זה הולך להיות על החמישה פרקים הבאים שיהיו לנו,45 עד 49,הכול זה השערות אל תתפסו אותי במילה.
פרק 45 שיהיה בתאריך ה-27.2 השם שלו יהיה "A Nemesis Shows Up Late! Robin VS Gauche"
הפרק האחרון לפברואר 2012 יהיה קמבאק לדמות מתחילת הסדרה-רובין!הידוע בתור פויה [אני לא נותן שם באנגלית בגלל שזו האנימה היפנית],לפי השם רובין ילחם נגד גוץ',השותף של דורותי ועוזרו של הרטלנד שכונה על ידי קאיטו 'השטן'.
פרק 46 שיהיה בתאריך ה-5.3 שהשם שלו יהיה "For the Sake of Family... The Gentle Avenger: III!!".
אחרי הקרב הכפול שלו נגד יומה,III מתחיל לרגל אחריו במטרה לראות איך הוא נלחם,שארק רוצה נקמה,לא ברור במי,ביומה,ב-IV שגרם לו לאבד את האליפות שלו,אבל הוא רוצה נקמה,יומה מנסה לעצור אותו,והשניים כנראה ילחמו,III צופה.
פרק 47 שיהיה בתאריך ה-12.3 [תאריך מאוד משמעותי לכותב הנושא] שיקרא "Yuma's Denied!? The Stolen "Kattobing"!".
יומה נלחם נגד III שמשתמש בנאמבר שלו,נאמבר 33,הוא משתמש בכוח שלו בשביל לשלוח את יומה לעולם הצללים [שהוזכר לא פעם ב-GX וביוגי הו המקורי,רוב הסיכויים שאין קשר בין שלושת המקרים].
פרק 48 שיהיה בתאריך ה-19.3 יקרא "Astral,Dead...!?"
בגלל כוחותיו של III,יומה שוכח מאסטרל ומהנאמברים,את התקוות שלו וגם את היכולת להילחם,כשהתקווה האחרונה עוזבת אותו,אסטרל נעלם סופית.
פרק 49 שיהיה בתאריך ה-26.3 יקרא "The End of a Fierce Fight! Hope Ray VS Atlanthal".
יומה איכשהו מצליח להחזיר אליו את הכול [כנראה מלבד אסטרל] וחוזר לנקמה ב-III.
*רוב הסיכויים שאני טועה במשהו,שוב הכול זה השערות.