומה,קאיטו מזמן את פוטון דרגון,אך כוחותיו נשללים ממנו בגלל המלכודות של III,טרון ממשיך בפולחן שלו ומגלה את העולם של אסטרל.

פרק 43:
    הקרב ממשיך,נראה שיומה וקאיטו אבודים,יומה ממשיך לסכן את עצמו למען קאיטו אבל לקאיטו לא אכפת,יומה וקאיטו מצליחים להשמיד את הנאמברים של יריבם,אך IV מזמן נאמבר חדש,40 "Gimmick Puppet-Heaven's Strings",טרון לא מסתפק רק בכוחותיו של הרוטו,עכשיו הוא רוצה גם את זיכרונותיו,הרוטו מתחיל להתנגד והוא משתמש בכוחו בשביל להביא לאחיו את הניצחון ואת מפלצת ה-XYZ פוטון החדשה "Neo Galaxy-Eyes Photon Dragon" שמביא לקאיטו וליומה את הניצחון.

פרק 44:
    הפולחן נכשל,אך טרון השיג חלק מהניצחון,כוח מסתורי עכשיו שייך לו,קאיטו מנסה לקחת ל-IV את הנאמברים בעזרת כוח הפוטון שלו אבל בעזרת הסימן שעל ידו,IV הודף את קאיטו,אסטרל מנסה גם הוא להשתמש בכוחות שלו בשביל לקחת ל-III את הנאמברים,אבל III מגלה שיש לו גם סימן כזה והוא מצליח לשמור על הנאמברים שלו ולראות את אסטרל.
    השניים נעלמים,V מחזיר לקאיטו את אחיו ואומר ליומה ידיעה שתשנה את הכול,אביו של יומה חי וקיים,אבל הוא נמצא בעולם של אסטרל.
    יומה עכשיו לא בטוח מה לעשות,להציל את אבא שלו,לעזור לאסטרל להשיב את זכרונותיו או לעזור לקאיטו להציל את אחיו מהמחלה שבא הוא נמצא [בשביל כול זה צריך לאסוף נאמברים].
    אך בסופו של דבר,יומה מחליט להישאר ב-WDC.

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    פרקים מעניינים ואם תוכל לשים קישור לפרקים זה יהיה טוב
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי
    תודה על המידע.היה כיף לרענן את זכרוני ולדעת מה קרה בפרקים האלו שבטח שכחתי מה קרה להם. רק חבל שקראתי את התקציר של פרק 44 לפני שראיתי אותו והרסתי לעצמי.לא נורא עכשיו כבר ראיתי תפרק.

אם הנושא הזה כמו הקודם שלך אז אני מבין שאפשר לדון על הפרקים האלו, לא?
    פרק 39 נראה פילר לא קרה בושום דבר מעניין חוץ מזה שהשוו את רמת הדו קרב של יומה לכלב ולחתולxd
    די נחמד שהיוצרים עשו הפוגה קטנה של הקרבות בטורניר למען קידום העלילה של האנימה.
    בא לי כבר שהאח ה3 נראה לי קוראים לו חמש ילחם בדו קרב.הוא נראה לי כמו הבחור החזק מ3 האחים.בא לי לראות עד כמה הוא חזק ואת הנאמברים שבוודאיי כנראה יש לו.
    דרך אגב אמרו אם אמא של יומה חייה או מתה?

Spoiler ספוילר
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

4. משתמש מנוסה
    שם: alien
    יש את טרון,v,iv ו-iii,קאיטו מזכיר קצת את קאיבה בכול הנוגע לאח,אין מצב שההשארה שלך נכונה,בפרק 44 הזקן הזה מהסטטוס דואל אמר משהו על זה שהוא חי לפני 100 שנה או משהו בסגנון,ואמא שלו,לא ידוע מה קורה איתה

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •