Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 12 מתוך 12
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    נתחיל מהסטרטר דק 2012:
    באנגלית הוא יקרא "XYZ Symphony" ויראה כך:
    Spoiler ספוילר

אך לא ידוע אם רשימת הקלפים של XYZ סימפוני תהיה זהה לגירסא היפנית שלו.
    בגירסא היפנית בוודאות הוא יכלול ארצ'טייפ חדש בשם "Devil",מספר מפלצות XYZ בראנק 3 או 4,שומשו את יומה באנימה,המפלצות יהיו מפלצות שד ומוסיקה,והאפקטים שלהם קשורים למפלצות "Devil" נוספות.

ועכשיו נעבור ל-Return of The Duelist או בקיצור ROTD
    ההעטיפה סופסוף התגלתה וה-Cover נחשף גם הוא :
    Spoiler ספוילר

הסט החדש יכיל נאמברים חדשים וקלפים תומכי XYZ,מפלצות של גוץ',יומה,טרי\III ונלסון אנדרווס [פיוה אוקדוריה בגירסא היפנית] שלמרות שחשבו שהוא לא יראה יותר בסדרה,הוא יחזור למספר פרקים נוספים כנראה [בפרק 45 ילחם נגד גוץ'] וגם ארצ'טייפים חדשים כמו:
    Heroic-מפלצות חדשות שגוץ' ישתמש בהם בנוסף לארצ'טייפ הבונסר שלו,הארצ'טייפ הוא של לוחמים בעיקר,והקורבר קראד הוא מההרויק.
    Magical-מפלצות מסוג מכשף,שלא נראו עדיין בסדרה,מבוססות על קלפי הטארוט [קלפים שמשמשים לקריאת עתיד] כמו ה-"Arcana Force" של סטוריוס מ-GX,למפלצות האלו יש ארצ'טייפ נתמך בשם "Book of Spell" שכמו השם שלו,יהיה מורכב בעיקר מקלפי קסם,וכנראה המפלצת החזקה ביותר שמה תהיה מפלצת XYZ בראנק 7 בשם "Magical Pope Herion" והוא ידרוש שתי מפלצות קוסם ברמה 7.
    Book of Spell-קלפי קסם שתומכים בארצ'טייפ ה-Magical,כול סוג קלף מהארצ'טייפ הזה אפשר להשתמש פעם בתור [אפשר להשתמש בשני קלפים מהארצ'טייפ הזה רק אם הם לא זהים,שני עותקים של אותו קלף אסורים].
    ידוע גם שמפלצת XYZ חדשה תופיע והיא שייכת לנלסון\פיוה בשם "Super Dimensional Robo Galaxy Destroyer" הוא יהיה בראנק 10 [הראנק הגבוה ביותר שנחשף עד כה] והוא ידרוש 3 מפלצות בלבל 10 כמו שניתן להבין לבד הוא יהיה מפלצת מכונה,כמובן גם בעלת אפקט,ההתקפה שלו תהיה 5000 וההגנה 2000 והוא גם יופיע בקרב של גוץ' נגד נלסון\פיוה בפרק 45,האפקט שלו היא שפעם בתור,אפשר לשחרר מרכיב XYZ אחד מהקלף הזה ולהשמיד את כול קלפי הקסם והמלכודת של היריב.
    יצא גם קלף קסם תומך ל-XYZ בשם "Galaxy Queen's Light",הוא קלף קסם רגיל,יש לך מפלצת ברמה [לבל] 7 ומעלה,אתה בוחר אותה וכול המפלצות בזירה שלך מקבלות את הרמה של המפלצת הנבחרת,למה הקלף הזה טוב?לדוגמא,יש לך מפלצת לבל 8 בזירה ואת טנדר אנד דרגון באקסטרה דק [מפלצת XYZ חזקה שדורשת שתי מפלצות נורמל לבל 8] וכמה מפלצות נורמל בזירה,משתמשים בקלף הזה ובוחרים את המפלצת בעלת השמונה,כול המפלצות הופכות לשמונה וככה יש אפשרות לטנדר אנד דרגון!זה גם יעבוד מעולה בדק ה-Magical.
    וגם הארצ'טייפ ש-III משתמש בו ה-OOPArts

2. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    וואו כל הכבוד לך על שאתה לוקח על עצמך לחדש את המידע על כל זה וחבל שזה ביפן
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

3. משתמש מנוסה
    עוד כמה חודשים זה יוצא באמריקה,וכנראה עד הקיץ זה יהיה בפריק או בגיימפיס [רוב הסיכויים בפריק,חבל שיש רק סניף אחד {עד כמה שידוע לי}]

4. NYO HO HO
    שם: עמית.
    תודה על העדכון.
    NYO HO HO BITCH

5. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    דבר ראשון, כל הכבוד על כך שלקחת על עצמך את האחריות על התרגום ועל כך דאתה מפרסם את זה פה למען אלו אשר אינם יודעים את השפה ולכן איננם יכולים לקרא.

דבר שני-דומה לראשון המשך כך!

דבש שלישי- יאמי!
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

6. היורתמים לא תמיד מנצחים
    שם: רמז- לא טראנקס
    תודה על העידכון
    אני אולי ישתמש מתישהו.

ד"א- ישר כוח על ההשקעה!

מגל שים את זה בחתימה זה כזה אתה
    ~אלון 2015

סקילה זה אח
    I will eat you all! Num Num Num Num!

STM= system to manage

7. משתמש מנוסה
    כול מה שאמרתי לגבי ה-rotd זה רק חלק קטן ממה שיהיה באמ,יש מצב שיהיו עוד יותר קלפים ואם צריך [או רוצים] אני אוסיף תמונות של הקלפים של המפלצות,והוספתי עוד משהו שיהיה בסט הקרוב.

8. משתמש מנוסה
    שם: אייל
    ישר כוח
    תתרמו ותצילו חיים של מישהו,אפילו תרומה מעטה של 14 שקל http://www.uxv.co.il/neomi/

גם אני מאמין בתגובות בונות

תזכו בפרסים שווים עם נקודות תהילה!

שינוי כינוי עכשיו בזכות צמ"ח!

"There can be no ugly woman, there can only be not enough vodka"

9. משתמש מנוסה
    פאק ההירואיק האלה נהדרים! כל כך חיכיתי שאקסקליבר יצא כבר בכדי לדעת תאפקט שלו ואני לא ממש מאוכזב, להפך די מופתע הדבר היחיד שמעצבן אותי הוא שבאנימה גוץ' משתמש בהם אבל אני אתגבר על זה וכשהם יצאו בdn אני בטוח אבנה דק שלהם

10. משתמש מנוסה
    אני בטוח אבנה דק Devil ומג'יקל

11. היכל התהילה
    שם: בחריץ של עדי הימבלבלוי
    המון כל הכבוד על ההשקעה
    אביב

You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me

.But you can Never, Ever make fun of One Piece

12. משתמש מנוסה
    תודה,יש יהיה עוד מידע אני אוסיף אבל מסתבר שהמידע על הרובוט היה טעות
    לפי האנימה ההתקפה שלו היא 5000 וההגנה היא 2000
    והיכולת שלו היא בעריכה של התגובה הראשית
    החפיסה גם תכלול את הקלפים של טרי\III ה-OOPArts

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •